Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

76 beste ting å gjøre i NYC [oppdatert 2023]

Den definitive guiden til verdens mest spektakulære by, med det siste innen mat, kultur og underholdning i The Big Apple.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

51 minutter lest

76 beste ting å gjøre i NYC [oppdatert 2023]

Times Square | ©Hellotickets

The Big Apple er stedet der store kunstnere har drømt om suksess, der mange europeiske immigranter har funnet en måte å endre skjebnen sin på, og der alle besøkende har funnet en grunn til ikke å dra.

Vi snakker selvfølgelig om New York: en by der det er praktisk talt umulig å lukke øynene. Det er så mye å se og gjøre at det er viktig å vite hva som er verdt å se og hva som ikke er det, slik at du ikke blir overveldet. Så her er de mest fantastiske opplevelsene for turen til New York.

1. Fly over New York på en rundtur i helikopter

Utsikt over Manhattan fra helikopteret| ©Hellotickets
Utsikt over Manhattan fra helikopteret| ©Hellotickets

Å ta en helikoptertur i New York vil vise deg byen slik få andre ser den. Fugleperspektivet lar deg se New York som om den lå i håndflaten din, og det er en opplevelse du definitivt vil snakke om når du kommer tilbake fra turen.

Byens skyline er et skue i seg selv, enda mer fra en helikoptertur over New York. De fleste flyvningene varer rundt 15 minutter, og tar deg med på en tur der den fantastiske utsikten kombineres med adrenalinkicket ved å fly over New York i et helikopter i over 200 kilometer i timen.

Sammenlign de beste helikopterturene

2. Verdens beste basketball live

Madison Square Garden| ©Hellotickets
Madison Square Garden| ©Hellotickets

Enten du er basketballfan eller ikke, å gå på en NBA-kamp er noe du ikke vil oppleve noe annet sted. Den ikoniske Madison Square Garden er hjemmet til New York Knicks, hjemmelaget, og det er i denne arenaen du får se stjernene i NBA spille for fullt på banen. Det er definitivt en opplevelse som vil tilføre mye til turen din og et must hvis du er lidenskapelig opptatt av basketball. Hvis du allerede vet at du ikke kommer til å gå glipp av det, kan du kjøpe NBA-billettene dine her.

Hvis du vil lese litt mer om opplevelsen, forstå hva du finner der eller oppdage hvorfor det er en av de beste opplevelsene du kan ha i New York, la meg overbevise deg i artikkelen min om NBA. Hvordan Kjøpe Billetter til en NBA Kamp i New York.

Bli kjent med legendariske Madison Square Garden

Du er kanskje ikke en fan av NBA i seg selv, men du kan ikke vente med å oppdage dette stedet der så mange artister og idrettslag har skapt historie. Det er guidede omvisninger på arenaen, du kan delta på konserter og du kan selvfølgelig se Knicks spille på hjemmebane. Slik kjøper du billetter til Madison Square Garden.

Ikke gå glipp av Brooklyn Nets stadion

Brooklyn Nets arena er kanskje ikke like kjent som Madison Square Garden, men det betyr ikke at Barclays Center ikke er interessant. Arenaen arrangerer konserter og arrangementer i tillegg til NBA-kamper, og er vel verdt et besøk under din tur i Brooklyn. Her er alt du trenger å vite om Brooklyn Nets arena.

Bestill NBA-billetter

3. Nyt et Broadway-show

Krysset mellom Times Square og Broadway Avenue.| ©Hellotickets
Krysset mellom Times Square og Broadway Avenue.| ©Hellotickets

New York er en by helt og holdent dedikert til underholdning. Det er ikke tilfeldig at Broadway-musikaler og skuespill er verdensberømte og en magnet for besøkende, så hvis du vil ha en virkelig unik opplevelse, anbefaler jeg at du kjøper billetter på forhånd og setter et spesielt preg på besøket ditt i New York.

Både Løvenes konge og Aladdin er utvilsomt to av de mest populære musikalene, så prøv å få tak i billetter så snart som mulig for å sikre deg den beste plassen til den beste prisen. Men hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilken du vil se, her er en liste over hva jeg synes er de beste Broadway-musikalene.

Andre Broadway-musikaler

Sammenlign de beste Broadway-musikalene

4. Utforsk New Yorks multikulturalisme på populære guidede turer

Under en av de guidede turene| ©Hellotickets
Under en av de guidede turene| ©Hellotickets

Kontrastenes omvisning

New York er uten tvil en by der kontrastene er så raske at det er vanskelig å holde tritt med dem. Contrasts Tour tar deg med til fire svært forskjellige deler av byen: Queens, Harlem, Bronx og Brooklyn.

Du får se den industrielle delen av byen, det jødiske kvarteret, de historiske gatene i Harlem, ikoniske bygninger i byen, og på bare én dag vil du ha reist rundt i byen og opplevd den som en lokal innbygger.

Turen til Øvre og Nedre Manhattan

Hvis kontrastturen er et must for å bli kjent med de forskjellige områdene i New York og forstå mye bedre hvordan de forskjellige kulturene passer sammen, vil Upper and Lower Manhattan-turenmye dypere inn i de kontrastene og hjørnene på øya Manhattan som du ikke kan gå glipp av. Enten det er første gang du er i New York eller om du allerede er en stamgjest i byen, vil forklaringene til denne ekspertguiden avsløre mange viktige steder i byen som du garantert ikke visste om.

Hvis du vil bli overrasket av et annet av Lower Manhattans nabolag, kan du unne deg et besøk i Greenwich Village. Her finner du de beste turene i dette fantastiske nabolaget, og du kan puste inn den bohemske luften i de borgerlige husene fra det 20. århundre, alt sammen i hendene på guider som vil fortelle deg de mest interessante historiene om de berømte personene som bodde der.

Andre turer

På godt og vondt er New York et turistmekka for millioner av reisende som hvert år valfarter til byen som aldri sover. Som sådan er det dusinvis av alternativer for omvisning i byen (til fots, med buss, mer eller mindre i dybden osv.), og noen ganger kan det virke overveldende å velge den som passer best til vår reiserute. Det er derfor jeg har gjort dette utvalget av New York turer slik at du kan velge den som passer deg best.

En av turene som kan interessere deg mye for å bli kjent med førstehånds inn og ut av finansverdenen, er de beste turene på Wall Street. Spesialiserte guider vil fortelle deg de mest saftige historiene om de siste finanskrisene.

Og hvis mystikk er din greie, anbefaler jeg at du finner ut hvordan du besøker katakombene i New York.

Oppdag byens hemmeligheter

Hvis du ikke er en fan av guidede turer og foretrekker å utforske byen i ditt eget tempo og uten forklaringer fra en guide, anbefaler jeg at du lager din egen reiserute for å sikre at du ikke går glipp av noe. Hvis det ikke er din første gang i byen og du har lyst til å oppdage alternative eller skjulte steder som er mindre besøkt av turister, ikke gå glipp av guiden min til byens hemmelige steder.

Sammenlign de beste turene i New York

5. Omvisning i Harlem og delta på en gospelmesse

Gatene i Harlem| ©Nicole Y. C.
Gatene i Harlem| ©Nicole Y. C.

Åutforske Harlem med en guide er en av de beste opplevelsene du kan ha i New York, ettersom du finner alt som mange turister går glipp av ved bare å se Manhattan i løpet av turen. Du vil også kunne delta på en autentisk gospelmesse og føle den enorme spiritualiteten som finner sted i nabolagets kirker, med gudstjenester så intense at de er et skuespill.

Hvis du vil utforske dette nabolaget på egen hånd, anbefaler jeg at du noterer deg de viktigste tingene å se og gjøre i Harlem for å sikre at du ikke går glipp av noe. Å, og dra også nytte av denne listen over de beste stedene å spise i Harlem og denne listen over de beste stedene å lytte til musikk i Harlem.

Bestill billett til en gospelmesse

6. Ta en tur til Niagara Falls

Under en av de guidede turene| ©Tim Gouw
Under en av de guidede turene| ©Tim Gouw

Selv om det ikke er noe å gjøre i New York, er det en flott måte å få mest mulig ut av turen til østkysten og krysse av listen over et av verdens mest imponerende naturvidundere.

Niagara Falls-turer er en flott måte å avrunde turen til The Big Apple med en dose natur på sitt reneste. Ledsaget av en ekspertguide og med transport inkludert til og fra Manhattan, er de det beste alternativet for å besøke en av de mest spektakulære nasjonalparkene i USA.

Men er dette besøket verdt det? Hvis du reiser til New York i to dager, eller hvis turen til New York varer i tre dager, er det best å tilbringe dem i The Big Apple og ikke forlate byen, men hvis du reiser til New York i 10 dager eller 15 dager eller mer, er det et alternativ du bør vurdere.

Sammenlign de beste turene til Falls

7. Ta en spasertur gjennom Central Park

Spaser gjennom Central Park| ©Hellotickets
Spaser gjennom Central Park| ©Hellotickets

Du vil helt sikkert inkludere Central Park i planene dine for New York City, men vet du hva du ikke må gå glipp av når du først er der? Spaser gjennom Conservatory Gardens, en hage i europeisk stil med vakre fontener og statuer, Belvedere Castle, et lite slott på parkens høyeste punkt med vakker utsikt, og Bethesda Terrace og fontenen, et arkitektonisk underverk der du kan ta noen spektakulære bilder.

Det er enormt, så for å hjelpe deg med å finne frem, har jeg satt sammen denne guiden på Sykkel-omvisninger og leie. Du har mange alternativer for å besøke denne fantastiske parken, men en veldig spesiell en er for eksempel å ta en vogntur gjennom Central Park.

Generelt anbefaler jeg at du leier en sykkel (hvis snøen tillater det) og bruker noen timer på å gå seg vill i Manhattans lunger. La oss rulle!

Men hvis du reiser med barn, kan du ikke gå glipp av Central Park Zoo, et sted å se de mest eksotiske artene, både dyr og ville. Med billettene til Central Park Zoo får du tilgang til hovedhagen, en annen som er spesielt designet for barn, og også 4D-teateret.

Lei en sykkel i Central Park

8. SUMMIT One Vanderbilt observasjonsdekk åpner: Midtowns nyeste observatorium

One Vanderbilt| ©SUMMIT
One Vanderbilt| ©SUMMIT

Ja, du leste riktig. Bare noen få måneder etter at New York åpnet det innglassede observasjonsdekket The Edge, står vi igjen overfor en åpning som har fått alle til å måpe: SUMMIT er et spektakulært observasjonsdekk som du ikke kan gå glipp av, både for utsikten over Manhattan og for den utrolige arkitekturen i selve bygningen.

Alt her er designet for besøkendes glede: perspektiver med speil og glass slik at du kan ta de beste bildene, innglassede observasjonsdekk slik at du kan føle svimmelheten på nært hold, ultramoderne heiser slik at du kan kjenne adrenalinet i kroppen ... Jeg skal ikke fortelle deg mer. Hvis du vil organisere besøket ditt, sjekk ut denne artikkelen om hvordan du går opp til det nye SUMMIT One Vanderbilt observasjonsdekket.

Gå opp til SUMMIT One Vanderbilt observasjonsdekket

9. Ta en piknik i en annen av Mahattans parker: Bryant Park

Bryant Park om sommeren| ©Istock
Bryant Park om sommeren| ©Istock

Hvis du trodde det ikke fantes grøntområder i New York utover Central Park, tok du feil. Langs de lange gatene og avenyene finner du små torg og parker der du kan se mengder av newyorkere som spaserer, driver med sport eller tar en piknik i en pause fra jobben. Hvis jeg måtte velge min favoritt blant de beste parkene i New York (etter det obligatoriske besøket i Central Park, selvfølgelig), ville det være Bryant Park.

Jeg anbefaler deg å skaffe deg et av de små bordene deres (de tar dem ut når været er fint) for en piknik med utsikt, men jeg vil fortelle deg mer om det i artikkelen min på 10 ting å gjøre i Bryant Park.

10. Ta en tur i High Lines flytende park

Spaser langs High Line| ©Hellotickets
Spaser langs High Line| ©Hellotickets

Denne lineære parken, bygget på gamle togspor, krysser Chelsea-området med en gangvei flankert av blomsteroppsatser og utsikt over de omkringliggende bygningene og Hudson-elven i sør. En spasertur langs den er en annerledes måte å komme seg rundt i New York på, og jeg anbefaler å inkludere den i en spasertur rundt Chelsea.

I denne artikkelen om Guide til High Line i New York City Jeg vil gi deg noen tips om hvordan du kommer deg rundt, hvor du kan stoppe for lunsj eller for å se den beste ut sikten, og jeg vil gi deg en foreslått reiserute slik at du ikke går glipp av de viktigste severdighetene.

Bestill en omvisning på High Line og Chelsea

11. Få hakeslepp på Times Square

Poserer foran det lysende flagget på Times Square| ©Hellotickets
Poserer foran det lysende flagget på Times Square| ©Hellotickets

Times Square trenger ingen introduksjon: neonlys, gigantiske skjermer og massevis av mennesker. Det kan være både overveldende og forunderlig, men det etterlater deg ikke likegyldig. Det er definitivt et sted å gå seg vill under ditt besøk i New York, og enda mer om natten når bygningene skinner sterkt og New Yorks magi begynner å skinne gjennom.

Hva mer kan du se og gjøre på Manhattan?

Selv om det kan virke som en klisjé, er Times Square uten tvil et av byens mest ikoniske landemerker. Men heldigvis har Manhattan mange andre steder (noen av dem overraskende, andre har vi sett tusen ganger på film) som vil forbløffe deg. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, finner du her en praktisk guide til de beste tingene du kan gjøre og se på Manhattan, slik at du kan organisere besøket ditt.

12. Gå på shopping

Shopping på Macy's| ©Hellotickets
Shopping på Macy's| ©Hellotickets

Rundt SoHo

SoHo ("South of Houston Street") pleide å være et industriområde fullt av fabrikker, og lenge før gentrifiseringen tiltrakk nabolagets sjarm seg rikdommen som gjorde bygningene og gatene til fødestedet for "industrial chic". I dag er det et område fullt av barer, restauranter og butikker på tomtene til tidligere fabrikker: besøk hvis du elsker synlige murvegger, synlige rør og jernarkitektur.

Sjekk ut de beste turene i Soho for å få et førstehåndsinntrykk av glamouren i dette unike nabolaget.

Langs Fifth Avenue

Fifth Avenue er New Yorks luksusgate, der du kan se byens mest overdådige boligbygg, hovedkvarterene til noen av verdens mest prestisjefylte smykke- og motemerker og en rekke museer, inkludert Guggenheim og Metropolitan Museum of Art.

Besøk New Yorks beste outlet-senter

Hvis du elsker shopping, men er på jakt etter de beste kuppene, har du flaks i New York, for du kan besøke Premium Outlets, hvor du finner dusinvis av luksusmerkevarebutikker til sterkt nedsatte priser. Siden det er litt langt fra Manhattan, er det organiserte turer slik at du kan shoppe uten å måtte bekymre deg for logistikken for å komme deg dit. Jeg skal fortelle deg hvordan jeg gjorde det og gi deg noen tips om hvordan du kan organisere shoppingdagen din her: Premium Outlet dagsturer fra NYC.

Hva du skal kjøpe

Du drar sannsynligvis til New York med et godt kjøp i tankene. Og du tar ikke feil: Amerikanske merker (både klær og elektronikk) er utvilsomt de som lønner seg mest. I New York vil du kunne finne visse produkter til veldig gode priser, men du må vite hvordan du skal lete etter dem. Derfor har jeg skrevet en praktisk guide for å hjelpe deg med å finne frem når du skal handle: 10 ting å kjøpe i New York Husk å legge igjen god plass i kofferten!

Besøk New York Outlets

13. Oppdag New Yorks store attraksjoner som mange turister overser

New Yorks botaniske hage

New Yorks botaniske hage er en frodig park på 100 hektar der mer enn en million arter dyrkes i 50 forskjellige områder og miljøer. En av hovedattraksjonene er at den har en del av den gamle skogen som dekket New York før den ble kolonisert på 1600-tallet, hvor du kan finne vakre eksemplarer av hvit ask, bjørk, tulipan, kirsebær og bøketrær. Jeg anbefaler et besøk på det sterkeste, spesielt hvis du reiser til New York om våren.

New York Aquarium

Dette er en av de hyggeligste opplevelsene hvis du besøker New York med familien. New York Aquarium ligger på strandpromenaden på Coney Island og huser mer enn 500 marine arter. Besøket er organisert på en underholdende måte gjennom utstillinger og spill som er utformet for å lære barn verdier knyttet til naturen. Denne guiden til New York Aquarium gir deg all informasjonen du trenger.

Bronx Zoo

En av New Yorks store attraksjoner, som dessverre (eller heldigvis for deg) ikke blir lagt merke til av de millioner av turister som besøker byen, er Bronx Zoo. Hundrevis av arter lever i denne gigantiske dyrehagen i semi-frihet, noe som gjør den til det perfekte stedet å besøke. Spesielt hvis du reiser med barn, er et besøk til dyrene i Bronx Zoo vel verdt det. Her er noen artikler med alt du trenger å vite om hvordan du får tak i billetter til Bronx Zoo, åpningstider og priser på Bronx Zoo.

Bestill billetter til Bronx Zoo

14. Omvisning i Chinatown

Typiske gater i Chinatown| ©Hellotickets
Typiske gater i Chinatown| ©Hellotickets

Manhattans Chinatown, omgitt av TriBeCa, det gamle Little Italy og Lower East Side, er et sted der du lett kan forestille deg at du befinner deg på det asiatiske fastlandet, med kantonesiske fraser og skilt som kommer og går, og den konstante markedsatmosfæren, med fiskehandlere, slaktere og grønnsakshandlere i full aktivitet. Chinatown er ikke det vakreste nabolaget i hele landet, men det er absolutt et av de mest autentiske og vel verdt et besøk hvis du tilfeldigvis er i nærheten.

For at du ikke bare skal gå deg vill i gatene (selv om det alltid anbefales å vandre i gatene), er her en praktisk guide til Chinatown, med tips og en liste over ting å gjøre og se. 10 ting å gjøre i Chinatown med tips og en liste over ting du ikke kan gå glipp av å se og gjøre der. Og ikke gå glipp av sjansen til å prøve noe av den mest autentiske kinesiske maten i byen: her er en guide til de beste spisestedene i Chinatown.

Ta en omvisning i Chinatown

15. Ta en spasertur rundt Hudson Yards

The Vessel, en av Hudson Yards' største attraksjoner.| ©Hellotickets
The Vessel, en av Hudson Yards' største attraksjoner.| ©Hellotickets

Det er New Yorks hotteste nye nabolag. På bare noen få år har det gått fra å være et helt forlatt område til den nye gullmilen for luksusboliger, Manhattans ultramoderne skyskrapere og trendy restauranter og butikker. I tillegg til å være hjemmet til The Vessel og The Edge (jeg skal fortelle deg mer om dem senere, men du kan ikke gå glipp av dem), er det også hjemmet til den berømte High Line, byens nye park som jeg allerede har fortalt deg om.

I dette nabolaget vil du kunne spise i luksus, du vil kunne beundre de nye underverkene i New Yorks arkitektur og du vil kunne shoppe i det nye luksuriøse kjøpesenteret. Her er en praktisk guide til nabolaget: 6 ting å gjøre på Hudson Yards.

Bestill en omvisning på Hudson Yards & The High Line

16. Si hei til Frihetsgudinnen

Frihetsgudinnen i solnedgang fra fergen.| ©Hellotickets
Frihetsgudinnen i solnedgang fra fergen.| ©Hellotickets

Hvis du måtte velge bare ett ikon for å representere byen som aldri sover, ville det være Frihetsgudinnen. Den berømte "Frihetsgudinnen" ligger på Liberty Island, en fergetur unna bryggene sør for Manhattan, og å besøke henne er en av aktivitetene du må gjøre på en tur til New York.

Forresten, hvis du tar fergen til Frihetsgudinnen i Battery Park, bør du ikke gå glipp av alle tingene du kan se og gjøre i Battery Park før du går om bord eller når du kommer tilbake etter å ha besøkt statuen.

Når du ankommer Frihetsgudinnen, har du muligheten til å gå inn og besøke statuens sokkel eller til og med klatre opp i kronen. Du kan også besøke museet og nyte utsikten fra Frihetsgudinnens observasjonsdekk med vakker panoramautsikt over Manhattan. Hvis du også velger en guidet tur, bør du vite at det er noen som fullfører opplevelsen med et besøk på Ellis Island og Immigration Museum.

Bestill billetter til Frihetsgudinnen

17. Gå på jakt etter filmsett

Venners leilighet| ©Hellotickets
Venners leilighet| ©Hellotickets

Det er klart at byens gater og torg skjuler tusenvis av scener fra legendariske filmer og serier. Hvis du vil vite nøyaktig hvor leiligheten der Monica og Rachel hadde Chandler og Joey som naboer i Friends, eller hvis du vil oppdage den mytiske brannstasjonen til Ghostbusters, vil denne artikkelen på TV- og film-omvisninger vil hjelpe deg. Enten du blir med på en av de guidede turene eller utforsker stedene på egen hånd, må du huske å slå dem opp!

Bestill en filmtur i New York

18. Besøk minnesmerket og museet for 11. september

Hyllest til ofrene for 11. september på Ground Zero| ©Hellotickets
Hyllest til ofrene for 11. september på Ground Zero| ©Hellotickets

9/11 Memorial and Museum ligger på stedet der tvillingtårnene nå står, også kjent som Ground Zero. I stedet finner du fontener inngravert med navnene til ofrene og et minnemuseum som forteller historien om angrepene og hvordan New York sakte gjenoppbygget seg selv i dagene som fulgte.

Selv om det er en følelsesmessig overveldende opplevelse å besøke 9/11 Museum-utstillingen, anbefaler jeg det, da det vil gi deg en alternativ kontekst til turen din, og du vil se New York med andre øyne etter besøket.

Hvis du vil evaluere de forskjellige alternativene for å lære om hva som skjedde den 11. september 2001, gir jeg deg dette innlegget med de forskjellige alternativene for å lære om hva som skjedde den 11. september 2001. De 5 beste 9/11 turenei New York.

Bestill ditt besøk til 9/11 Museum

19. One World Observatory: en hyllest med blikket rettet mot fremtiden

One World-observatoriet| ©Hellotickets
One World-observatoriet| ©Hellotickets

Hvis du er i området og har kommet deg til 9/11-minnesmerket eller 9/11-museet, vil du kanskje gå opp og beundre New York fra oven på One World Observatory. På toppen av One World Trade Center, skyskraperen som ble bygget på Ground Zero etter 9/11-angrepene, finner du et observasjonsdekk i glass med klar utsikt over det sørlige Manhattan, Hudson og Brooklyn.

Hvis du har litt høydeskrekk, trenger du ikke å gå glipp av utsikten fra One World Observatory, da dette er det beste observasjonsdekket i byen, ettersom det er innglasset og gir en følelse av beskyttelse som andre åpne observatorier ikke har. Du kan lese alle detaljene her: Billetter til NYC One World Observatory: hvor man skal kjøpe de, turistpass der de er inkludert etc. og legg merke til hvordan du kommer deg til One World Observatory i denne andre artikkelen.

Bestill billett til One World Observatory

20. Oppdag alt Rockefeller Center har å by på

Utsikt fra toppen av klippen| ©Hellotickets
Utsikt fra toppen av klippen| ©Hellotickets

Klatre opp på toppen av klippen

Og mens du er der, hvordan kan du la være å klatre opp i et av byens mest populære observatorier? Ikke gå glipp av New Yorks skyline og utsikten fra Top of the Rock, på toppen av Rockefeller Center, inkludert nattutsikten... Her er detaljene for å hjelpe deg med å organisere klatringen din: Top of the Rock-billetter og for deg å bestemme om det er bedre for deg å klatre opp på Top of the Rock eller Empire State Building. Husk imidlertid at det er mange steder å spise på Rockefeller Center, så det kan være et anbefalelsesverdig besøk selv om du ikke går opp til observasjonsdekket.

Ved juletider

Også hvis du besøker byen ved juletider, er Rockefeller Center ved juletider et must, både for sitt berømte tre (et av de beste juletrærne i New York) og skøytebanen. Byen ville ikke vært den samme i julen uten dette lille hjørnet, hvor du kan ta bildet ditt og til og med ta på deg skøytene og hoppe på rinken. Alt i alt skal jeg ikke nekte for at julen i New York fortjener en spesiell omtale.

Det er derfor jeg har satt sammen denne guiden til ... 15 juleting å gjøre i New York City Og hvis du er heldig nok til å besøke New York i julen, ikke gå glipp av de spektakulære dekorasjonene som lokalbefolkningen i Brooklyn setter opp hvert år i hjemmene sine i Dyker Heights. Og hvis belysning er din greie, ikke gå glipp av sjansen til å se julelysene i Bronx Zoo. Juleelskere, dette vil være ditt paradis!

Et annet alternativ er å ta en av de guidede turene for å oppdage byens lys - du vil synes det er en utrolig opplevelse å oppdage Big Apple pyntet for høytiden!

Bestill billett til Top of the Rock

21. Bli kultivert i New Yorks beste museer

Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas
Naturhistorisk museum| ©Aditya Vyas

Enten du vil sluke hele byens museumstilbud eller velge ett eller to museer å besøke i løpet av turen, har jeg satt sammen denne listen over de beste museene i New York City. 14 beste museer i New York City. Her kan du lese høydepunktene for hvert av dem slik at du kan se alle tilgjengelige alternativer, hva du får se i hvert av dem og hvordan du får billetter til den beste prisen.

MoMa

Det er umulig å ikke nevne MoMa , eller Museum of Modern Art, blant New Yorks must-sees. Blant de beste verkene på Mo Ma er "The Starry Night" av Van Gogh, "The Persistence of Memory" av Dalí, "Les Demoiselles d'Avignon" av Picasso, "Cambell Soup Cans" av Andy Warhol og mange andre moderne kunstverk som det er verdt å se live minst én gang i livet.

Legg merke til MoMas priser og åpningstider, slik at du ikke går glipp av muligheten til å besøke dette fantastiske museet.

The MET

Det majestetiske museet på Fifth Avenue, MET (hvis trapper du umiddelbart vil kjenne igjen hvis du har sett Gossip Girl) huser kunstverk og gjenstander som kinesiske kalligrafibøker, kileskrifttavler, egyptiske mumier, rustninger fra europeiske konger, musikkinstrumenter og en imponerende samling malerier, med verk av Van Gogh, Rembrandt og Rafael blant høydepunktene.

Madame Tussauds

Hvis du er nysgjerrig på å besøke et voksmuseum for å se på nært hold hvordan idolene dine eller de mest populære karakterene i dag og historien ser ut, er Madame Tussauds og voksfigurene et flott alternativ. I tillegg til å være et morsomt besøk, vil det gi deg utallige bilder og anekdoter som er vel verdt innsatsen. Hvis du skal til New York med barn eller venner, er det et flott alternativ. Her har du all informasjon om Billetter til Madame Tussauds i New York: voksmuseet og alt du trenger å vite.

En dag på museet til "A Night at the Museum"

Selv om det var filmen "A Night at the Museum" som gjorde det berømt, finner du i flere tiår nå, i nærheten av Central Park, et av museene som imponerer besøkende mest med det store antallet kuriositeter og gjenstander du kan se (og lære om) inne: Museum of Natural History.

I dag er det fortsatt et av de viktigste vitenskapelige og forskningssentrene i byen, og samlingen inneholder tusenvis av fossiler, meteoritter og mineraler som du ikke kan se noe annet sted. Hvis du også besøker New York med barn, bør du ikke nøle med å ta denne fantastiske omvisningen.

Guggenheim-museet i New York

Dette utrolige museet vil stjele hjertet ditt, ikke bare for de utrolige verkene det huser, men også for dets design og struktur, som er unik i verden. Gå inn i den majestetiske trappen og føl hvordan du glemmer tiden i hjertet av Manhattan inne i Guggenheim i New York. Du vil ikke angre!

Andre interessante museer i byen

Som med omtrent alt annet i New York, har byen flere kulturelle tilbud enn noen annen by i verden. Det er vanskelig å beregne hvor mye tid du trenger for å besøke alle de utrolige museene, men hvis du har tid eller en lidenskap for kunst og kultur, kan du sjekke ut disse andre museene som ikke vil la deg være likegyldig:

Les mer om Fotografiska New York, ta turen til Brooklyn Museum, oppdag byens historie på Museum of the City of New York, fordyp deg i Whitney Museum of American Art, utforsk hangarskipet Intrepid med et besøk på Sea, Air and Space Museum eller føl deg som en spion på KGB Spy Museum.

Sammenlign de beste museene i New York

22. Tross svimmelheten fra toppen av Empire State Building

Empire State Building om natten| ©Hellotickets
Empire State Building om natten| ©Hellotickets

Empire State Building er New Yorks mest ikoniske landemerke, og fra observasjonsdekket kan du nyte en fantastisk utsikt over The Big Apple. Du kan gå opp ved soloppgang, like før solnedgang eller til og med om natten: uansett hva du velger, er det en opplevelse du garantert vil se tilbake på med nostalgi i årene som kommer.

For å gjøre dette anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe Empire State-billettene dine på forhånd for å unngå køen ved billettkontoret, velge det beste tidspunktet å gå opp Empire State og unngå de enorme turistmassene som selvfølgelig har dette besøket høyt på listen over prioriteringer når de besøker New York.

Bestill billetter til Empire State Building

23. For de modigste, The Edge

The Edge nedenfra| ©Hellotickets
The Edge nedenfra| ©Hellotickets

En av de mest fantastiske utsiktsplattformene i verden har nylig åpnet dørene i New York: The Edge. Med sitt glassgulv (ja, ja, du leste riktig) kan du fly over New Yorks skyline med dine egne to føtter. Bygningens struktur (det er bokstavelig talt en "kant", som navnet antyder) er designet for å få deg til å føle vinden (og svimmelheten) på huden når du lener deg ut fra toppen. Klar til å teste adrenalinet ditt med utsikten fra The Edge?

Bestill billetter til The Edge

24. Besøk Harvard University i Boston fra New York City

Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe
Harvard University campus| ©Benjamin Rascoe

Som du leser: Det er mulig å besøke Harvard, og du trenger ikke å være en utdannet person (eller en tidligere student) for å gjøre det. Et av verdens mest berømte universiteter åpner dørene for reisende på en guidet omvisning. Ved å ta en tur til Boston fra New York kan du også utforske Bostons historiske sentrum, der en av de viktigste episodene i amerikansk historie fant sted: den amerikanske uavhengighetskrigen.

På denne turen får du også se MIT og lære alt du trenger å vite om byen og dens skikker, som står i kontrast til New Yorks kjas og mas. Det beste med det hele? Om kvelden er du tilbake på hotellet ditt i The Big Apple, klar til å fortsette turen.

Bestill din tur til Boston

25. Byens lys, best sett fra turbussen

En nattlig tur med sightseeingbussen| ©Hellotickets
En nattlig tur med sightseeingbussen| ©Hellotickets

Enten du besøker New York om vinteren, når kulden herjer, eller når du har dårlig tid, vil sightseeingbussen mildne de kalde temperaturene og la deg besøke byen på enklest mulig måte. Selv om det kan virke som en uautentisk opplevelse ved første øyekast, er sannheten at New Yorks turbussruter er designet for å få deg fra en attraksjon til en annen så raskt som mulig (og uten å kjempe med undergrunnskartet!).

Det jeg liker best med denne opplevelsen er at du kan gjøre det både på dagtid og ta New York sightseeingbuss om natten, når du er ferdig med maratondagen med sightseeing og bare vil slappe av mens du fortsetter å nyte panoramautsikten.

Bestill bussbillett

26. Hva er nytt, New York: The Vessel (The Vessel)

Strukturen til The Vessel| ©Hellotickets
Strukturen til The Vessel| ©Hellotickets

Selv om det ikke er første gang du er i byen, vil dette området være helt ukjent for deg: Etter å ha vært et halvt forlatt industriområde i flere tiår, har Hudson Yards dukket opp i Midtown Manhattan de siste årene (og er fortsatt under bygging) for å huse kjøpesentre og luksusboliger. Og mye av rampelyset i dette futuristiske nye området på Manhattan går til The Vessel (eller The Hive, som mange kaller det).

Halvveis mellom arkitektonisk juvel og turistattraksjon eller utsiktspunkt, skiller denne bygningen seg ut for sitt ytre utseende, men også for de optiske spillene og utsikten den tilbyr de som besøker den. Jeg oppfordrer deg til å gå inn, klatre opp de fire trappene og trekke dine egne konklusjoner.

27. Ta en god cocktail på de beste takene i byen

Harriet Rooftop| ©Time Out
Harriet Rooftop| ©Time Out

Hvis utsikten fra et av byens observatorier ikke er nok for deg, kan du fortsatt nyte den fra et av de fantastiske takene eller terrassene som Manhattan har å tilby. Selv om utsikten ikke vil være like imponerende (nesten ingen av dem tilbyr 360 utsikt over byen, fordi andre skyskrapere over gaten kan blokkere utsikten), har de vanligvis levende musikk og en veldig New York-atmosfære som jeg alltid synes er en fin måte å avslutte en travel dag med sightseeing i byen.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne disse takene, så jeg har satt sammen en liste over hva jeg synes er de beste takene i New York.

28. Kom deg ut av Manhattan og utforsk resten av New Yorks nabolag.

Krysser Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
Krysser Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Beklager, men... New York er så mye mer enn Manhattan, og selv om det er fristende å holde seg til å utforske øyas mest ikoniske landemerker, er New York så mye mer enn det. Byen består faktisk av fem bydeler (eller "Boroughs") der newyorkerne bor, spiser ute, handler, danser ... Ikke la latskapen ta overhånd og utforsk hva Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island har å by på i tillegg til Manhattan. Her er hva du ikke må gå glipp av på ditt besøk i byen: 6 Beste bydeler i New York City.

Hva du kan gjøre og se i Brooklyn

Jeg vil ikke skjule eller nekte for at Brooklyn er et av mine favorittområder i byen, så jeg oppfordrer deg (fordi jeg ikke kan tvinge deg) til å gå ut i gatene og ikke la noe hjørne av dette området være uberørt. Du vil elske kafeene, vintagemarkedene, de alternative butikkene og de gastronomiske markedene. Legg også merke til de beste stedene å spise i Brooklyn, da du kan prøve veldig autentiske retter til en lavere pris enn på Manhattan. Her er mine anbefalinger: Brooklyn og aktivitets-omvisninger.

Besøk Williamsburg

Inne i Brooklyn kan du også besøke Williamsburg og det jødiske kvarteret i New York, en virkelig verden fra hverandre som sprengte tankene mine første gang jeg besøkte den. Jeg gir deg noen tips om hvordan du kan organisere besøket ditt i denne praktiske guiden til det jødiske kvarteret. 12 ting å gjøre i Williamsburg, Brooklyn.

Bestill en omvisning i New York

29. Bli amerikaner på en fotball- eller baseballkamp.

Yankee Stadium| ©Hellotickets
Yankee Stadium| ©Hellotickets

Hvis det er én ting som får deg til å føle deg virkelig i hjertet av Amerika, er det å nyte de mest populære sportene. Mens du er i New York vil du ha sjansen til å se de legendariske New York Yankees på en baseballkamp, som for meg var en ekte opplevelse (jeg kjente ikke engang spillereglene, men opplevelsen rundt disse hendelsene var spektakulær).

Hvis du ikke reiser til New York i løpet av MLB-sesongen, kan du alltids ta en omvisning på stadion eller besøke området rundt. Det er tross alt et mytisk sted som setter kultur-, sports- og fritidsagendaen for New Yorkere. Her er en artikkel som hjelper deg med å finne ut hvordan du kan besøke Yankee Stadium.

Hvis du foretrekker å se en NFL-kamp (National Football League), spiller New York Giants på MetLife Stadium, og det er litt av et skue å se dem live.

Bestill NFL-billetter

30. Koble av fra turistlivet på et cruise på Hudson River

Manhattans skyline fra båten| ©Hellotickets
Manhattans skyline fra båten| ©Hellotickets

Et cruise på Hudson-elven gir deg en pause fra lange spaserturer mens du nyter utsikten over Manhattans skyline, krysser Brooklyn Bridge nedenfor og kommer på nært hold av Frihetsgudinnen.

Det beste av alt er at det finnes turer og reiseruter som passer for alle budsjetter (fra en kort en-times tur til et luksuscruise med middag og levende musikk) og til og med cruise på Hudson for barn. Prøv det, og selv om det er kaldt, pakk deg varmt og kom deg ut på dekk for å ta de beste bildene. Her er en artikkel jeg skrev om Manhattan-cruise med favorittalternativene mine, men jeg skal fortelle deg akkurat nå, et middagscruise på Hudson kan være den mest fantastiske opplevelsen på turen.

For mer informasjon har du en artikkel om den beste tiden å ta et Hudson-cruise, en annen om hvor mye Hudson-cruise koster og denne siste om tips for å nyte et cruise på Manhattan.

Kom deg rundt med ferge

Hudson er en av byens hovedattraksjoner, og hvis du vil komme deg ut av Manhattan, må du krysse den med undergrunnen, tog eller ferge. Jeg synes fergen er en flott måte å komme seg rundt i byen på mens du nyter utsikten over Skyline, så selv om båten ikke er like komfortabel som cruiseskipene, ikke nøl med å bruke fergen under turen. Her er all informasjonen du trenger om New York-fergen.

Bestill et cruise på Hudson River

31. Nyt det beste internasjonale kjøkkenet

Et sterkt opplyst skilt på en av Manhattans kaffebarer.| ©Hellotickets
Et sterkt opplyst skilt på en av Manhattans kaffebarer.| ©Hellotickets

Ja, jeg vet, burgere er ikke akkurat det du tenker på når du tenker på "haute cuisine", men det fine med New York er at du bokstavelig talt kan spise alt. Fra den billigste gatekjøkkenmaten til den beste pastaen, fisken, sushien og pizzaen du kan tenke deg.

Selvfølgelig vil ikke turen din være komplett uten pølser, de legendariske hamburgerne og ostekakene. Du vil ha lyst til å ta en piknik i en av parkene, spare penger på hurtigmatkjedene og spise middag på en av de koselige restaurantene med levende lys i West Village eller SoHo. Jeg skal fortelle deg alt om det her: 10 steder å spise i New York City.

Besøk Chelsea Market

Hvis du planlegger en spasertur langs High Line, er det et flott alternativ å spise på Chelsea Market før eller etter turen. På dette gastronomiske markedet finner du butikker der du kan kjøpe mat av god kvalitet, men også flere boder der du kan stoppe for en matbit. Hvis du leter etter desserter, frokost eller snacks, har du også flaks: det er bakerier, cupcakebutikker, konditorier ...

32. Benytt anledningen til å besøke andre byer som Washington eller Philadelphia

Capitol, Washington DC| ©Caleb Pérez
Capitol, Washington DC| ©Caleb Pérez

New York i seg selv er en verden for seg, men USA har så mye å se at det ville være synd å glemme å ta en tur til andre nærliggende byer som Washington eller Philadelphia fra New York Hvis du tar en guidet tur til den amerikanske historiens vugge, kan du lære mye mer om landets kultur og særegenheter. Jeg syntes spesielt Washington var et utrolig sted, veldig monumentalt og med så mange hjørner, monumenter og landemerker å oppdage.

I tillegg står dens orden, renslighet og majestet i kontrast til kaoset i Big Apple, så du vil fullføre turen ved å legge til dette kontrapunktet som ikke vil la deg være likegyldig. Best av alt, det er flere alternativer for å oppdage Washington og omgivelsene, spesielt hvis du tar en to-dagers tur til Washington, så jeg har samlet det mest interessante her: Washington dagsturer DC fra NYC.

Andre turer

Hvis du har lyst til å utforske området rundt New York, men fortsatt ikke er sikker på hvilken som er din favorittdestinasjon, har jeg skrevet en guide til de beste stedene å besøke i New York her: . 5 dagsturer fra New York der jeg har samlet de beste stedene å oppdage og hvordan du kan bli med på en guidet tur, slik at du ikke trenger å bekymre deg for logistikken med å komme deg dit med offentlig transport eller leie bil. Kom deg på reise!

Bestill en omvisning i Washington

33. Nyt utsikten fra taubanen til Roosevelt Island

Utsikt fra taubanen| ©Dan Gold
Utsikt fra taubanen| ©Dan Gold

Du har kanskje ikke engang hørt om denne lille øya rett øst for Manhattan, men hvis du har tid og lyst til å oppdage noe annerledes, er det et flott sted å tilbringe en ettermiddag. Den beste måten å komme seg dit på er å ta taubanen (den går fra Second Avenue og 60th) og nyte utsikten underveis.

Du vil se noen av Manhattans mest ikoniske bygninger og gå i land på den andre siden, på Roosevelt Island, for å nyte en spasertur langs piren. Hvis du tenker på å krysse elven om bord i denne taubanen, kan du lese mer om opplevelsen i artikkelen min på Trikk Roosevelt Island.

Andre unike opplevelser i New York

Hvis du i tillegg til taubanen vil vite om andre unike aktiviteter å gjøre i byen, har jeg utarbeidet en liste over de beste opplevelsene å gjøre i New York, slik at turen din ikke blir som alle andres. Jeg anbefaler det spesielt hvis du ikke vet hva du skal gjøre i New York. Jeg anbefaler det spesielt hvis det ikke er første gang du er i byen, eller hvis du vil gå utenfor allfarvei og ta med deg en unik suvenir fra oppholdet i New York.

34. Se en amerikansk hockeykamp

Madison Square Garden er ikke bare hjemmet til NBAs beste trepoengere eller flotte show og konserter, men du kan også oppleve atmosfæren til New York Rangers, New Yorks ishockeylag.

Å se en NHL-kamp er en sterkt anbefalt opplevelse. Det høye tempoet og "kampene" mellom spillerne når de skyver pucken vil få adrenalinnivået ditt til å stige til nye høyder. Hvis du vil vite mer om den fjerde nasjonalsporten, kan du lese innlegget vårt om hvordan du får tak i hockeybilletter i New York og få tak i en.

Bestill billetter til hockey i New York

35. Besøk Radio City Music Hall

I Rockefeller Center har du en date med det som regnes som USAs viktigste teater, Radio City Music Hall. Fasilitetene har vært vitne til de mest spektakulære showene i landet i flere tiår, og nå kan du ta en omvisning der du får høre de beste hemmelighetene bak scenen. Du kan også snakke med en Rockette-danser, en institusjon på denne scenen.

Hvis du også besøker New York i julen, bør du ikke gå glipp av Radio City Christmas Spectacular, en juleklassiker som har blitt fremført på dette teateret siden 1930-tallet, og som kan nytes med hele familien.

Bestill et besøk til Radio City Music Hall

36. Sykle over den ikoniske Brooklyn Bridge

Det er mange måter å komme seg rundt i Brooklyn på, men du kan ikke gå glipp av den ikoniske broen som forbinder bydelen med Manhattan Island. Du kan over den, noe som kan ta rundt 45 minutter, men en flott måte å komme seg rundt på er å ta en sykkeltur. Det finnes guidede turer der du kan lære om broens historie mens du nyter den spektakulære utsikten fra broen.

På sykkelturen får du se andre turistattraksjoner som Brooklyn Heights, Wall Street og Dumbo. Guiden vil fortelle deg alle de interessante detaljene om hver av dem.

Bestill en sykkeltur til Brooklyn Bridge

37. Øv yoga i Central Park

Hvis du er en yogi og ikke kan la flere dager gå uten meditasjon, kan du bli med på en yogatime i fantastiske Central Park. Det er mye å se og gjøre i denne gigantiske parken, inkludert å spasere gjennom de tre kilometerne med natur. Men hvis du vil legge til litt ekstra til besøket ditt, kan du dra nytte av en yoga- og meditasjonstur.

Koble av fra kjasog mas i New Yorks gater og unn deg et øyeblikk med avslapning og velvære for kropp og sinn. Takket være yogaøvelsene som undervises av en spesialisert instruktør, vil du kunne ta en pause og trene i New Yorks grønne lunge.

Bestill en sykkeltur over Brooklyn Bridge

38. Stikk ned i dypet av St. Patrick's Cathedral

Under New York City, nærmere bestemt i de underjordiske etasjene i den tidligere St. Patrick's Basilica, ligger katakombene der levningene av biskoper og andre berømte skikkelser fra byens katolske verden er gjemt.

Langs katedralens korridorer er det mange krypter som du kan se i stearinlysets lys. Det er turer som tar deg gjennom kirkegårdene til dette tempelet og forteller deg dets største hemmeligheter. Hvis mysterium er din greie, anbefaler jeg at du finner ut hvordan du besøker katakombene i New York.

Bestill en omvisning i New Yorks katakomber

39. For de med en søt tann, Museum of Ice Cream

Vil du prøve de saftigste og mest utenkelige iskremene? Ha en morsom og velsmakende tid på Museum of Ice Cream i New York. Hvis du er glad i iskrem, uansett årstid, kan du ikke gå glipp av dette interaktive museet der du kan la fantasien løpe løpsk og eksperimentere med unike smaker og farger.

Selvfølgelig kan du smake på søtsaker, gå ned en snegleformet sklie, svømme i et basseng med sjokoladespon, blant mange andre ting. Gjør Instagram klar, for her kommer du til å ta mange bilder som du vil dele på alle nettverkene dine.

Bestill billetter til Museum of Ice Cream i New York City

40. Gjenskap de beste scenene fra Sex and the City-serien

Et besøk til stedene i The Big Apple der scener fra den legendariske serien Sex and the City ble filmet, er en flott måte å tilbringe tid i byen på. Du kan gjenoppleve de beste øyeblikkene til Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte ved å ta en busstur til mer enn 40 steder.

Meatpacking District der de pleide å handle, Plaza Hotel, restauranten Buddakan eller Scout bar, der de pleide å drikke sine cosmopolitans, er bare noen av stedene du kan besøke i omtrent 3 og en halv time med en profesjonell guide som vil fortelle deg alle seriens hemmeligheter.

Bestill en omvisning på Sex and the City-lokasjoner

41. Ha det gøy på pubene i Stone Street

For en morsom tid i New York må du bare melde deg på en av turene som tar deg langs Stone Street, hvor du blir kjent med den ekte amerikanske festen med noen øl mens de forteller deg de beste historiene om kolonitidens Amerika.

Mens den lokale guiden forteller deg om kampene i revolusjonstiden i USA, kan du ta noen øl på fat eller c ider i byens beste tavernaer. Møt folk for en ettermiddag med moro, men også for å lære om amerikansk kultur.

42. Tilbring en skummel ettermiddag med spøkelsene i Greenwich

Hvis du elsker skrekk og vil høre de skumleste historiene i et av New Yorks mest ikoniske nabolag, bør du ta Greenwich Village Ghost Tour. Det er en rute gjennom steder fulle av legender og uhyggelige historier.

Besøk hjemsøkte bygninger som New York University, Washington Square Park og Jefferson Market Library, alle med historier om ånder og spøkelser som vil få deg til å huske denne dagen for alltid. Bare de mest sarte vil angre!

Bestill Greenwich Village Ghost Tour

43. Bli kjent med New Yorks legendariske nabolag

Queens, Bronx, Brooklyn... Kjenner du New Yorks mest autentiske nabolag? Besøk noen av dem og bli kjent med folk og kultur. Du vil gjenkjenne New Yorks karakteristiske mangfold så snart du setter foten i byen, men det er ingenting som å utforske gatene i bydelene som omgir The Big Apple.

Det finnes bussturer med en lokal guide som viser deg de mest særegne stedene i bydeler som Coney Island, et sted å flykte fra de travle gatene i sentrum. Du kan også bli kjent med fødestedet til hip hop og den ekte gatekunsten graffiti i Bronx. Eller ta en titt på New York Mets' Citi Field-stadion. Dra dypt inn i Amerika og bli kjent med New Yorks nabolag.

Bestill Boroughs Tour fra Manhattan

44. Nyt showet på farten med The Ride

The Ride er et unikt show som du kan oppleve i en helt ny setting - en buss. Denne showopplevelsen i Broadway-stil på en buss er definitivt et must i New York City.

Fra den komfortable bussen kan du nyte en storslått forestilling med trinnvise sitteplasser. Du får se artistene synge og danse mens bussen kjører rundt i byen. Sammen med familie eller venner vil The Ride gi deg en fantastisk opplevelse.

45. Prøv en amerikansk meny på den autentiske Hard Rock Cafe

Lyst på en god cheeseburger, rib-eye eller Texas-sandwich? Vær på den sikre siden og bestill bord til et treretters måltid, drikke og dessert i Hard Rock Cafe-stil, den legendariske restauranten på Times Square.

Nyt amerikansk mat på denne franchisebaren som ble født i London for mer enn 50 år siden og nå har spredt seg til mer enn 63 land. Len deg tilbake og ta en pause fra turen til New York og se Hard Rock Cafe New Yorks største utstilling av musikkminner. Det vanskeligste blir å velge fra det store utvalget av retter på menyen.

Bestill en meny på Hard Rock Cafe i New York by

46. Oppdag historien om slaveriet på Underground Railroad

Det er to viktige landemerker i New York som du kan besøke for å lære om slaveriets historie. Det ene er African Burial Ground National Monument, som huser restene av afroamerikanske slaver fra 1600- og 1700-tallet, og det andre er Underground Railroad, der du kan reise tilbake i tid når du reiser gjennom nettverket som tusenvis av slaver skapte for å flykte fra landet, hjulpet av noen av datidens amerikanere.

Takket være noen turer som tar deg gjennom disse og andre steder som er representative for denne mørke perioden i amerikansk historie, vil du lære mer om slavenes daglige liv og deres frigjøring.

Bestill omvisningen om slaveriets historie

47. Bli graffitikunstner i Brooklyn

Hvis du alltid har hatt lyst til å være en del av gatekunstscenen ved å lage din egen graffiti, men aldri har våget, er det ingen bedre tid enn turen til New York for å lære den ekte tingen med spraymaling.

Meld deg på en workshop med en ekspertgraffitikunstner og lær hvordan du spraymaler veggmalerier i en sentral del av New Yorks kunstscene, Bushwick-området i Brooklyn. Du får muligheten til å debutere med din egen kreasjon og ta den med hjem som suvenir. Perfekt for alle aldre og nivåer.

Bestill graffitiverksted i New York City

48. Finn frem spionen i deg på Spyscape Museum i New York City

Spyscape Museum er et sted å eksperimentere og gi frie tøyler til de mer uredde. Det er et interaktivt eventyr der du kan vandre rundt for å utfordre vettet ditt og finne ut hva slags spion du ville vært.

Utfordringene i dette oppslukende museet, som er designet av en tidligere sjef for Secret Intelligence Service, vil gi deg en morsom ettermiddag med kodeknekking eller utforsking av skjulte verdener. Test ferdighetene dine på Spyscape Museum og føl deg som en ekte CIA-agent for en dag.

Bestill billetter til Spyscape Museum

49. Feire mangfoldet med Gay Pride Tour

LGBTQ-miljøet er stort i USA, og en omvisning til fots på New Yorks historiske steder kan hjelpe deg med å gjenkjenne og lære om deres kamp gjennom årene. En del av inntektene fra turen går til å støtte Heritage of Pride, en organisasjon som promoterer Pride-marsjer i byen.

Gay Liberation Monument, Axis Theatre Center eller Stonewall Inn er noen av bygningene du kan besøke langs denne ruten, der en guide vil fortelle deg de historiske detaljene om hvert sted. Stonewall Inn er for eksempel baren der opptøyene 28. juni 1969 som førte til opprøret i LHBTQ-miljøet i landet fant sted.

Bestill en Gay Pride-tur i New York City

50. Besøk Central Park og dens monumenter med elektrisk sparkesykkel

Det er mange måter å se den flotte Central Park på, men hvis du vil ha en komfortabel, men morsom måte, velger du en elektrisk sparkesykkel. På denne sparkesykkelen kan du utforske mange av parkens severdigheter og attraksjoner uten å bli sliten.

Det finnes guidede turer i hele parken som også gir deg detaljer om hvert monument. Og jeg forsikrer deg om at en guide som følger deg langs ruten vil være veldig nyttig, ellers kan du gå deg vill i de tusenvis av kriker og kroker. I tillegg vil den elektriske scooteren ta deg til mange flere steder i denne flotte byparken på mer enn 4 km lang.

Bestill en elektrisk sparkesykkeltur i Central Park

51. Ta en fotografering i Brooklyn

Hvis du elsker fotografiets verden, vil du elske denne planen. En fotografering med en profesjonell fotograf i Brooklyn vil gi deg en flott suvenir fra New York. Denne opplevelsen vil ta deg gjennom emblematiske steder, perfekt for spektakulære bilder, som Dumbo, Rockefeller Center, Manhattan Borough eller Times Square.

Du kan velge r uten og varigheten av økten, og etter noen dager vil du ha bildene dine klare til å lastes ned. Elsker du ikke bare denne planen? Den vanskelige delen blir å velge hvilke du vil dele på dine sosiale nettverk ...

Bestill en fotografering i Brooklyn

52. Gå på jazzkonsert i Harlem

Harlem er et av de mest kulturelt pulserende nabolagene i New York, og du kan føle det i nattelivet i området. De beste jazzklubbene ligger der, og å oppleve en livekonsert i en av dem, enten du er lidenskapelig opptatt av jazz eller ikke, vil få deg til å føle deg som en ekte amerikaner.

Noen omvisninger i dette legendariske nabolaget kan gi deg et innblikk i kunstscenen i Harlem, som av noen regnes som jazzens fødested. Du kan også vandre rundt i gatene, besøke gospelkirker og sjekke ut de mest kjente utestedene for en flott kveld ute.

Bestill Harlem Jazz Venues Tour

53. Slapp av på New Yorks arabiske bad

Trenger du en pause fra turen til den amerikanske hovedstaden? Hvis du er lei av turer, skyskrapere og sightseeing, anbefaler jeg denne opplevelsen der du kan slappe av i noen timer i autentiske arabiske bad. AIRE Ancient Baths i New York ligger i en gammel renovert bygning fra 1883.

Der kan du nyte avslappende bad ved forskjellige temperaturer eller få en massasje i en unik atmosfære som vil ta deg tilbake til romersk og gresk tid.

54. Ta med deg en suvenir-tatovering hjem fra Bang Bang

Bang Bang er New Yorks foretrukne tatoveringsstudio for kjendiser. Det drives av Keith McCordy, en prestisjefylt figur i blekkverdenen, som vier praktisk talt alt arbeidet sitt til å tatovere kjendiser. Men ikke bekymre deg, han har et helt team av profesjonelle bak seg som kan sørge for at du tar med deg den beste suveniren fra turen til USA.

Gå for en hyperrealistisk tatovering, en minitatovering eller få det symbolet du alltid har ønsket å få tatovert og som betyr så mye for deg. Hvis du ikke er sikker på designet, ikke bekymre deg, tatovørene vil gi deg gode ideer. Så gjør en avtale med Bang Bang og overrask alle med din New York-tatovering.

55. Ha en morsom ettermiddag på et flipperspill

Flipperspill er en fin måte å tilbringe en ettermiddag med barna dine i New York. Hvis de er små, har de sannsynligvis aldri sett et flipperspill før, men du kan vedde på at de vil elske det. Modern Pinball NYC har et bredt utvalg av arkade- og temamaskiner som du kan prøve og kose deg med.

Det er også Modern Pinball Museum, der du kan se en utstilling av gamle og toppmoderne maskiner, se en live ekspertdemonstrasjon og delta i det pedagogiske spillprogrammet for barn og voksne.

56. Tross tyngdekraften med innendørs fallskjermhopping

Hvis du noen gang har drømt om å hoppe i fallskjerm, men ønsker å prøve det på en tryggere måte innendørs, kan du melde deg på innendørs fallskjermhopping hos iFLY. Unngå enhver fare med vindtunneler der du gjenskaper den virkelige følelsen av å fly.

De har opplevelser for alle aldre og nivåer. Instruktørene vil lære deg alle teknikkene du kan lære med denne unike opplevelsen av sikker fallskjermhopping. Våg og tilbringe en annerledes dag.

57. Reis til fremtiden med Artechouse-museet

Kunst og teknologi møtes i et futuristisk museum i New York City, Artechouse. Vi snakker om vitenskap og innovasjon anvendt på kunstscenen, der du kan se unike utstillinger med lys og lyd. En oppslukende opplevelse av avantgardekunst for dem som allerede har besøkt de mer tradisjonelle museene og ønsker å se noe nytt i New York.

Det er multisensoriske utstillinger, noen midlertidige og noen permanente, som alle anbefales på det sterkeste. Ikke gå glipp av det!

58. Klatre om bord i The Beast

La adrenalinet pumpe med en tur på en hurtigbåt på Hudson, hvis navn, "The Beast", er representativt for energikicket det vil gi deg. Det er en fartsfylt tur nedover elven med rockemusikk og to komikere som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse med sine morsomme kommentarer.

Det er 30-minutters turer som tar deg til Frihetsgudinnen, hvor du kan ta en selfie før du drar tilbake.

59. Gå på en konsert med New York-filharmonikerne

New York Philharmonic Orchestra er et av de eldste symfoniorkestrene i verden, og ble grunnlagt i 1842. Det opptrer i David Geffen Hall og på Broadway på Manhattans Upper West Side.

Hvis du ikke vil gå glipp av store klassiske komponister, anbefaler jeg at du skaffer deg billetter til noen av konsertene deres. Her er deres offisielle nettside slik at du kan ta en titt på hele programmet.

60. Kjør en Tesla gjennom gatene i New York City

Har du noen gang tenkt på å prøvekjøre en ekte luksuriøs elbil? Bestill en Tesla og kjør gjennom New Yorks gater med fremtidens kjøretøy. Fra luksusbiler til biler som er superenkle å kjøre.

Respekt for miljøet og en forpliktelse til bærekraftig energi er Elon Musks misjon, og kan du tenke deg en bedre plan enn å prøvekjøre en av disse fantastiske bilene rundt i The Big Apple?

61. Utforsk verdenen til "Inside Out" med Stranger Things Experience

For fans av serien Stranger Things finnes det en interaktiv opplevelse som tar deg med inn i Hawkins-laboratoriet. Dra tilbake til 80-tallet og bidra til å redde byen fra Demogorgon, bli en helt og oppdag mysteriene rundt den berømte Netflix-serien mens du utforsker Stranger Things-verdenen.

I denne utstillingen kan du gå til Family Video-butikken, smake på mat og cocktailer inspirert av serien, ta tusenvis av bilder med favorittfigurene dine, spille i arkaden eller kjøpe noen av de eksklusive produktene i butikkene basert på den populære serien.

62. Finn vaffelbilen din og skjem deg bort!

Wafels & Dinges vafler er ikke hva som helst. Derfor oppfordrer jeg deg til å finne en av deres reisende lastebiler som stopper i New York og prøve en av deres deilige belgiske vafler. Du har fra den klassiske sjokoladen og andre pålegg til mandel, mini, glutenfri eller vegansk.

Se etter den gule lastebilen og ta en boks med vafler og nyt denne utsøkte bakte deigen som vil transportere deg til Belgia. Her er en lenke til Wafels & Dinges-bodene og deres åpningstider.

63. Gå til Museum of the Moving Image

Hvis du er filmelsker, kan du ikke gå glipp av dette museet dedikert til scenekunst der du kan se utstillinger, visninger og utdanningsprogrammer dedikert til den syvende kunsten og den digitale verden.

Museum of the Moving Image ligger i det historiske Astoria Studio i Queens, og tilbyr opptak fra filmer og serier i alle sjangre, fra science fiction til drama og animasjon.

64. Le på Comedy Cellar, den beste komedieklubben i byen

Hvis det er én morsom aktivitet i New York, er det å kjøpe billetter til et show på Comedy Cellar, som regnes som den beste komedieklubben i byen, og hvor du kan få deg en god latter.

Comedy Cellar ligger i Greenwich Village, så du kan dra nytte av muligheten til å dra på en av nabolagsturene, for eksempel matturen, etterpå. Begge aktivitetene vil gi deg en fantastisk dag med moro og kulinarisk nytelse i Greenwich Village.

65. Prøv litt deilig pastrami på Katz's

Pastrami er et typisk produkt fra det jødiske kjøkkenet, bestående av rødt storfekjøtt som har gjennomgått en herde- og saltingsprosess. Hvis du aldri har prøvd det, er det beste stedet å gjøre det, uten tvil, ved å ta en sandwich fra Katz's Delicatessem

Vær advart, de er vanedannende, og det er ikke rart at denne hundre år gamle butikken som spesialiserer seg på jødisk mat, selger tusenvis av smørbrød hver dag. Ta turen til 205 East Houston Street og du vil takke meg - velbekomme!

66. Fest stort i Brooklyn Mirage

Leter du etter en kveld ute i byen som aldri sover? Dra til et av New Yorks mest imponerende utesteder, Brooklyn Mirage, et utendørs fest tempel dedikert til musikk, lyd og show du aldri vil glemme.

Det spesielle lydsystemet, rommets form, catwalken og veggene helt dekket av planter og LED-lys, blant mye annet, vil få deg til å tro at du er i en drøm. Gå med vennene dine for å tilbringe en uforglemmelig natt på denne utrolige sommerklubben, et paradis for festelskere.

67. Redd et kunstverk i The Escape Game

Escape rooms er alltid en fin måte å tilbringe en kveld med venner eller familie på. Her er et som vil få frem detektivsiden din. Med "The Heist" må du nemlig finne et verdifullt Monet-maleri som har blitt stjålet fra museet. Du har 60 minutter på deg til å finne det, tør du?

Escape Game er et escape room-senter i New York med fem spill av varierende vanskelighetsgrad. Det mest kompliserte å løse er det der du må prøve å rømme fra fengselet, men det finnes også enklere spill som "Playground", der du tilbringer en dag på skolen og jobber i team.

68. Bli med på en reise til jordens sentrum med Arcadia Earth

Arcadia Earth er en oppslukende reise som blander vitenskap og teknologi slik at du og barna dine kan bli kjent med planetens kjerne. På denne virtuelle virkelighetsplattformen kan du samhandle med undervannsverdenen, se jorden fra innsiden og føle hvordan hvert element i naturen kommer til live.

Ikke gå glipp av denne multisensoriske turen på 705 Broadway, du vil elske den!

69. Nyt en kveld med burlesque på The Rose Room

Nattelivet i New York City er endeløst, og det er tusenvis av utesteder å velge mellom. Men hvis du er i humør for noe annerledes, kan du stikke innom for litt burlesk, sirkus eller magi på The Rose Room.

Dette varietéstedet i Midtown vil sørge for en magisk kveld ute. Du kan nippe til cocktails i en avslappet atmosfære mens du ser et kabaretshow. Ikke gå glipp av et av New Yorks mest anerkjente utesteder.

70. Spis en velsmakende amerikansk burger på JG Melons

Skal du forlate USA uten å prøve en ekte amerikansk burger? Hvis du vil ha et forslag til noen av New Yorks beste, kan du dra til Upper East Side og be om et bord på JG Melons. Et unikt sted som omslutter deg i en yankee-atmosfære og hvor du kan spise saftige burgere ledsaget av en Bloody Mary.

Hvis det ikke tilfredsstiller deg, anbefaler jeg roastbiffsandwichene eller den autentiske bifftartaren, får du ikke vann i munnen?

71. Mimre om favorittserien din med Venner-opplevelsen

Verden til den legendariske serien Venner venter på deg i denne uunngåelige opplevelsen der du vil føle deg som en av karakterene. Gå inn i Monica og Rachels leilighet og sett deg i den oransje sofaen deres eller delta på Ross og Rachels bryllup.

Friends Experiencie gjenskaper de beste scenene i en oppslukende reise perfekt satt i denne gruppen Manhattan-venner som fikk oss til å ha så mange gode tider på 90-tallet.

72. Besøk Museum of Sex i New York

Ta et stopp på ruten din gjennom New York og gå inn i Museum of Sex. Der kan du finne forskjellige kunstutstillinger, hemmelige fotografier, gallerier med gjenstander og verk om seksualitet og erotikk.

Lær om menneskets vitenskap, historie og seksuelle kultur i dette museet. Et sted med en forskjell som du ikke kan gå glipp av på turen til den amerikanske hovedstaden.

73. Gå på skattejakt i gatene i New York City

Den store metropolen New York skjuler mange skjulte skatter. Derfor foreslår jeg denne super morsomme planen der du kan oppdage skjulte hjørner, skulpturer og skjulte steder når du utforsker byen.

Utforsk den store Central Park og finn dens skjulte monumenter, ta en spasertur gjennom Greenwich Village og finn restene etter legendariske kjendiser som Jimmy Hendrix eller oppdag de skjulte hemmelighetene til Times Square og Rockefeller Center. Det finnes mange utforsknings- og eventyrspill for en morsom dag i New York, prøv noen av dem.

74. Ta en tur i luftballong

For et annerledes eventyr kan du bestille en luftballongtur og beundre New Yorks skyline. Fly over Hudson River og få den beste utsikten over New Jersey. Det er en avslappende 45-60 minutters tur gjennom skyene ved soloppgang eller solnedgang som vil gi deg en god smak i munnen.

Noen av disse flyvningene inkluderer champagne hvis du vil feire en spesiell begivenhet med partneren din, men barn over 10 år er også tillatt om bord hvis dere reiser som en familie. Bare sørg for å velge en klar dag for å få mest mulig ut av dette fascinerende eventyret på New Yorks himmel.

75. Få mest mulig ut av sommeren i The Big Apple

Ta en lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
Ta en lur under Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Hvis det er én tid på året da du kan nyte flere timer med dagslys for å utforske byen utendørs, er det om sommeren. Det er sant at temperaturene er veldig høye (noen ganger for høye), og du vil sette pris på klimaanlegget i butikker og bygninger, men de kjølige kveldene på terrassene og de endeløse spaserturene gjennom Manhattan, langs bredden av Hudson og sykkelturene i Central Park gjør opp for det hele.

Jeg anbefaler deg å sjekke ut de beste sykkelturene i New York for denne sommersesongen og oppdage byen på en sunnere og mer bærekraftig måte.

Fra og med 4. juli fyrverkeri og med tanke på at baseball-ligaen finner sted om sommeren, foreslår jeg en rekke aktiviteter som gjør at du ikke vil forlate byen til tross for varmen: hva du skal gjøre og hva du skal se i New York om sommeren.

76. Og møte kulden om vinteren

Skøyter i Central Park| ©Hellotickets
Skøyter i Central Park| ©Hellotickets

Hvis du derimot bestemmer deg for å besøke byen om vinteren, bortsett fra julens store attraksjon, kan jeg forsikre deg om at kulden ikke vil hindre deg i å nyte byen, da den er mer enn forberedt på de lave temperaturene. Hvis du er heldig, kan det til og med snø, og du vil sitte igjen med noen postkort-perfekte julebilder.

I tillegg til å nyte NBA-kampene vil du sette pris på noe varmt å drikke på en av byens koselige kafeer. Mitt råd er å kombinere innendørsaktiviteter om kveldene (som å besøke observasjonsdekkene, se en Broadway-musikal eller shoppe) med utendørsaktiviteter (gå rundt i byen, ta et cruise på Hudson eller krysse Central Park) midt på dagen når solen varmer opp temperaturen litt.

Hvis du er kald, ikke bekymre deg, for jeg har satt sammen en guide til alt du kan se og gjøre i New York om vinteren og hva du skal ta med, hva du skal ha på deg osv. For å gjøre oppholdet ditt der mer enn hyggelig: hva du kan gjøre og se om vinteren i New York.

Uansett, når du reiser til New York, vil du finne tusen ting å gjøre. Men hvis du ikke har bestilt billettene dine ennå, kan du ta en titt på denne artikkelen med all informasjon om den beste tiden å reise til New York.


Tips for å planlegge reisen til New York

På undergrunnen i New York| ©Hellotickets
På undergrunnen i New York| ©Hellotickets

Kanskje mindre romantisk, men like praktisk som alle andre råd jeg kan gi deg om turen til New York, skal jeg gi deg noen tips slik at du ikke ødelegger reisebudsjettet ditt så snart du ankommer (hvis du reiser med et ubegrenset budsjett, vil denne delen kanskje ikke interessere deg så mye, men la meg henvende meg til resten av de dødelige).

Skaff deg et turistkort

Hvis du planlegger å besøke flere attraksjoner eller ta en tur (utsiktspunkter, museer, sightseeingbussturer, cruise osv.), Er det mulig at beløpet du vil bruke på inngangsbilletter vil være mer enn relevant. For dette er det byturistkort, som gir deg tilgang til de mest emblematiske punktene til en fast, redusert pris.

Det er fire hovedalternativer: New York Pass, New York CityPASS, New York Explorer Pass y New York Sightseeing Pass. Jeg vet: å velge en av disse fire kan virke som et umulig oppdrag, så i tillegg til den detaljerte forklaringen av hver av dem, anbefaler jeg at du leser denne sammenligningen av New York sightseeingpass, slik at du kan være sikker på hvilken du skal velge før du investerer.

Bestill transport mellom flyplassen og hotellet ditt på Manhattan

Hvis du leter etter en praktisk måte å komme deg til hotellet ditt fra flyplassen du lander på uten å bruke mye penger på å prøve, anbefaler jeg å bestille en skyttelbuss (som du kan bruke eksklusivt eller dele med andre reisende) til døren til overnattingsstedet ditt. Jeg forteller deg hvordan du gjør det i denne artikkelen på Avgangstransport til flyplassene i New York og her er en annen om hvordan du kommer deg fra JFK til Manhattan hvor du har flere alternativer.

Bruk offentlig transport

I tillegg til at undergrunnen i New York er en attraksjon i seg selv (hvis du liker å ta bilder, er det noen ikoniske stasjoner der du vil like å gå under jorden), er det den raskeste måten å komme seg fra en del av byen til en annen. Ikke la deg lamme av det store antallet linjer og holdeplasser du ser på kartene: hopp på T-banen og kom deg rundt som en lokal innbygger. Her er en praktisk guide til hvordan du kommer deg rundt på undergrunnen i New York.

Følg disse grunnleggende tipsene

Hvis dette er din første gang i New York, ikke bekymre deg. Det er hundrevis av tvil som vil angripe deg nå, akkurat som de angrep alle oss reisende da vi var der for første gang. På samme måte har vi alle gått i turistfellene som byen har forberedt for sine besøkende. Derfor har jeg bestemt meg for å samle de beste av dem 10 reisetips for New York i denne artikkelen. Jeg er sikker på at du vil finne dem nyttige for å begynne å organisere turen din.

Planlegg reiseruten din

For å unngå å kaste bort mye tid (og penger) på unødvendige turer, anbefaler jeg at du organiserer - grovt sett - en reiserute etter dager eller etter ting du vil se. Her er noen praktiske guider som jeg tror vil hjelpe deg med å organisere tiden din så effektivt som mulig: Ting å gjøre i New York City om høsten y 7-dagers reiserute New York.

Tegn en reiseforsikring

Selv om det til å begynne med kan virke som en ekstra utgift, kan jeg forsikre deg om at det er viktig å ha reiseforsikring når du reiser til New York (eller hvor som helst i USA). Medisinske kostnader der er ekstremt høye, og det skader aldri å ha god forsikring for å dekke uforutsette hendelser. Hvis du ikke vet hvilken du skal ta, hva du trenger å dekke og hvordan du gjør det, lar jeg deg her en artikkel med alle detaljene om Helseforsikring for å reise til New York.

Husk å ta med deg visumet ditt

Det er mest sannsynlig at for å komme inn i New York som turist må du ta med ESTA-visumet. Du kan fylle ut det online og betale gebyret online, noe som gjør prosessen mye enklere. Hvis du er i tvil om hvordan du gjør det fordi du aldri har gjort det før, kan du lese artikkelen min om hvordan du får et ESTA-visum for å reise til New York.

Følg disse veiledningene for å sikre at du ikke går glipp av datoene når du drar

 • New York i januar: ikke la det kalde været stoppe deg. Året har nettopp begynt, og det er en flott tid for å nyte julebelysningen.
 • New York i februar: Dra nytte av de gode prisene som lavsesongen har å tilby - de beste hotellene er mye billigere! Og å feire valentinsdagen i The Big Apple er en amerikansk opplevelse du ikke bør gå glipp av.
 • New York i mars: Ønsk våren velkommen når dagene begynner å bli lengre, temperaturene blir mildere og det er en fornøyelse å vandre på Manhattans endeløse avenyer.
 • New York i april: Påsken og påskeferien innleder trolig New Yorks høysesong med tusenvis av turister. Bestill billetter og aktiviteter på forhånd for å sikre at du får plass på de mest etterspurte aktivitetene.
 • New York i mai: Byens parker står nå i full blomst: utforsk dem alle til fots eller på sykkel, og ikke la et grøntområde stå urørt - hva sier du til en piknik i Bryant Park eller en solfylt morgen ved Central Park Lake?
 • New Yorki juni: Det begynner å bli varmt, men dagene er lange og du har tid til alt. Det er sannsynligvis den beste tiden på året for å nyte utsikten over Manhattan fra toppen av en av skyskraperne.
 • New York i juli: Dette er en viktig måned for amerikanerne. Hvis du er der for å feire uavhengighetsdagen 4. juli, bør du ikke gå glipp av fyrverkeriet.
 • New York i august: Varmen er på, men det er en flott tid å oppdage byen om kvelden, når solen tar en pause og Manhattans parker setter opp utrolige utendørs sommerkinoer. Benytt anledningen til å besøke strendene i Brooklyn eller Coney Island og til og med Luna Park, hvor du vil kose deg som et barn.
 • New York i september: Skolestart er en helt spesiell tid i New York. Kontorene er travle igjen, newyorkerne er tilbake i byen og er ivrige etter å nyte restaurantene, hustakene og teatrene, så benytt anledningen til å nyte byens natteliv som en av de lokale!
 • New York i oktober: I oktober blir New York gresskaroransje. Halloween-dekorasjonene på hus, butikkfasader og gater er utrolige (sannsynligvis noen av de beste i verden), så ikke gå glipp av denne tiden av året i byen.
 • New York i november: Thanksgiving, Black Friday og Macy's-paraden - hva mer? Hvis du besøker byen i årets siste kvartal, vil du oppleve at juleforberedelsene er i full gang.
 • New York i desember: Du vil føle deg som om du er med i den berømte filmen Alene hjemme: skøytebaner over hele byen, butikkvinduer pyntet med julelys og gigantiske juletrær som dekorerer byen. Ikke gå glipp av Manhattans seremonielle tenning av lysene eller det fantastiske Dyker Heights-nabolaget med dusinvis av hus som viser frem sine dekorasjoner og lys - og godt nyttår!