Billetter til NYC One World Observatory med Skip-the-Line

4.5
(19355 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Gå forbi køen – Ikke vent i kø ved inngangen

Mobilbilletter godtas

Rullestolvennlig
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
612 kr 557 kr
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

One World Observatory ligger i One World Trade Center-bygningen, opprettet for å erstatte den som ble ødelagt i 9/11-angrepene.

Hvis du ikke visste det, forteller vi deg at dette er den høyeste bygningen i New York, men ikke bare det. Det er også den høyeste bygningen i hele Amerika og den syvende i verden takket være dens 541 meter høye. Vil du nå toppen?

 • Hopp over køene og gå direkte til sikkerhetskontrollen
 • Beundre 360º utsikt fra etasje 100, 101 og 102
 • Klatre mer enn 100 etasjer på mindre enn 1 minutt i deres Skypod-heiser
 • Lær om utviklingen av New York gjennom spektakulært multimedieinnhold: videoer, projeksjoner, interaktive opplevelser med skjermer...

Dette er inkludert

 • Entrada One World Observatory
 • hoppe over linjetilgangen

Velg dato og tid

Husk at du må ankomme 15 minutter før start

Hva du kan forvente

One World Observatory ligger mellom etasjene 100 og 102 i One World Trade Center-skyskraperen, den høyeste bygningen i New York , men også i hele Amerika. Hvis du blir svimmel og ønsker å nyte et annet perspektiv av byen, ikke nøl med å gå opp til dette observatoriet som gir deg imponerende 360º utsikt.

Hvis du i tillegg til høyde liker fart, gjør deg klar til å leve opplevelsen av å klatre mer enn 100 etasjer på mindre enn 1 minutt . Skypod-heiser tar deg til toppen av bygningen. I dem kan du nyte en visuell opplevelse som vil fortelle deg om utviklingen av New York City.

Bortsett fra å lære om historien til Manhattan og dens omgivelser, vil du også kunne lære førstehånds om byggeprosessen til bygningen . Store HD-skjermer vil projisere videoer fra noen av skaperne av One World Trade Center.

Når du når toppen, venter enda en overraskelse på deg. See Forever Theatre vil omgi deg med byens rytmer gjennom en audiovisuell opplevelse som ikke etterlater noen likegyldige. I en 2-minutters videoprojeksjon vil du se flybilder og time-lapse-fotografering over New York City.

Har du fortsatt spørsmål eller ønsker å vite mer om bygget eller byen, ta kontakt med ekspertene i City Pulse som til enhver tid står til din disposisjon. The City Pulse i en interaktiv opplevelse som forbinder besøkende med de mest emblematiske nabolagene i byen.

Glem å kaste bort tid og få hopp over køen-passet til sikkerhet med hopp over køen-inngang til One World Observatory. Velg dato og tid og gjør deg klar til å nyte den beste utsikten over byen.

Anmeldelser

4.5
· 19355 Anmeldelser
 • G
  Gabriel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Tiden i køen har vært minimal.
 • F
  Fer
  5
  (0 Anmeldelser)
  Perfekt! Lite ventetid.
 • E
  Esteban
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg trengte ikke vente noen gang for å komme inn.
 • D
  Dylan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg kan ikke være lykkeligere.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler