Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Washington dagsturer DC fra NYC

Washington DC er utvilsomt en av USAs største byer og kan besøkes på bare én dag fra New York.

Alex Grande

Alex Grande

9 minutter lest

Washington dagsturer DC fra NYC

En av hovedgatene i Washington D.C. | ©Jorge Alcala

Den berømte byen Washington legemliggjør USAs ånd med sine gater og museer dominert av Capitol. På en tur til Washington kan du blant annet se Det hvite hus og Pentagon.

En tur til Washington fra New York er en av de beste turene du kan ta fra Big Apple, og det er faktisk flere typer turer som passer for alle budsjetter og turlengder.

Det beste alternativet

Washington D.C. Dagstur fra NYC

Det beste av Washington, på én dag, til den beste prisen.

Perfekt hvis du vil forlate New York for en dag for å se Washington DC og dens mest populære attraksjoner, som Det hvite hus, Capitol og Lincoln Memorial.

Varighet: 15 timer

Her er de jeg synes er de beste: Den beste måten å besøke Washington fra New York på en dag og lære om historien til hvert monument i byen med enprofesjonell guide, er med en organisert tur.

W ashington-turen er en heldagstur med busstransport tur-retur og tar omtrent 4 timer. Under byturen vil du se høydepunktene i Washington, som Dethvite hus, US Capitol, Arlington National Cemetery, Pentagon og Lincoln Memorial, blant andre. Alle inngangsbilletter til monumenter er inkludert, og du får fri tid til å utforske på egen hånd og spise der du vil.To dager

Philadelphia og Washington DC tur fra New York (to dager)

Den mest komplette utflukten til Washington

Hvis du gleder deg til å se Washington DC, men er redd for at én dag kan bli for kort, kan du bli med på denne turen som også stopper i Philadelphia. Overnatting er inkludert.

Varighet: 2 dager

Hvorfor jeg liker denne turen: I tillegg til den gode verdien for pengene, anbefaler jeg denne aktiviteten fordi den inkluderer en veldig komplett omvisning i Washington, og du får mest mulig ut av turen. Anbefaleshvis... du vil besøke Washington DC og se hovedattraksjonene, men ikke vil bruke for mye tid eller budsjett. Hvis du foretrekker å få mest mulig ut av tiden din og kombinere to turer i en, anbefaler jeg at dubestiller to-dagers tur i Washington med et besøk i Philadelphia. I Washington vil du oppdage alle de viktigste attraksjonene som Det hvite hus, Capitol, Pentagon og Vietnam- og Korea-veteranmonumentene.

På turer til Philadelphia fra New York får du også se en viktig del av amerikansk historie ved å besøke Frihetsklokken.

Du får også se den legendariske "Rocky"-statuen og den berømte trappen og besøke et tradisjonelt amishsamfunn.Hvorfor jeg liker denne turen: Dette er en mer omfattende tur som tar deg til de viktigste severdighetene, ikke bare i Washington, men også i Philadelphia.


Premium-alternativet

USA – 4-dagers tur fra New York City (Niagarafallene, Washington og Philadelphia)

Det beste fra østkysten på fire dager

USA er mye mer enn New York, og denne turen til Washington, Philadelphia og Niagara Falls tar deg med til høydepunktene på østkysten. Overnatting er inkludert.

Varighet: 4 dager

Det er en flott måte å få mest mulig ut av turen din og bli kjent med de største byene på østkysten. Anbefaleshvis... du har lyst på et par dagers pause under turen til New York og ikke vil bekymre deg for organisering, transport eller overnatting. Hvis du har tid til overs for en rundtur på USAs østkyst, er denne turen noe for deg.

På fire dager kan du besøke Washington, Philadelphia og Niagara Falls fra New York og se høydepunktene på hvert sted. I Washington får du en omvisning i byen med en guide som blant annet tar deg med til Det hvite hus, Capitol, Arlington National Cemetery,Pentagon og Lincoln Memorial. Mens du er i Philadelphia, besøker du Liberty Bell og Rocky Statue, samt et tradisjonelt Amish-samfunn for å se hvordan medlemmer av Amish-koloniene fortsatt lever.

Til slutt, i Niagara, den villeste og mest naturlige juvelen på østkysten, vil du besøke nasjonalparken, Watkins Glen State Park og She-Qua-Ga Falls.

Anbefaleshvis... du har ekstra dager på turen til New York, fordi denne turen vil gi deg fire dager med kontrast til det du har sett i The Big Apple. Fossenes natur, Philadelphias historie og Washingtons staselige ånd vil virke som en annen verden.

Hvorfor jeg liker denne turen: Hvis du skulle gjøre denne turen på egen hånd, ville det være umulig å pakke den på så kort tid, så dette virker som den mest effektive måten å få mest mulig ut av tiden din.


Vi sammenligner de tre alternativene

Hva du kan se i Washington

Det hvite hus| ©Rene Deanda
Det hvite hus| ©Rene Deanda

Det er enkelt å se Washingtons viktigste monumenter, ettersom de fleste av dem ligger på National Mall. Som du kanskje kan forestille deg, er hovedinteressen for disse monumentene knyttet til USAs politiske historie og dets presidenter. De fleste dagsturer til Washington og todagers turer følger en lignende reiserute:

National Mall

National Mall (også kjent som National Mall) er området som inneholder Capitol, den berømte obelisken, Lincoln Memorial, Smithsonian Institution-bygningen og andre severdigheter.

Capitol Hill og Kongressbiblioteket

Start dagen med et besøk til det ikoniske Capitol, hjemmet til USAs kongress, og Kongressbiblioteket, som er gratis å gå inn i og beundre det spektakulære interiøret.

Det amerikanske marinekorpsets krigsminnesmerke

Du vil kjenne igjen denne minnestatuen når du ser den. Den viser amerikanske soldater som heiser flagget på Iwo Jima, og hvis du er heldig ser du en militærparade passere foran den.

Lincoln Memorial

Minnesmerket over president Abraham Lincoln, som ligger i vestenden av National Mall, har vært åsted for en rekke historisk viktige taler, blant annet Martin Luther Kings berømte tale i 1963.

Minnesmerke for veteraner fra Koreakrigen

Sørøst for Lincoln Memorial finner du en rekke stålstatuer som viser en gruppe soldater, arrangert i form av en trekant foran en vegg med bilder fra Koreakrigen.

Det hvite hus

Et must hvis du tar en tur til Washington. Selv om du ikke tar en omvisning på innsiden, kan du fortsatt se den karakteristiske bygningen fra gjerdet på utsiden (unntatt ved noen anledninger, for eksempel ved offisielle arrangementer).

Martin Luther King Jr

Monumentet, som ble avduket i 2011, består av en granittstatue av borgerrettighetsbevegelsens leder hugget ut av en steinblokk på ryggen, som bærer en rekke inskripsjoner knyttet til Martin Luther King Jr. og hans liv.

Arlington nasjonale kirkegård

Denne militærkirkegården huser levningene til mer enn 14 000 veteraner fra kriger så gamle som den amerikanske borgerkrigen. Arlington National Cemetery er ganske unik, med gravsteiner som stikker opp av bakken langs en lund med trær.

Bestill din Washington-tur fra New York

Planlegg din Washington-tur fra New York City

Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner
Solnedgang over Washington DC| ©Casey Horner

Først og fremst er det verdt å huske på at rundturen vil ta deg omtrent syv timer. Hvis du leser dette, vet du at det alltid er verdt å oppdage nye steder, og Washington er generelt en interessant nok by til å rettferdiggjøre den lange turen fra New York.

Med en organisert tur trenger du heller ikke å bekymre deg for hvordan du kommer deg til Washington fra New York. Når det er sagt, er én dag nok til å se severdighetene og bygningene i Washington, så noen turer kombinerer et besøk i Washington med entur til Philadelphia.

Bestill din Washington-tur fra New York

Beste ukedag for en tur til Washington fra New York City

Det amerikanske flagget ved handelsdepartementet| ©Brandon Mowinkel
Det amerikanske flagget ved handelsdepartementet| ©Brandon Mowinkel

Som du kanskje kan forestille deg, er det best å besøke Washington i løpet av uken og unngå lørdager og søndager. Spesielt er mandager og onsdager de beste dagene for denne turen, og severdighetene pleier å være mindre overfylte etter kl. 14.00. Mange av museene og monumentene er stengt på helligdager, så prøv å unngå helligdager for å få med deg så mye som mulig.

Bestill din Washington-tur fra New York

Beste tid på året for å besøke Washington fra New York City

Lincoln Memorial| ©Ian Hutchinson
Lincoln Memorial| ©Ian Hutchinson

Hvis du tilfeldigvis besøker New York om våren eller høsten, vil du være heldig å kunne ta en tur til Washington på den beste tiden av året. Vinteren i Washington er ganske kald, og problemet med sommeren er at det vanligvis regner minst en gang i uken og er ganske varmt. Den beste tiden å besøke Washington er om våren, når du har sjansen til å nyte byens mandelblomster.

 • Vinter
 • Desember - mars
 • Vær: Sporadiske snøstormer
 • Høyeste temperatur: 7 ºC
 • Lav -7ºC
 • Vår
 • Mars - juni
 • Klima: Foranderlig
 • Maksimum 25 ºC
 • Minimum -2 ºC
 • Sommer
 • Juni - august
 • Klima: Varmt
 • Maksimum 28ºC
 • Minimum 13 ºC
 • Høsten
 • September - november
 • Klima: Solrikt
 • Høyeste 23ºC
 • Minimum 1 ºC

Hvor å spise på reisen din til Washington fra New York City

Gourmet burgere| ©Peter Dawn
Gourmet burgere| ©Peter Dawn

Se opp for restauranter i de mer turistifiserte områdene! Et måltid for to kan lett komme opp i 50 dollar. Hvis du har et stramt budsjett, er det best å pakke mat i ryggsekken eller se etter billigere spisesteder, ettersom de fleste turer til Washington fra New York ikke inkluderer mat.

Her er noen av anbefalingene mine:

 • Pho 75 - i nærheten av Arlington National Cemetery finner du denne vietnamesiske restauranten, som rangerer 7 av 712 på TripAdvisor.
 • Five Guys, Swizzler Burger Truck eller Proper 21 - Washington er kjent for sin helamerikanske mat og spesielt sine burgere, så noen av disse alternativene vil glede enhver kjøttelsker.
 • Lincoln's Waffle Shop - et annet alternativ er å spise en solid frokost i amerikansk stil. Hvis kombinasjonen av pannekaker, bacon og eggerøre får munnen til å løpe i vann, er dette stedet for deg.
 • Astro Doughnuts & Fried Chicken - hvis smultringer er din greie, dra hit og ta med deg en (eller flere) av disse godbitene.

Bestill reisen din til Washington fra New York

Hva bør jeg ta med meg til Washington?

Enda et stopp i Washington DC| ©Zetong Li
Enda et stopp i Washington DC| ©Zetong Li

Som en generell tommelfingerregel anbefaler jeg at du bruker behagelige klær og fottøy som passer for en hel dag til fots, for selv om du tar offentlig transport, må du fortsatt gå litt for å besøke hvert monument. Washington DC er en elegant by, og lokalbefolkningen gjenspeiler dette: klesstilen har en tendens til å være smart snarere enn uformell. Det er ikke mange som går i flip-flops, shorts eller T-skjorter, så hvis du ikke vil se ut som en turist, er det best å unngå denne typen antrekk.

Sjekk været før du reiser

Med dette i bakhodet er det fornuftig hvis du besøker byen om sommeren å kle deg så kjølig som mulig, ettersom temperaturene er ganske høye. Som du vet har det en tendens til å regne, så det er en god idé å pakke en mackintosh eller paraply for sikkerhets skyld.

Vintrene er kalde og temperaturene går sjelden over frysepunktet, så vær forberedt på noen ganske ekstreme temperaturer. Alexs reisetips Hvis du besøker Washington i de varmere månedene, vil Arlington Cemetery være full av mygg - ta med deg myggmiddel hvis du ikke vil bli massakrert!

Siste tips

Minnesmerke for veteraner fra Vietnamkrigen| ©Ian Hutchinson
Minnesmerke for veteraner fra Vietnamkrigen| ©Ian Hutchinson

Du vil elske Washington hvis du er interessert i amerikansk politikk og historie, hvis du liker å spasere gjennom byer fulle av monumenter, parker og imponerende torg, og hvis du er interessert i arkitektur og byplanlegging, ettersom Washington har en noe unik grunnplan. Hvis dette ikke er din stil, siden du er i New York, kan du prøve noen av de hundrevis av turene i New York City som finnes.

Washington med barn

Og hvis du er på besøk med barn, ikke bekymre deg: det er lett å komme seg rundt i byen med offentlig transport, som er trygg og av god kvalitet. Du trenger ikke å gå langt, og takket være de mange parkene og esplanadene kan du ta en pause fra sightseeingen når du trenger det.

Og ikke glem

Et par tips vi kan gi deg før turen er å ikke ta med for mye kontanter for å unngå at de blir stjålet eller mistet, men vær oppmerksom på at noen restauranter og lokale butikker ikke godtar kredittkort (for eksempel på Pho 75 kan du bare betale kontant).

Av samme grunn bør du unngå å ta med deg verdisaker og legge igjen det du ikke trenger på hotellet eller i leiligheten. Husk å ta med deg passet ditt og vær forberedt på å gå gjennom en sikkerhetskontroll av og til, særlig ved monumenter og landemerker som Arlington Cemetery.

Washington DC tar sikkerhet ganske alvorlig, ikke minst på grunn av byens politiske betydning. Kom deg ut å reise!

Bestill din Washington-tur fra New York