New York Helikopter-omvisninger

Å fly over Manhattan og se bygningene i fugleperspektiv er en opplevelse for livet.

Alex Grande

Alex Grande

8 minutter lest

New York Helikopter-omvisninger

Utsikt over Manhattan fra helikopteret | ©Hellotickets

En helikoptertur over New York er definitivt en opplevelse du vil snakke om når du kommer hjem fra New York. Gjør deg klar til å beundre byens majestetiske skyskrapere fra deres egen høyde og fly over The Big Apple.

De fleste turene varer rundt 15 minutter, men det er noen forskjeller mellom dem. Jeg skal fortelle deg alt om dem for å gjøre det enklere for deg å velge den som passer for deg.

Den billigste flyreisen

Essensiell Helikopter Tur

Manhattan i fugleperspektiv, til den beste prisen

Perfekt for deg som vil ha den eksklusive opplevelsen av å fly over Manhattan i helikopter uten å ruinere deg. Du får se Brooklyn Bridge, New Yorks skyline og Frihetsgudinnen.

Varighet: 15 minutter

Dette er den korte varianten av New York City-helikopterturen, selv om den inkluderer alle de viktigste severdighetene på Manhattan. Turen starter fra Downtown Heliport og tar deg til Frihetsgudinnen og Ellis Island. Du får spektakulær utsikt over Ground Zero, One World Observatory og Manhattans mest populære skyskrapere, som Empire State Building.

Du får også se Brooklyn og Brooklyn Bridge på nært hold.

Derfor liker jeg denne turen: På denne turen får du se det viktigste av Manhattan, og selv om den kan virke litt kortere, går du ikke glipp av noe.

Anbefales hvis... du vil nyte opplevelsen uten å måtte bruke for mye penger.


Hele flyvningen

Utvidet Helikoptertur

Forleng turen litt lenger for å komme til Manhattan.

Det beste alternativet for å nyte en mer komplett tur der du flyr over Hudson-floden opp til høyden av Times Square og den berømte Madison Square Garden.

Varighet: 20 minutter

Hvis du ikke har noe imot å bruke litt mer penger, er dette den turen som gir mest valuta for pengene, ettersom du kan nyte New Yorks severdigheter i et roligere tempo. På 20 minutter rekker du en rundtur rundt Manhattan via Madison Square Garden. Du kommer opp på høyden av Times Square, som gir deg en bedre utsikt over Central Park, Chrysler Building og andre områder i Midtown.

Vær oppmerksom på at helikopteret av sikkerhetsgrunner ikke kan fly mellom Manhattans bygninger, så ruten følger Hudson River. Utsikten er likevel fantastisk.

Derfor liker jeg denne turen: 20 minutter gir deg mer tid til å nyte opplevelsen og lar deg komme nærmere de viktigste severdighetene i Midtown.

Anbefales hvis... du vil nyte opplevelsen og ikke har noe imot å bruke litt mer penger.

Andre alternativer for helikopterflyvninger over New York City

I tillegg til de mer klassiske helikopterturene over New York, finnes det mer avanserte alternativer som, hvis du har råd, vil være uforglemmelige:

Hvis det ikke er nok for deg å fly over Manhattan, kan du velge en lang helikoptertur der du også flyr over de fem bydelene: Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island. Du får ca. 30 minutters flytid, og du får med deg en mye mer komplett suvenir av New York fra luften.

Og hvis du ønsker en eksklusiv VIP-opplevelse, kan du bestille en privat helikoptertur over New York. Denne turen kan du dele med partneren eller reisefølget ditt (opptil 5 passasjerer), og sammen med pilotguiden kan dere tilbringe ca. 30 minutter i luften mens dere nyter New Yorks landemerker og et gratis glass champagne.

Vi sammenligner alternativene


Hvorfor er det verdt å ta en helikoptertur over New York?

Fly over Frihetsgudinnen| ©Hellotickets
Fly over Frihetsgudinnen| ©Hellotickets

Byens skyline er et skue i seg selv, og det blir enda mer imponerende når man flyr over New York i helikopter. Det er også en unik opplevelse, der den fantastiske utsikten kombineres med adrenalinkicket ved å fly over New York i et helikopter i over 200 kilometer i timen.

Bestill helikoptertur over New York

Informasjon om helikopterflyvninger i New York City

Utsikt over Manhattan over Hudson River| ©Hellotickets
Utsikt over Manhattan over Hudson River| ©Hellotickets

Helikoptermodell

De fleste operatørene som tilbyr helikopterturer i New York, bruker Eurocopter/Airbus AS350B2, som du kjenner igjen på den røde fargen. Bell 206L4 og Bell 407GX brukes på lengre flyvninger og VIP-flyvninger.

Operatører

De fleste turene arrangeres av to operatører: Liberty Helicopters og Zip Aviation. Begge selskapene har gjennomgått strenge sikkerhetssertifiseringer og bruker disse på alle sine opplevelser, som kun varierer i varighet og rute. Dette er lukkede helikopterflyvninger der du ikke kan lene deg ut av vinduet eller forlate flyet på noe tidspunkt.

Sikkerhet

Alle helikopterturene jeg har anbefalt er helt trygge, og jeg har sørget for at de arrangeres av operatører som har en rekke sikkerhetssertifikater.

Turer

Det er viktig å merke seg at du ikke flyr over bygninger på en helikoptertur i New York. Alle rutene følger Hudson River og noen følger East River, noe som gir deg panoramautsikt over byen, men du vil aldri se skyskrapere på nært hold.

Spesielle juleflyvninger

Hvis du tilbringer julen i New York, vil du sikkert gjerne se julelysene, så hva med å gjøre det fra luften? På denne tiden av året kan du bestille en helikoptertur for å se julelysene fra New Jersey og få en unik opplevelse.

Bestill helikoptertur over New York

Ting du bør vite før du bestiller

Empire State Building sett fra luften| ©Hellotickets
Empire State Building sett fra luften| ©Hellotickets

Hvordan fordeles setene på flyvningen?

Setene fordeles i henhold til passasjerenes vekt, som skal være jevnt fordelt i hele helikopteret. Setefordelingen er ikke endelig før under flyvningen, da det må tas hensyn til hver enkelt persons eiendeler. Av denne grunn kan du ikke velge sete på flyvningen, men du kan gi beskjed til operatøren om hva du foretrekker.

Hvor mange personer får plass i et helikopter?

5 til 6 personer, piloten ikke medregnet. Turoperatører kan organisere grupper på opptil 9 personer, som deles i to grupper under helikopterflyvningen over New York.

Bestill helikoptertur over New York

Hvordan fungerer bestillingen?

Flytur over Manhattan| ©Hellotickets
Flytur over Manhattan| ©Hellotickets

Når du bestiller, kjøper du en voucher som er gyldig så lenge du oppholder deg i New York, og som har en veiledende dato og et veiledende klokkeslett. Når du er i New York, du bekrefte dette med operatøren ved å ringe det amerikanske nummeret (som står på kupongen).

Når du har kjøpt kupongen, får du instruksjoner om hvordan du avtaler dato og klokkeslett for turen med operatøren. Hvis du har problemer eller ikke snakker språket, kan Hellotickets kontakte operatøren og bekrefte dette for deg.

Hvordan kontakter jeg operatøren?

Du kan gjøre dette fra hotellet eller kontakte Hellotickets for å gjøre det for deg. Derfor anbefaler jeg at du bestiller den første dagen du ankommer New York, og deretter avtaler den datoen som passer deg best med operatøren. På denne måten har du margin til å gjennomføre turen i tilfelle dårlig vær.

Kan jeg selv velge flytidspunkt?

For de fleste flyreiser bekrefter du en dag med operatøren når du har bestilt, og de vil foreslå et tidspunkt. Hvis det ikke passer deg, kan du snakke med operatøren om å endre det hvis det finnes andre alternativer.

Bestill helikopterflyvningen din i New York

Hva er den beste tiden for en helikoptertur i New York?

Utsikt over Central Park fra helikopteret| ©Hellotickets
Utsikt over Central Park fra helikopteret| ©Hellotickets

Det kommer an på hvilken utsikt du ønsker å få. Hvis du vil se New Yorks bygninger i all sin prakt, og se byen utvide seg til horisonten, bør du prøve å finne et tidspunkt rundt middagstid. Hvis du vil se byen innhyllet i skumringen og nattens første lys, bør du velge et tidspunkt på slutten av dagen. Turer tilbys normalt ikke etter kl. 20.00.

Alex's Traveller Tip

For alle helikopteropplevelser, uten unntak, må du betale en ekstra avgift på heliporten, som alltid er 40 dollar per person.

Arranger helikopterflyvningen i New York City

Utsikt over Frihetsgudinnen fra flyvningen| ©Hellotickets
Utsikt over Frihetsgudinnen fra flyvningen| ©Hellotickets

Hvor går helikopterturene fra i New York?

Helikopterturene har avgang fra helikopterlandingsplassen i Downtown Manhattan, på Manhattans sørligste punkt. Du kjenner igjen stedet på den konstante lyden av helikoptre som tar av og lander, og helikoptrene du ser fly rundt, i tillegg til at det er ganske godt skiltet.

Når bør jeg ankomme heliporten?

Det er best å være på plass 15 minutter før du skal fly, slik at du kan gjøre alt klart på forhånd, og viktigst av alt, slik at du kan kjenne på nervene før du går om bord i helikopteret!

Hva kan jeg ta med meg på turen?

Alle vesker og ryggsekker oppbevares i skap, så ikke ta med noe som er for stort eller verdifullt. Ta med passet ditt, helipad-avgiften på 40 dollar per person og ca. 5 dollar for skapet. Du kan sitte i helikopteret med telefon og kamera.

Hvilken dokumentasjon trenger jeg?

Du må ta med passet ditt og vise det frem før du går om bord i helikopteret. Dette er et must, så sørg for at du har det med deg!

Kan jeg be om bilder fra turen?

De fleste operatører tilbyr en fototjeneste med bilder av det du ser fra helikopteret og et bilde på helikopterlandingsplassen.

Bestill helikoptertur over New York

Hvor du kan spise etter flyturen

Manhattan kafeteria| ©Hellotickets
Manhattan kafeteria| ©Hellotickets

Siden ingen av turene inkluderer mat, og en helikoptertur over Manhattan kan gjøre deg litt sulten, har vi samlet noen anbefalte restauranter i nærheten av heliporten:

  • Thunder Bun - 5 minutters gange fra Downtown heliport, og hvis du er ute etter hurtigmat som burgere eller smørbrød, men med stil, er dette stedet for deg.
  • Pranzo Pizza & Pasta - en nabolagsrestaurant som serverer klassiske New York-pizzaer, pasta og smørbrød i italiensk stil.
  • Mad Dog & Beans - en meksikansk restaurant kjent for sine vennlige servitører, guacamole og sjenerøse porsjoner, bare 7 minutter fra heliporten.
  • Leo's Bagels - det perfekte valget hvis du flyr helikopteret midt på dagen, da du kan stikke innom for en pastrami-brunch, eggesmørbrød eller New York-bagel.

Siste tips

Helikopterpilot| ©Hellotickets
Helikopterpilot| ©Hellotickets

Du tenker sikkert på å ta bilder for å forevige helikopterturen, så for å få det perfekte bildet må du huske på at du er i konstant bevegelse og at helikopteret ikke er helt stabilt, så du trenger en rask lukkertid på kameraet (over 250/1).

Øk også blenderåpningen så mye du kan og øk ISO-verdien (fra 400 til 3200) utover dagen. Du vil få litt støy i bildene dine, men til gjengjeld vil du fange New York-bygningene tydelig.

Hvis du ikke vil komplisere ting, kan du bruke sportsmodus på kameraet eller mobiltelefonen for å unngå å ta uskarpe bilder.

Du vet alt om hvordan du tar en helikoptertur i New York ... nå kan du nyte opplevelsen!

Bestill helikoptertur over New York