Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Roma: Guidet tur i Vatikanmuseet, Peterskirken og de pavelige gravene

4.5
(2875 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Gå forbi køen – Ikke vent i kø ved inngangen

Mobilbilletter godtas
Varighet: 3 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling

Denne opplevelsen er for tiden utilgjengelig

Oversikt

Få tilgang raskt og uten å stå i kø til de viktigste stedene i Vatikanet ved å bestille denne guidede turen hvor du vil bli ledsaget av en ekspertguide . Du vil ha tilgang til kunsten og arkitekturen til Vatikanmuseene og Peterskirken mens du lærer om historien og de mest relevante fakta.

 • Det har rask tilgang til de mest emblematiske stedene i Vatikanet
 • Du vil bli ledsaget av en profesjonell guide gjennom hele turen som vil forklare Vatikanets historie og kunst
 • Beundre freskomaleritakene i Det sixtinske kapell

Dette er inkludert

 • Hopp over køen-inngang til Vatikanmuseene
 • Besøk til Peterskirken
 • ekspertguide
 • Inngang til Dome of St. Peter's Basilica

Hva du kan forvente

Nyt denne guidede turen på omtrent 3 timer gjennom hovedstedene i Vatikanet. Med denne reservasjonen vil du ha fordelen av å unngå kø for kjøp av billetter.

Du vil kunne besøke Vatikanmuseene hvor det berømte rommet til Kartgalleriet og Galleriet med billedvev ligger, som inneholder verk av viktige kunstnere som Da Vinci og Caravaggio . I tillegg vil du kunne beundre freskomaleriene i rommene til San Rafael, og tenke på skapelsen av Adam i det sixtinske kapell.

Du kan også besøke de pavelige gravene til St. Peters basilika , hvor restene av omtrent hundre tidligere paver og viktige historiske personer som Pius VI og Johannes Paul II finnes. Dekorasjonen av disse sargofagene ble utført av Michelangelo, Canova og Bernini blant andre anerkjente kunstnere.

Gjennom hele turen vil du bli ledsaget av en ekspertguide som vil fortelle deg alt om Vatikanets historie og kunst.

Anmeldelser

4.5
· 2875 Anmeldelser
 • R
  Roma
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et veldig vakkert besøk og annerledes enn de andre
 • S
  Santiago
  5
  (0 Anmeldelser)
  Overrasket over turen! Det er mye åndelighet i Det sixtinske kapell, uten tvil mitt favorittsted i denne verden. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg klarte denne turen etter så lang tid, jeg vil gjerne gjøre det igjen neste år. Anbefales på det sterkeste til alle! Hvis du går med partneren din, vil du ha en veldig fin tid
 • L
  Lydia
  5
  (0 Anmeldelser)
  En tur full av sjarm, skjønnhet og unike opplevelser. Sannheten er at jeg er veldig glad for å ha gjort dette besøket, det er verdt å nevne den utmerkede graden av profesjonalitet til guiden, som til enhver tid var oppmerksom på tvilen som oppsto. Min applaus for organisasjonen.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fasilitetene som tilbys av denne turen er uovertruffen, hvis du vil fordype deg i historien og nyte atmosfæren som disse stedene gir deg, må du definitivt gjøre denne turen. Jeg var overrasket hele tiden.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler