Guidet Omvisning i Peterskirken og Vatikanmuseene

4.9
(814 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Gå forbi køen – Ikke vent i kø ved inngangen

Mobilbilletter godtas

Varighet: 3 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 375 kr 1 250 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Oppdag majesteten til Peterskirken , Det sixtinske kapell og de kunstneriske skattene til Vatikanmuseene på en guidet tur med hopp over køen . I omtrent 3 timer kan du dykke ned i historien og skjønnheten til disse emblematiske stedene i Roma i selskap med en ekspertguide som vil gi deg detaljert informasjon om hvert kunstverk og monument.

  • Besøk St. Peters basilika , Det sixtinske kapell og Vatikanmuseene på en guidet tur med prioritert tilgang.
  • Nyt en tur guidet av en kunst- og historieekspert.
  • Beundre mesterverk som The Creation of Adam, The Last Judgment og Michelangelos Pietà.

Dette er inkludert

  • Omvisning i Peterskirken, Det sixtinske kapell og Vatikanmuseene.
  • Inngang til Peterskirken, Det sixtinske kapell og Vatikanmuseene.
  • Hopp over køen tilgang.
  • Ekspertguide.

Velg dato og tid

Husk at du må ankomme 30 minutter før start

Hva du kan forvente

Bli med på en guidet tur til Peterskirken , Det sixtinske kapell og Vatikanmuseene , hvor du får muligheten til å fordype deg i historien og kunsten som ligger i disse ikoniske monumentene i Roma . I omtrent 3 timer og ledsaget av en ekspertguide , vil du kunne få tilgang til de forskjellige plassene raskt og uten kø.

Du vil få muligheten til å utforske Peterskirken , en av de viktigste og mest storslåtte kirkene i verden. Du kan beundre den praktfulle arkitekturen og oppdage hemmelighetene og kunstverkene den huser inni, for eksempel den imponerende skulpturen "La Pieta" av Michelangelo . Hvert hjørne av basilikaen er et mesterverk som vil gjøre deg andpusten.

Du kan også besøke Vatikanmuseene , hvor enestående kunstneriske skatter venter på deg. Du vil omvise rom fylt med skulpturer, malerier og historiske gjenstander, mens guiden din vil tilby detaljert informasjon om hvert kunstverk og dets historiske kontekst. Et høydepunkt under besøket er selvfølgelig det berømte sixtinske kapell , hvor du kan beundre Michelangelos fresker , inkludert den imponerende "Siste dom".

Gjennom hele besøket vil du ha prioritert tilgang , slik at du kan unngå lange køer og få mest mulig ut av tiden din på disse svært besøkte stedene. I tillegg vil du ha erfaringen og kunnskapen til din ekspertguide, som vil gi deg interessant og detaljert informasjon ved hvert stopp.

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler