Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Cave of Winds Niagara Falls

Cave of Winds er en av Niagaras største attraksjoner. Her får du den beste utsikten over fossen, og du kan ta et dypdykk i denne utrolige villmarken.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minutter lest

Cave of Winds Niagara Falls

Cave of the Winds fra gangbroen ved Fallsview | ©John Linton

Et besøk i Cave of the Winds er en opplevelse for livet. Og anbefales på det sterkeste for alle som vil nyte en tur til Niagarafallene. Det er utvilsomt en av Niagaras beste attraksjoner.

Til tross for navnet er det ikke så mye et grotterelatert besøk. Snarere er det en rask og enkel tilgang til den nedre delen av elven, der du kan se noen av de mest fantastiske utsiktene over Niagarafallene.

Nyt et besøk i Cave of the Winds i Niagara Falls

Inngang til Cave of the Winds| ©KristyB
Inngang til Cave of the Winds| ©KristyB

Grottene ligger på en øy midt i en elv. Besøket starter med en heistur ned. Det er verken mer eller mindre enn en 50 meter lang nedstigning som etterlater oss på en plattform som vi må gå langs. Vi må selvfølgelig være godt utstyrt med poncho og sandaler. Denne stien fører oss til Hurricane Desk, et utkikkspunkt med utsikt over et av de mest imponerende fossefallene i Niagara Falls: Bridal Veil.

Denne attraksjonen kan bare besøkes etter å ha betalt inngangsbillett til Niagara Falls State Park. De tilgjengelige turene inkluderer vanligvis inngangsbilletten, så du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe den separat. Du kan bestille på nettet for så lite som €56. På denne måten får du bedre rabatter og, viktigst av alt, du slipper å stå i kø! Vi går nærmere inn på dette senere.

Hvor lenge varer et besøk i Cueva de los Vientos?

En tur til Cueva de los Vientos varer vanligvis mellom 4 og 5 timer. Det er særlig fordi de består av flere etapper, som f.eks. turen på gangveien og utsikten over fossen fra Hurricane Desk og andre observasjonspunkter.

Bestill en tur til Cave de los Vientos

Besøk Cave of the Winds ved å bestille en organisert tur til Niagarafallene

Cave of the Winds Hjem| ©Deborah Osborne
Cave of the Winds Hjem| ©Deborah Osborne

Det er mange turer som vil introdusere deg for Cave of the Winds når du bestiller en tur til Niagara Falls. Det er opp til deg hva du ønsker å oppleve. Det finnes for eksempel turer:

  • Som inkluderer et båtcruise på elven som bader Goat Island, der denne naturattraksjonen ligger.
  • Mange av dem inkluderer også transport fra hotellet og en guide som forteller deg mer om denne naturattraksjonen.
  • Og hvis du reiser til Niagarafallene med barn og ønsker en lærerik opplevelse, finnes det turer med pedagogisk innretning.

Hvordan er en organisert tur til Cave of the Winds?

Det avhenger av hvilken type tur du bestiller. Alle kan inneholde aktiviteter som andre ikke gjør. For eksempel et besøk på den kanadiske siden av Niagarafallene. Vanligvis inkluderer alle turene en guide som forklarer alt du skal se. På noen av turene følger guiden faktisk med de besøkende under busstransporten.

Som regel får dumed deg alt du trenger på turen. Det vil si en mackintosh og sandaler. Dette er imidlertid et punkt som du bør sjekke vilkårene for den spesifikke turen du ønsker å bestille. Det er imidlertid alltid lurt å ta med en veske til å oppbevare skoene i.

Bestill en tur til Niagarafallene

Følg disse tipsene når du skal besøke Cave of the Winds ved Niagarafallene

Begynn turen til Cave of the Winds| ©Bobistraveling
Begynn turen til Cave of the Winds| ©Bobistraveling

Våre råd om hvordan du velger den beste turen til Niagarafallene er todelt. Det første er å sørge for at turen inkluderer et besøk på den kanadiske siden. Husk at Niagara Falls ligger på grensen mellom USA og Canada. Derfor inkluderer noen av turene til Cave of the Winds også et besøk på kanadisk side. Hvis du endelig velger en slik tur, må du ikke glemme å ta med deg passet ditt.

Det andre tipset er å ta hensyn til været. Fra april til november er turene noe lengre takket være det gode været. Dette er ikke tilfelle i de kaldere månedene, da det ikke er mulig å komme like nær fossen. Så hvis du er ute etter en fullverdig opplevelse, er det best å velge de varmere månedene, selv om det er en opplevelse i seg selv å besøke Niagara Falls om vinteren.

Når du har valgt det beste alternativet, kan du bestille på nettet. Husk å sjekke hvilke avbestillingsalternativer som er tilgjengelige. Noen turer inkluderer refusjon ved avbestilling minst 24 timer i forveien, og til og med gratis avbestilling. Selv gratis avbestilling er en fordel i tilfelle uforutsette omstendigheter!

Bestill en tur til Niagarafallene

Besøk Cave of the Winds med egne øyne på turen til Niagara Falls

Kart over Niagara Falls State Park| ©Larry Koester
Kart over Niagara Falls State Park| ©Larry Koester

Hvis du vil dra på egen hånd når du har bestilt turen til Niagara Falls fra New York, kan du alltids bestille billett på nettet eller kjøpe den direkte fra Niagara Falls' billettkontor. Dette gjøres vanligvis på Cave Winds Plaza, som ligger på Goat Island. Fordelen med å kunne planlegge turen i ditt eget tempo er at du selv kan bestemme om du vil besøke fossen fra amerikansk eller kanadisk side. Dette er et alternativ som ikke alle guidede turer tilbyr.

Hvilke reisealternativer er tilgjengelige for deg?

Det er også svært viktig å planlegge reisen. Det er som regel inkludert i prisen på guidede turer, noe du må tenke på selv hvis du bestemmer deg for å reise på egen hånd. Enten du ønsker å tilbakelegge turen med buss eller leiebil, bør du vite at turen fra New York til Niagarafallene tar mellom 6 og 7 timer.

Trenger jeg å ta med utstyr?

Et annet tips er å ta med en ryggsekk eller veske som du kan oppbevare skoene dine i under besøket i Cave of the Winds. Vel fremme får du utdelt noen sandaler slik at du kan gå mer komfortabelt. Det er derfor lurt å ha et sted å oppbevare skoene dine midlertidig.

Slik finner du Cave of the Winds når du er i Niagara Falls State Park

Cave of the Winds ligger på Goat Island, der Niagara Falls State Park ligger. Nærmere bestemt i den nordvestlige enden av øya. Du kan komme til Cave of the Winds på flere måter. Den vanligste måten er med buss eller båt. Disse alternativene tilbys ofte av turselskapet du leier.

Hvis du vil dra til Niagara Falls State Park på egen hånd, er det mulig å ta bussen direkte fra nærliggende byer som Lornamead. Selv fra Niagara Falls International Airport er reisetiden ca. 50 minutter.

Bestill en tur til Cave of the Winds

Ta en titt på hva det koster å besøke Cave of the Winds på reisen til Niagara

Billettkontor for kjøp av inngangsbilletter til Cave of the Winds| ©Sabiy Qnzyat
Billettkontor for kjøp av inngangsbilletter til Cave of the Winds| ©Sabiy Qnzyat

Prisene avhenger av hvilken sesong du ønsker å besøke Cave of the Winds. Fra 1. mai til 30. november, som er den sesongen med best vær, koster det 12 dollar for voksne, 9 dollar for barn mellom 6 og 12 år og gratis adgang for barn opp til 5 år. Billetter kan imidlertid bare kjøpes gjennom Niagara Falls State Park når du først er der.

Fra 1. desember og utover begynner de kaldere månedene, når besøkene er kortere og opplevelsen av sikkerhetsmessige årsaker er mindre oppslukende. Dette er grunnen til at prisen er betydelig redusert. I denne sesongen koster billettene 7 dollar for voksne, 5 dollar for barn mellom 6 og 12 år og gratis for barn mellom 0 og 5 år.

Så husk dette og legg det til prisen på turen til Niagarafallene fra New York.

Bestill en tur til Niagarafallene

Passer det for alle å besøke Cave of the Winds?

Folk som nyter turen| ©Bobistraveling
Folk som nyter turen| ©Bobistraveling

Et besøk i Cave of the Winds passer i prinsippet for alle uansett alder. Det er imidlertid slik at en del av besøket innebærer å gå langs gangbroer. En aktivitet som kan være noe uegnet for eldre besøkende. Det er også en barsk natur, så tilgjengeligheten for rullestolbrukere er svært begrenset.

Bestill en tur til Cueva de los Vientos

Og etter besøket... hvor kan jeg spise lunsj i Niagara Falls?

Utsikt fra restauranten Skylon Tower| ©Mark
Utsikt fra restauranten Skylon Tower| ©Mark

Når du har vært på tur, trenger du ikke dra tilbake til et tettbebygd område for å spise med en gang. Når du bestiller turen til Niagarafallene, bør du faktisk huske på at det er mye å spise i og rundt Niagarafallene. Alt fra restauranter til iskrembarer.

Så det trenger du ikke å bekymre deg for: her finner du tips til hvor du kan spise i Niagara Falls.

Bestill en tur til Niagara Falls

Hva du bør se i Cave of the Winds når du besøker Niagara Falls

Restauranten på Hurricane Deck Tower| ©Todd Fowler
Restauranten på Hurricane Deck Tower| ©Todd Fowler

Et besøk i Cave of the Winds er en totalopplevelse som du kan nyte på din Niagara Falls-tur fra New York. Den består av flere "etapper" eller øyeblikk. Disse er som følger:

  • Nedstigningeni elvekløften: En 50 meter lang tur med heis.
  • Gå langs gangbroene: Røde plattformer som tar deg, mellom utsikten og bruset fra vannet, til et privilegert observasjonspunkt.
  • Hurricane Desk Lookout: Utsiktspunktet hvorfra du kan se den største fossen på den amerikanske siden: den som er kjent som Bridal Veil.

Bestill en tur til Niagarafallene

Er det verdt å besøke Cave of the Winds ved Niagarafallene?

Utsikt fra toppen av gangbroen| ©Bobistraveling
Utsikt fra toppen av gangbroen| ©Bobistraveling

Selvsagt er det det! Med sine 51 meter høye fossefall er Niagarafallene en av de mest imponerende naturattraksjonene i verden. Cave of the Winds er i så måte en uslåelig måte å komme tett på dem på, siden du kan betrakte dem fra et av de beste stedene. Det regnes faktisk som det beste stedet å se fossefallene på den nordamerikanske siden.

Og å besøke denne attraksjonen er mye mer enn bare å nyte panoramautsikten eller ta flotte bilder. Det er en interessant aktivitet for de som elsker eventyr. Selv om miljøet er fullt forsikret, er det en unik opplevelse å kunne gå langs gangveiene med de imponerende fossene i bakgrunnen.

Tilleggsaktiviteter til Cave of the Winds i Niagarafallene

Som du ser, er Cave of the Winds en av de beste attraksjonene i Niagara Falls. Når du først har sett den, kan du supplere besøket med noen av utstillingene som finner sted her. En av de mest interessante er paviljongen World Changed Here.

Her kan du se hvordan Nikola Tesla brukte kraften i fallende vann til å skape vekselstrøm. Du kan også se hvordan fossen ble besøkt før i tiden, da tilgangen var mye mer komplisert og stedet mer avsidesliggende og vanskelig tilgjengelig.

Bestill en tur til Niagarafallene