Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Omvisning med tidlig inngang til Vatikanet og Det sixtinske kapell

4.3
(3248 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Varighet: 2 timer
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
kr 773 kr 703
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Takket være denne billetten vil du få tilgang til Vatikanets monumenter først om morgenen , det vil si før den offisielle åpningstiden. Dette vil tillate deg å unngå de store folkemengdene og føle at alle verkene er utstilt kun for deg.

I tillegg vil en reiseleder følge deg gjennom hele turen for å informere deg om relevansen og historien til alle verkene i Vatikanmuseene, museets Pinacoteca og Det sixtinske kapell . Denne guiden vil gi deg all tilgjengelig oppmerksomhet, da du vil være en del av en liten gruppe på rundt 15 personer.

  • Nyt en guidet tur til de store Vatikanets monumenter tidlig på morgenen
  • Alle nødvendige inngangspenger er inkludert i garantert skip-the-line service
  • Du vil være en del av en liten gruppe , med maksimalt 15 personer.

Dette er inkludert

  • Omvisning i Vatikanets monumenter
  • lokal reiseleder
  • Tidlig morgenbilletter og skip-the-line service
  • Inngang til Vatikanmuseene

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Takket være denne billetten vil du nyte en guidet tur til Vatikanmuseene, Pinacoteca og Det sixtinske kapell først om morgenen . Dette betyr at du vil kunne få tilgang før den offisielle åpningstiden hvor kapasiteten kun er 10 %. Derfor vil du unngå de store folkemengdene og nyte et mye mer behagelig og rolig besøk i en gruppe på rundt 15 personer. I tillegg vil du heller ikke kaste bort tid, fordi du vil kunne gå inn uten å måtte vente på noen kø .

På denne måten vil du besøke Vatikanmuseene som inneholder en av de største kunstsamlingene i verden. Disse inkluderer gallerier med billedvev, lysekroner og kart , men også mange skulpturer og sarkofager . Du vil også få tilgang til rommene til maleren Raphael, hvor det er renessansemesterverk som fungerte på ansiktene til Leonardo da Vinci og Michelangelo.

Du vil også besøke Pinacoteca av disse museene. Inni er store mesterverk av kunst. Blant dem vil du se malerier av Caravaggio, Leonardo Da Vinci eller Raphael.

På den annen side er Det sixtinske kapell et viktig besøk i Vatikanet. I taket er freskene malt av den store Michelangelo . I dem viser han bibelske hendelser som 'Den siste dommen' eller 'Adams skapelse', begge helt emblematiske verk i menneskehetens historie.

Avgang og retur

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler