Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Niagara Falls dagsturer fra NYC

Å besøke de mest populære fossene på planeten er en flott måte å komme seg bort fra lysene og kaoset i New York. Her er en liste over de beste organiserte turene og om det er verdt et besøk eller ikke.

Alex Grande

Alex Grande

12 minutter lest

Niagara Falls dagsturer fra NYC

Panoramautsikt over Niagara Falls | ©Edward Koorey

Niagara Falls ligger på grensen mellom USA og Canada, og består av tre fantastiske fossefall som vil gjøre besøket ditt til en uforglemmelig tur. Å se dette fantastiske naturlige underverket minst en gang i livet er absolutt verdt det, og det er definitivt en av de må-gjøre aktivitetene under en tur til New York, enda mer hvis det bare krever en dag eller to av tiden din. Her er de beste turene for å besøke Niagara Falls fra New York:

Den mest komfortable

Tur med Overnatting til Niagara Falls fra New York City

Favorittalternativet for å oppdage de mektige fossefallene på en dag med alt inkludert.

Perfekt hvis du leter etter det raskeste, mest praktiske og komplette alternativet for å oppleve fossen til den rimeligste prisen. Inkluderer Maid of the Mist cruise.

Varighet: 22 timer

Dette er den raskeste måten å besøke Niagara Falls på, og tar deg til og fra sentrum av New York på en dag. Niagara Falls-turen fra New York går med buss, så det blir en travel dag, men det er absolutt verdt det.

I løpet av dagen besøker du Niagara Falls State Park, der inngangsbilletten er inkludert i prisen. Du kan også ta en båttur over Niagara Falls på den legendariske Maid of the Mist, som vil være dagens høydepunkt.

Hvorfor jeg liker dette alternativet: På bare én dag vil du se alle severdighetene i parken, og ikke ha noe igjen på listen over ting å se og gjøre i Niagara Falls.

Anbefales hvis... du ikke vil gå glipp av dette unike naturvidunderet uten å måtte tilbringe flere dager i New York.


Det mest komplette alternativet

Niagarafallene – 2-dagers tur fra New York City

Et to-dagers besøk, mer avslappet, for å nyte mer av denne naturparken (hotell inkludert).

Du vil besøke hele naturparken, med god tid til å vandre og se fossefallene opplyst om natten. På vei tilbake stopper du for å handle i en outlet-butikk.

Varighet: 2 døgn

Hvis du har nok tid, er det et flott alternativ å ta en todagers tur til Niagara Falls i stedet for endagsturen. Denne turen er svært økonomisk ettersom den også inkluderer overnatting.

Denne turen tar deg med buss til Niagara Falls, og du besøker flere fossefall på veien, passerer den fantastiske Watkins Glen State Park og besøker She Qua Ga Falls, et berømt fossefall i landsbyen Montour Falls.

Du ankommer før solnedgang og besøker den amerikanske siden av Niagara Falls via Goat Island og Luna Island mens solen går ned over fossen. Om kvelden kan du se fossen lyse opp, og neste morgen kan du nyte soloppgangen over fossen og ta Maid of the Mist-turen.

Hvorfor jeg liker denne turen: Den er veldig omfattende og lar deg se Niagara Falls på tre forskjellige tider av dagen: morgen, ettermiddag og kveld.

Anbefaleshvis... du har nok tid til å nyte naturen og ønsker en mer autentisk opplevelse.


Den utvidede versjonen

3-Dagers Tur til Niagara Falls, Toronto og 1000 Islands fra NYC

Hvis et besøk til Niagara Falls er en av prioriteringene på turen din, vil denne turen tillate deg å nyte det i 3 hele dager.

I tillegg til å besøke naturparken i dybden, både på amerikansk og kanadisk side, vil denne turen også ta deg til 1000 Islands Park, som ligger mellom USA og Canada. .

Varighet: 3 døgn

Hvis du vil oppleve dette naturvidunderet i all sin prakt, er Niagara Falls 3-dagers tur noe for deg. Du reiser med minibuss fra New York sammen med 15 andre reisende og får to overnattinger på hotell inkludert frokost. Du vil også bli ledsaget av en kunnskapsrik guide på hele turen.

Besøket ditt til Niagara Falls vil dekke både den amerikanske og den amerikanske siden og vil også omfatte Maid of the Mist-båtcruise, som er tilgjengelig mellom mai og oktober. I tillegg til Falls National Park, vil du også cruise på 1000 Islands, en nasjonalpark som ligger mellom USA og Canada.

Hvorfor jeg liker denne turen: Fordi den fordyper deg i naturen i tre dager, slik at du kan oppleve fossefallene i tillegg til selve parken og komme bort fra tempoet i New York.

Anbefales hvis... du elsker naturen og har nok tid til å bruke tre dager på denne turen.


Oppsummert sammenligner vi de tre alternativene


Men er det virkelig verdt å dra til Niagara Falls fra New York?

Utsikt over Niagara Falls| ©Tim Gouw
Utsikt over Niagara Falls| ©Tim Gouw

Åpenbart er dette et veldig personlig spørsmål, men jeg vil prøve å svare så ærlig jeg kan, og gi deg tips, fordeler og ulemper som jeg synes er viktige for deg å ta den avgjørelsen som passer best for din reisestil.

Avhengig av lengden på reisen din

Hvis du skal være i New York i 5 dager eller mer, har du nok tid til å vurdere å ta en av de beste turene fra New York. Å tilbringe dagen ute av kaoset og lysene på Manhattan og inn i en veldig unik naturlig setting vil få deg tilbake til New York med mer energi til å fortsette å nyte byen.

På den annen side, hvis du har kort tid på turen og for eksempel skal være i New York i tre dager eller mindre, kan det å trekke fra en dag fra turen føre til at du ikke får sett eller fått med deg noen av de mest severdige bydelene eller attraksjonene. I så fall ville det ikke være verdt å besøke Falls.

Første gang i New York?

Hvis det er din første gang i New York og du ønsker å få mest mulig ut av byen, vil du sannsynligvis ønske å bli i The Big Apple så lenge som mulig, siden det er så mye å oppdage. I så fall er det kanskje ikke verdt å forlate New York for å legge ut på en heldagstur, spesielt hvis du, som jeg nevnte ovenfor, ikke har mye tid i byen.

Vil det være for mye bry å ta turen tur-retur fossefallene på én dag?

Et av de store spørsmålene for alle oss som har vært i New York og har vurdert muligheten til å dra til Niagara Falls fra New York er dette: Er det verdt den lange kjøreturen for å se fossen på bare en dag? Svaret her for meg er klart: ja.

Landskapet du vil se ved Niagara Falls er spektakulært (faktisk hadde jeg allerede vært i Iguazu Falls, og jeg syntes Niagara-turen var like spektakulær). Veien blir ikke slitsom, fordi du får se mye natur underveis. I mitt tilfelle virket også jetlag sin magi, og jeg sov praktisk talt hele veien tilbake, så jeg kan si at jeg nesten ikke engang la merke til det!

I alle fall kan du velge å besøke fossen fra New York som reiser om natten og sove underveis eller ta turen fra New York til Niagara Falls på dagtid, dra tidlig om morgenen og ta inn naturen underveis.

Har du lyst til å kontrastere bybesøket med et naturlandskap?

Hvis du er en reisende som liker å nyte naturen på ferie, og oppdage unike naturområder som ikke er bygget eller designet av mennesker, er dette en flott måte å gi turen til New York det perfekte kontrapunktet. Etter noen dagers vandring gjennom byens trafikk, lys og støy, vil en dag i naturen (og for en natur!) være det perfekte avbrekket fra ferien.

Er det verdt å dra hvis jeg drar med barn?

Hvis du tviler på at de små kan like ekskursjonen, vil jeg svare på spørsmålet med en gang: de vil bli overrasket. Landskapet, lyden av vannet, fossefallene, båtturen... Hvis vi voksne er imponert, kan det å besøke Niagara Falls med barn bokstavelig talt være et eventyr for livet.

Husk imidlertid at bussturen ikke er kort, så avgjørelsen vil avhenge mer av om de har en tendens til å sovne underveis, bli kjøresyke osv.

Bestill din Niagara Falls Tour

Hva du ikke må gå glipp av på turer til Niagara Falls

Maid of the Mist Cruise| ©Chris Mcintosh
Maid of the Mist Cruise| ©Chris Mcintosh

På ditt besøk til Niagara Falls fra New York, sørg for å inkludere høydepunktene i Niagara Falls på ruten din for å få mest mulig ut av de fantastiske naturomgivelsene og ikke gå glipp av noen av attraksjonene i Niagara Falls:

 • Niagara Falls State Park: Dette er et perfekt sted med utsikt over de tre fossene. Fra utsiktspunktet kan du se fossen på den kanadiske siden på lang avstand mens du går veldig nær brudeslørfossen.
 • Maid of the Mist: På denne ikoniske Niagara Falls-båtturen vil du nyte de tre fossene på nært hold, og det er en opplevelse du absolutt bør oppleve, da det er hovedattraksjonen i Niagara Falls.
 • Niagara Gorge Trail: Langs Niagara Gorge er det en rekke stier og løyper som du kan ta en spasertur langs for å nyte den fantastiske utsikten. Det er stier av varierende lengde, og når det gjelder tid, anbefaler vi Great Gorge Railway Trail, som er 1,8 km (en vei) og en enkel spasertur.
 • Goat Island: Denne øya midt i Niagara-elven er hjem til det berømte utkikkspunktet Terrapin Point og en statue dedikert til oppfinneren Nikola Tesla i naturskjønne omgivelser. På Goat Island ligger også Cave of the Winds, en populær attraksjon i Niagara Falls.
 • Caveof the Winds: Etter en heistur ned blir du praktisk talt en del av fossen hvis du besøker Cave of the Winds i Niagara Falls. Denne tilgangen til den nedre delen av elven er et av stedene som tilbyr den beste utsikten over fossen, og også et av stedene der du blir våtest.
 • Luna Island: Den andre av Niagara Falls' små øyer ligger mellom American Falls og Bridal Veil Falls, og når du går langs kanten, er du bare noen få meter fra fossen. Opprinnelsen til navnet vil helt sikkert gi deg en idé å prøve på besøket ditt: det sies at på fullmånenetter er det mulig å se regnbuer i fossen med refleksjonen av månelyset.
 • Til slutt, ikke gå glipp av den fantastiske utsikten over Horseshoe Falls fra Table Rock Welcome Center.

Bestill din Niagara Falls Tour

Planlegg din Niagara Falls-tur fra New York City

Rundt fossen om høsten| ©Alexis Gethin
Rundt fossen om høsten| ©Alexis Gethin

Bilder

Å besøke Niagara Falls er nesten et must hvis du er en naturelsker, da du i tillegg til det fantastiske skuespillet i fossen finner de perfekte naturlige omgivelsene for en tur. Og hvis fotografering er din greie, kan jeg forsikre deg om at få steder vil du ha muligheten til å fange vann i bevegelse som i Niagara Falls. Og selvfølgelig: du vil kunne ta noen fantastiske bilder til Instagram.

Niagara Falls med barn

Hvis du besøker Niagara Falls med barn, vil de ha det flott: området er perfekt å besøke som familie og har mange attraksjoner og steder designet for de minste. Når det gjelder sove- og spisetider, må du huske på at du må ta en buss tidlig om morgenen for å komme deg til Niagara Falls, og det vil ta rundt 10 timer å komme dit fra New York, inkludert alle stoppene underveis.

Grupper

Gruppeturer til Niagara Falls er vanligvis på rundt 50 personer og inkluderer adgang til den ene opplevelsen du ønsker å oppleve - Maid of the Mist.

Måltider

Måltider er ikke inkludert på disse turene, så du har litt fritid til å utforske på egen hånd. For noen tips om hvor du kan spise i Niagara Falls, les nedenfor.

Bestill din Niagara Falls Tour

Beste dagen i uken for å besøke Niagara Falls fra New York City

Niagara Falls opplyst om natten| ©James Wheeler
Niagara Falls opplyst om natten| ©James Wheeler

Som med mange andre turistattraksjoner, vil du finne det mindre overfylt hvis du besøker fossen på en ukedag. Når det er sagt, anbefaler jeg at du sjekker fyrverkerikalenderen på det offisielle Niagara Falls-nettstedet for å prøve å sammenfalle besøket ditt med et show som vil gi turen et spesielt preg.

Bestill din tur til Niagara Falls

Beste tid på året for å ta en Niagara Falls-tur fra New York City

Fossen fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise
Fossen fra Maid of the Mist| ©Caitlin Louise

Den typiske temperaturen rundt Niagara Falls endrer seg sterkt gjennom året. Mens vinterbesøk til Niagara Falls kan være iskaldt, er sommeren vanligvis ganske fin, med solfylte og varme dager. Hvis du besøker fossen om våren, er det sannsynlig at det regner, og om høsten kan du forvente veldig hyggelig vær, så lenge du besøker før november.

Hvis du kan, anbefaler jeg å besøke i midten til slutten av mai og september til oktober. Det er absolutt den beste tiden å dra til Niagara Falls, du vil ha bedre vær, og du vil unngå de fleste turistene, som kommer om sommeren.

Hvis været ikke hjelper eller ikke passer deg, anbefaler vi at du tar Washington-turen fra New York eller Philadelphia-turen fra New York, hvor været vil være mindre av et problem når det gjelder å nyte turene.

 • Vinter
 • Desember - mars
 • Vær: Snø
 • Høyeste 11 °C (52 °F)
 • Minimum 0 ºC
 • Vår
 • Mars - juni
 • Klima: Temperert
 • Maksimum 27 ºC
 • Minimum 2 ºC
 • Sommer
 • Juni - august
 • Klima: Varmt og fuktig
 • Maksimum 29 ºC
 • Minimum 18 ºC
 • Høsten
 • September - november
 • Klima: Temperert
 • Maksimum 25ºC
 • Minimum 6 ºC

Typisk mat i Niagara Falls

Hvis du skal spise i Niagara Falls, bør du vite at i området rundt finner du typisk amerikansk mat, men også kanadisk mat med sterk fransk innflytelse. Det er grillbarer og restauranter for enhver smak, hvor du kan prøve de typiske rettene: poutine (stekte poteter med ost og saus, en kjøttsaus) og kanadisk bacon (svinebiff marinert i lønnesirupssaus).

Selv om du for å være ærlig ikke kommer til å finne spektakulær mat i parken. Et av tipsene mine for å besøke Niagara Falls, og dette har en tendens til å gjelde for hver tur du går på som ikke inkluderer mat, er å pakke litt mat i ryggsekken (og en god flaske vann å fylle på!).

Anbefalte restauranter:

 • Flip Burger - Hvis du leter etter noe rimelig med en typisk amerikansk smak, har Flip Burger gode anmeldelser og ligger også ved siden av Maid of the Mist-turens avgangssted.
 • Mother Cluckers Inc - en interessant blanding av portugisisk og amerikansk mat og ligger ganske godt plassert ved siden av turistinformasjonen.
 • Smoke's Poutinerie - Hvis du ikke har noe imot en liten spasertur, kan du krysse Rainbow Bridge og prøve Smoke's Poutineries populære poutine.
 • Savor - Det beste alternativet hvis du foretrekker å ikke gå for langt fra det mer turistifiserte Niagara Falls-området.

Bestill din Niagara Falls Tour

Hva bør jeg ta med meg på en tur til Niagara Falls?

Regnbueutsikt over Niagara Falls| ©Jason NG
Regnbueutsikt over Niagara Falls| ©Jason NG

Det beste rådet jeg kan gi deg er å bruke de mest komfortable klærne du har. Du vil oppdage at de fleste som besøker fossen gjør det samme. Hvis du besøker om vinteren, er det best å bruke flere lag for å tilpasse seg det skiftende været.

Når det gjelder fottøy, anbefaler jeg på det sterkeste at du bruker joggesko eller vanntett fottøy, da du er nødt til å bli våt på Maid of the Mist. Av samme grunn er en regnjakke og et GoPro-type kamera gode tillegg til ryggsekken din (selv om en poncho og flip-flops er gitt).

Bestill din Niagara Falls Tour

Siste tips

Utsikt over Niagara Falls fra et utsiktspunkt| ©Cameron Venti
Utsikt over Niagara Falls fra et utsiktspunkt| ©Cameron Venti
 • Veldig viktig! Ikke glem å ta med nødvendig dokumentasjon for Niagara Falls, ettersom du regelmessig vil krysse grensen mellom USA og Canada.
 • Hvis du besøker Niagara Falls om høsten, ikke gå glipp av Niagara Falls Park- fargene på bladene er vakre!
 • Ikke bekymre deg for barn, da det er et veldig trygt sted.
 • Hvis du har budsjett, kan du vurdere å ta en helikoptertur over Niagara Falls; det vil være kort, men intenst, og jeg forsikrer deg om at det vil være verdt det.
 • Til slutt, et av tipsene du må huske på når du besøker Niagara Falls fra New York, er at den kanadiske siden av fossen faktisk er mye mer velstelt og ser bedre ut enn den amerikanske siden, så prøv å tilbringe så mye tid du kan på den andre siden av Rainbow Bridge.

Niagara Falls-turen er en unik opplevelse - du vil huske den resten av livet!

Bestill din Niagara Falls-tur