Billetter til London Madame Tussauds: hvor man kan kjøpe de og hva de inkluderer

I Europas mest berømte voksmuseum kan du bli fotografert sammen med idolene dine og de mest kjente personene fra historien og nåtiden.

Vicky Del Moral

Vicky Del Moral

8 minutter lest

Billetter til London Madame Tussauds: hvor man kan kjøpe de og hva de inkluderer

Madame Tussauds London | ©Wolfgang Kopp

Jeg husker alltid besøket på Madame Tussauds som en av de morsomste opplevelsene jeg har hatt i London.

Det beste alternativet

London Madame Tussauds Wax Museum Billetter

de beste billettene til Madame Tussauds i London med tilgang til alle salene

Poser med verdens mest kjente figurer i dette fantastiske museet. Nyt de forskjellige seksjonene, for eksempel den som er dedikert utelukkende til Star Wars-sagaen.

Ikke gå glipp av dette magiske stedet, spesielt hvis du reiser med familie eller venner, hvor du vil le, bli overrasket og oppdage mer enn 250 figurer. På det morsomme Madame Tussauds-museet i London kan du ta de beste bildene med verdens mest populære figurer. Kjøp billettertil voksmuseet og kom tett på de utallige hyperrealistiske figurene.

Fra Madonna til Albert Einstein, Jhonny Deep til dronning Elizabeth II. Gå inn i det magiske Star Wars-universet og ta en selfie med Yoda eller prinsesse Leia.

Du kan også hoppe inn i Londons klassiske svarte drosje og ta en omvisning i Londons historie med Spirit of London Ride, som er inkludert i billettene dine. Anbefaleshvis... du skal til London med familie og venner og vil ha litt moro.

Hvor lang tid i forveien bør du kjøpe billettene dine?

En del av Star Wars-seksjonen på Madame Tussauds.
En del av Star Wars-seksjonen på Madame Tussauds.

Jeg anbefaler at du kjøper billettene dine på forhånd på nettet, da køene er enorme hver dag. Du kan velge mellom standard (generelle) eller premium-billetter. Og hvis du tilbringer flere dager i London, kan du kjøpe London Explorer Pass, som inkluderer denne billetten og mange andre.

Det er mulig å kjøpe billetten din på Madame Tussauds billettkontor, men det er et museum som tiltrekker seg 2,5 millioner besøkende i året, og køene kan vare opptil 3 timer. Mitt råd er at hvis du tenker på å kjøpe billett der, gå veldig, veldig tidlig.

Bestill dine billetter til Madame Tussauds Museum

Hva inkluderer den generelle inngangsbilletten?

En av de gjenskapte scenene fra Star Wars
En av de gjenskapte scenene fra Star Wars

Med denne billetten til voksmuseet får du en omvisning i hele voksutstillingen.

Du kan også lene deg tilbake i en typisk London-taxi mens du tar en virtuell omvisning i byens historie på Spirit on London Ride. Du kan også fordype deg iStar Wars-galaksen med Yoda, Luke Skywalker og prinsesse Leia i en fantastisk utstilling laget i samarbeid med Disney og Lucas Film.

 • Spirit of London Ride drosjetur
 • Oppslukende Star Wars-opplevelse

Bestill dine billetter til Madame Tussauds Museum

Hva inkluderer premium-billetten?

Den britiske kongefamilien i voks
Den britiske kongefamilien i voks

Ønsker du direkte tilgang til Madame Tussauds Museum og alle dets aktiviteter? Kjøp Premium-billetten og få en VIP-opplevelse. Med denne billetten hopper du over køene og får mest mulig ut av museumsbesøket.

Premium-billetten åpner dørene til Madame Tussauds museum og alle de spennende opplevelsene. Du kan delta på Sherlock Holmes Experience, oppleve en filmisk reise gjennom Star Wars-sagaen og nyte gratis popcorn mens du ser en 4D-film sammen med de legendariske Marvel-tegneseriefigurene.

 • Direkte inngang til Madame Tussauds-museet.
 • Tilgang til Sherlock Holmes Experience
 • Fast-track inngang til Spirit of London-turen
 • Gratis popcorn mens du ser Marvel 4D Experience
 • Rask inngang til Star Wars Experience

Bestill billetter til Madame Tussauds Museum

Er det tilrådelig å kjøpe et turistpass for å besøke Madame Tussauds?

London Eye| ©Bruno Abatti
London Eye| ©Bruno Abatti

Det er også en tredje mulighet for å få tilgang til Madame Tussauds Museum, som jeg oppfordrer deg til å vurdere hvis du skal tilbringe flere dager i byen. Som du vil oppdage i denne andre artikkelen jeg har skrevet om London-passer et turistpass veldig praktisk, siden det inkluderer tilgang til de viktigste attraksjonene i London, noe som sparer mye tid i køer og ganske mye penger i inngangsbilletter.

London Explorer Pass er Londons må-ha-pass, da det tilbyr et utvalg av opptil 7 attraksjoner av de 31 tilgjengelige, inkludert Madam Tussauds.

Magic London Pass, derimot, er det beste passet for familiereiser, ettersom det inkluderer tilgang til fire drømmeattraksjoner: London Eye, de skumle attraksjonene du vil oppdage med London Dungeon-billetter, de morsomme eventyrene i Shrek's Adventure og Londons fantastiske akvarium, Sea Life London. Vickys beste reisetips Vurder å kjøpe et sightseeingpass for å spare penger på turen hvis du vil besøke andre attraksjoner som London Eye.

Høydepunkter på Madame Tussauds

Albert Einstein-figur| ©Luke Rauscher
Albert Einstein-figur| ©Luke Rauscher

Når det gjelder utformingen av Madame Tussauds-museet, vil jeg fortelle deg at det er delt inn i flere tematiske seksjoner, alle like interessante, men jeg lar dem være her slik at du kan organisere besøket ditt og legge vekt på karakterene du mest vil vite.

Utforsk

Dette er samlingen som inkluderer oppslukende opplevelser i Marvel- og Star Wars-universene, og hvor du kan se sangeren Dua Lipa og prinsene Harry og Meghan på nært hold.

Våre stjerner

Med kjendiser fra film, sosiale medier og musikk, og hvor du kan sjekke målene på Kim Kardashians soverom. Du kan ta selfies med den ubrennbare Beyoncé, den delikate Audrey Hepburn og to av naturens primtal, George Clooney og Brad Pitt, blant mange andre.

Kultur og historie

Her reiser du gjennom historien gjennom Spirit of London Ride og utseendet til noen av menneskene som skapte historie, som Albert Einstein, Hitler, Van Gogh og Nelson Mandela, i tillegg til at du kan sammenligne høyden din på en catwalk med noen av verdens største toppmodeller, som Cara Delevigne.

Andre opplevelser

Takket være denne delen kan du stå ansikt til ansikt med den fryktede Alien eller King Kong og hans over 5 meter høye animatroniske hode, og bli Sherlock Holmes eller en ekte YouTuber for en dag.

Bestill billetter til Madame Tussauds Museum

Les mer om historien til Madame Tussauds museum

Representasjon av den kongelige familien
Representasjon av den kongelige familien

Hvem ville ha trodd for århundrer siden at Marie Tussauds, født i Frankrike, skulle bli et av de mest populære navnene i verden da hun lærte å stø pe i voks mens hun jobbet som husholderske. Fra hennes første utstilling i 1776 på Palais Royal i Paris var suksessen hennes så stor at hun ble bedt om å jobbe som kunstmesterinne for søsteren til kong Ludvig XVI og endte opp med å bo i selveste Versailles-slottet!

Da hennes mentor døde, arvet Tussauds hele hans samling av voksfigurer, og hennes berømmelse og anerkjennelse førte til kallenavnet Madame Tussauds og til åpningen og installasjonen, i 1884, av det som i dag er den største samlingen av kjendisfigurer i verden, Madame Tussauds Museum.

Bestill dine billetter til Madame Tussauds Museum

Tips for å organisere besøket ditt

Madame Tussauds-bygningen, London| ©Citizen59
Madame Tussauds-bygningen, London| ©Citizen59

Her er noen nyttige tips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt.

Slik kommer du deg til Madame Tussauds-museet

Museet er godt betjent av byens offentlige transportsystem. Museet ligger på Marylebone Rd, og du kan komme deg til Madame Tussauds med ulike kombinasjoner av undergrunnsbane, tog eller buss:

 • Undergrunnen: Baker Street Station.
 • Tog: Marylebone Station ligger en 10-minutters spasertur unna.
 • Buss: Buss 13, 18, 27, 30, 30, 74, 82, 82, 113, 139, 189, 205, 274 og 453.

Offentlig transport i London

Den beste måten å komme seg rundt i London på er med Oyster Card, et periodekort som du kan kjøpe og fylle opp på en hvilken som helst undergrunnsstasjon i London. I dag kan du også bruke ditt kontaktløse debet- eller kredittkort på Londons offentlige transportmidler (t-bane eller buss), og kostnaden for reisen vil bli trukket fra regningen din.

Madame Tussauds' åpningstider

Madame Tussauds er åpent hver dag i uken, mandag til søndag, men før du drar dit, bør du sjekke åpningstidene på nettstedet i henhold til datoen du reiser på. Innenfor åpningstiden 8 .30 til 18.00 kan åpningstidene variere i henhold til månedene og dagene i året.

Tilgjengelige tjenester på Madame Tussauds museum

 • Toaletter i hver etasje i museet.
 • Museet er tilgjengelig for rullestolbrukere og har heis for bevegelseshemmede. Rullestoler kan lånes, avhengig av reservasjon og tilgjengelighet.
 • Gavebutikk.
 • Kafeteria i gavebutikken med snacks og drikke.
 • Baggasjeoppbevaring, mot betaling, for oppbevaring av gjenstander som jakker, ryggsekker, vesker...
 • Trådløst internett.
 • Skiftefasiliteter for babyer.

Bestill billetter til Madame Tussauds Museum

Hva kan du se rundt Madame Tussauds?

Sherlock Holmes House Museum| ©Elliott Brown
Sherlock Holmes House Museum| ©Elliott Brown
 • Marylebone: Som om ikke det var nok, kan du benytte besøket ditt på Madame Tussauds til å se andre attraksjoner i bydelen der det ligger, Marylebone. Dette området, sør for Regent's Park, har den største konsentrasjonen av georgianske hus i London. Flere rekkehus av John Nash, den berømte engelske arkitekten, pryder den sørlige enden av byens travleste kongelige park.
 • Regent's Park: For å fullføre en perfekt dag med sightseeing og slappe av litt etter den lange omvisningen på museet, bør du ikke gå glipp av et besøk i Regent's Park, mindre enn 900 meter fra Madame Tussauds. De vakre Queen Mary's Gardens er fantastiske for en hyggelig sommerettermiddag, i tillegg til innsjøen med et stort utvalg av vannfugler.
 • Sherlock Holmes House Museum: Bare 200 meter fra museet, i Baker Street 221b, kan du oppdage hvor Arthur Conan Doyles mest skarpsynte detektiv noensinne bodde. Sherlock Holmes-museets bygning fra 1815 er omgjort til en utstilling, og er innredet nøyaktig som leiligheten som er beskrevet i bøkene.
 • Marble Arch: Litt lenger unna, men bare en kilometer fra Madame Tussauds, kan du oppdage Marble Arch, en stor triumfbue som er vitne til en daglig virvelvind av trafikk og som, også designet av John Nash i 1827, en gang fungerte som inngangen til Buckingham Palace.
 • Oxford Street: Hvis du skal shoppe, kan du benytte anledningen til å stikke innom Londons "Fifth Avenue". Bare litt over en kilometer fra Madame Tussauds, på Oxford Street, finner du nesten alt fra de enkleste suvenirer til de nyeste designerklærne. Det er et must å besøke ved juletider, når gatene er pyntet med lys og dekorasjoner som skaper en helt spesiell atmosfære.

Vickys beste reisetips Få mest mulig ut av besøket ditt på Madame Tussauds ved å oppdage området rundt: en fantastisk park og et typisk engelsk nabolag som alltid blir oversett av turister.

Bestill billetter til Madame Tussauds Museum

Hvis du er interessert i Madame Tussauds, kan du også være interessert i

Jeg håper jeg har løst alle tvilene dine om museet, hvordan du organiserer besøket ditt, det beste av omgivelsene ... Men hvis du tenker på å besøke en annen attraksjon, er min anbefaling å verdsette London Eye. Her har du en artikkel der jeg samler all informasjon om London Eye. Billetter til London Eye: alt du trenger å vite.

Det er også en god idé å ta en times cruise på Themsen, da det vil tillate deg å hvile litt etter dine lange turer mens du fortsetter å tenke på Londons skyline fra vannet.

Du har all informasjonen i denne guiden om de beste elvecruisene på Themsen i London Men hvis du vil ta litt mer av engelsk kultur som suvenir, oppfordrer jeg deg til å besøke andre historiske steder somWestminster Abbey eller Tower of London. Du finner alle detaljene om hvordan du besøker dem i disse to artiklene: Westminster Abbey-billetter: hvordan kjøpe og priser og Tower of London-billetter: hvordan kjøpe, priser og åpningstider.

Bestille billetter til Madame Tussauds Museum