Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

New York Helikopter-omvisninger

Å fly over Manhattan og se bygningene i fugleperspektiv er en opplevelse du bare får en gang i livet.

Alex Grande

Alex Grande

8 minutter lest

New York Helikopter-omvisninger

Utsikt over Manhattan fra helikopteret | ©Hellotickets

Å ta en helikoptertur over New York er definitivt opplevelsen du trenger å snakke om når du kommer tilbake fra turen til New York. Gjør deg klar til å beundre byens majestetiske skyskrapere fra deres høyde og fly over Big Apple.

De fleste turene varer rundt 15 minutter, men det er noen forskjeller mellom dem. Jeg vil fortelle deg alt om dem for å gjøre det lettere for deg å velge den som passer for deg.

Den billigste flyreisen

Essensiell Helikopter Tur

Et fugleperspektiv av Manhattan til den beste prisen

Perfekt hvis du vil nyte den eksklusive opplevelsen av å fly over Manhattan i helikopter uten å sprenge banken. Du får se Brooklyn Bridge, New York Skyline og Frihetsgudinnen.

Varighet: 15 minutter

Dette er det korte alternativet for New York City helikoptertur, selv om det inkluderer alle de viktigste severdighetene på Manhattan. Flyet tar av fra Downtown Heliport og tar deg til Frihetsgudinnen og Ellis Island. Du får spektakulær utsikt over Ground Zero, One World Observatory og Manhattans mest populære skyskrapere, som Empire State Building.

Du får også se Brooklyn og Brooklyn Bridge på nært hold.

Hvorfor jeg liker denne turen: På denne turen får du se det viktigste på Manhattan, og selv om den kan virke litt kortere, vil du ikke gå glipp av noe.

Anbefales hvis... du vil nyte opplevelsen uten å måtte bruke for mye.


Hele flyvningen

Utvidet Helikoptertur

Forleng turen litt lenger for å komme til Manhattan.

Det beste alternativet for å nyte en mer komplett tur der du vil fly over Hudson opp til høyden av Times Square og den berømte Madison Square Garden.

Varighet: 20 minutter

Hvis du ikke har noe imot å bruke litt mer, er dette den mest prisgunstige ruten, ettersom du kan nyte severdighetene i New York i et roligere tempo. På 20 minutter har du tid til å ta turen rundt Manhattan via Madison Square Garden. Du vil nå høyden av Times Square, som vil gi deg en bedre utsikt over Central Park, Chrysler Building og andre områder av Midtown.

Vær oppmerksom på at helikopteret av sikkerhetsgrunner ikke kan fly mellom Manhattans bygninger, så ruten følger Hudson-elven. Utsikten er likevel fantastisk.

Hvorfor jeg liker denne turen: 20 minutter gir deg mer tid til å nyte opplevelsen og lar deg komme nærmere de viktigste severdighetene i Midtown.

Anbefales hvis... du vil nyte opplevelsen og ikke har noe imot å bruke litt mer.

Andre alternativer for helikopterflyging over New York City

I tillegg til de mer klassiske helikopterturene i New York, finnes det mer sofistikerte alternativer som, hvis du har råd til dem, vil være uforglemmelige:

Hvis det ikke er nok for deg å fly over Manhattan, kan du velge en lang helikoptertur, der du også flyr over de fem bydelene: Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island. Du vil ha omtrent 30 minutters flytid, og du vil ta med deg en mye mer komplett suvenir av New York fra luften.

Og hvis du vil ha en eksklusiv og VIP-opplevelse, kan du bestille en privat helikoptertur i New York. Denne flyturen er designet for at du kan dele den med partneren din eller reisefølget ditt (opptil 5 passasjerer), og sammen med pilotguiden din kan du tilbringe omtrent 30 minutter i luften mens du nyter landemerkene i New York og nyter et gratis glass champagne.

Vi sammenligner alternativene


Hvorfor er det verdt å ta en helikoptertur over New York?

Fly over Frihetsgudinnen| ©Hellotickets
Fly over Frihetsgudinnen| ©Hellotickets

Byens skyline er et skue i seg selv, enda mer fra en helikoptertur over New York. Det er også en unik opplevelse, der den fantastiske utsikten kombineres med adrenalinkicket ved å fly over New York i et helikopter i over 200 kilometer i timen.

Bestill din helikoptertur over New York

Informasjon om helikopterflyvninger i New York City

Utsikt over Manhattan over Hudson-elven| ©Hellotickets
Utsikt over Manhattan over Hudson-elven| ©Hellotickets

Helikoptermodell

Helikopteret som brukes av de fleste operatører for helikopterturer i New York er Eurocopter/Airbus AS350B2, gjenkjennelig på den røde fargen. For lengre flyvninger og VIP-flyvninger brukes Bell 206L4 og Bell 407GX.

Operatører

De fleste turene samarbeider med to operatører: Liberty Helicopters og Zip Aviation. Begge selskapene har bestått strenge sikkerhetssertifiseringer og bruker disse på alle sine opplevelser, som bare varierer i varighet og rute. Dette er lukkede helikopterflyvninger der du ikke vil kunne lene deg ut av vinduet eller forlate flyet på noe tidspunkt.

Sikkerhet

Alle helikopterturene jeg har anbefalt er helt trygge, og jeg har sørget for at de er organisert av operatører som har en rekke sikkerhetssertifikater.

Turer

Det er viktig å merke seg at på en helikoptertur i New York vil du ikke fly over bygninger. Alle rutene følger Hudson River og noen følger East River, noe som gir deg panoramautsikt over byen, men du vil aldri se skyskrapere på nært hold.

Spesielle juleflyvninger

Hvis du tilbringer julen i New York, er en av tingene du ønsker å gjøre å se julelysene, så hva med å gjøre det fra luften? På denne tiden av året kan du bestille en helikoptertur for å se julelysene fra New Jersey og få en unik opplevelse.

Bestill din helikoptertur over New York

Ting du bør vite før du bestiller

Utsikt over Empire State Building fra luften| ©Hellotickets
Utsikt over Empire State Building fra luften| ©Hellotickets

Hvordan fordeles setene på flyet?

Seter tildeles i henhold til vekten til passasjerene, som skal være jevnt fordelt i hele helikopteret. De vil ikke være endelige før flyturen, ettersom hver persons eiendeler må tas i betraktning. Av denne grunn kan du ikke velge sete på flyet, selv om du kan gi operatøren beskjed om dine preferanser.

Hvor mange personer får plass i et helikopter?

5 til 6 personer, ikke inkludert piloten. Turoperatører kan organisere grupper på opptil 9 personer, og dele opp i to grupper på tidspunktet for helikopterflyvningen over New York.

Bestill din helikoptertur over New York

Hvordan fungerer bestillingen?

Fly over Manhattan| ©Hellotickets
Fly over Manhattan| ©Hellotickets

Når du bestiller, kjøper du en kup ong som er gyldig for hele oppholdet ditt i New York og har en veiledende dato og klokkeslett. Når du er i New York, må du bekrefte på nytt med operatøren ved å ringe det amerikanske nummeret (som står på kupongen).

Når du har kjøpt kupongen, vil du få instruksjoner om hvordan du fastsetter dato og klokkeslett for turen med operatøren. Hvis du har problemer eller ikke snakker språket, kan Hellotickets kontakte operatøren og bekrefte for deg.

Hvordan kontakter jeg operatøren?

Du kan gjøre dette fra hotellet eller kontakte Hellotickets for å gjøre det for deg. Derfor anbefaler jeg at du gjør bestillingen for den første dagen du ankommer New York, og deretter angir datoen som passer deg best med operatøren. På denne måten vil du ha en margin til å gjøre turen i tilfelle dårlig vær.

Kan jeg velge flytidspunkt?

For de fleste flyreiser bekrefter du en dag med operatøren når du har bestilt, og de vil foreslå et tidspunkt. Hvis det ikke passer deg, kan du snakke med operatøren om å endre det hvis andre alternativer er tilgjengelige.

Bestill din helikopterflyvning i New York

Hva er den beste tiden for en helikoptertur i New York?

Utsikt over Central Park fra helikopteret| ©Hellotickets
Utsikt over Central Park fra helikopteret| ©Hellotickets

Det avhenger av utsikten du ønsker å få. Hvis du vil se New Yorks bygninger i all sin prakt, og se byen utvide seg til horisonten, prøv å få en tid rundt middagstid. Hvis du vil se byen i skumringslyset og de første nattlysene, bør du prøve å finne en tid på slutten av dagen. Turer tilbys normalt ikke etter kl. 20.00.

Alex's Traveller Tip

For alle helikopteropplevelser, uten unntak, må du betale en ekstra avgift på heliporten, som alltid er $ 40 per person.

Arranger helikopterflyvningen din i New York City

Utsikt over Frihetsgudinnen fra flyet| ©Hellotickets
Utsikt over Frihetsgudinnen fra flyet| ©Hellotickets

Hvor går helikopterflyvninger fra i New York?

Helikopterturer har avgang fra heliporten i Downtown Manhattan, på det sørligste punktet på Manhattan. Du vil kjenne igjen stedet på den konstante støyen fra helikoptre som letter og lander, og helikoptrene du vil se fly rundt, pluss at det er ganske godt skiltet.

Når bør jeg ankomme heliporten?

Det er best å være der 15 minutter før flytiden din, for å ha alt klart på forhånd, og viktigst av alt for å føle nervene før du går om bord i helikopteret!

Hva kan jeg ta med meg på turen?

Alle vesker og ryggsekker oppbevares i skap, så ikke ta med noe som er for stort eller verdifullt. Ta med passet ditt, $ 40 per person helipadavgift og omtrent $ 5 for skapet. Du kan sitte i helikopteret med telefonen og kameraet ditt.

Hvilken dokumentasjon trenger jeg?

Du må ta med passet ditt og vise det før du går om bord i helikopteret. Dette er et must, så sørg for at du har det med deg!

Kan jeg be om bilder av turen min?

De fleste operatører tilbyr en fototjeneste med bilder av det du vil se fra helikopteret og et bilde på helikopterplassen.

Bestill din helikoptertur over New York

Hvor du kan spise etter flyturen

Manhattan kafeteria| ©Hellotickets
Manhattan kafeteria| ©Hellotickets

Siden ingen av turene inkluderer mat og helikopterflyvningen over Manhattan kan gjøre deg litt sulten, er her noen anbefalte restauranter i nærheten av heliporten:

  • Thunder Bun - en 5 minutters spasertur fra Downtown heliport, og hvis du er ute etter hurtigmat som burgere eller smørbrød, men med stil, er dette stedet for deg.
  • Pranzo Pizza & Pasta - en restaurant i nabolaget hvor du kan finne den klassiske New York-pizzaen, pasta og italienske smørbrød.
  • Mad Dog & Beans - en meksikansk restaurant kjent for sine vennlige servitører, guacamole og sjenerøse porsjoner, og ligger bare 7 minutter fra heliporten.
  • Leo's Bagels - det perfekte valget hvis du flyr helikopteret rundt middagstid, ettersom du kan stikke innom for en pastrami-brunsj, eggesmørbrød eller New York-bagel.

Siste tips

Helikopterpilot| ©Hellotickets
Helikopterpilot| ©Hellotickets

Du tenker sannsynligvis på å ta bilder for å forevige helikopterturen din, så for å få det perfekte bildet må du huske at du vil være i konstant bevegelse og at helikopteret ikke er helt stabilt, så du trenger en rask lukkerhastighet på kameraet ditt (over 250/1).

Øk også blenderåpningen så mye du kan og øk ISO (fra 400 til 3200) etter hvert som dagen går. Du vil få litt støy på bildene dine, men til gjengjeld vil du fange New Yorks bygninger tydelig.

Hvis du ikke vil komplisere ting, kan du bruke sport smodus på kameraet eller mobiltelefonen din for å unngå å ta uskarpe bilder.

Nå vet du alle detaljene om hvordan du tar en helikoptertur i New York ... nå, nyt opplevelsen!

Bestill din helikoptertur over New York