Guidet Omvisning i Peterskirken med Adgang til Grottene og Domen

4.6
(12318 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 1 time 45 minutter
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
641 kr 583 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Dra nytte av denne guidede turen til Peterskirken med underjordiske grotter og kuppel for å utforske disse emblematiske stedene i byen fullt ut. Du vil gjøre det akkompagnert av en ekspert lokal guide , som har ansvaret for å tilby deg all relevant informasjon på hvert tidspunkt av besøket, som vil vare i omtrent 1 og en halv time .

I denne aktiviteten, designet for små grupper , vil du ha muligheten til å klatre til toppen av kuppelen, oppleve den mystiske atmosfæren i grottene og nyte et komplett besøk til basilikaen. Dessuten, så du ikke går glipp av noe, vil du ha hodetelefoner og en radio for å lytte til guiden under besøket.

 • Besøk tre av byens viktigste turistattraksjoner med en ekspert lokal guide
 • Fordyp deg i de underjordiske grottene
 • Dra nytte av eksklusiviteten og personaliseringen av en guidet tur for små grupper

Dette er inkludert

 • Omvisning i Peterskirken med underjordiske grotter og kuppel
 • Ekspert lokal guide
 • Hodetelefoner
 • Fritid i basilikaen etter besøket

Velg dato og tid

Husk at du må ankomme 20 minutter før start

Hva du kan forvente

Å ta en guidet tur til Peterskirken med underjordiske grotter og kuppel er det beste alternativet for å få mest mulig ut av disse stedene. Ettersom du vil bli ledsaget av en ekspert lokal guide , vil du motta kvalitetsinformasjon og livekommentarer etter hvert som besøket skrider frem.

Du vil ha hodetelefoner og radio for å lytte til guiden, så du sørger for at du ikke går glipp av noe han har å fortelle deg. Det vil være den perfekte muligheten til å oppdage historien til dette spesielle stedet akkompagnert av en liten gruppe deltakere.

Du vil klatre til toppen av kuppelen, hvorfra du kan nyte en imponerende utsikt over marmorgulvet. Du vil også kunne se kuppelens ikoniske mosaikker på nært hold. Hvis du tør, kan du klatre enda høyere til den øvre balkongen for å se ut over den imponerende byen Roma .

Du vil besøke det indre av basilikaen, og oppdage historien i dybden med guiden din. Nedenfra vil du også bli overrasket over den fargerike marmoren, gyldne tak og imponerende mosaikk. Under besøket vil du få muligheten til å se flere anerkjente verk av renessanse- og nyklassisistisk kunst av anerkjente forfattere som Canova og Bernini. Du vil garantert bli rørt av bildet av Michelangelos Pieta og dens uttrykkskraft.

Grottene vil ønske deg velkommen med sin mystiske underjordiske atmosfære. Der kan du ta på de gamle veggene til den originale basilikaen, som dateres tilbake til det 4. århundre, og beundre de vakre freskene.

Det totale besøket vil vare ca. 1 og en halv time . I tillegg, når aktiviteten er over, vil du ha fritid i basilikaen. Det vil være den perfekte muligheten til å gå gjennom områdene som har fanget din oppmerksomhet mest og fullføre å utforske dette arkitektoniske vidunderet i ro og mak.

Anmeldelser

4.6
· 12318 Anmeldelser
 • G
  Gil
  5
  (0 Anmeldelser)
  Turen er vakker.
 • M
  Magda
  4
  (0 Anmeldelser)
  Opplevelsen svarte ikke til forventningene mine, men jeg likte likevel denne guidede turen, spesielt da vi besøkte de pavelige grottene. Anbefales å gjøre en gang.
 • R
  Renato
  5
  (0 Anmeldelser)
  Veldig komplett.
 • C
  Claudia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en mer enn hyggelig opplevelse fra start til slutt, vi så mange utrolige steder den dagen og vi lærte mye om hver av dem.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler