Paris Pass

4.3
(5012 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
2 092 kr 1 902 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Ved å få Paris Pass får du tilgang til viktige monumenter og turistattraksjoner i byen. Du kan få Paris Pass for en periode på 2, 3, 4 eller 6 dager . Tilgangen til monumentene vil være enkel, du må ganske enkelt vise passet ditt ved inngangen og du vil kunne komme inn uten problemer.

I tillegg er mange museer og til og med tilgang til Big Bus-turbussene eller et cruise på Seinen også inkludert.

 • Velg mellom 2, 3, 4 eller 6 dager for å nyte Paris Pass
 • Få tilgang til en rekke turistattraksjoner i Paris enkelt med Paris Pass
 • Også inkludert er noen tjenester som Big Bus hop-on hop-off turistbusser og en rekke museer som sjokolademuseet eller voksmuseet.

Dette er inkludert

 • Paris Pass
 • Billetter til monumenter og museer
 • Crucero turístico Bateaux Parisiens
 • Får en stor buss til Paris

Velg deltakere

Hva du kan forvente

Paris har mange interessante monumenter å besøke. Det er derfor dette Paris-passet inkluderer adgang til mer enn 35 monumenter, museer og interessante steder i byen. I tillegg kan du få ditt Paris Pass for en periode på 2, 3, 4 eller 6 dager avhengig av hvordan du ønsker å planlegge oppholdet i hovedstaden.

Passet aktiveres første gang du bruker det og teller dagene som kalenderdager, det vil si at det vil telle 1 dag når 12 midnatt kommer. Derfor er det lurt å aktivere passet tidlig om morgenen. I tillegg bør det også bemerkes at dagene som passet er gyldig er påfølgende dager .

Paris-passet vil bli sendt til e-posten din, så du trenger kun å vise passet ved inngangen til stedene du besøker. I tillegg vil du også få tilsendt en katalog med alt du kan gjøre og besøke med Paris Pass.

Paris Pass inkluderer et stort antall fordeler. Innganger til mange museer er inkludert, inkludert voksmuseet eller sjokolademuseet . Uten å glemme at det også gir deg tilgang til noen attraksjoner som Big Bus hopp-på-hopp-av-turbussene , et Bateaux Parisiens sightseeingcruise eller Paris Aquarium. Selvfølgelig, før du besøker, sørg for å sjekke på forhånd om attraksjonen du ønsker å gå til krever en forhåndsreservasjon.

Du kan dra nytte av Paris Pass for å ta en tur rundt i byen og bli kjent med Latinerkvarteret, Montparnasse-området eller Montmartre og Sacré Coeur-området.

Det finnes også alternativer for de som ønsker å fordype seg i fransk kultur og vil prøve lokale delikatesser med en fransk aperitiff, en parisisk frokost eller noen pannekaker.

Anmeldelser

4.3
· 5012 Anmeldelser
 • M
  Mateus
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er verdt det, men du må være realistisk, det er litt dyrt med tanke på at du ikke kommer til å besøke alle stedene det tilbyr.
 • B
  Bernal
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg ønsket å få mest mulig ut av dette passet, og vi endte opp veldig slitne etter våre dager med sightseeing, men det var verdt det fordi vi fikk se flere monumenter enn om vi ikke hadde gjort denne reservasjonen.
 • A
  Axel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er veldig behagelig fordi du fra mobilappen har mer enn seksti billetter til forskjellige steder.
 • P
  Pacal
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er synd at jeg ikke kunne dra full nytte av dette potensielle passet fordi vi bare ble to dager, men det er ingen løgn at det sparte oss for mye tid og penger, brukervennligheten er stor og bortsett fra det er det veldig behagelig å bruke.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler