London Madame Tussauds Wax Museum Billetter

4.8
(18779 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
475 kr 432 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Mingle med verdens mest kjente mennesker og få bildet ditt tatt med dem når du kjøper billetter til Madame Tussauds London Wax Museum.

Poser sammen med slike som Madonna, James Dean, Beyoncé, The Beatles, Kennedys, Freddie Mercury, dronning Elizabeth II og til og med Louis XVI selv på denne morsomme omvisningen på rundt tre timer, inkludert en tur i en "svart" taxi drosje ' som vil ta deg til å kjenne historien til den britiske hovedstaden.

 • Besøk verdens mest realistiske voksmuseum i London
 • Ta en selfie med figurene til Albert Einstein, Kim Kardashian og David Beckham
 • Lær om Londons historie ombord i en Black Cab-taxi på Spirit of London Ride
 • For en ekstra kostnad kan du få tilgang til en spesialutstilling med Marvel-karakterer

Dette er inkludert

 • Inngang til Madame Tussauds London Wax Museum
 • Tilgang til Star Wars-utstillingen
 • Spirit of London Ride in a Black Cab Taxi inne i museet

Velg dato og tid

Husk at du må ankomme 15 minutter før start

Hva du kan forvente

Ved å kjøpe billetter til Madame Tussauds London Wax Museum vil du ha en veldig morsom og annerledes tid, ta bilder med voksfigurene til kjente personer fra universell populærkultur og lære om byens historie.

Innen musikken venter en av de mest attraktive Bob Marley, Beyoncé, Freddie Mercury, Madonna, Tupac Shakur, Jonas Brothers og The Beatles, som du kan oppfylle drømmen din om å smile foran kamera med.

Du vil kunne nyte en eksepsjonell omvisning på omtrent tre timer, sosialt samvær med George Clooney, Johnny Depp, Zac Efron, Jennifer Aniston og Kim Kardashian.

Du vil få tilgang til et rom dedikert til Star Wars eller Star Wars-sagaen, med hovedreferansene Yoda, Luke Skywalker, Princess Leia og selskap.

Denne uforglemmelige turen inkluderer også Spirit of London Ride, en ekskursjon ombord på en populær "Black Cab" eller svart taxi, også kjent som Hackney Carriages, et klassisk London-kjøretøy der du vil oppdage Londons historie og dens viktigste episoder.

Og siden den britiske hovedstaden ikke kunne mangle, står dronning Elizabeth II og andre medlemmer av familien hennes til din disposisjon, slik at du kan dele karakterene hennes og føle deg som en av de kongelige. Mens den er i et glamorøst hjørne, poserer den legendariske Louis XVI og venter på ditt besøk.

Hvis du er fan av Marvel-universet , vil du mot en ekstra kostnad få tilgang til en spesiell 4D-utstilling med forlagets superhelter, som Deadpool, Hulk, Iron Man og Thor.

Anmeldelser

4.8
· 18779 Anmeldelser
 • A
  Adam
  4
  (0 Anmeldelser)
  Stedet er utrolig, men jeg anbefaler at du tenker nøye over når du skal besøke det, fordi jeg dro på en helgeettermiddag og det var veldig folksomt.
 • A
  Adela
  4
  (0 Anmeldelser)
  Veldig god renslighet, dekorasjon og atmosfære, du kan ikke be om mer.
 • S
  Simone
  5
  (0 Anmeldelser)
  Personalet oppførte seg fantastisk og veldig imøtekommende til enhver tid, det er alltid verdsatt.
 • A
  Astrid
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg har allerede kommet til London to ganger og hadde ennå ikke funnet tid til å besøke det, men da jeg fant dette tilbudet kunne jeg ikke motstå, jeg planlegger å komme tilbake. 100% å anbefale
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler