Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Billetter til Eiffel Tårnet i Paris

4.6
(3458 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
459 € 418 €
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Bli kjent med et av verdens nye underverker med disse billettene til Eiffeltårnet i Paris. Få tilgang til dette monumentet som ligger i hjertet av den franske hovedstaden, hvor du må klatre opp til 674 trinn til andre etasje i tårnet (klatring til toppen er begrenset bortsett fra i eksepsjonelle situasjoner).

Du kan velge å kjøpe billetter eller velge å ha en guide til å følge deg under besøket for å lære inngående all informasjon om byens ikon.

 • Besøk første og andre etasje i Eiffeltårnet, som du må gå opp på de 674 trappetrinnene
 • Lær om historien til dette monumentet takket være en guide som vil følge deg under oppstigningen hvis du velger alternativet når du bestiller
 • Nyt den beste utsikten med de mest emblematiske stedene i Paris for dine føtter

Dette er inkludert

 • Billetter til Eiffeltårnet (opp trappene)
 • Ekspertveiledning (bare hvis alternativet er valgt)

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Dra nytte av disse billettene for å få tilgang til et av de mest besøkte monumentene i verden: Eiffeltårnet , som ligger i hjertet av Paris. Du vil ha tilgang til første og andre etasje av monumentet, men for å komme dit må du klatre opp til 674 trinn .

Hvis du vil vite høydepunktene til dette ikonet i Paris, kan du legge til billettene dine tjenesten til en guide som følger deg under besøket og forteller deg de mest interessante fakta.

Du vil kunne ta noen fantastiske bilder å huske når du kommer til første og andre etasje i tårnet. Det tar mellom 15 og 20 minutter å gå for å nå hver etasje.

I tillegg kan du fra denne høyden se ulike severdigheter i den franske hovedstaden, for eksempel Invalides eller til og med Triumfbuen.

Denne konstruksjonen ble skapt av Gustave Eiffel for den universelle utstillingen i 1889, selv om arven etter den såkalte Iron Lady fortsatte. Så mye at det har blitt et av landemerkemonumentene på planeten og vises på listen over verdens nye underverker.

Anmeldelser

4.6
· 3458 Anmeldelser
 • J
  Josep
  5
  (0 Anmeldelser)
  Spektakulært.
 • I
  Ines
  4
  (0 Anmeldelser)
  Hva man kan forvente av et slikt sted. Besøket var veldig hyggelig, men uten mye å tilføye. Det er verdt å gå og bli kjent med det på grunn av hvor mye det betyr og hvor imponerende det er.
 • N
  Noelia
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et hyggelig og vakkert besøk.
 • N
  Nigel
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg tilbrakte et unikt øyeblikk med partneren min under dette besøket. Selv om stedet var det vi forventet, likte vi virkelig atmosfæren og utsikten over byen. Anbefales.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler