Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Hvordan Kjøpe Billetter til en Baseballkamp i New York

Vil du nyte en av de mest populære amerikanske sportene på ditt besøk i New York? Her er alle detaljer om hvordan du kjøper billetter til MLB-baseballkamper, Yankees eller andre lag.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

13 minutter lest

Hvordan Kjøpe Billetter til en Baseballkamp i New York

Yankee Stadium | ©Hellotickets

En av de mest fascinerende opplevelsene du kan ha i USA er å gå på en MLB-kamp. Enten det er fordi du elsker baseball eller fordi du vil nyte atmosfæren i sporten i New York, er det definitivt noe du må oppleve i løpet av turen.

Hvilke MLB-kamper kan du se i New York?

Yankee Stadium| ©Chanan Greenblatt
Yankee Stadium| ©Chanan Greenblatt

New Yorks mest kjente baseballag er Yankees, hvis hjemmebane er Yankee Stadium, og Mets, hvis hjemmebane er Citi Field. Yankees er ikke overraskende rivaler og begge konkurrerer i MLB (Major League Baseball), som går fra begynnelsen av april til oktober. Selv om de konkurrerer i samme liga (MLB), spiller Yankees i AL (American League) og Mets i NL (National League).

New York Yankees

New Yorks mest ikoniske lag med flest titler i de fire store profesjonelle ligaene (MLB, NBA, NFL og NHL). New York Yankees ble grunnlagt i 1901 og har vunnet 27 World Series av de 40 de har spilt. De tilhører Eastern Division i den amerikanske ligaen og spiller på det legendariske Yankee Stadium i Bronx.

 • Hvor: One E 161st Street.
 • Hvordan kommeseg dit: Med buss på linje Bx13 (stopp 161st Street/River Avenue) og med undergrunnsbanen på linje B og D (stopp 161st Street Yankee Stadium).

New York Mets

Byens andre store lag er New York Mets. De ble grunnlagt i 1962 og har vunnet 2 World Series til dags dato, selv om de nesten vant en til i 2015. De er også en del av Eastern Division, om enn i National League, og spiller på Citi Field i Queens.

 • Hvor: 41 Seaver Way.
 • Hvordan komme segdit: Med undergrunnsbanen på linje 7 (Mets/Willets Point stasjon).

Kjøp MLB-billetter

Hvor kan jeg kjøpe MLB-billetter i New York?

Yankee Stadium| ©Dan Gold
Yankee Stadium| ©Dan Gold

Det er mange kamper i MLB, faktisk spiller lag med noen få dager og til og med hver dag i noen uker. Så baseballbilletter er vanligvis enkle å få tak i, spesielt sammenlignet med NBA-billetter. For å kjøpe baseballbilletter har du to alternativer:

Kjøp billetter online og på forhånd til baseballkamper i NYC

Hvis du vil inkludere et baseballkamp i New York-ferien din, Jeg anbefaler at du kjøper MLB-billetter online før du reiser.

 • Etterspørselen etter å gå på en baseballkamp i New York er høy, så det er normalt at billettene blir utsolgt raskt. Nøkkelen er å kjøpe dem før heller enn senere for å få det beste setet til den billigste prisen.
 • Det amerikanske billettmarkedet er dynamisk, noe som betyr at prisene går opp når datoen for kampen nærmer seg og tilbudet synker (akkurat som for flyreiser, for eksempel). Hvis du venter for lenge, risikerer du å gå tom for billetter eller ha få billetter tilgjengelig til en høy pris og i sektorer med mindre spektakulær synlighet.
 • I tillegg kan du ved å bestille på nettet velge ditt eget s ete på stadion. Etter min mening er dette det enkleste, sikreste og raskeste alternativet.

Kjøpe MLB-billetter i billettkontoret på stadionet

Etter min erfaring tror jeg ikke dette er det beste alternativet. Det er flere grunner, her er hvorfor:

 • Å kjøpe baseballbilletter i billettkontoret betyr at du må kjøpe dem når du ankommer New York, så du må tilpasse deg åpningstidene til billettvinduet, reise til stadion og vente i en veldig lang kø for å kjøpe dem.
 • Dette betyr at du vil kaste bort dyrebar tid på turen til New York når du kunne tatt en bytur eller shoppet i The Big Apple i stedet for å vente i kø ved portene til et stadion.
 • Å få tak i baseballbilletter på billettkontoret vil være måneder senere enn når du kunne ha kjøpt dem hjemme. Så det vil være langt færre alternativer igjen og kanskje til en ublu pris. Eller de vil bli utsolgt på grunn av den høye etterspørselen i MLB.

Vokt dere for videresalg

Hvis jeg må gi deg et siste råd når det gjelder å kjøpe baseballbilletter, er det å være forsiktig med scalpers. Du vil sannsynligvis ende opp med å betale en oppblåst pris for billetter som har dårlig sikt eller i verste fall ikke er autentiske og ikke gir deg tilgang til spillet.

Kjøp MLB-billetter

Hvor mye koster MLB-billetter i New York?

Tribunene på Yankee Stadium| ©Dan Gold
Tribunene på Yankee Stadium| ©Dan Gold

Prisen på New York Yankees eller New York Mets baseballbilletter avhenger av motstanderlaget og hvilken ukedag kampen spilles, samt hvor nær du er banen og kannen. Prisene varierer fra $ 20 på toppen av stadion til $ 500 i et VIP-område. I gjennomsnitt må du sette av rundt $ 80 for å få gode billetter for å nyte showet.

Husk at prisene varierer fra kamp til kamp og har en tendens til å øke når datoen for kampen nærmer seg. Av denne grunn, hvis du vil se en baseballkamp under turen til New York, er det best å kjøpe billetter på forhånd.

Kjøp MLB-billetter

Hvordan spare på billetter til baseballkamper i New York?

Yankee Stadium
Yankee Stadium

De første tipsene jeg kan gi deg for å spare penger når du kjøper MLB-billetter er de du sannsynligvis kan forestille deg: kjøp billettene dine på forhånd og velg et lag eller et spill som ikke er blant de viktigste i sesongen. Det tredje tipset er selvfølgelig å velge sete på stadion med omhu.

Hvilket sete å velge på stadion?

Når du velger et sete på stadion, er ideen å finne en balanse mellom et godt sete og budsjettet ditt. De billigste billettene tilsvarer de høyeste og lengste setene, mens jo lavere setene er, jo høyere er prisen.

Når du kjøper baseballbilletter på nettet, vil du imidlertid se et bilde av den nøyaktige utsikten fra hvert sete, slik at du vet hva du kan forvente fra hvert sete.

Kort sagt, prisen på MLB-billetter avhenger av hvor nær du er feltet. Når du kommer lenger bort fra feltet, går prisen ned.

Er det verdt å kjøpe de dyrere billettene?

Det avhenger av hvor mye av en baseballfan du er. Hvis du bare skal på en kamp for å oppleve atmosfæren og ha det bra, vil kanskje en billett i en hvilken som helst del av stadion, mer eller mindre nær kannen, gi deg den samme gleden selv om du ser på kampen på avstand.

Hvis du derimot virkelig er interessert i baseball og vil se skuespillene og spillerne på nært hold, er mitt råd å investere litt mer penger i å få gode seter - opplevelsen er verdt det!

Kjøp MLB-billetter

Hvor mye koster New York Yankees-billetter?

Luftfoto av stadionet
Luftfoto av stadionet

Selv om du kan finne billigere billetter hvis du sitter i et område borte fra Yankee Stadium, er gjennomsnittsprisen å betale for en baseballkamp på Yankee Stadium mellom $ 35 og $ 90. Å investere dette beløpet vil sikre at du får gode seter med en synlighet som lar deg nyte spillet.

Hva er det beste setet på Yankee Stadium?

Prøv alltid å velge en rad som er så lav som mulig og nær første base, da det er her 80% av poengene blir scoret. De beste setene er mellom seksjon 14 og 18 i hver rad, ettersom de tilhører hjemmelaget og er nær hjemmeplaten.

På dette stadionet kan du imidlertid se kampene fra nesten hvor som helst, så hvis målet ditt bare er å nyte opplevelsen, kan du finne billige billetter i seksjon 400.

Kjøp MLB-billetter

Hvor mye koster New York Mets-billetter?

Luftfoto av stadionet
Luftfoto av stadionet

Å investere mellom $ 20 og $ 80 vil gi deg et godt sete på New York Mets 'Citi Field stadion. Hvis du også velger en uk edag for å gå på kampen, vil billetten sannsynligvis være billigere enn hvis du går på en lørdag eller søndag (selv om det alltid vil avhenge av Mets 'motstandere og tidspunktet i sesongen når den aktuelle kampen finner sted).

Hvor er det beste setet på Citi Field Mets Stadium?

Mets stadion har 5 store seksjoner (100, 200, 300, 400 og 500) delt inn i forskjellige underseksjoner. Jo nærmere du er 100-seksjonen, jo nærmere vil du være feltet og jo bedre vil du se spillet. Hvis du også befinner deg i baseområdet, vil du kunne nyte enda bedre de fleste spillene som finner sted under spillet.

De beste setene er mellom sonene 111 og 128, men de vil også være de dyreste; et mellomalternativ kan være sonene 310 til 330, hvor du vil ha god sikt uten å ofre budsjettet for New York-turen.

Kjøp MLB-billetter

Hvordan er MLB-sesongen, og hvor lenge varer den?

MLB-baller| ©Lesly Juárez
MLB-baller| ©Lesly Juárez

MLB (Major League Baseball) består av 30 lag som spiller i American League (AL) og National League (NL), med 15 lag i hver liga. Interessant nok, selv om de konkurrerer i samme liga, tilhører Yankees og Mets forskjellige MLB-divisjoner, førstnevnte spiller i American League (AL) og sistnevnte i National League (NL).

Hver sesong spiller lagene 162 kamper, og fem lag fra hver liga kvalifiserer seg til et mesterskap med fire lag etter sesongen, som avsluttes med World Series, en mesterskapsserie på syv kamper mellom vinneren av hver liga som har blitt arrangert siden 1903.

Forsesongen (februar - mars)

I løpet av forsesongen finner vennskapsserieturer sted mellom februar og mars for å forberede lagene og få fansen begeistret for starten på den nye sesongen.

Det er vanligvis billigere å kjøpe baseballbilletter til forsesongkamper, selv om kvaliteten på kampene er lavere, ettersom lagene ofte reserverer stjernene sine og er midt i treningsleiren.

Ordinær sesong (april - begynnelsen av oktober)

Denne spilles fra april til begynnelsen av oktober med et 162-kampers program. I løpet av disse månedene kan du se Yankees eller Mets spille på sine respektive stadioner.

I den ordinære sesongen er det to datoer av stor betydning:

 • Tradisjonell åpen dag: Holdes i begynnelsen av april. Alle de 30 MLB-lagene spiller denne dagen, som er sesongens åpningsdag.
 • MLB All Star: Dette finner sted i midten av juli. Dette er en årlig baseballkamp mellom de beste spillerne i National League og American League.

Sluttspillet (oktober)

Sluttspillet eller sluttspillet begynner i oktober. Vinnerne av hver divisjon - East, Central og West - kvalifiserer seg til sluttspillet. Disse lagene er definert som lagene med flest seire i løpet av sesongen. Mesterne i hver divisjon får en direkte plass i divisjonsserien, og de to wildcard-lagene som kvalifiserer seg spiller mot hverandre i Wild Card Game.

Vinnerne av divisjonsserien kvalifiserer seg deretter til mesterskapsserien. I disse semifinalene møtes de to beste lagene fra hver liga, den amerikanske ligaen og den nasjonale ligaen.

På dette stadiet av konkurransen er det bare de beste lagene som står igjen, og de spiller mot hverandre i sluttspillet. Kampene blir enda mer spennende og prisen på baseballbilletter til sluttspillet går opp, men skuespillet er absolutt verdt det.

MLB World Series (slutten av oktober - begynnelsen av november)

Når vinnerne av hver liga er kjent, kommer et av de mest etterlengtede øyeblikkene for MLB-fans, World Series. Hele landet stopper opp for å se en av årets største sportsbegivenheter.

I World Series møtes den amerikanske ligamesteren og den nasjonale ligamesteren i en best-av-sju-kampserie. Dette mesterskapet finner sted mellom slutten av oktober og begynnelsen av november.

Naturligvis er baseballbilletter til World Series de dyreste i hele MLB-sesongen, men dette er spillet av spill. Den store finalen!

 • Hva er de seks baseballagene med flest World Series-titler: NY Yankees med 27, St. Louis med 11, Oakland med 9, Boston med 9, San Francisco med 8 og LA Dodgers med 6.

Kjøp MLB-billetter

Hvor lenge varer en MLB-kamp?

Fasade av Yankee Stadium
Fasade av Yankee Stadium

Baseballkamper er lange. De kan vare fra 3 til 4 timer, og det meste av spillet er stille, men plutselig er det noen spennende skuespill som får fansen til å gå.

Blir kampene kjedelige med denne lengden? Det kommer an på hvor mye baseballfan du er. Hvis du liker det mye, vil du nyte det fordi du vil forstå spillene, og hvis du ikke er en baseballekspert, vil du sikkert også nyte det, ettersom atmosfæren er livlig og det er lett å komme inn i svingene.

Du kan ta selfies, lage videoer av arrangementet og kommentere spillene mens du spiser taco eller pølser. Etter min erfaring er baseball underholdende , og du vil tilbringe en dag med å gjøre noe annerledes under turen - det er verdt det!

Kjøp MLB-billetter

Tips til kampdagen

Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Når skal du gå til stadion?

MLB-dager i New York er spesielle. Du kan føle det i luften, og gatene er travlere enn vanlig i Big Apple. Mitt råd er å ikke ankomme for tidlig, men minst en time på forhånd for å gå til lagbutikken, finne plassene dine eller kjøpe en matbit. Du vil se hvordan stadion fylles opp litt etter litt og hvordan det brøler når spillerne tar banen.

 • Hvordan komme segtil Yankee Stadium i Bronx. Den enkleste måten å komme seg til Yankee Stadium er med undergrunnen. Nærmere bestemt vil det 161. stoppet (linje 4) slippe deg av ved siden av stadion. Du har all informasjon om hvordan du bruker New York undergrunnen i denne artikkelen, men ikke bekymre deg, du kan ikke gå deg vill.
 • Hvordan komme segtil Mets stadion i Queens. Undergrunnslinjen 7 har et stopp rett foran Citi Field (Mets-Willets Point Station), som vil være det raskeste alternativet med tanke på at hvis du bor på Manhattan, vil en taxi over broen til Queens være veldig dyr.

Er det mulig å spise inne på stadion?

Inne påstadion er det mange mat- og drikkeboder der du kan kjøpe noe å spise mens du ser på kampen (hamburgere, pølser, nachos, chips, pommes frites ...), selv om prisene kan være litt høyere enn utenfor.

 • Fans kan imidlertid ta med seg snacks inn på Yankee Stadium for eget forbruk. Hel frukt som epler eller appelsiner må skjæres i skiver eller biter. Vannflasker av plast på én liter eller mindre er også tillatt så lenge de er fabrikkforseglet.
 • Citi Field er tilgjengelig med fabrikkforseglede plastflasker på 0,59 liter eller mindre. Fans kan også ta med en juiceboks for barn som er forseglet og har myke sider. Begge produktene må ikke være frosset.

Er det mulig å ta med ryggsekker eller kameraer?

 • I henhold til Yankee Stadiums retningslinjer kan ikke ryggsekker eller vesker som er større enn 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm tas med inn på stadion. Harde vesker er ikke tillatt på stadion. Det er heller ikke videokameraer eller annet utstyr som er utformet med det ene formål å ta opp video og/eller lyd, og heller ikke selfie-pinner, stativer eller annet profesjonelt kamerautstyr.
 • Når det gjelder Citi Field, sier retningslinjene for Citi Field at ryggsekker av sikkerhetsmessige årsaker er forbudt inne på arenaen. Håndvesker, bæreposer, bleieposer eller små kjølebager som ikke overstiger 40,64 cm x 40,64 cm x 20,32 cm er imidlertid tillatt. Helt gjennomsiktige ryggsekker uten skjulte innerlommer er også tillatt.

Kjøp MLB-billetter

Nyttig informasjon for å se MLB

Billetter til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie
Billetter til Yankee Stadium| ©Lyle Hastie

Når skal jeg velge å se en baseballkamp i New York?

Mellom april og oktober er det baseballkamper i New York nesten hver dag. Hvis du reiser til New York om sommeren, mellom mai og september, kan det være en god plan å se en ettermiddagskamp. Uansett bør du sjekke favorittlagets terminliste for å finne det beste tidspunktet for å få med deg denne opplevelsen, og husk at kampene pleier å være litt dyrere i helgene.

Betaler barn inngangspenger?

MLB er veldig mye et familieshow, så det er vanlig å se foreldre ta med barna sine på kamper. På spørsmålet om barn betaler inngang til baseball, er sannheten at det avhenger av laget.

 • For eksempel sier New York Yankees ' adgangspolitikk for barn at alle barn som er 3 år eller yngre og mindre enn 76 cm høye ikke trenger billett, men må sitte på fanget til en voksen under kampen for ikke å blokkere utsikten til andre tilskuere.
 • New York Mets oppgir på sin side i sin adgangspolitikk at barn som er 32" (81 cm) eller høyere trenger sin egen billett. Barn under 32" kan komme inn gratis, men må sitte på fanget til en voksen under arrangementet.

I hvilket format vil jeg motta billettene mine?

Yankees- og Mets-billetter er mobilbilletter, så for å få tilgang til arrangementet må de vises på mobiltelefonen din og trenger ikke å skrives ut. Telefonen din er billetten din!

Jeg har ikke internettforbindelse i New York, hvordan får jeg tilgang til billettene?

Hvis du ikke har internettforbindelse under reisen til New York, kan du alltid bruke internettforbindelsen på leiligheten eller hotellet der du bor og åpne billettene dine der, slik at de er klare på telefonen når du ankommer stadion. Du kan også gå til et hvilket som helst offentlig etablissement, for eksempel en restaurant eller kafé i nærheten av stadion, ettersom de har gratis WiFi for kundene.

Kjøp MLB-billetter

Kan jeg besøke Yankee Stadium selv om det ikke er noen kamp?

Rundt Yankee Stadium
Rundt Yankee Stadium

Ja, absolutt! Yankee Stadium er en institusjon i New York City, så det er en rekke måter å besøke selv om du reiser til byen utenfor MLB-sesongen. Her er noen tips om hvordan du kan besøke Yankee Stadium, men det er flere turer som tar deg rundt på tribunene og museet, og anlegget har også en Hard Rock Café hvor du kan stikke innom for en helamerikansk opplevelse.

Er området rundt Yankee Stadium trygt?

Svaret er ja. Området der Yankee Stadium ligger er trygt og stemningen er veldig festlig i området rundt, så du kan nyte arrangementet uten bekymringer.

Kjøp MLB-billetter

Hva skjer når det ikke er baseballsesong i New York?

Fasaden til Yankee Stadium
Fasaden til Yankee Stadium

Etter at World Series er avsluttet, de neste seks månedene frem til slutten av mars, er det ingen baseballkamper i New York. Men hvis du vil delta på et sportsarrangement i løpet av ferien i byen, anbefaler jeg andre alternativer: