Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Philadelphia og Washington DC tur fra New York (to dager)

4.3
(375 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Varighet: 2 dager
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
kr 4.345 kr 3.950
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

USA tilbyr et bredt utvalg av interessante byer. Hvis du besøker New York er det viktig at du også besøker Philadelphia og Washington DC.

I løpet av denne to-dagers ekskursjonen, som inkluderer én natts overnatting , vil du kunne besøke begge byene sammen med en reiseleder . I tillegg vil du også besøke en autentisk Amish-gård hvor du kan se hvordan det er å leve uten moderne teknologi.

 • Du vil reise rundt i byene Philadelphia og Washington DC med en reiseguide
 • Inkluderer en hotellnatt, frokost og rundturstransport fra New York
 • Du vil kunne gå inn på en autentisk Amish-gård hvor du vil se deres dag til dag

Dette er inkludert

 • Tur med en profesjonell reiseleder gjennom Philadelphia og Washington
 • Overnatting inkludert: en natt på hotell
 • Frokost
 • Bussreiser tur-retur fra New York

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne to-dagers ekskursjonen inkluderer alt du trenger for å gjøre opplevelsen din så komfortabel som mulig. Med avgang fra New York inkluderer denne ekskursjonen en rundtursbuss. Du trenger heller ikke bekymre deg for overnatting siden turen inkluderer en natt på hotell med frokost . I tillegg vil du gjennom hele turen bli ledsaget av en reiseleder for å informere deg om alt du trenger til enhver tid.

Philadelphia og Washington DC er to av byene hvor du kan finne mest amerikansk kultur . Som Washington den nåværende hovedstaden, og Philadelphia den første hovedstaden i landet , vil du kunne besøke en rekke nasjonale historiske monumenter.

Blant dem skiller monumentene og de politiske bygningene i Washington DC seg ut, og starter med det viktigste av alt, Det hvite hus der presidenten holder til. Fortsetter du med politiske temaer, vil du også besøke Capitol , hjemmet til den amerikanske kongressen.

Imidlertid er ikke alt relatert til politikk, da du vil besøke National Air and Space Museum eller Jefferson Memorial dedikert til Thomas Jefferson.

Besøket til Philadelphia er mer fokusert på opprinnelsen til landet. Du vil besøke Liberty Bell Center , et av symbolene på frihet i USA, eller Constitution Square. Gå også ned Elfreth Alley , den eldste bebodde gaten i Amerika.

Sist men ikke minst inkluderer denne ekskursjonen et besøk til en faktisk Amish-gård . Du vil besøke gården hans og observere livsstilen hans så forskjellig fra den konvensjonelle i en buggy, et lite kjøretøy, for å gjøre besøket morsommere.

Anmeldelser

4.3
· 375 Anmeldelser
 • C
  Christian
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt ok, veldig bra besøk, verdt å gjøre det
 • O
  Omar
  4
  (0 Anmeldelser)
  Kvalitetstur, verdi og pris
 • C
  Cinthia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden strålte, han ga liv til hele turen, hvert nytt sted vi gikk inn på gjorde det mer interessant når han fortalte oss historien bak
 • R
  Rebeca
  5
  (0 Anmeldelser)
  Utrolige steder å besøke, begge byene har mange interessante steder å besøke
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler