Om oss

Hellotickets er en ledende global plattform og en lidenskapelig leverandør av reiseopplevelser, turer og aktiviteter, som har hjulpet oppdagelsesreisende fra 15 land å finne veien til flere undre i verden.

Selskapet ble grunnlagt i 2017 av bransjeveteranene Jorge Díaz Largo og Alberto Martínez. Det er bygget på troen på at reiseopplevelser og følelsene de inspirerer resulterer i et mer fullstendig liv, et liv som leves til det ytterste, noe som alle burde gjøre.

Hellotickets er først og fremst fokusert på mottoet å leve live til det ytterste. Selskapsmodellen er basert på en 4-dagers arbeidsuke. Det er en fullstendig ekstern modell, med et team på over 70 ansatte som er bosatt rundt om i verden.

Hellotickets støttes av eksperter med erfaring med selskap i tidlig vekstfase, inkludert Chris Colbert, tidligere administrerende direktør for Harvard Innovation Labs, Pillar VC, et av de beste amerikanske venturekapital firma, og Techstars, en av de største suksessakseleratorene i verden.

Siden starten har Hellotickets hjulpet over 900 000 reisende med å oppleve verden, og har tilbudt over 32 000 muligheter til å leve livet til det ytterste.

Logos