Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

London Explorer Pass

4.4
(11878 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
735 € 669 €
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Spar opptil 35 % på reisen til London takket være London Explorer Pass. Ja, med dette elektroniske passet som du kan ha med deg på mobilen, har du muligheten til å kjøpe pass fra 2 til 7 attraksjoner av de mer enn 50 som tilbys, inkludert Tower of London, St Paul's Cathedral og Museum From london.

Det skal bemerkes at dette passet er gyldig i opptil 60 dager og aktiveres fra første gangs bruk. Du trenger heller ikke bestemme hvilke attraksjoner du skal besøke når du kjøper London Explorer Pass. Men det er lurt å på forhånd se på de du har tenkt på i tilfelle du trenger en reservasjon på forhånd.

Det er en pakke med kreditter som du avtaler med London Explorer Pass, der hver attraksjon du går til bruker én kreditt. I tillegg gir det deg ikke bare tilgang til emblematiske steder i hovedstaden, men også en tur på Big Bus, den mytiske dobbeltdekkerbussen som tar deg rundt i byen, eller et cruise på Themsen.

 • Med London Explorer Pass kan du spare opptil 35 % på billetter til attraksjoner i London. Det er billigere å kjøpe passet enn å kjøpe billettene separat.
 • Du kan velge pass fra 2 til 7 attraksjoner blant de mer enn 50 alternativene som tilbys i London Explorer Pass, gyldig i opptil 60 dager fra første gangs bruk
 • I tillegg til tilgang til de mest emblematiske stedene i den britiske hovedstaden, har du tilgang til en omvisning på en klassisk buss eller et cruise på Themsen

Dette er inkludert

 • London Explorer Pass med en kredittpakke fra 2 til 7 studiepoeng.
 • Guide og informasjon om attraksjonene på London Explore Pass

Velg deltakere

Hva du kan forvente

Hvis du vil spare på din neste tur til London, er London Explorer Pass en unik mulighet . Med besparelser på opptil 35 % har du muligheten til å besøke opptil syv attraksjoner fra en liste med mer enn 50 alternativer som tilbys deg i programmet med en gyldighet på 60 dager.

Det er en pakke med studiepoeng , som du kan leie og varierer fra to til syv, som vil bli byttet ut for hver attraksjon du går til. For hvert sted du får tilgang til og er på listen, innløses en kreditt. Faktisk er det veldig enkelt å bruke siden du kan ha London Explorer Pass på mobilen eller skrive det ut og ta det med deg.

På denne måten kan du lage din personlige reiserute og med all den tid du ønsker i løpet av de 60 dagene av gyldighet for å besøke London og spare penger. For eksempel er blant attraksjonene som tilbys:

 • Tower of London: et historisk sted som tilhører det britiske monarkiet og som viser kronjuvelene
 • Wembley Stadium: en av de viktigste fotballstadionene i London og hvor det spilles kamper for det britiske laget
 • London Docklands Museum: et museum som dokumenterer Londons historie fra sin opprinnelse som en by til moderne tid
 • London Zoo - Over 2500 kvadratmeter med dyreliv å utforske. Bli kjent med løvenes land, pingvinstranden og mye mer.

I tillegg bør det bemerkes at det ikke bare er tilgang til emblematiske steder. Du har også muligheten til å velge en tur på den mytiske britiske bussen som tar deg med på en sightseeingtur i London, eller velge mellom to cruise på Themsen.

Få mest mulig ut av det takket være guiden som følger med London Explorer Pass for all informasjon om attraksjonene som er tilgjengelige.

Anmeldelser

4.4
· 11878 Anmeldelser
 • C
  Ceferino
  4
  (0 Anmeldelser)
  Et utmerket utvalg av aktiviteter. Alle veldig attraktive og for enhver smak.
 • N
  Nalah
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg syntes det var flott at en del av alternativene er fotballstadioner. Sønnen min er en fan, og to av alternativene var Chelsea FC Stadium og Emirates Stadium. Når du kommer inn har du muligheten til å velge en lydguide som lar deg lære mye mer om stedet. Det var første gang sønnen min entret et stadion av denne størrelsesorden, og han ble fascinert.
 • M
  Marcelo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg anbefaler å gjøre omvisningen i turistbussen først, slik at du kan få oversikt over byen og hvordan den er fordelt. Deretter kan du bestemme hvilken attraksjon du vil delta på hver dag.
 • B
  Bonifacio
  4
  (0 Anmeldelser)
  Økonomisk og effektiv.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler