Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Avgangstransport til flyplassene i New York

Etter en lang reise ønsker vi alle å komme til hotellet så raskt og komfortabelt som mulig. Og hvis det er billig, enda bedre. Her er hvordan

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minutter lest

Avgangstransport til flyplassene i New York

Luftfartøy som lander | © Gary Lopater

New Yorks største flyplasser er JFK (John F. Kennedy), La Guardia i Queens og Newark i New Jersey. The Big Apple er en av de viktigste innfallsportene til USA, med reisende fra hele verden.

Når du lander på amerikansk jord, må du velge den beste måten å komme deg til New York sentrum fra flyplassen. Her er alternativene du kan velge mellom, selv om det beste alternativet for meg er delt transport.

1. Delt transport fra flyplassen til hotellet ditt på Manhattan

Delt transport| ©Kyle Cesmat
Delt transport| ©Kyle Cesmat

Etter en lang flytur der du er utmattet og bærer kofferter, er det siste du vil gjøre å gå rundt terminalen på jakt etter en taxi og betale en ublu pris eller måtte vente for alltid på offentlig transport for å komme til hotellet ditt. Derfor er det mest praktiske alternativet å bestille en delt transport til hotellet ditt på Manhattan, der du reiser i moderne, fullt utstyrte minibusser.

Hvis du lander på JFK, kan du lese mer detaljert informasjon om hvordan du kommer deg fra JFK til Manhattan her.

Flåten deres har en maksimal kapasitet på elleve passasjerer. De har rikelig med bagasjeplass (hver passasjer kan ta med maksimalt én koffert og én håndbagasje), henter deg ved ankomst på flyplassen sammen med andre reisende og setter deg av ved hotelldøren etter en jevn og behagelig tur med et team av profesjonelle sjåfører som kjenner New York City ut og inn.

Hvordan fungerer det?

Overføringer opererer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Etter bestilling vil du motta en bekreftelse på e-post, og de vil vente på deg! Når flyet ditt lander på JFK, Newark eller La Guardia flyplasser, går du bare til bakketransportskranken i terminalen og viser den utskrevne kupongen til en av agentene for instruksjoner.

Hva skjer hvis flyet mitt er forsinket?

På bestillingstidspunktet vil du bli bedt om å oppgi flyinformasjonen din slik at selskapet kan overvåke flyet ditt til enhver tid, slik at de vet om flyet ditt er forsinket. Flyforsinkelser påvirker ikke transportbestillingen.

Er prisene endelige?

Prisen du betaler på bestillingstidspunktet er et fast beløp og avhenger ikke av trafikken ved ankomst til New York. Tips og eventuelle avgifter for ekstra bagasje er imidlertid ikke inkludert.

Bestill transport mellom flyplassen og Manhattan

2. Delt transport fra hotellet ditt på Manhattan til en hvilken som helst flyplass i New York (Go Airlink)

Jernbanebuss i New York| ©Tetiana Shyshkina
Jernbanebuss i New York| ©Tetiana Shyshkina

På slutten av oppholdet ditt i New York er det viktigste å komme seg til flyplassen i tide til å rekke flyet hjem i fred og ro, uten å måtte lete etter en taxi eller foreta flere overføringer med byens offentlige transport.

Igjen, som ved ankomst, er det mest praktiske alternativet å bestille en transport fra hotellet til flyplassen som tar deg fra dør til dør.

Hvordan fungerer det?

Transport går hver dag med uavbrutte rutetider. På bestillingstidspunktet må du oppgi returflyinformasjonen og hotelladressen din, slik at sjåføren for den delte transporten vet hvor og når han skal hente deg. For å lette tjenesten anbefaler vi at du informerer hotellportieren eller conciergen om at du venter på at en sjåfør skal hente deg på flyplassen.

Er prisene endelige?

Som med ankomsttransporten fra flyplassen til hotellet ditt, er prisene endelige, og verken tilbakelagte kilometer eller trafikken kan variere prisen, det er en fast pris. Tips er imidlertid ikke inkludert.

Isabels reisetips

Når du bekrefter tidspunktet for henting på hotellet, må du beregne nok tid til å komme til flyplassen i tide til tross for trafikken (særlig i rushtiden).

Bestill transport mellom flyplassen og Manhattan

3. Privat transport fra hvilken som helst flyplass i New York til hotellet ditt på Manhattan

Privat transport| ©Hanners Egler
Privat transport| ©Hanners Egler

Enten du er sliten etter en lang flytur og ikke vil vandre rundt og lete etter en gratis taxi, eller du ikke er kjent med det offentlige transportnettet og foretrekker å ikke bytte tog, eller du ikke snakker mye engelsk og er redd for å gå deg vill, er den mest komfortable og raskeste måten å komme deg til hotellet ditt med en privat transport fra flyplassen til hotellet ditt i New York.

Hovedforskjellen mellom en delt transport og en privat transport er at ved denne anledningen vil kjøretøyet og sjåføren være til din disposisjon, og kjøretøyet vil være bare for deg og gruppen din, du trenger ikke å vente på andre passasjerer.

Hvordan det fungerer

Denne transporttjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Avhengig av antall personer du skal bruke denne tjenesten, må du på bestillingstidspunktet velge mellom en privat transport i en luksussedan for tre personer, en VIP-SUV som kan ta opptil seks passasjerer eller en varebil som kan ta opptil ni passasjerer.

Du må deretter oppgi flyankomstinformasjonen din og den fullstendige adressen til hotellet, leiligheten eller hjemmeadressen din på Manhattan. Overføringen din vil bli bekreftet umiddelbart, og du vil få en kupong som du kan vise til sjåføren. Når du er på flyplassen, er alt du trenger å gjøre å sette deg inn i bilen og sette deg til rette for en rask og behagelig tur. Så enkelt er det!

Bagasje

Interiøret i alle kjøretøyene er elegant og romslig og har tilstrekkelig kapasitet til å frakte bagasjen til alle passasjerene (hver passasjer har maksimalt 1 koffert og 1 håndveske).

Hvor mye koster denne private transporten?

Prisen er per person basert på tre passasjerer per bil, seks passasjerer per SUV eller ni passasjerer per varebil. Prisen tilsvarer en altomfattende hente- og bringetjeneste, pluss lokale skatter og bompenger. Prisen du betaler på bestillingstidspunktet er et fast beløp og avhenger ikke av trafikken ved ankomst til New York.

4. Privat transport fra hotellet ditt på Manhattan til en hvilken som helst flyplass i New York

Online bestilling av transport| ©Priscilla du Preez
Online bestilling av transport| ©Priscilla du Preez

Forhåndsbestilling av en privat transport fra hotellet ditt til flyplassen i New York er den beste måten å nå flyet ditt hjem uten å måtte bekymre deg for å finne en taxi i siste øyeblikk på avreisedagen eller ta endeløse reiser med offentlig transport med bagasje, med alt stresset som følger med det.

Med denne private transporten fra hotellet ditt på Manhattan til en hvilken som helst flyplass i New York, vil en erfaren sjåfør som kjenner gatene i byen hente deg på døren til hotellet ditt i god tid for å kjøre deg til terminalen for returflyet ditt. Ingen venting og ingen stress, med tryggheten av å vite at du kommer tidsnok til å gå om bord i flyet og at du ikke betaler en ublu pris for det.

Hvis du lander på en flyplass og må bytte til en annen, kan du også stole på denne tjenesten. Glem stresset med å gå glipp av et fly takket være denne private transporten.

Hvordan fungerer det?

Den private returflyplasstransporten fungerer på samme måte som ankomsttransporten, bortsett fra at du denne gangen må oppgi hotelladresse og flyavgangsdetaljer. Overføringen din vil bli bekreftet, og du vil få en kupong som du kan vise til sjåføren.

Avhengig av tidspunktet på dagen kan trafikken være mer overbelastet. Normalt anbefales det å være på flyplassen 2 timer før flyet ditt avgår, selv om 3 timer i forveien er ideelt. I denne forbindelse anbefaler vi deg å beregne ekstra tid for å finne ut når du skal hentes på hotellet. I rushtiden må du legge til minst 45 minutter for den nærmeste flyplassen (LaGuardia) og 75 minutter for de fjerneste flyplassene (JFK og Newark).

Om bagasjen din

På transportdagen vil sjåføren vente på deg ved døren til hotellet eller boligen din på Manhattan for å kjøre deg til flyplassen i tide. Husk at hvis du har spesielle behov eller bagasje, kan du kontakte selskapet når du har bestilt for å løse eventuelle spørsmål; dette er en personlig tjeneste.

Om prisen

Denne private transporten fra hotellet til flyplassen er veldig rimelig, hvis du tenker på at tjenesten er veldig lik en drosje, men du sørger for at du betaler et fast beløp på forhånd og at prisen ikke avhenger av trafikken når du ankommer New York.

Bestill transport mellom flyplassen og Manhattan

5. Andre alternativer for å komme deg rundt i New York

Taxi i New York| ©Luke Stackpoole
Taxi i New York| ©Luke Stackpoole

New York er en by med gode transportforbindelser. Det offentlige transportnettet er ganske effektivt og lar deg bevege deg raskt fra ende til annen for å utforske hvert hjørne av The Big Apple.

Undergrunnen

Det er en av de største i verden med mer enn 1000 kilometer med spor. Togene går 24 timer i døgnet og består av 26 linjer med navn som kan være tall eller bokstaver. Den ble åpnet på begynnelsen av 1900-tallet, og stasjonene ser litt gammeldagse og ikke særlig rene ut. Her er vår guide til undergrunnen i New York City.

Busser

Hvis du ikke ønsker å bruke undergrunnen i New York, er busser et praktisk alternativ, selv om du vil lide konsekvensene av tung trafikk. Det finnes hundrevis av busslinjer, men for å unngå forvirring er det best å se på linjekartene ved hvert stopp. Busslinjene består av et nummer og en bokstav. Bokstaven angir bydelen der bussen kjører: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) og Staten Island (S).

Drosjer

Drosjer er en annen måte å komme seg rundt i New York på. Takket være deres ikoniske gule farge kan du se dem på lang avstand og praie dem ved å rekke opp hånden. Prisene er ofte svært høye, med små tillegg og tips i tillegg. Hvis du vil spare penger og tid, kan du prøve å praie en taxi som kjører i samme retning som du skal.

Uber

Uber har blitt et populært transportmiddel i New York. Du kan bestille dem enkelt fra appen. Generelt sett er de billigere enn drosjer, men hvis etterspørselen er stor og det er få sjåfører, vil prisene skyte i været. Hvis du ikke snakker engelsk, er det et godt alternativ fordi du bare skriver inn adressen du vil dra til i appen, og du trenger ikke å gi sjåføren veibeskrivelse.

6. Så hva skal du gjøre når du kommer fram?

Å organisere logistikken for reisen din trenger ikke å være kjedelig. Hvis du tenker på en original og økonomisk måte å komme deg rundt i byen på, ikke glem at det er mulig å komme seg rundt til de viktigste severdighetene med byens beste turistbusser.

Og selvfølgelig, her er alle tipsene du trenger for å få mest mulig ut av turen din: hva du kan se og gjøre i NewYork.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva skjer hvis flyet mitt er forsinket?

  Sjåføren vil ta hensyn til eventuelle flyforsinkelser, ettersom du på forhånd har gitt beskjed om hvilket fly du ankommer med, slik at de kan overvåke det.

 • Hvor lang tid tar det fra JFK til Manhattan?

  JFK ligger 32 km fra Manhattan, så det bør ikke ta deg mer enn en time. I rushtiden kan trafikken forsinke deg og forlenge reisen din, men prisen for overføringen forblir den samme så lenge det tar.

 • Er det verdt å ta en flyplasstransport for å komme til Manhattan?

  Ja, spesielt hvis du reiser som et par eller i en gruppe og vil unngå tretthet og bekymringer ved omstigning på offentlig transport. I tillegg er det billigere enn Uber eller taxi.

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med på transporten?

  Én koffert og ett stykke håndbagasje per person. Hvis du har med deg mer bagasje eller spesialbagasje (musikkinstrumenter, sportsutstyr osv.), anbefaler jeg at du informerer selskapet på forhånd slik at de kan ta hensyn til plassen du trenger.