Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Billetter til Bronx Zoo: hvor man kan få tak i de, hvilke valgmuligheter man har, og mer

Hvis du reiser til New York som familie og ønsker å besøke Bronx Zoo, finner du her alt du trenger å vite om den!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutter lest

Billetter til Bronx Zoo: hvor man kan få tak i de, hvilke valgmuligheter man har, og mer

Besøk i dyrehagen | ©Daiga Ellaby

Bronx Zoo åpnet i 1899 og er den største urbane dyrehagen i USA. Den er hjemmet til hundrevis av dyrearter fra hele verden, selv om en god del er hjemmehørende i Nord-Amerika.

Mange av disse skapningene er truet, så et besøk i Bronx Zoo er en flott måte å komme tett på dem og lære om viktigheten av å ta vare på naturen.

Det er den perfekte tingen å gjøre i New York, spesielt hvis du reiser til New York med familien for å nyte en dag utendørs og unnslippe New Yorks asfaltjungel i noen timer. Her er hvordan du får tak i billetter og mye mer!

1. Hvordan få billetter til Bronx Zoo? Hvilke typer billetter finnes det?

Bronx Zoo arter| ©Shinya Suzuki
Bronx Zoo arter| ©Shinya Suzuki

For å gå til Bronx Zoo må du kjøpe billetter online og på forhånd, ettersom parken krever at besøkende velger en dato og klokkeslett for besøket. Dette trinnet er viktig fordi hvis du dukker opp i dyrehagen uten å forhåndsbestille dato og klokkeslett når du kjøper billettene dine på nettet, vil du mest sannsynlig ikke få lov til å komme inn.

Når det er sagt, er det forskjellige typer billetter tilgjengelig for å besøke Bronx Zoo:

 • På den ene siden Limited Admission-billetten, som er den billigste, men som bare gir tilgang til parken og noen få spesifikke utstillinger. Den utelukker imidlertid populære utstillinger som "JungleWorld", "Congo Gorilla Forest", "Butterfly Garden" og "Wild Asia Monorail".
 • På den annen side koster Bronx Zoo Admission-billetten litt mer enn den forrige, men gir all-inclusive og ubegrenset tilgang til alle attraksjonene som er tilgjengelige på besøksdagen. Denne typen billett er vel verdt det fordi den lar deg se de kuleste attraksjonene i dyrehagen, inkludert noen av dyreparkens mest prisbelønte attraksjoner.
 • Billetter til individuelle attraksjoner er tilgjengelige fra $ 5 per person, men det er mer verdt å kjøpe Bronx Zoo Admission-billetten hvis du vil se dem alle, da den kommer med ubegrenset tilgang.

For å finne ut i detalj om Bronx Zoo-billettpriser, om det er reduserte priser eller om du kan komme inn gratis, anbefaler jeg at du leser innlegget Bronx Zoo-billettpriser... Jeg er sikker på at du vil finne det nyttig for å planlegge budsjettet for besøket ditt!

Kjøp billetter til Bronx Zoo

2. Hva med å nyte Bronx Zoo's Holiday Lights Festival?

Inngang til dyrehagen| ©Shinya Suzuki
Inngang til dyrehagen| ©Shinya Suzuki

Hvert år fra 19. november til 9. januar arrangerer Bronx Zoo Holiday Lights Festival, et vakkert utendørsarrangement for hele familien fullt av lys og farger der hovedpersonene er store lamper i form av dyr som er plassert rundt om i parken.

Hvis du er i New York på denne tiden, kan du ikke gå glipp av det, spesielt hvis du reiser med familien, for det er noe spesielt å se, og de minste vil elske det.

For å få med deg dette morsomme showet må du skaffe deg billetter til Holiday Lights Festivalnettet på forhånd, siden du ikke får tilgang til dette arrangementet med noen annen dyreparkbillett.

Hvis du vil finne ut mer om denne morsomme lysfestivalen som har blitt en juletradisjon i New York City, ikke gå glipp av innlegget The Bronx Zoo's Christmas Lights at the Bronx Zoo i New York, der vi går i detalj om denne morsomme attraksjonen.

3. Er billetter til Bronx Zoo inkludert i et turistkort?

New York Sightseeing Flex Pass turistkort| ©Hellotickets
New York Sightseeing Flex Pass turistkort| ©Hellotickets

Du vurderer kanskje å kjøpe et av New York Sightseeing Flex Pass for å få mest mulig ut av turen din. Med New York Sightseeing Flex Pass (fra 60 € i Hellotickets) har du inkludert besøket i Bronx Zoo med "Limited Admission" -billetten, og du kan også velge opptil 12 turistattraksjoner å besøke i ditt eget tempo i en periode på 30 dager fra det øyeblikket du aktiverer det.

Jeg anbefaler på det sterkeste å få dette passet hvis du skal til New York som en familie og planlegger å gjøre aktiviteter for barna, slik at de også kan nyte byen på sin egen måte og legge planer som passer bedre til deres alder og smak.

Med New York Sightseeing Flex Pass kan du blant annet besøke New York Aquarium, Central Park Zoo, New York Botanical Garden, Brooklyn Botanic Garden og Bronx Zoo.

I tillegg kommer passet med rabatter på et utvalg av spisesteder, underholdning og fritidssteder som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av byen, noe som aldri skader!

I tillegg til parken vil turistkortet gi deg sjansen til å se noen veldig kule utstillinger som World of Birds, Sea Lion Pool, Reptile House og mange andre. Det kan imidlertid hende du må betale ekstra for å se noen av de spesielle attraksjonene inne i dyrehagen ...

Bestill New York Sightseeing Flex Pass

4. Er det tilrådelig å dra til Bronx Zoo med barn?

Barn i fiskeseksjonen i Bronx Zoo.| ©Leonard Nevarez
Barn i fiskeseksjonen i Bronx Zoo.| ©Leonard Nevarez

Ingen tvil om det! Dette er en av de kuleste aktivitetene du kan gjøre som familie under ditt opphold i New York. De vil ha det flott å se så mange dyr på nært hold, og det vil være et av barndomsminnene de aldri vil glemme.

Faktisk har Bronx Zoo et område som heter The Children's Zoo hvor barna for første gang kan møte mange ville dyr på nært hold, for eksempel piggsvinet, dovendyret eller den gigantiske maurslukeren. Og best av alt, mate og klappe de søte små dyrene i innhegningen! Det vil være en opplevelse du vil huske resten av livet.

Så ikke nøl, å gå til Bronx Zoo vil være en unik mulighet for barn å nyte New York på en annen måte, komme nær naturen, se mange vakre dyr og lære om viktigheten av å ta vare på miljøet, ettersom mange av skapningene de vil komme over her er truet eller truet i naturen.

5. Hvor mye tid trenger du for å besøke Bronx Zoo?

Turister på omvisning i dyrehagen| ©Shinya Suzuki
Turister på omvisning i dyrehagen| ©Shinya Suzuki

Besøk til Bronx Zoo varer vanligvis 2-3 timer, men hvis du vil se den i sin helhet, trenger du minst en halv dag. Det er tross alt den største urbane dyrehagen i USA!

Det er mye å se her, og det gode er at det ikke er noen tidsbegrensning på hvor lenge du kan bli. Du kan bruke lang tid på å se på de forskjellige utstillingene, sitte og sole deg på en benk og til og med ha en liten piknik inne i dyrehagen eller spise i en av restaurantene - alt etter hva du har lyst til!

6. Når åpner dyrehagen?

En gruppe flamingoer| ©Terry Ballard
En gruppe flamingoer| ©Terry Ballard

Bronx Zoo åpner mandag til søndag kl. 10.00, og avhengig av sesongen kan den stenge kl. 16.30 (i den kalde årstiden) eller kl. 17.30 (i den varme årstiden).

De eneste kalenderdagene dyrehagen er stengt er Thanksgiving, jul, nyttårsdag og Martin Luther King Day. Husk dette når du planlegger besøket ditt, slik at du ikke finner portene låst!

Jeg foreslår at du sjekker ut Bronx Zoo Hours -innlegget for å hjelpe deg med å planlegge besøket ditt før du drar - det vil helt sikkert hjelpe!

7. Hva må du ikke gå glipp av i Bronx Zoo?

Bronx Zoo neshorn i Bronx| ©Shinya Suzuki
Bronx Zoo neshorn i Bronx| ©Shinya Suzuki

Det viktigste du ikke kan gå glipp av i Bronx Zoo er dyreutstillingene- det er over 700 forskjellige arter fra hele verden! Å se dem samhandle og leke med hverandre er en veldig spennende del av besøket.

Et annet sensasjonelt øyeblikk å oppleve i dyrehagen er når dyrepasserne mater dyrene, for eksempel pingvinene eller sjøløvene. Jeg anbefaler at du tar en titt på parkens nettsted for å se hvilke aktiviteter som er planlagt for dagen for besøket ditt, slik at du ikke går glipp av dem. De er veldig interessante!

På "The Children's Zoo" vil de små kunne mate seg selv og klappe forskjellige dyr i gården som esler, alpakkaer, sauer, geiter og præriehunder. Det blir en opplevelse de sent vil glemme.

Og for å runde av en morsom dag kan barna også ta en tur på insektkarusellen eller leke på Nature Treks broer og gangbroer.

8. Her er noen nyttige tips for å besøke Bronx Zoo

Sjøløve i Bronx Zoo| ©Michael Gray
Sjøløve i Bronx Zoo| ©Michael Gray
 • Husk å bestille billetter til Bronx Zoo på nettet på forhånd. Alle besøkende må ha en billett med en spesifikk dato og klokkeslett for besøket.
 • Last ned kartet over dyreparken til mobiltelefonen din eller skriv det ut for å hjelpe deg med å finne frem i dyreparken.
 • Når du ankommer Bronx Zoo, kan du sjekke parkens nettsted på mobiltelefonen for å se alle utstillingene og tjenestene som er tilgjengelige på besøksdagen.
 • Du har ikke lov til å mate dyrene i dyrehagen - det kan være farlig for dem og for deg!
 • Du harheller ikke lov til å røre dyreparkensplanter, blomster eller trær.
 • Kle degkomfortabelt og passende for temperaturen på tidspunktet for besøket i dyrehagen. Kle deg varmt om vinteren og beskytt deg mot solen om sommeren.
 • Brukkomfortable sko for å besøke Bronx Zoo. Dette er den største urbane dyrehagen i USA og dekker 107 hektar - du vil ikke at føttene dine skal gjøre vondt på slutten av besøket!
 • Du kan pakke en matbit i ryggsekken for å spise inne i dyrehagen eller ta en piknik der i piknikområdene.
 • Det er vannfontener inne i dyrehagen, men ikke glem å ta med din egen flaske i ryggsekken for sikkerhets skyld.

9. Hvordan komme seg til Bronx Zoo

New Yorks undergrunnsbane| ©Malvina Battiston
New Yorks undergrunnsbane| ©Malvina Battiston

Bronx Zoo ligger ikke sentralt, så den beste måten å komme seg dit på er med offentlig transport.

Jeg anbefaler å ta undergrunnslinjene 2 eller 5 til E. 180th St. eller ta ekspressbussen BxM11 fra Manhattan og gå av ved Bronx River-inngangen til dyrehagen. Her er en praktisk guide til bruk av undergrunnen i New York for å hjelpe deg med å finne frem.

Andre alternativer du bør vurdere, særlig hvis du reiser med små barn, er taxi eller Uber. For en dør-til-dør-tjeneste er det veldig praktisk, spesielt hvis du reiser med barnevogn.

10. Hvor kan man spise i Bronx Zoo?

Inngang til Dancing Crane Café| ©Shinya Suzuki
Inngang til Dancing Crane Café| ©Shinya Suzuki

Et besøk i Bronx Zoo kan ta flere timer, så du kan oppleve at du på et eller annet tidspunkt underveis får opp appetitten - på tide å ta en pause og ta en matbit!

Du kan pakke litt snacks i ryggsekken for en piknik for å drepe småsulten. Det er piknikområder i Bronx Zoo hvor du kan ta en matbit og hvile en stund.

Imidlertid er denne dyrehagen også full av restauranter hvor du kan stoppe for en matbit under besøket. Hvis du glemmer snacks, er de et godt alternativ slik at du ikke trenger å skynde deg ut av dyrehagen tidlig for å finne et sted å spise. Spesielt hvis du har med deg barn som ikke kan hoppe over måltidene sine.

Noen av restaurantene og matbodene i Bronx Zoo hvor du kan bli til lunsj er:

 • Dancing Crane Café
 • The Patio
 • Pecking Order
 • Asia Cafe
 • Somba Village
 • Zoo Bites
 • Zoo Brews