Omvisning med tidlig inngang til Vatikanet og Det sixtinske kapell

4.3
(3250 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 4 timer
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 281 kr 1 165 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Takket være denne billetten vil du først få tilgang til Vatikanets monumenter om morgenen , det vil si før deres offisielle åpningstid. Dette vil tillate deg å unngå store folkemengder og føle at alle verkene er utstilt kun for deg.

I tillegg vil en reiseleder følge deg gjennom hele turen for å informere deg om relevansen og historien til alle verkene til Vatikanmuseene, museets Pinacoteca og Det sixtinske kapell . Denne guiden vil gi deg all tilgjengelig oppmerksomhet, da du vil være en del av en liten gruppe på rundt 15 personer.

  • Nyt en guidet tur til Vatikanets store monumenter først om morgenen
  • Alle nødvendige billetter er inkludert med garantert skip-the-line service
  • Du vil være en del av en liten gruppe , med maksimalt 15 personer.

Dette er inkludert

  • Besøk til Vatikanets monumenter
  • Lokal reiseleder
  • Tidlig morgen innsjekking og skip-the-line service
  • Inngang til Vatikanmuseene

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Takket være denne billetten vil du nyte en guidet tur til Vatikanmuseene, Pinacoteca og Det sixtinske kapell først om morgenen . Dette betyr at du vil kunne gå inn før offisiell åpningstid hvor kapasiteten kun er 10 %. Derfor vil du unngå store folkemengder og nyte et mye mer behagelig og rolig besøk i en gruppe på rundt 15 personer. Dessuten vil du heller ikke kaste bort tid, fordi du kan gå inn uten å måtte stå i kø .

På denne måten vil du besøke Vatikanmuseene som inneholder en av de største kunstsamlingene i verden. Disse inkluderer gallerier med billedvev, kandelaber og kart , men også mange skulpturer og sarkofager . Du vil også få tilgang til rommene til maleren Raphael, hvor det er mesterverk fra renessansen som jobbet på ansiktene til Leonardo da Vinci og Michelangelo.

Du vil også besøke Pinacoteca av disse museene. Inni er store mesterverk av kunst. Blant dem vil du se malerier av Caravaggio, Leonardo Da Vinci eller Raphael.

På den annen side er Det sixtinske kapell et viktig besøk i Vatikanet. I taket er det fresker malt av den store Michelangelo . I dem viser den bibelske hendelser som 'Den siste dommen' eller 'Adams skapelse', begge helt emblematiske verk i menneskehetens historie.

Avgang og retur

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler