Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Billetter til Moulin Rouge: alt du trenger å vite

Å delta på et show på Moulin Rouge vil bli et av de beste minnene fra reisen din. Her er de beste alternativene for å gjøre det

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutter lest

Billetter til Moulin Rouge: alt du trenger å vite

Moulin Rouge om natten | ©Leandro Kibisz

Når vi tenker på Moulin Rouge, verdens mest berømte kabaret, ser vi for oss cancanene og den tidstypiske musikken i Paris. I dag er det mulig å gjenoppleve denne prakten.

Min favoritt

Moulin Rouge billettermedmiddag

Nyt den mest berømte kabareten i verden

Perfekt hvis du vil oppleve den berømte Moulin Rouge-kabareten på nært hold. Nyt opplevelsen mens du nyter en middagsmeny og champagne.

Den virkelige magien til Moulin Rouge ligger i det nattlige vintage-showet, og det selges hundrevis av billetter hver dag. Du kan kjøpe dem enkeltvis eller som en del av en pakke med andre aktiviteter i Paris: Nyt den mest berømte parisiske kabareten i verden og dens mer enn 100 artister på scenen.

La deg forbløffe av de glamorøse kostymene, de fargerike kulissene og la musikken ta deg med til bohematmosfæren i byen på begynnelsen av 1900-tallet. Hvis dubestiller en billett til Moulin Rouge med middag, kan du oppleve fransk cancan på nært hold, mens du smaker på den lokale gastronomien med en god champagne.

Moulin Rouge er vanligvis åpent hver dag hele året med noen unntak, og showet går kl. 21.00 og 23.00. Showet varer omtrent to timer, og billetten inkluderer en halv flaske champagne.Hvorfor jeg liker dette alternativet: Dette er det mest komplette alternativet for å oppleve magien til denne parisiske kabareten live.Anbefales hvis... du vil delta på et show på Moulin Rouge til den beste prisen.

Om billettpriser

Inngang til Moulin Rouge
Inngang til Moulin Rouge

En ting du bør være oppmerksom på er at prisen på billetter til Moulin Rouge vil avhenge av tilleggene du legger til showet, dvs. middag og drikke. Det er fire menyer å velge mellom (en av dem vegansk) med franske retter og forskjellige priser, og du kan inkludere eller ikke inntak av alkoholholdige drikker.

Selvfølgelig må du bestille på forhånd, siden kabareten ikke fungerer som en vanlig restaurant der du kan bestille fra menyen. Moulin Rouge-showet besøkes av både turister og lokalbefolkningen, og spesielt i høysesongen anbefales det å bestille billetter på forhånd slik at du ikke går tom for seter på dagen og tidspunktet du ønsker.

Bestill billett til Moulin Rouge med middag

Spis middag på Moulin Rouge

Bord på Moulin Rouge| ©Unsplash
Bord på Moulin Rouge| ©Unsplash

Hvis du velger å spise middag på Moulin Rouge, kan du velge mellom en rekke menyer (inkludert vegetariske og veganske retter) som endres sesongmessig og alltid inkluderer en forrett, hovedrett og dessert.

Prisen på billetten øker betydelig med valg av middag, og selv om jeg erkjenner at menyen er veldig nøye tilberedt både i smak og presentasjon, er den virkelige merverdien ikke selve middagen, men showet på Moulin Rouge. Hvis du vil leve opplevelsen av å spise på denne kabareten, fortsett, men ikke gjør det på jakt etter fortreffelighet i kjøkkenet, for det du vil finne vil være noe riktig og hyggelig, men ikke noe mer. Husk også at bordenepå Moulin Rouge deles, så hvis du vil nyte en intim middag, er dette ikke det beste alternativet.

Bestill billett til Moulin Rouge med middag

Når er showet på Moulin Rouge?

Bli kjent med Moulin Rouge Paris| ©Linh Nguyen
Bli kjent med Moulin Rouge Paris| ©Linh Nguyen

Moulin Rouge-showtidene er alltid de samme, med noen unntak: det er ett show kl. 21.00 og et annet kl. 23.00 hver dag fra mandag til søndag. Vær oppmerksom på at du bør komme i god tid for å se showet; femten minutter før showet anbefales.

Bestill billett til Moulin Rouge med middag

Hvordan er Moulin Rouge-showet?

Moulin Rouge-showet| ©Larry Koester
Moulin Rouge-showet| ©Larry Koester

Showeter utvilsomt fantastisk. Fjær og flere fjær, fargerike kostymer og livlig musikk og lyseffekter utgjør den mest attraktive iscenesettelsen i den franske musikksalen.

Hvis du legger til dette nesten hundre dansere som koordinerer fantastiske koreografier, vil du føle deg en stund i Belle Époque i all sin prakt. Showene som holdes på Moulin Rouge kan endres i henhold til sesongen, men de vil alltid være basert på den mytiskecancan-dansen som gjorde denne kabareten berømt.

Fremveksten av denne dansen sammenfaller med en tid preget av optimisme og sosial tilfredshet; ved inngangen til det 20. århundre var det tillit til teknologiske fremskritt, til den kunstneriske avantgarden og til økonomisk vekst. Det var generelt sett en generell glede og et ønske om å nyte livet som materialiserte seg i denne dansen som malere somTolouse Laut rec skildret i sine malerier. Denne atmosfæren gjenskapes fortsatt hver kveld den dag i dag, og for å oppleve den er det best å kjøpe billett til Moulin Rouge med middag og champagne på forhånd.

Bestill billett til Moulin Rouge med middag

Planlegg besøket ditt

Metro| ©Sam Nashashibi
Metro| ©Sam Nashashibi

Hvis du allerede har en billett til Moulin Rouge-showet, trenger du bare å vite noen få detaljer for å organisere besøket ditt best mulig. Jeg skal fortelle deg alt om dem nedenfor:

  • Hvordan komme segdit: Moulin Rouge ligger i Montmartre-distriktet, i Pigalle "red light district" i Paris. Området er godt forbundet ettersom det er en av de viktigste turistattraksjonene i byen.

Hvis du ikke har kjøpt billett inkludert transport, er den enkleste måten å komme seg dit på metroen: Stoppestedet "Blanche" på linje 2 slipper deg av rett utenfor døren. Taxi eller VTC er også gyldige alternativer, se innlegget vårt om hvordan du kommer deg til Moulin Rouge for mer informasjon.

  • For middagsalternativet: Hvis du har middagsalternativet inkludert, må du komme deg til Moulin Rouge rundt halv syv, ettersom middagen serveres klokken syv. Showet varer i to timer, og deretter har du noen minutter til å nyte champagnen som er inkludert.
  • Hvordan kle segfor å delta på et show på Moulin Rouge: For å delta på showet er kleskoden formell uten den obligatoriske jakken og slipset og unngå shorts og sportsklær. Inne finner du alt fra den rare morgenfrakken i VIP-boksene til jeans. Det beste er den klassiske "smart casual"; du kommer ikke til å gå rundt i byen og du skal ikke i et bryllup.
  • Hvordan komme segtilbake til hotellet fra Moulin Rouge: Hvis du velger den andre økten av showet, må du være oppmerksom på at du kan gå glipp av den siste metroen til utgangen, da stengetiden er 1:15. I dette tilfellet er drosjer tilgjengelig på drosjeholdeplassen foran lokalet, samt VTC-er. Hvis du vil spare penger, anbefaler jeg at du velger fredag eller lørdag som dagene for å se det andre skiftet av showet, ettersom metroen i Paris stenger en time senere på disse dagene.

Bestill billett til Moulin Rouge med middag

Er det mulig å gå til Moulin Rouge med barn?

Kø til forestillingene| ©Viator.com
Kø til forestillingene| ©Viator.com

Barn fra seks år (alltid i følge med en voksen) har adgang til forestillingen. Dette er noe som, gitt kabaretens historie og den nåværende atmosfæren i området, ofte er overraskende, men sannheten er at showet passer for alle aldre. Da jeg gikk for å se showet, så jeg ingen barn, og jeg tror ikke det er vanlig å se dem, både for tidspunktet for showet og prisen.

Er det mulig å ta bilder og videoer på Moulin Rouge?

I nærheten av Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis
I nærheten av Moulin Rouge| ©Dennis Jarvis

Hvis du tenker på å ta med kameraet ditt (eller til og med mobiltelefonen din) med et 100 prosent ladet batteri til dette showet, kan du skrote ideen. Ingen fotografering eller video av noe slag er tillatt under showet eller middagen. Servitører kan tiltrekke seg oppmerksomhet, og arrangørene vil selv tilby deg det offisielle bildet under middagen til en pris på ca. 20 euro.

Bestill billett til Moulin Rouge med middag

Ting å gjøre i området rundt Moulin Rouge

Pigalle-området| ©Timothy Keefe
Pigalle-området| ©Timothy Keefe

Pigalle-området er et av de mest pittoreske i Paris, hvor du finner store erotiske butikker (mange med show inkludert) som tiltrekker seg oppmerksomhet ikke bare på grunn av innholdet, men også på grunn av neonlysene. Pigalle om natten er et livlig område, og det er vanskelig å finne sammenligninger for å beskrive det.

Mitt råd er at du før eller etter daten din på Moulin Rouge går rundt i dette området (du kan gå av på metrostasjonen 'Pigalle' og derfra gå til 'Blanche') og suge opp essensen av dette d ristige og energiske Paris. Du kan også ta en sightseeingturmed buss og utforske det parisiske nattelivet i de forskjellige områdene, hvert med sin egen magi.

Anas reisetips For å få mest mulig ut av området, velg showet kl. 21.00. På forhånd kan du besøke den øvre delen av Montmartre med Sacre Coeur og Place des Painters, og etter forestillingen kan du vandre rundt i Pigalle og ta en drink på en av klubbene.

Bestill billett til Moulin Rouge med middag

Ta en guidet omvisning i Montmartre, nabolaget rundt Moulin Rouge

Sacre Coeur, Montmartre| ©Francisco Anzola
Sacre Coeur, Montmartre| ©Francisco Anzola

Enten det er samme dag som du går for å se Moulin Rouge-showet eller en annen dag, kan du ikke gå glipp av å utforske området på et besøk til Montmartre-nabolaget under turen til Paris. Historien om belle époque er ikke komplett med et besøk til kabareten; Montmartre skjuler mange flere historier som vil forføre deg med samme intensitet som den røde møllen.

Av alle turene jeg har gjort i Paris, som du kan lese mer om i denne artikkelen på Paris turerMontmartre er den jeg har gjentatt oftest nettopp fordi jeg aldri blir lei av å høre historiene til alle kunstnerne som i dette nabolaget fant den sanne betydningen av det berømte slagordet "Liberté, Égalite, Fraternité".

Ruten for omvisningen

Hvem skal de fortelle deg om på denne omvisningen? Tolouse Lautrec, Monet, Picasso, Van Gogh, Edith Piaf, filmen Amélie eller homoikonet Dalida. Mange historier, alle sammenblandet og alt dette mens du rusler gjennom de trange gatene i Montmartre i kveld slyset (for meg et av de vakreste øyeblikkene å gjøre denne turen) og deretter sette deg ned for å tenke på byen fra trappene til Sacre Coeur.

Montmartre-turen med Paris Pass

Dette er et bypass som gir deg gratis tilgang til forskjellige turistattraksjoner og museer i Paris. Inngang til Moulin Rouge-showet er ikke inkludert i dette kortet, men en to timers guidet omvisning i nabolaget er inkludert.

Enten du besøker Paris for første gang eller ikke, hvis du skal besøke flere av de viktigste severdighetene, er Paris Pass verdt det: det har over 60 steder inkludert, det inkluderer offentlig transport i Paris, og det er forskjellige priser avhengig av hvor mange dager du vil bruke det. Du kan lese mer om Paris pass i denne artikkelen.

Andre bohemske steder i Paris

Skjulte hjørner
Skjulte hjørner

Moulin Rouge er et ikon for bohemlivet i Paris på slutten av 1800-tallet, men det er ikke det eneste. Byen Paris, og spesielt bydelen Montmartre, er full av steder som vitner om denne perioden. Hvis du vil ta en spasertur gjennom de mest bohemske hjørnene i lysets by, samt, selvfølgelig, spasere gjennom de trange gatene i Montmartre, ikke gå glipp av steder som:

Montmartre-museet

Et nabolag som dette måtte ha et sted å fortelle sin historie. I dette museet i rue Cortot kan du se alt fra bilder av nabolaget fra forskjellige perioder til gjenstander som forteller deg om kabaretene og de forbannede poetene som bodde i denne enklaven.

Litterære kafeer

Du kjenner kanskje Chat Noir-kafeen fra de berømte plakatene med den svarte katten du ser i alle suvenirbutikker i Paris, men det er ikke den eneste. Både i Montmartre og i Montparnasse-distriktet sør i Paris kan du finne steder som ble besøkt av intellektuelle som Paul Verlaine, Baudelaire, Apollinaire og Hemingway.

Moulin de la Galette

Dette er en av de 30 møllene som fantes i dette nabolaget i begynnelsen av forrige århundre. Selv om det på dagtid er lett å finne veien langs Rue Lepic, kan det være mer komplisert om natten på grunn av grenene som skjuler den. I dag er det en elegant restaurant, men fortjenesten ligger i det faktum at det var en av kabarettene som var mest representert i arbeidet til forskjellige bohemkunstnere, inkludert Renoir.