Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Hvordan Kjøpe Billetter til en NBA Kamp i New York

Hvis du kjøper en billett til en NBA-kamp i Madison Square Garden eller Barclays Center, kan du se Knicks og Nets live. Er du med?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutter lest

Hvordan Kjøpe Billetter til en NBA Kamp i New York

Inne i Madison Square Garden | ©Christian Reimer

En av de mest fascinerende forestillingene du kan overvære i USA er en NBA-kamp. Enten det er fordi basketball er din lidenskap eller fordi du vil oppleve galskapen og atmosfæren som denne sporten bringer til New York, er det en unik følelse som du må oppleve minst en gang i livet.

Hvilke NBA-kamper kan du se i New York?

New York Knicks vs. Phoenix Suns på Madison Square Garden| ©James Trosh
New York Knicks vs. Phoenix Suns på Madison Square Garden| ©James Trosh

Det er to NBA-lag i New York, New York Knicks og Brooklyn Nets. Begge konkurrerer fra oktober til april i den ordinære sesongen og fra april til juni i sluttspillet hvis de kvalifiserer seg.

New York Knicks

New York Knicks spiller på legendariske Madison Square Garden, som ligger midt på Manhattan. Laget ble grunnlagt i 1946 og er det laget som har eksistert lengst. Selv om de bare har vunnet to titler (den siste i ... 1972!), er de det mest berømte laget i NBA. Og de er endelig en glede å se på: de kom til sluttspillet forrige sesong og har superstjerner som Julius Randle og veteranen Derrick Rose.

Brooklyn Nets

Brooklyn N ets byttet hjemmebane for noen år siden og spiller nå i det moderne Barclays Center i Brooklyn. De har uten tvil den beste spillerstallen i NBA med duoen James Harden og Kevin Durant. De starter som favoritter til tittelen og sørger for mer underholdning enn noe annet lag i ligaen.

Se NBA-billetter

Hvor kan jeg kjøpe billetter for å se NBA i New York?

Boston Celtics vs Brooklyn Nets på Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen
Boston Celtics vs Brooklyn Nets på Madison Square Garden| ©Erik Cleves Kristensen

Billetter til NBA kan kun kjøpes online, da alle billetter er digitale. Hellotickets har en avtale med New York Knicks og Brooklyn Nets om å selge billettene sine i Spania.

Etter COVID er det ikke lenger mulig å kjøpe billetter i billettkontoret, selv om de fortsatt jobber for å samle inn noen bedriftsbilletter eller sesongkortinnehavere som har sesongkort.

Se NBA-billetter

Hvor mye koster det å se en NBA-kamp i New York?

Madison Square Garden, New York Knicks' hjemmebane, i New York.| ©Ajay Suresh
Madison Square Garden, New York Knicks' hjemmebane, i New York.| ©Ajay Suresh

Prisen varierer avhengig av lagene som spiller mot hverandre, men gjennomsnittsprisen er rundt 150 euro per billett for både New York Knicks og Brooklyn Nets. Minsteprisen er vanligvis 50 euro for en liten kamp og et sete et stykke unna banen. Maksimalprisen er godt over 1000 euro for en plass ved banen.

Det er viktig å merke seg at billettprisene endres daglig, akkurat som prisen på en flybillett. Hvis det er større etterspørsel og det er få billetter igjen, blir prisen dyrere, mens hvis etterspørselen ikke blir møtt, vil prisen gå ned.

Prisen svinger også gjennom sesongen. Knicks' julekamper er årets dyreste, da byen fylles opp av internasjonale og amerikanske turister som vil til Madison. Mot slutten av den ordinære sesongen (april) pleier de imidlertid å være billigere fordi fans av begge lag foretrekker å vente på sluttspillet.

Se NBA-billetter

Hvordan spare når du kjøper NBA-billetter i New York?

Basketballball fra kampene.| ©Markus Spiske
Basketballball fra kampene.| ©Markus Spiske

For å spare penger når du kjøper NBA-billetter når du reiser til New York, er det viktig å huske på at billettprisene stadig endres. Det vil si at prisene hver dag går opp eller ned avhengig av etterspørselen, akkurat som en flybillett.

Problemet er at Knicks og Nets har det meste av stadionet utsolgt til sine sesongkortinnehavere før sesongen starter. Derfor er det ikke uvanlig at billettene blir utsolgt, så etterspørselen er alltid høy. Med dette i bakhodet er det noen ting du kan gjøre for å spare penger.

Kjøp billetter på forhånd

Det viktigste å spare på NBA-billettpriser er å kjøpe billetter så langt i forveien som mulig. Knicks og Nets-billetter kommer i salg i midten av august, og det er da prisene er lavest for alle kampene i sesongen. Hvis det er mulig, er dette den beste tiden å kjøpe dem. Dette ligner på å bestille en flyreise eller et hotell.

Hvis det fortsatt er mer enn to måneder igjen før kampen, vil billettprisene ha endret seg, men vil ennå ikke ha steget kraftig.

Det største problemet er hvis det er mindre enn to uker igjen: i så fall har du ikke noe annet valg enn å betale en høyere pris, ettersom det vil være stor etterspørsel og få billetter tilgjengelig.

Velge en mindre attraktiv motstander

En annen viktig faktor for å bestemme prisen på spillet er Knicks 'eller Nets 'motstander. En kamp mot et av de beste lagene i ligaen eller et av de mest kjente lagene (som Lakers) kan være opptil 3 ganger dyrere enn en kamp mot et mindre lag. Åpenbart er de store kampene mest etterspurt, men hvis du bryr deg om opplevelsen og har litt fleksibilitet med datoene, kan du spare ved å delta på en mindre attraktiv kamp.

Velg setet bak kurven

Det siste sparetipset er å velge et s ete som gir en god opplevelse, men som ikke er for dyrt. Prisen på setene bak kurven (uansett om du er nær eller langt fra banen) er alltid billigere enn setene på siden av Madison Square Garden eller Barclays Center.

De beste setene når det gjelder verdi for pengene er imidlertid de som ligger i hjørnene. Disse billettene har en anstendig synsvinkel, og prisen er betydelig billigere enn en billett midt på siden.

Se NBA-billetter

Hvor mye koster en New York Knicks-billett?

Knicks-lagets logo| ©Michael Tipton
Knicks-lagets logo| ©Michael Tipton

En New York Knicks-billett koster i gjennomsnitt € 148 per billett. Minsteprisen er 52 euro hvis det er en liten kamp mot slutten av sesongen.

Den dyreste tiden i løpet av den ordinære sesongen (før sluttspillet) for å se Knicks er ved juletider, da det er da etterspørselen er størst. Hvis de kvalifiserer seg til sluttspillet, varierer gjennomsnittsprisen fra 200 euro for første runde til anslagsvis 1000 euro hvis de kommer til NBA-finalen.

Se Knicks-billetter

Hvor mye koster Brooklyn Nets-billetter?

Brooklyn Nets laglogo| ©Michael Tipton
Brooklyn Nets laglogo| ©Michael Tipton

En Brooklyn Nets-billett har en gjennomsnittspris på 172 € per billett. Minsteprisen er € 55 hvis motstanderen er lite attraktiv og det ikke står noe på spill på slutten av den ordinære sesongen, like før sluttspillet.

Gjennomsnittskostnaden for en sluttspillbillett for å se Nets er € 225 i første runde og anslås å koste rundt € 850 hvis de går hele veien til NBA-finalen.

Se Nets-billetter

Hvordan unngå falske NBA-billetter i New York?

I pausen av kampen| ©Daniel Torres Bonatto
I pausen av kampen| ©Daniel Torres Bonatto

Den eneste måten å unngå falske billetter er å kjøpe fra offisielle nettsteder, for eksempel Hellotickets. Det finnes nettsteder til selskaper som selger uautoriserte videresalgsbilletter. Ikke alle billettene deres er et problem, men det er en sjanse for at de blir duplisert, og selv om de senere refunderer pengene, vil du ikke kunne komme inn på stadion.

Det er også folk utenfor stadion som tilbyr billetter. De gjør ikke dette åpent, men går forbi fansen og spør diskret om noen leter etter billetter. Disse billettene er alltid falske. Metoden deres er å ta deg med til et bortgjemt sted for å hente billettene i kontanter. Når de har blokkert deg når du prøver å få tilgang, har langeren forsvunnet med pengene dine.

Se NBA-billetter

Hva er de beste setene på hvert stadion?

Inne i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou
Inne i Madison Square Garden| ©Emmanuel Milou

NBA-spillopplevelsen vil i stor grad avhenge av setet du velger når du kjøper billetten din. Selv om basketballarenaer har mindre kapasitet enn en fotballarena, er de enorme arenaer for hvor liten banen er, og en billett på de bakerste radene er veldig langt unna spillerne.

Hva er de beste setene på Madison Square Garden?

De beste setene på Madison Square Garden er i seksjonene 1 til 12. I hjørnene eller bak kurven (seksjon 1, 2, 3, 7, 8 og 9) kan du oppleve spillet på nært hold, og selv om du ikke kan se spillet godt, er opplevelsen fantastisk. De 100 seksjonene er også høyt verdsatt fordi det er her du kan nyte basketball på sitt beste, og de er fortsatt nær banen.

Hva er de beste setene i Barclays Center?

De beste setene på Barclays Center er mellom seksjon 1 og 31. Hjørneseksjonene, som tilbyr et godt forhold mellom pris og visning, er 3, 13, 19 og 29. Det er å foretrekke å være en av de siste radene i disse seksjonene enn en av de første radene i de 200 seksjonene.

Når du bestiller billetter på nettstedet Hellotickets, kan du se et interaktivt kart og velge de setene du er mest interessert i, avhengig av hvor nær banen du vil være. Du vil kunne sjekke de forskjellige prisene, og du vil se et bilde for å få et inntrykk av avstanden til banen.

Se NBA-billetter

Hvor mange NBA-kamper er det i New York?

Inngangen til Barclays Center| ©Reading Tom
Inngangen til Barclays Center| ©Reading Tom

82 NBA-kamper spilles i New York fra oktober til april: 41 New York Knicks-kamper og 41 Brooklyn Nets-kamper. Hvis et av lagene kvalifiserer seg til sluttspillet, vil antallet være høyere.

Se NBA-billetter

Kan jeg gå på en NBA-kamp i julen?

New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis
New York Knicks vs Brooklyn Nets| ©Miltiadis Fragkidis

Ja, det er faktisk en av de mest populære tidene i sesongen, og atmosfæren er spektakulær. NBA sørger for at alle lagene, inkludert New York Knicks og Brooklyn Nets, spiller flere kamper i byen din i løpet av julen, så det er nesten garantert at det blir minst én kamp i løpet av reisen din.

Se NBA-billetter

Kan jeg gå på en NBA-kamp om sommeren?

Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch
Yankee Stadium i New York City| ©Marco Verch

Dessverre ikke, ettersom NBAs ordinære sesong starter i oktober og slutter i april, og sluttspillet avsluttes i juni.

Hvis du reiser til New York om sommeren og ønsker et alternativ til NBA for å oppleve amerikansk sport, kan du se New York Yankees eller New York Mets, to baseballag som er midt i sesongen om sommeren. Baseball-lagene i New York spiller mange kamper, så det er lett å få med seg en av dem. Kanskje du ikke engang liker baseball, men du er sikker på å få med deg den typiske capsen, nasjonalsangen og hotdog-looken.

Du kan kjøpe billetter til New York Yankees her og New York Mets her.

Alternativt, hvis du reiser i slutten av august eller september, vil fotballsesongen allerede ha startet. I New York spiller New York Giants og New York Jets. Det er bare noen få kamper, men du kan sjekke om en dato passer deg på denne lenken for Giants-billetter og på denne lenken for Jets-billetter.

Hvor lang er NBA-sesongen?

Inne i garderoben til Knicks| ©AtlasMasland
Inne i garderoben til Knicks| ©AtlasMasland

Forsesongen (tidlig i oktober)

NBA-lagene spiller vanligvis fem til åtte kamper i preseason, som vanligvis varer litt over tre uker, for å måle styrken deres før ligaen starter. Å kjøpe NBA-billetter for å se disse kampene er vanligvis billigere, selv om det er sant at kvaliteten på kampene er lavere, ettersom lagene ennå ikke er i full treningsleir og ofte reserverer stjernene sine.

NBA vanlig sesong (midten av oktober - begynnelsen av april)

I disse månedene spiller hvert lag 82 kamper, en annenhver dag. I løpet av den ordinære sesongen er det flere datoer du må merke av i kalenderen din, ettersom de er viktige kamper:

  • **25. desember (**jul). En veldig spesiell dag når NBA vanligvis planlegger de beste kampene.
  • Årets første kamp. Årets første kamp i både Madison Square Garden og Barclays Center er vanligvis en fest. Mange New Yorkere og turister benytter anledningen til å se dette spillet.
  • The Knicks VS. Nets. Et klassisk spill i New York som vanligvis tiltrekker seg et stort publikum er "derbyet" mellom de to lagene i byen. Hvis du er heldig og tilfeldigvis er der, ikke gå glipp av det.
  • Februar (NBA All-Star). All-Star-kampen der de beste spillerne fra hvert lag i ligaen kommer sammen for å spille en oppvisningskamp.

NBA-sluttspill (midten av april - begynnelsen av juni)

Etter at den ordinære sesongen er over, starter de 16 beste lagene i NBA sluttspillet om tittelen: 8 lag fra den østlige konferansen og 8 lag fra den vestlige konferansen møtes.

Sluttspillet er best av 7 kamper, og før man når NBA-finalen, er det tre runder: kvartfinaler, semifinaler og konferansefinaler. Disse sluttspillene varer vanligvis i nesten to måneder, og til slutt er det bare de to konferansevinnerne igjen som kjemper om NBA-tittelen i finalen.

Forrige sesong kvalifiserte både New York Knicks og Brooklyn Nets seg til sluttspillet.

NBA-finalen (juni)

Det kan bare være én vinner. Med 2 lag som fortsatt står igjen av de 16 lagene som kom til sluttspillet, begynner NBA-finalen, spilt som en best-av-syv-spillserie igjen. Disse kampene er utvilsomt de mest etterlengtede og årets beste, ettersom hovedpersonene er de to beste lagene i USA.

Men selvfølgelig er billetter til disse NBA-kampene de dy reste i hele sesongen. Og likevel blir de raskt utsolgt fordi det, i tillegg til Superbowl, er årets sportsbegivenhet i USA.

Se NBA-billetter

Når skal du reise til New York for å nyte NBA?

Inne i Barclays Center| ©LunchboxLarry
Inne i Barclays Center| ©LunchboxLarry

Å vite alt det ovennevnte, hvis du reiser til byen før den ordinære sesongen starter, dvs. i løpet av forsesongen, anbefaler jeg deg å ta en titt på lagenes forsesongplan fordi de vanligvis spiller vennskapskamper i begynnelsen av oktober.

Men NBA-kampene som vil finne sted i New York er bare garantert mellom månedene oktober og april. Etter det avhenger alt av om New York Knicks eller Brooklyn Nets har kvalifisert seg til sluttspillet og til slutt NBA-finalen.

Betaler barn inngangsbillett til NBA?

NBA-fans| ©Seth Hoffman
NBA-fans| ©Seth Hoffman

NBA er et veldig familievennlig skuespill, men når det gjelder spørsmålet om barn betaler inngangsbillett, er sannheten at det avhenger av laget. Når det gjelder New York Knicks, sier Madison Square Gardens policy at barn som har fylt to år må ha billett.

Når det gjelder Brooklyn Nets, ifølge Barclays Center stadion for alle sportsarrangementer, kan barn opp til 34" tommer høye, eller 86.36 centimeter, komme inn i Barclays Center gratis, men må dele et sete med en voksen som følger dem. Alle barn som ikke oppfyller dette høydekravet, må ha billett for å komme inn på stadion og må kun sitte på plassen de har kjøpt billett til.

Hvis du kommer til stadion med barn under to år, må du ta med deg bevis på barnas alder i tilfelle du blir bedt om det ved inngangen. Gyldig legitimasjon er fødselsattest eller pass.

Se NBA-billetter

På kampdagen

I billettkøen inne på stadion| ©David Jones
I billettkøen inne på stadion| ©David Jones

Når skal du gå til stadion?

NBA-dager i New York er spesielle. Du kan føle det i atmosfæren, og det er mer kjas og mas i gatene enn vanlig i Big Apple. Mitt råd er å ikke komme for tidlig. Inne på stadion er det hurtigmat, snacks og suvenirbutikker som du kan bla gjennom mens du tar deg tid, og du vil ikke gå glipp av hymneøyeblikket.

Madison Square Garden ligger i hjertet av Manhattan, så du kan gå dit hvis du går rundt i området etter å ha sett en annen turistattraksjon i nærheten. For å komme til Barclays Center trenger du imidlertid litt mer tid hvis du tar offentlig transport, så vær oppmerksom på trafikken eller rushtiden slik at du kan komme deg til stadion uten å stresse. Her er New Yorks undergrunnsguide.

På kampdagen anbefaler jeg deg å gå minst en time i forveien slik at du kan ta det med ro, gå gjennom sikkerhetsbuen, finne setene dine, oppleve atmosfæren før kampen med musikken og dansen til cheerleaderne, lytte til den amerikanske hymnen før kampen starter og se spillerne komme inn på stadion. Det er som en film!

Er ryggsekker og kameraer tillatt?

I henhold til Madison Square Gardens retningslinjer frarådes ryggsekker og unødvendige vesker på stadion. Alle vil bli underlagt streng sikkerhetskontroll som kan forsinke tilgangen til stadion. I tillegg er ingen videokameraer, lydopptaksenheter, profesjonelle kameraer (inkludert tele- eller zoomobjektiver), selfie-pinner eller stativer tillatt.

Når det gjelder Barclays Center, vil ikke ryggsekker eller vesker som er større enn 14"x14"x6" eller med harde sider være tillatt. Heller ikke profesjonelt kamerautstyr, lyd- og/eller videoopptaksenheter eller selfie-pinner og stativer.

Hvor kan jeg spise før eller etter kampen?

Inne på stadion er det mange mat- og drikkeboder, men prisene er betydelig dyrere enn utenfor. For eksempel kan en flaske vann koste rundt 5 dollar, en pølse rundt 7 dollar og en brus rundt 6,5 dollar.

Siden du ikke har lov til å ta med egen mat eller drikke inn på stadion, er mitt råd at du før kampen, hvis du er sulten, kjøper noe å spise på en av restaurantene rundt Madison Square Garden og Barclays Center som Shake Sack eller Five Guys. Eller vent til kampen er over for å gå dit, feire lagets seier og unne deg selv.

Se NBA-billetter

Nyttig informasjon for å se NBA

Utenfor Madison Square Garden| ©Jordan Staub
Utenfor Madison Square Garden| ©Jordan Staub

Selv om NBA er en av de mest populære idrettene i verden, kan det alltid oppstå spørsmål i siste liten.

Hvor lenge varer en NBA-kamp?

Offisielt varer det 48 minutter (4 kvartaler på 12 minutter hver), men mellom timeout og pause varer de fleste kampene vanligvis 2 timer eller mer. Etter de to første kvarterene er det en 15-minutters pause der du kan benytte anledningen til å få noe å spise eller gå på toalettet.

Jeg har ikke internettforbindelse i New York, hvordan får jeg tilgang til billettene?

Hvis du ikke har internettforbindelse under reisen til New York, kan du alltid bruke hotellets internettforbindelse og åpne billettene dine der, slik at de er klare på mobiltelefonen din når du ankommer stedet. Du kan også gå til et hvilket som helst offentlig etablissement, for eksempel en kafé eller restaurant i nærheten av stadion, ettersom de har gratis WiFi.

Se NBA-billetter