Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Billige Billetter til Disneyland Paris: forskjellig typer billetter, hvordan man kan spare penger, mulige alternativer etc.

Et besøk i Disneyland Paris tar deg tilbake til barndommen. Få mest mulig ut av parken med disse tipsene for å få de billigste billettene.

Ana Caballero

Ana Caballero

14 minutter lest

Billige Billetter til Disneyland Paris: forskjellig typer billetter, hvordan man kan spare penger, mulige alternativer etc.

Askepott-slottet, Disneyland Paris | ©David Jafra

De mange attraksjonene og alt du kan lære om filmer og spesialeffekter gjør Disneyland til et unikt besøk for alle, selv om du drar uten barn eller selv om Disney-filmer ikke er din favoritt.

Før du kjøper billett, bør du vite at det er to parker: den tradisjonelle parken (Disneyland) og Disney Studios-parken (Walt Disney Studios). De ligger ved siden av hverandre og har begge attraksjoner: den billigste måten er å kjøpe en 1-dagsbillett som er gyldig for en av de to parkene.

Bestill billige billetter til Disneyland Paris

Slik får du de billigste billettene til Disneyland Paris

Spaser rundt i Disneyland Paris
Spaser rundt i Disneyland Paris

Mitt råd er å kjøpe Disneyland-billettene dine online og på forhånd for å få de beste prisene: du kan også kjøpe en endagsbillett, en kombinert billett for to dager - som er billigere enn å kjøpe begge separat - og til og med en pakke som inkluderer transport fra Paris, som også er billigere enn å kjøpe den separat.

Etter en uttømmende studie av alle tilgjengelige billettyper er endagsbilletten den billigste, spesielt hvis du velger å besøke bare en av de to parkene.

Bestill endagsbilletter til Disneyland Paris

Hvor mye koster Disneyland-billetter?

Å besøke Disney i Paris| ©Patricia Ferreira
Å besøke Disney i Paris| ©Patricia Ferreira

Fra 72 euro kan du få de billigste billettene til Disneyland. I dette tilfellet vil du ha tilgang til en av de to parkene i en dag, du kan velge hvilken som helst av dem. Hvis du vil få mest mulig ut av dagen og prøve å nyte så mange attraksjoner som mulig, kan du kjøpe billetter til begge parkene fra 100 euro.

Andre alternativer er flerdagspass til Disneyland, som du kan velge når du bestiller hvor mange dager du vil besøke Disney-komplekset i Paris. Fra rundt 175 euro for en to-dagers billett til rundt 300 euro for et fire-dagers pass, vil du ha ubegrenset tilgang til begge parkene.

Bestill billetter til Disneyland Paris

Kan du besøke begge parkene på en dag?

Inngang til parken| ©Thomas Evraert
Inngang til parken| ©Thomas Evraert

Disneyland Paris er et helt kompleks som inkluderer, bortsett fra parkene, butikker, hoteller, diskoteker, restauranter og torg. Men hvis du vil spare inngangsbilletter og ikke er en Disney-entusiast , er det et godt alternativ å besøke begge parkene selv om du bare kan bruke en dag.

Alt er like godt ivaretatt som parkene (tross alt er hele universet til Disney-parkene preget nettopp av omhyggeligheten og omsorgen som går inn i hvert element). Med din 1-dagers Disneyland-billett kan du utforske mye av feriestedet, selv om det vil være mange attraksjoner og show som du må reservere til en annen gang.

Er det økonomisk fornuftig å kjøpe en to-dagers billett?

Hvis du skal bli to dager, selvfølgelig: det mest økonomiske alternativet er å kjøpe en 2-dagers billett til Disneyland fra begynnelsen og vie en hel dag til hver park.

Dessuten, hvis du virkelig liker Disney World, er kanskje det ideelle alternativet for deg å få et 3-dagers pass for å se begge parkene. For litt mer penger kan du virkelig stoppe og nyte begge parkene på fritiden. Du kan velge hvilket som helst av disse alternativene når du bestiller flerdagsbilletter.

Bestill flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Spar på billetter og ikke gå glipp av Walt Disney Studios Park

Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers
Hollywood Tower Hotel, Walt Disney Studios| ©Zino Scheers

For de som er nysgjerrige på verden av kino og spesialeffekter, vil Walt Disney Studios være et paradis, og husk at det er inkludert i din 1-dagers parkbillett. Du vil spare med pass et hvis du velger å se det sammen med Disneyland samme dag.

Det tilbyr forskjellige show (med flere show i løpet av dagen) der de forteller deg hvordan Disney-filmer ble laget eller hvilke som var de første spesialeffektene i kinohistorien. Du kan se et actionbilshow, gå inn i Armageddon-skipet, kjøre Aerosmith-berg-og-dalbanen eller prøve fritt fall i Tower of Terror.

Denne parken har også områder dedikert til Pixar-filmer som Toy Story, Monsters SA, Finding Nemo (skilpaddenes luftstrømsattraksjon er et must) og Ratatouille. Det er en mindre park enn den viktigste, men den har ingenting å misunne når det gjelder attraksjoner og show. Jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke utelukker den fra besøket ditt.

Anas reisetips

Hvis du skal se begge parkene på en dag, husk at Walt Disney Studios stenger kl. 19.00, mens Disneyland er åpent til kl. 23.00.

Velg fleksibel innreise hvis du er usikker på datoene dine

Solnedgang i Disneyland| ©G R
Solnedgang i Disneyland| ©G R

Hvis det er noe vi har lært i nyere tid, er det at fleksibilitet når du reiser og å kunne endre eller av bestille datoer er en fordel. Så hvis du tenker på å reise til Paris og ikke er sikker på hvilken dag du vil besøke Disney, kan du velge den fleksible billetten til Disneyland Paris med et års varighet.

Hvordan fungerer det? Veldig enkelt! Du kjøper den og velger datoen du ønsker, og billetten vil være gyldig i ett år fra samme dag. Så et godt tips er å bestille den den første dagen du skal være i Paris for å sikre at du kan bruke den den dagen som passer deg best under turen.

Bestill billetter til Disneyland Paris

Den billigste endagsbilletten med transport fra Paris

Disneyland Paris hovedtur
Disneyland Paris hovedtur

Uansett hvilket billettalternativ du velger, finnes det tjenester som inkluderer transport til parken. Anlegget ligger langt fra sentrum av Paris (i Marne-la-Vallée-området), og selv om du kan komme deg dit med RER-tog (det billigste alternativet), sparer du mye tid med en Disneyland-billett med skyttelbuss inkludert - og du kommer direkte til parkens porter.

Bestill billetter til Disneyland Paris

For litt ekstra kan du velge privat transport til og fra Disneyland

Privat transport| ©Dan Gold
Privat transport| ©Dan Gold

Etter turen er køene for å komme seg ut av Disney imponerende og enda lenger å komme seg på toget. Hvis du vurderer muligheten til å investere litt mer, men ha mer frihet til rutetider og bevegelse, anbefaler jeg deg å vurdere muligheten til å kjøpe billetten din til Disneyland og bestille en privat transport til og fra Disneyland, du vil være veldig takknemlig for det.

Bestill billetter til Disneyland Paris

De beste tipsene for å spare penger på Disneyland

Alice i Disneyland Paris| ©Morgan Moinet
Alice i Disneyland Paris| ©Morgan Moinet

Hvis du gleder deg til å dra til Disneyland, men du er redd for å gå over budsjettet, ikke bekymre deg. Vi har allerede sett at det er måter å få billettene dine billigere, men hvis du tillater meg, her er en liten sjekkliste du kan følge for å sikre at besøket ditt i parken blir mye billigere mens du har det bra uten å bekymre deg for lommeboken:

  • Billetter: på forhånd og online for å få dem billigere: som vi allerede har sett, er dette den billigste 1-dagsbilletten til Disneyland.
  • Suvenirer: du vil bli rammet av dusinvis av hjørner der du kan få alle slags Disney-suvenirer i parken, men ikke fall i fristelsen til disse "turistfellene": de aller fleste kosedyr, krus, T-skjorter, etc. kan du få dem i butikker utenfor parken eller i sentrum av Paris, og de vil være billigere.
  • Overnatting: å sove inne i parken er ofte en unødvendig luksus: hvis du ikke har budsjett til å bo på et av Disneylands resorter, ikke bekymre deg. Det finnes områder rundt parken som er veldig godt forbundet med parken, og som lar deg få mest mulig ut av tiden din uten å bruke pengene som parkens hoteller koster.
  • Lavsesong, beste priser: Våren og sommeren pleier å være de travleste sesongene i parken, og derfor kan billetter, overnatting og til og med transport være litt dyrere. Hvis du har et valg, unngå høysesongen (pluss at det vil være mindre folkemengder inne!).
  • Unngå helger og helligdager hvis du kan: hele året er det spesielle datoer, som jul eller Halloween, men også lange helger eller til og med lørdager og søndager, når alt er dyrere (og overfylt). Hvis du kan, unngå dem for en billigere, men også mer avslappet opplevelse.
  • Bruk offentlig transport for å komme til parken: det er kanskje ikke det mest praktiske, ettersom det er rushtider når togene er mer overfylte, men det er definitivt en god måte å spare på dagen. Men hvis du tenker på å leie privat transport, vet du allerede at dette alternativet er tilgjengelig.
  • Spar måltider: mange av parkens restauranter har priser over gjennomsnittet. Så velg godt hvor du setter deg ned for å spise: sjekk menyen før du bestiller, og hvis du kan, ta med deg snacks i ryggsekken for å spare penger. Du vil kunne fylle drivstoff uten å måtte betale ekstra.

Bestill dagsbilletter til Disneyland Paris

Få mest mulig ut av tiden din i Disneyland-parken

Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert
Big Thunder Mountain, Frontierland| ©Thomas Evraert

Med all informasjonen om hvordan du kjøper de billigste billettene til Disneyland Paris, er det på tide å kose deg ved å få en ide om hva du finner i en park som (jeg gjentar) ikke bare er for barn. Disneys sterke punkt er ikke attraksjonene, selv om Space Mountain er en pioner blant innendørs berg- og dalbaner; heller ikke showene, selv om turene er berømte over hele verden; heller ikke karakterene som samhandler med barn.

I Disney-parkene er konstant innovasjon og oppmerksomhet på detaljer det sterke punktet, og det er noe som kan oppfattes i alt; det er derfor voksne, klar over dette, liker besøket enda mer enn barn. Hva kommer du til å finne der?

Hovedgaten i USA

Disneyland Park er hovedparken. Den ledes av "Main Street USA": en "landsby" bygget rundt et hovedtorg der du kan bevege deg rundt i parken, full av forskjellige dekorerte butikker og med et togstopp ved inngangen som tar deg over hele parken.

Når du har gått nedover Main Street (og det er verdt å gjøre, ikke tro at det bare er et shoppingområde, for da tar du feil), har du til rådighet de fire hovedområdene i parken med sine respektive attraksjoner og show, hver med sin egen atmosfære.

Fantasyland

Dette er det mest klassiske Disney-området og det med flest attraksjoner for barn. Bak Torneroses slott finner du krusene til Skjønnheten og udyret, Alices labyrint, Peter Pans flytur, historiene til Snehvit og Pinocchio, Dumbos flytur eller vannkarusellen It's a Small World med figurer fra alle verdensdeler.

Discoveryland

Dette er området som er dedikert til fremtiden og science fiction, og derfor det med den berømte innendørs berg-og-dal-banen Space Mountain (det er en skikkelig eksplosjon). Her finner du også Star Wars-flysimulatoren, Buzz Lightyears sabelspill, kaptein Nemos skip, Videopolis-teateret og en bilmotorvei.

Frontierland

Dette er territoriet for cowboyer og indianere. Her finner du Big Thunder Montain, spøkelseshuset (vel verdt et besøk), Pocahontas' landsby eller Woodys rodeoattraksjon.

Eventyrland

Dette området er dedikert til eventyrverdenen og har store grønne områder som Robinson's Hut og Pirate Beach. Stjerneattraksjonene er Pirates of the Caribbean (som inspirerte filmen) og Indiana Jones-berg-og-dalbanen.

Anas reisetips

Når natteturen er over, er køene til toget endeløse. Forlat parken litt tidligere eller leie privat transport til hotellet ditt.

Velg reisedatoer med omhu og optimaliser besøket ditt

Lysshow og pyroteknikk på slottet| ©Zino Scheers
Lysshow og pyroteknikk på slottet| ©Zino Scheers

Det sier seg selv at en så populær attraksjon besøkes av tusenvis av mennesker hver dag. Til tross for utvidede åpningstider er det praktisk å kjenne til andre tips for å utforske Disneyland for å hjelpe deg med å nyte en perfekt dag i parken. Her er noen av dem:

Bestill på forhånd for å få de billigste billettene

Det er enorme køer ved parkens billettboder og mange ting å se på kort tid; spar deg selv nervene og gå rett inn med billetten din. Det beste alternativet for å spare tid og penger er å kjøpe Disneyland Paris-billetterforhånd: du vil motta en kupong som du kan bytte mot billetten din på en av automatene ved inngangen til parken (det er mange, og du trenger ikke å vente). Du kommer inn i parken direkte gjennom svingdørene ved inngangen uten å vente i kø ved billettkontoret.

Billettdatoer og -tider

Billettene er knyttet til en tid på året, men ikke til en bestemt dag. Du kan kjøpe billettene dine før du reiser til Paris, og når du er der, kan du bestemme hvilken dag du vil bruke dem, avhengig av faktorer som været. Ved å kjøpe billettene dine på forhånd kan du også velge billettype og sammenligne priser, noe som gjør at du kan spare penger og få dem billigere.

Når du har validert billetten din ved porten til en av de to parkene, kan du gå inn så ofte du vil i løpet av dagen, men husk at studioparken stenger tidligere enn hovedparken (rundt kl. 19.00), som er åpen til etter nattparaden (rundt kl. 23.00). Stengetiden kan variere avhengig av årstiden, men åpningstiden er alltid kl. 9.30. Du finner mer informasjon i vårt innlegg om Disney-parkenes åpningstider.

Når du skal dra

Disneyland Paris er åpent hver dag hele året (det kan være unntak kunngjort på nettstedet, men dette er ikke vanlig), men avhengig av hvilken sesong du går, vil du finne noen spesielle arrangementer eller andre. Det er perioder av året dedikert til forskjellige Disney-filmer og spesielle jule- eller Halloween-feiringer.

Når du planlegger besøket ditt til Disneyland Paris, må du huske at det regner mye i Paris, så det er lurt å sjekke været før besøket; du kan besøke parken i regn, men du vil ikke nyte det like mye. Det anbefales også å unngå de varmeste dagene, som også sammenfaller med høysesongen (sommeren). Når det gjelder ukedager, gjelder den samme regelen som for andre turiststeder: unngå helger og helligdager.

Bestill dagsbilletter til Disneyland Paris

Spar på transport og planlegg tiden din godt

Metro| ©Sam Nashashibi
Metro| ©Sam Nashashibi

Å organisere besøket ditt i Disneyland med tanke på den store størrelsen og alt det er å se og gjøre der, er en anbefaling du vil være takknemlig for når du er i komplekset. Legg merke til dette:

Hvordan komme seg dit

Disney-parkene ligger langt fra sentrum av Paris, men du kan enkelt komme deg dit med RER (Paris-tognettet). Å ta linje A (rød) er siste stopp og er annonsert på alle togstasjoner; det vil ta deg omtrent 45 minutter fra sentrum av Paris. Her er alle alternativene for hvordan du kommer deg dit.

Det virkelige problemet er ofte å komme seg tilbake, ettersom du etter paraden kanskje vil spise middag på en av restaurantene utenfor parken, og selv om du ikke gjør det, må du skynde deg for å sikre at toget ikke stenger, ettersom tog ikke kjører i de tidlige morgentimene i Paris.

Jeg anbefaler deg å bestille på forhånd en privat transport til og fra Disneyland, da du vil unngå rush i siste øyeblikk og folkemengder når du kommer inn i parken om morgenen.

Varighet av besøket

Parkene åpner kl. 9.30. Disney Studios stenger kl. 19.00 og hovedparken stenger rundt kl. 23.00 etter at kveldsturen er over. For å se begge parkene ordentlig, trenger du minst to dager, siden det er mange attraksjoner å ri, mange show å se og mange detaljer å glede deg over.

Det er ikke verdt å gjøre besøket i en hast, men hvis du ikke har noe annet valg og bare skal tilbringe en dag i Disneyland, velg en av de to parkene for å nyte det bedre (selv om du har billett til to parker, kan du gå fra den ene til den andre uten problemer).

Til slutt lar jeg deg disse andre guidene for de som er heldige nok til å ha flere dager å besøke Disney World i Paris: Hva å se i Disneyland Paris på 3 dager og Hva å se i Disneyland Paris på 4 dager.

Bestill flerdagsbilletter til Disneyland Paris

Andre tips for å få mest mulig ut av besøket ditt

Mickey i Disneyland Paris| ©Haydn Blackey
Mickey i Disneyland Paris| ©Haydn Blackey

Du vet allerede at det er mange attraksjoner å glede seg over i Disneyland, og det er ikke hver dag du reiser til Disney-universet. Derfor vil jeg gi deg disse andre tipsene slik at både store og små kan få mest mulig ut av denne magiske opplevelsen.

Spar penger på måltidene

Disney Resort er forberedt på at du kan spise i en av de mange restaurantene, alle dekorert med forskjellige temaer. Selv om det er noen restauranter med menyer, er det meste av maten du finner hurtigmat (pizza, hamburgere, pølser), og du kan ikke ta med mat fra utenfor parken.

Spar penger på overnatting

Hvis Disneyland er en av hoveddestinasjonene dine under besøket i Paris, anbefaler jeg deg å bo i nærheten av parken for enkelhets skyld. Overnattingsstedene som tilhører Disney-komplekset er virkelig fantastiske, men de pleier også å være mye dyrere. Et godt alternativ for å finne den beste verdien for pengene og spare på oppholdet ditt er å se etter overnatting i Chessy-området, mye billigere, men også nær parken og med god og rask kommunikasjon med den.

Forestillinger

Når du kommer inn i parken vil du få utdelt programmet for forestillingene. Bruk noen minutter på å bestemme deg for hvilke du vil se (hvis du er i tvil om hvilke du liker best, kan du spørre et medlem av kundeservicen) og organisere besøket rundt disse timeplanene.

Hvis du skal se begge parkene, er det best å gå til Studios Park først, som pleier å ha færre besøkende om morgenen, og stå i kø for de første passene til showene som holdes der.

Offisiell app

Med så mye å se kan det være litt kaotisk å organisere besøket i Disneyland Paris. Ved inngangen vil du få et kart over parken, men når du kommer til attraksjonene vil du se at mange av dem har forskjellige pass, og noen ganger er det lange køer for dem. Det beste tipset: last ned parkens offisielle app der du til enhver tid kan se hvor lenge du må vente på hver attraksjon og hvor hver enkelt er. Da får du mer ut av tiden din.

Unngå køene

Ved inngangen til noen attraksjoner har du en maskin for å få et hurtigpass for en viss tid. Disse attraksjonene er merket på kartet. Planlegg tiden din, og før du går til en attraksjon, skaff deg et hurtigpass til en attraksjon i nærheten, slik at du kan gå rett til køen på det tidspunktet du ønsker.

Vær oppmerksom på at fastpass også "går tom", og at det er et visst tidspunkt da du ikke får flere, og du må vente i den vanlige køen. Husk dette og også avstandene mellom de forskjellige attraksjonene for å unngå å bruke dagen på å løpe fra en attraksjon til en annen.

Bestill dagsbilletter til Disneyland Paris

Hvis du er interessert i å dra til Disney Park Paris, vil du også være interessert i

Cruise på Seinen| ©Joe deSousa
Cruise på Seinen| ©Joe deSousa

Hvis hovedgrunnen til at du reiser til Paris er å dra til Disneyland, bør du ikke gå glipp av å se Paris sentrum, selv om det er på en dagstur. Hvis du ikke gjør det, vil du angre på at du ikke satte av minst en dag til det, og selv om du ikke vil være i stand til å sette full pris på Paris i løpet av denne tiden, vil du få en idé om underverkene byen har å tilby.

Hvis du bestemmer deg for å dra hele veien til Paris, er et veldig billig alternativ for å få et overblikk å bestille en sightseeingbuss som tar deg over hele byen. Her er en artikkel om Hop-on Hop-off Buss-omvisninger slik at du kan organisere besøket ditt perfekt.

Enten du reiser med barn eller ikke, kan det også være et godt alternativ å ta et cruise på Seinen, siden de vil bli mer underholdt mens dere alle kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Du finner mer informasjon om Seine elve-cruise i guiden jeg har utarbeidet om emnet.

Og til slutt, for å få mest mulig ut av besøket ditt i Paris, anbefaler jeg at du vurderer å kjøpe Paris Pass, et turistkort som gir deg en "flat rate" for å få tilgang til de beste attraksjonene i byen. Her er den praktiske guiden jeg har satt sammen på nettstedet Paris pass.

Bestill dagsbilletter til Disneyland Paris