Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

London Eye og Madame Tussauds Museum: Slik arrangerer du et besøk til to av mest populære attraksjonene i byen

Hvis du leter etter en måte å spare litt på under reisen til London, kan det hjelpe å kjøpe kombinerte billetter til flere attraksjoner - les videre!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutter lest

London Eye og Madame Tussauds Museum: Slik arrangerer du et besøk til to av mest populære attraksjonene i byen

London Eye | ©David Henderson

Hvis du planlegger å se flere av Londons mest populære turistattraksjoner under ditt opphold i byen, er den beste måten å spare penger på å velge en kombinasjonsbillett til noen av dem, ettersom det kan være mye dyrere å kjøpe dem hver for seg.

Slik er tilfellet med de kombinerte billettene til London Eye og Madame Tussauds Museum i London. I dette innlegget forteller jeg deg hvordan du blant annet kan kjøpe kombinerte billetter og hvor mye du kan spare med dem. Ikke gå glipp av det!

Hvor kan jeg kjøpe kombinerte billetter til London Eye og Madame Tussauds Museum i London?

Utenfor Madame Tussauds Museum| ©annahasfreckles
Utenfor Madame Tussauds Museum| ©annahasfreckles

Både London Eye og Madame Tussauds Museum er to av Londons mest kjente turistattraksjoner.

Dette betyr lange køer ved billettkontoret for å prøve å kjøpe billetter, så hvis du bestemmer deg for å kjøpe dem der, er det alltid en risiko for at de blir utsolgt raskt på grunn av stor etterspørsel, og når det blir din tur, vil du se skiltet "Utsolgt ". I tillegg vil du ha kastet bort dyrebar tid på turen til London på å stå i kø ved billettkontoret når du kunne ha besøkt et av Londons museer eller tatt en sightseeingtur med buss i byen.

Det beste alternativet

Min anbefaling er å unngå dette scenariet for enhver pris og velge det raskeste og mest praktiske alternativet, som er å kjøpe billettene dine online og på forhånd for å gå på London Eye og besøke Madame Tussauds Museum.

Det er alle fordeler! Du kan få billettene dine hjemmefra, uten å måtte gå til billettkontorene til attraksjonene eller stå unødvendig lenge i kø, og du kan ta dem med deg i kofferten før du reiser.

Bestill billetter til London Eye

Hvordan kjøper jeg kombinerte billetter på nettet, og hvordan bruker jeg dem?

Besøk London Eye| ©Alessio Cesario
Besøk London Eye| ©Alessio Cesario

Kombinasjonsbilletter til London Eye og Madame Tussauds kan kjøpes fra begge attraksjonenes nettsider.

Hvis du for eksempel bruker nettstedet til London Eye til å kjøpe en kombinert billett, trenger du bare å velge den kombinerte billetten du vil ha, datoen og klokkeslettet du vil gjøre den første aktiviteten (besøket til London Eye) og antall billetter når du surfer på nettstedet. Det er så enkelt som det!

I tilfelle du bestiller de kombinerte billettene gjennom Madame Tussauds Museum, er prosessen den samme som dette museet er den første attraksjonen du må besøke og pariserhjulet den andre attraksjonen.

For øyeblikket på Hellotickets-nettstedet kan du kjøpe billetter til disse to attraksjonene separat. På den ene siden har du billettene til London Eye og billettene til Madame Tussauds Museum, begge til en omtrentlig pris på rundt 40 euro.

Bestill billetter til Madame Tussauds Museum

Andre kombinasjonsbilletter i London

Hvis du tenker på å se flere av Londons toppattraksjoner, men denne kombinasjonen ikke er ideell for deg, ikke bekymre deg, det finnes andre alternativer som også vil spare deg for penger. Her er et utvalg av de beste kombinasjonsbillettene fra Hellotickets:

Hvor mye kan jeg spare med en kombinert billett til London Eye og Madame Tussauds Museum?

Omvisning på Madame Tussauds London| ©Luke Rauscher
Omvisning på Madame Tussauds London| ©Luke Rauscher

Fra £ 45 kan du få en kombinert billett til London Eye og Madame Tussauds Museum som kan spare deg for rundt 33 % når du kjøper dem sammen.

Hvis du vil inkludere begge attraksjonene på agendaen din under oppholdet i London, er det å få en kombinert billett et alternativ jeg anbefaler på det sterkeste for å spare en krone, ettersom det å kjøpe dem separat har en høyere kostnad, og de er to attraksjoner som for øyeblikket ikke er inkludert i London Pass eller London Explorer Pass, dessverre.

Besøk til både London Eye og Madame Tussauds Museum er imidlertid inkludert i Magic London Pass, et turistkort som gir tilgang til flere attraksjoner i London (f.eks. Madame Tussauds London, The London Eye, The London Dungeon, SEA LIFE London eller Shrek's Adventure London) og anbefales spesielt for familier som reiser med barn til byen og ønsker å nyte den britiske hovedstaden på en mer morsom og familievennlig måte.

For å lære mer om sightseeingkort i London, anbefaler jeg at du tar en titt på innlegget Det beste sightseeingkortet i London der hvert pass blir analysert i detalj.

Bestill billetter til London Eye med auobus og cruise

Når kan jeg gjøre det kombinerte besøket til disse to attraksjonene?

Utsikt fra bunnen av London Eye| ©Andres Urena
Utsikt fra bunnen av London Eye| ©Andres Urena

Å kjøpe en kombinert billett til London Eye og Madame Tussauds Museum betyr ikke at du må se begge attraksjonene på en dag i en fei. Du kan planlegge begge besøkene når det passer deg.

Hvis du for eksempel kjøper en kombinert billett på nettstedet til London Eye, velger du først dato og klokkeslett du vil besøke London Eye, og når du har bestilt, vil du motta en e-postbekreftelse med en lenke for å bestille den andre attraksjonen (Madame Tussauds Museum) på forhånd.

Med denne kombinerte billetten til London Eye og Madame Tussauds Museum har du opptil 90 dager fra datoen for besøket i den første attraksjonen (London Eye) til å besøke den andre gjenværende attraksjonen (Madame Tussauds).

Når du har kjøpt den kombinerte billetten, kan du ikke endre dato og klokkeslett for besøket til den første attraksjonen (London Eye), men du har maksimalt fem ganger på deg til å endre datoen for besøket til den andre attraksjonen før den opprinnelig valgte datoen.

Bestill billetter til Madame Tussauds Museum

Hva får jeg se på London Eye?

Fra over 130 meters høyde har du en fantastisk panoramautsikt over den britiske hovedstaden i konstant bevegelse fra utsiktsbåsene i London Eye. Dette gjør at du kan se Londons skyline fra et veldig originalt og annerledes perspektiv, noe som andre observatorier i London ikke tilbyr.

Fra det høyeste punktet på London Eye kan du se Themsen i all sin bredde og nyte en fantastisk utsikt over Big Ben og Palace of Westminster, Westminster Bridge eller den store kuppelen til St Paul's Cathedral, for å nevne noe.

Utsikten fra London Eye er spektakulær når som helst på dagen, men i skumringen har London en unik og spesiell sjarm.

Før du bestiller billetter, ta en titt på åpningstidene til London Eye, og hvis det passer inn i timeplanen din, anbefaler jeg deg å lese innlegget The London Eye om natten for å finne ut alle fordelene ved å besøke attraksjonen ved solnedgang.

Bestill billetter til London Eye

Hva skal jeg se på Madame Tussauds?

Usain Bolt på Madame Tussauds London| ©Karen Roe
Usain Bolt på Madame Tussauds London| ©Karen Roe

Hvis du har lyst på et sceneskifte og ønsker å komme deg utenfor allfarvei av Londons mest berømte museer, er et besøk til Madame Tussauds Museum en veldig morsom plan som jeg anbefaler deg å gjøre under ditt opphold i byen.

Det overraskende med dette museet er hvor godt utført de hyperrealistiske voksfigurene er, som er laget i detalj og praktisk talt er en karbonkopi av kjendisene de representerer. Dette er noe som dessverre ikke kan sies om andre voksmuseer rundt om i verden. I motsetning til dem har Madame Tussauds i London fortjent sin berømmelse.

Madame Tussauds er også kult fordi du kan posere med kjendisfigurene som vises på Madame Tussauds i de forskjellige settene og ta med deg et morsomt fotoalbum fra besøket ditt.

Og ikke bare det, på museet bortsett fra voksfigurer av kjente mennesker, kan du også glede deg over forskjellige interaktive opplevelser som vil gjøre besøket ditt mye mer spennende.

Bestill billetter til Madame Tussauds Museum

Hvordan komme seg fra en attraksjon til en annen?

Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue
Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue

Hvis du vil benytte deg av den kombinerte billetten til London Eye og Madame Tussauds Museum på samme dag, er den raskeste og mest praktiske måten å komme seg fra den ene attraksjonen til den andre å ta Jubilee-linjen på London Underground, som forbinder stasjonene Waterloo (nærmest pariserhjulet) og Baker Street (nærmest museet).

Bestill billetter til London Eye og andre attraksjoner

Hvor kan man spise i nærheten av London Eye eller Madame Tussauds Museum?

Nyt en pølse fra Oh My Dog!| ©Richard Ziebold
Nyt en pølse fra Oh My Dog!| ©Richard Ziebold

I nærheten av London Eye

 • Oh My Dog! Hot Dogs Southbank: Pølsene deres er nydelige. Perfekt hvis du trenger en rask lunsj fordi du har det travelt.
 • Gillray's Steakhouse & Bar: Flott for en smak av britisk mat. Flott utsikt over Themsen, London Eye og Big Ben.
 • Fishcotheque: En av de beste fish & chips-restaurantene i London. Restauranten er en av de eldste som spesialiserer seg på denne retten og har en veldig nysgjerrig retro-atmosfære.

Hvis du vil vite andre restauranter i nærheten av London Eye å spise i omgivelsene, ikke gå glipp av innlegget Steder å spise i nærheten av London Eye.

I nærheten av Madame Tussauds Museum

 • Bill's Baker Street: Et fantastisk sted innredet med en retrofølelse for frokost eller brunsj.
 • Crepes & Shakes: En liten bod i nærheten av museet hvor de lager fantastiske søte og salte pannekaker. Ideell hvis du trenger en rask matbit før du fortsetter rundturen i London.
 • The Metropolitan Bar: En pub hvor du kan spise typiske retter som fish&chips, kjøttpai eller hamburgere til en overkommelig pris, blant annet.

Bestill billetter til London Eye og andre attraksjoner

Andre tips for et kombinert besøk til London Eye og Madame Tussauds Museum i London

Inne i en London Eye-bås| ©Viator.com
Inne i en London Eye-bås| ©Viator.com

Tips for å besøke London Eye

 • Den beste tiden å besøke London Eye er tidlig, så snart attraksjonen åpner om morgenen: om sommeren kl. 10 og om vinteren kl. 11.
 • Dra til London Eye på enukedag i stedet for i helgene eller på helligdager hvis du vil unngå de lange køene.
 • Husk å ta med kameraet ditt for å ta bilder av bybildet fra London Eye.
 • Hvis du besøker London i desember, kan du ta en tur med London Eye for å se byens julelys i all sin prakt.
 • Dra til Golden Jubilee Bridge for de beste bildene av London Eye fra utsiden.

Tips for å besøke Madame Tussauds Museum i London

 • For å unngå køene for å komme inn på museet, er det best å besøke museet tidlig om morgenen, så snart attraksjonen åpner.
 • Hvis du tar med deg en selfiestang når du besøker Madame Tussauds , bør du plassere kameraet i øyehøyde med voksstatuen. Dette vil få bildet til å se mer realistisk ut.
 • Benytt besøket på Madame Tussauds til å utforske Marylebone-distriktet, et område med den høyeste konsentrasjonen av georgiske hus i hovedstaden.
 • Husk at det ikke er tillatt å ta med mat og drikke på museumsbesøk.

Bestill billetter til London Eye og andre attraksjoner