To dagers tur fra Roma til Pompeii, Capri og Sorrento

4.3
(175 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 2 dager
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
7 623 kr 6 930 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Oppdag noen av de største attraksjonene i Sør-Italia på denne to-dagers ekskursjonen til Napoli, Pompeii, Sorrento (hvor du overnatter) og Capri. I en buss med alle bekvemmeligheter og med maksimalt 35 passasjerer , vil du få muligheten til å bli kjent med deler av Amalfikysten som den romerske byen som endte opp begravd av lavaen til Vesuv.

Utflukten inkluderer henting på noen utvalgte hoteller eller, hvis det ikke er mulig, på et tidligere avtalt møtepunkt. I løpet av den første dagen besøker du Napoli og Pompeii og overnatter på et hotell i Sorrento. Den andre dagen, bortsett fra om vinteren, vil være dedikert til å besøke Capri og bli kjent med Sorrento.

 • Reis på en organisert tur fra Roma til Sør-Italia ved hjelp av en turdirektør og assistent i Sorrento
 • Se den vakre byen Napoli, ruinene av Pompeii og kystbyen Sorrento
 • Nyt turene uten å måtte bekymre deg for transport eller mat, siden du har 2 lunsjer og en middag inkludert i ekskursjonen

Dette er inkludert

 • Ekspertguide eller lydguide
 • Transport i luftkondisjonerte kjøretøy
 • Henting fra utvalgte Roma-hoteller eller et møtepunkt
 • to lunsjer

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne ekskursjonen gir deg muligheten til å dra nytte av oppholdet ditt i Roma for å se noen av hovedattraksjonene i Sør-Italia med alt organisert.

Etter å ha hentet deg på hotellet ditt (i tilfelle det er blant de som er valgt ut for det) eller på avtalt møtepunkt, vil bussen med turdirektøren gå til Napoli på en reise på ca. 1 og en halv time.

I tillegg til Napoli, vil den første dagen være dedikert til å besøke ruinene av Pompeii og Sorrento , på Amalfikysten, hvor du vil spise middag og overnatte.

Den andre dagen reiser du til øya Capri for å se den spektakulære blå grotten (dette besøket gjøres ikke om vinteren, når det endres til å bruke dagen rolig på å bli kjent med Sorrento). Om ettermiddagen går du tilbake til Roma.

Bli kjent med noen av kuriositetene på ruten du skal ta:

 • Napoli : i denne byen i Sør-Italia vil du ha muligheten til å se steder som Vomero, en høyde hvorfra du vil ha den beste utsikten over Napoli.
 • Pompeii : avhengig av datoen, vil du kunne besøke det arkeologiske området Pompeii med en lokal guide eller med en lydguide. Denne gamle romerske byen ble gravlagt av lava etter Vesuvs utbrudd i år 79, en omstendighet som har gjort at restene har blitt fantastisk bevart.
 • Sorrento : en av byene som er en del av den såkalte Amalfikysten. Her får du hjelp av en assistent som hjelper deg med å bli kjent med byen.
 • Capri (unntatt mellom november og mars): øya Capri er en av de vakreste reisemålene i hele Italia. Blant andre aktiviteter kan du besøke den blå grotten og nyte fargene forårsaket av sollys i grotten og vannet

I tillegg til hotellnatten i Sorrento inkluderer turen frokost, to lunsjer og en middag. Om ettermiddagen den andre dagen starter bussen returen til Roma.

Anmeldelser

4.3
· 175 Anmeldelser
 • S
  Santiago
  5
  (0 Anmeldelser)
  Byen Pompeii overrasket meg, jeg hadde aldri forestilt meg det slik. Et historisk sted hvor det er gjort en vakker oppgave arkeologisk. Fra guidene til hvert av stedene de viste, lærte de perfekt hva samfunnet og akveduktene var på den tiden. Jeg så heller ikke for meg støpene som ble laget for å se hva som var forsteinet i rommet som ble funnet. Virkelig uunngåelig besøk.
 • L
  Laura
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi likte vår tur til Pompeii, Sorrento og Capri. Fritid i Sorrento og Capri ga oss god tid til å utforske området på egen hånd og i vårt eget tempo. Jeg ville gitt denne turen 5 stjerner hvis det ikke var for det faktum at måltidene inkludert den første dagen og på hotellet i Sorrento var ganske dårlige. Dessuten ble vi tildelt et annet hotell enn de som er oppført for 4-stjerners i Sorrento som ikke var innen gangavstand fra sentrum. Dette var litt skuffende, men hotellet ga en gratis skyttelbuss.
 • A
  Arantxa
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt perfekt, punktlige utflukter og hotellet veldig bra beliggenhet og uslåelig behandling
 • G
  Gonzalo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Utmerket tur som hadde den rette blandingen av å utforske byene og stranden. Hotellene var 4-stjerners som annonsert med måltider inkludert, bussene var rene og luftkondisjonerte. Alt i alt anbefaler jeg dette selskapet på det sterkeste, det er verdt det!
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler