Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

14 ting å gjøre med barn i New York City

Vet du allerede hva du skal finne på med barna når du besøker New York? Her er noen morsomme ideer for enhver smak.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

12 minutter lest

14 ting å gjøre med barn i New York City

Nyt New York | © Leo Rivas

Hvis du planlegger en familietur til New York, er det sannsynlig at du vil sette av noe av tiden i byen til å legge planer med barna. På den måten kan de også ha det gøy og få mest mulig ut av ferien i byen.

Med disse 10 tingene du kan gjøre med barn i New York, er du sikker på å få en flott tid og mange minner og anekdoter å ta med deg hjem når du kommer tilbake.

1. Opplev magien på Broadway som en familie!

Billett til Aladdin-forestillingen på New Amsterdam| ©Julian Paredes
Billett til Aladdin-forestillingen på New Amsterdam| ©Julian Paredes

Å ta med barna for å se en Broadway-musikal (New Yorks teatermekka) er noe av det morsomste man kan gjøre som familie i byen.

Selv om du ikke er en fan av Broadway-show eller ikke snakker engelsk, vil barna elske å bli fordypet i en fantasiverden av fantastiske musikalnumre, karakterer og spektakulære kulisser fulle av farger, musikk og spesialeffekter.

Magien i Broadway-musikaler er unik, og du finner den ikke noe annet sted - det er en opplevelse barna sent vil glemme!

Jeg vil se en Broadway-musikal

2. Dra til Bronx Zoo

Fôring av sauer i Bronx dyrehage| ©Jim Naureckas
Fôring av sauer i Bronx dyrehage| ©Jim Naureckas

Å besøke Bronx Zoo er en av de morsomste tingene å gjøre med barn i New York City. Alle elsker dyr, og enda mer hvis de er like nysgjerrige som de som bor i denne dyrehagen!

Rundt 6000 dyr av hundrevis av forskjellige arter bor her. Utrolig, ikke sant? Mange av disse skapningene er truet, så et besøk i Bronx Zoo er en flott måte å lære barn om viktigheten av å ta vare på miljøet samtidig som de har det gøy å se dem på nært hold.

Faktisk har Bronx Zoo et område inne i parken spesielt dedikert til barn som heter The Children's Zoo hvor de kan klappe og mate dyrene i innhegningen - de vil ha det flott, og det vil være et av de beste minnene fra ferien i New York!

Husk å kjøpe Bronx Zoo-billetter online, da du må bestille besøket i parken på forhånd - jeg vil fortelle deg alt om det i Bronx Zoo-billetter innlegg!

Bestill billetter til Bronx Zoo

3. Nyt julelysene i Dyker Heights

Dyker Heights julehus| ©Hellotickets
Dyker Heights julehus| ©Hellotickets

Hvis turen din til New York sammenfaller med juletiden og du elsker dekorasjoner og lys med juletema, ta med barna til Brooklyn for å se nabolaget Dyker Heights!

Et sted som har blitt berømt fordi lokalbefolkningen, gjennomsyret av julestemning, hvert år setter opp en enorm oppvisning av dekorasjoner og lys for å dekorere hjemmene sine nøye i "amerikansk stil" til jul.

Barn vil elske det fordi det er snømenn, nisser, reinsdyr og julenissen overalt. Når du går gjennom gatene, vil du tro at du er på settet til en typisk amerikansk julefilm som "Alene hjemme" og lignende. Det er til og med guidede turer i Dyker Heights som tar deg med til de mest pittoreske stedene i nabolaget!

Vær forberedt, for du har aldri sett noe lignende! Hvis du liker ideen om å se julelysene i dette Brooklyn-nabolaget, før du drar med barna, anbefaler jeg at du leser artikkelen min Hvordan besøke Dyker Heights Christmas Lights i New York hvor jeg forteller deg hvordan du får mest mulig ut av denne opplevelsen.

Bestill en juletur i Brooklyn

4. Skøyter i New York City

Skøyter på Wollman Rink| ©Charley Lhasa
Skøyter på Wollman Rink| ©Charley Lhasa

Hvis du besøker New York om vinteren, har du muligheten til å gå på skøyter på en av skøytebanene som er satt opp over hele byen. Det er en av de kuleste tingene å gjøre med barn i New York og det perfekte stedet for dem å leke en stund og ha det gøy med å gjøre triks.

I tillegg får du noen flotte bilder med et veldig vinterlig utseende. Hvilke skøytebaner kan du dra til i New York?

 • Wollman Rink (Central Park): Den har vakker utsikt over parklandskapet på den ene siden og byens ikoniske skyskrapere på den andre. Når du er ferdig med å gå på skøyter, kan du ta en varm sjokolade på Wollman Café, skøytebanens kafé.

 • The Rink (Bryant Park): Den ligger på gressområdet inne i parken og midt blant bodene på julemarkedet. Hvis du tar med egne skøyter, er det gratis adgang, men hvis du ikke har det, kan du leie dem.

 • Rockefeller Rink (Rockefeller Plaza): Du vil kjenne igjen denne skøytebanen fra hundrevis av filmer. Det er en av de mest typiske, men noen ganger er det kø for å komme inn. Å gå på skøyter ved siden av det gigantiske juletreet på Rockefeller Center er imidlertid en uforglemmelig opplevelse.

5. Hopp og løp på New Yorks lekeplasser

Besøk Domino Park om sommeren| ©David Wilson
Besøk Domino Park om sommeren| ©David Wilson

Selv om New York kan virke som en betongjungel, har den faktisk mange parker der du kan ta en spasertur som familie og la barna leke fritt. Både i hagene og på lekeplassene som vanligvis er satt opp der. Her er noen av parkene i New York som du kan besøke på ferien.

 • Bryant Park (Midtown Manhattan): En av de minste parkene i byen hvor du kan slappe av og nyte naturen. Den har en liten vintage karusell hvor barna kan ri for litt moro. Turen koster 3 dollar.

 • Battery Park (Nedre Manhattan): En av de vakreste parkene i New York med spektakulær utsikt over havnen. I nærheten av Castle Clinton ligger The Battery Fountain, en merkelig fontene med stråler som kommer opp av bakken som barna elsker å leke i om sommeren (ta med badetøy for sikkerhets skyld!). Og øst for parken ligger SeaGlass Carousel, som du kan kjøre for 5 dollar.

 • Domino Park (Brooklyn): Denne parken har en veldig unik industriell stil fordi den ble bygget på stedet til et tidligere sukkerraffineri i området. Barn vil elske å leke på skliene, og voksne vil elske den vakre utsikten over New York City i bakgrunnen.

 • Slide Hill (Governor's Island): På denne øya i New York Bay kan de minste leke på de gigantiske skliene på Slide Hill, og hvis du er klar for det, selv om du ikke er et barn lenger, kan du ta steget.

6. Ta en tur med taubanen Roosvelt

Roosevelt Cable Car Trolley| ©Joisey Showaa
Roosevelt Cable Car Trolley| ©Joisey Showaa

Hvis barna aldri har kjørt taubane før, kan du i New York dra til Upper East Side for å ta Roosevelt Cable Car, som forbinder Manhattan med Roosevelt Island.

Det er morsomt for hele familien og ganske billig, siden du bare trenger et Metrocard, det samme kortet som du bruker til å reise med buss eller undergrunnen.

Selv om Roosevelt Cable Car ikke er en av de mest populære turistattraksjonene, har den mye sjarm og vakker utsikt over New York. Du vil bli overrasket når du ser at du svever i luften over East River! På vei ned kan du ta en kort sightseeingtur på Roosevelt Island, da det er flere kule ting å se.

Barna kan benytte anledningen til å løpe og hoppe rundt på øyas lekeplasser på Main Street og i The Octagon. Du kan til og med besøke et katteasyl og møte disse søte små skapningene - de vil ha det kjempegøy!

7. Ta en spasertur gjennom New Yorks lekebutikker

Inngang til FAO Schwarz i New York| ©Ralph Daily
Inngang til FAO Schwarz i New York| ©Ralph Daily

Hvis du vil kjøpe noen suvenirer til barna fra oppholdet i byen, vil du finne mange butikker i byen der øynene deres vil bli blanke og de vil glemme tiden - det vil være på grunn av leketøysbutikkene i New York! Her er noen av de mest nysgjerrige å besøke med barn.

 • FAO Schwarz: Dette er den mest ikoniske lekebutikken i byen, og du finner den i Rockefeller Center. Ved inngangen blir du møtt av en ansatt kledd som en tinnsoldat som, hvis du spør ham, vil ta et suvenirbilde med barna. Inne vil du oppdage et leketøyparadis - jeg overdriver ikke!

 • Disney Store: Hvis du elsker Disney, Marvel eller Star Wars-universet, kan du ikke gå glipp av butikken på Times Square, i hjertet av New York. Det er fantastisk!

 • Lego Store: Også i Rockefeller Center og foran St. Patrick's Cathedral finner du den berømte byggeklossbutikken, med to etasjer! Hvis du er en Lego-fan, kommer du til å elske det.

 • Build-A-Bear Workshop I denne lekebutikken kan barna få sin egen personlige suvenir fra New York. Alt de trenger å gjøre er å velge et kosedyr, og så kan de fylle det ut og kle det ut som de vil, noe som er flott, ikke sant?

8. Og ikke glem godteributikkene

M&M's World i New York| ©Cameo Bryan
M&M's World i New York| ©Cameo Bryan

Selv om de reiser tusenvis av kilometer hjemmefra, har barn fortsatt en søt tann og vil ikke tilgi en søt tann (og det vil ikke voksne heller!). Hvis du vil skjemme bort søtsuget ditt under ferien i New York, må du besøke noen av de mest originale godteributikkene i New York - det er noe for enhver smak!

 • Economy Candy: Du finner dette godteriparadiset på Lower East Side. Til tross for at butikken er liten, er den stappfull av godteri i alle smaker, farger og former. I tillegg er prisene ganske billige (varene er tilgjengelige for $ 0,99), derav navnet.

 • M&M's World: Nok et obligatorisk stopp på Times Square for de med en søt tann. Her kan du kjøpe mye av merkets søtsaker og merchandising. Det vil være vanskelig å ikke forlate med en pose sjokolade.

 • Dylan's Candy Bar: Et must for de med en søt tann på Upper East Side, butikken har tre etasjer fylt med over 7000 typer godteri! En drøm som går i oppfyllelse for millioner av barn.

9. La deg forbløffe av voksfigurene på Madame Tussauds i New York

Inngang til Madame Tussauds Museum| ©Ajay Suresh
Inngang til Madame Tussauds Museum| ©Ajay Suresh

Hvis du i løpet av turen til New York har lyst til å gå på museum for å ha det gøy og ha det annerledes, er det ingen tvil om at Madame Tussauds voksmuseum på Times Square er stedet for deg.

Dette er en av de beste tingene å gjøre med barn i New York fordi de vil ha det gøy og det er en opplevelse de vil huske for alltid. De kan gå gjennom Madame Tussauds Museum fra topp til bunn og ta alle bildene de vil av voksfigurene og posere på set tene med figurer som E.T., King Kong eller Ghostbusters.

Og hvis du elsker superhelter, må du ikke gå glipp av Marvel 4-D Cinema Experience, en 4D-film med spesialeffekter som vind, vann og til og med dufter og som bruker 3D-filmteknologi. Under visningen vil du føle at du er midt i en kamp mellom de gode og onde kreftene - helt fantastisk!

10. Seil på vannet i New York om bord på NYC Ferry

New York City Ferry| ©Jana Markova
New York City Ferry| ©Jana Markova

Jeg er sikker på at barna vil elske å sitte på en båt og seile rundt i New York City som fryktløse sjømenn på jakt etter eventyr, så hva med å ta dem med på NYC Ferry en liten stund i løpet av ferien? Hvis de aldri har vært på en båt før, vil de bli begeistret!

I tillegg vil dette alternativet la deg se den vakre Manhattan-skylinen fra et annet perspektiv, og du vil også kunne reise til andre bydeler i New York for en tur til Brooklyn eller Governors Island hvis du har lyst til å utforske andre områder av byen. Og for veldig lite penger, for det koster bare 2,75 dollar å ta NYC Ferry, og barn under 1,10 meter er gratis.

Det er en flott opplevelse, spesielt om våren og sommeren når været er fint og du kan nyte solskinnet, havbrisen og utsikten fra øverste dekk på fergen.

Turen på NYC Ferry er veldig hyggelig, og det er til og med en kafeteria om bord der du kan kjøpe en matbit i tilfelle barna blir småsultne.

11. Vibrer til atmosfæren i NBA, den beste ligaen i verden!

Inne i Madison Square Garden på NBA-kamper| ©Emmanuel Milou
Inne i Madison Square Garden på NBA-kamper| ©Emmanuel Milou

Hvis du alltid ser NBA-kamper på TV med familien hjemme, hvordan kan du da la være å dra nytte av at du er i New York for å oppfylle en drøm og overvære en New York Knicks- eller Brooklyn Nets-kamp i egen person?

Du kommer til å ha det kjempegøy! Ikke bare fordi du er lidenskapelig opptatt av basketball, men fordi NBA-kamper er et sant skue av musikk, dans og fest- et show med store bokstaver! Galskapen og atmosfæren som denne sporten vekker i byen er en fantastisk opplevelse som du ikke kan gå glipp av med barna i New York. Det vil være et uforglemmelig minne fra ferien din!

Så nå vet du det, skaff deg billetter til NBA i New York og få lagets trøyer for å heie dem frem til tittelen!

Jeg vil se en NBA-kamp

Tips for å få mest mulig ut av disse familieopplevelsene i New York City

Solnedgang i New York City fra et hustak| ©Quintin Gellar
Solnedgang i New York City fra et hustak| ©Quintin Gellar

På Broadway-musikaler

Når du kjøper Broadway-billetter, er det et par ting du må huske på:

 • Ikke alle musikaler har samme tema og varighet, så når du ser på listene, må du sørge for at du velger en Broadway-musikal som passer til barnas smak og alder.

 • Valget er ganske variert. Hvis du ikke vet hvilken du skal velge, er mitt råd å gå for en musikal du allerede har sett på kino, for eksempel Aladdin, Løvenes konge eller Frozen, som vil gjøre det lettere å følge showet!

 • De fleste teatre slipper ikke inn barn under 4 år (dette er retningslinjer som fastsettes av de enkelte teatrene).

 • Ingen av teatrene selger barne billetter til Broadway-musikaler, så alle må betale samme pris for billettene.

På skøytebanene i New York

En god tid å gå på skøyter med barn på skøytebanene er tidlig om morgenen og på hverdager, når det nesten ikke er noen mennesker. Også skøyter og stående "hjelpemidler" er gratis før kl. 11.

På New Yorks lekeplasser

Barn elsker å løpe vilt på lekeplasser, hoppe og løpe rundt. Dette kan imidlertid føre til en tur hvis de ikke er forsiktige. Pakk noen plaster og vann i ryggsekken i tilfelle du trenger å behandle noen skrubbsår, samt noen våtservietter i tilfelle de får gjørme på hendene og ansiktet.

I Bronx Zoo

Så fristende som det er å mate dyrene i dyrehagen fordi de er så søte og morsomme, husk at det er forbudt- det kan være farlig for barna og dyrene! Du har heller ikke lov til å røre plantene, blomstene eller trærne i dyrehagen.

Å se julelysene i Dyker Heights

Hvis du har lyst til å sjekke ut dette sjarmerende nabolaget i Brooklyn i løpet av ferien, foreslår jeg at du drar til Dyker Heights litt før mørket faller på for å få med deg lysene som slås på, som i New York skjer rundt 16:30 i desember. Det er et magisk øyeblikk!

På Roosevelt Cable Car

Jeg anbefaler å ta taubanen rundt middagstid når det er mindre overfylt. Ikke glem at det er et transportmiddel som forbinder Roosevelt Island med Manhattan, og at New Yorkere bruker den til å komme seg rundt. Så det er best å unngå rushtidene mellom kl. 7 og 9 og kl. 17 og 19.

På Madame Tussauds Museum i New York City

Åpningstidene til Madame Tussauds Museum er ganske omfattende (fredag og lørdag fra 10:00 til 22:00 og søndag til torsdag fra 10:00 til 20:00), slik at du kan besøke det når det passer best for deg. Men hvis du vil gå når det er mindre overfylt, anbefaler jeg å besøke om morgenen på en ukedag.

Med NYC Ferry

Frekvensen på fergen er sjeldnere enn undergrunnen, så for å unngå å måtte vente for lenge på kaien for at fergen skal ankomme, er det best å planlegge turen i god tid slik at du kommer i tide.

Avhengig av rute og ukedag er det forskjellige frekvenser, så sjekk rutetidene på nettstedet på forhånd for å kunne gå om bord i tide.

På en NBA-kamp

NBA-kampdager er en spesiell tid i New York. Jeg anbefaler at du kommer til stadion minst en time i forveien, slik at du ikke blir fanget midt i kampen. På den måten kan du gå gjennom sikkerheten rolig, bla gjennom suvenir- og snackbutikkene, finne plassene dine på tribunen og oppleve atmosfæren før kampen med cheerleader-dansene, hymnen og spillernes inngang til banen

Når det gjelder om barn kan gå gratis på NBA-kamper, er sannheten at det avhenger av hvert lag. I New York har lagene sine egne regler. La oss ta en titt på dem:

 • New York Knicks: Madison Square Gardens retningslinjer sier at barn som har fylt to år må ha billett.

 • Brooklyn Nets: Ifølge Barclays Center-arenaen kan barn opp til 34" tommer høye komme inn gratis ved å dele et sete med en voksen som har billett som følger dem. Hvis dette høydekravet ikke er oppfylt, må de ha sin egen billett for å komme inn på stadion.