Billetter til Harry Potter Studios London Park: hvor og hvordan kjøpe billetter til parken

Skal du til London og har lyst til å besøke Harry Potter Studios Park? Hvis du er fan av J.K. Rowlings saga, finner du her alt du trenger å vite om billetter og besøket for at drømmen skal gå i oppfyllelse.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

9 minutter lest

Billetter til Harry Potter Studios London Park: hvor og hvordan kjøpe billetter til parken

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Etter å ha spilt inn alle Harry Potter-filmene i Warner Bros. studioer, bestemte Warner Bros. seg for å bevare mange av de originale kulissene og rekvisittene fra filmene og vise dem til fansen i Harry Potter Studios Park utenfor London.Skynd deg å bestille billetter, de blir fort utsolgt!

Det beste alternativet

Harry Potter Studios billetter med transport fra London

Glem planleggingen. Alt er inkludert i prisen: inngangsbilletter og transport.

Det perfekte alternativet når du ikke trenger å tenke på noe annet enn å nyte besøket i Harry Potter Warner Park, de gjenskapte kulissene, produksjonen av filmene og hele det magiske universet på Galtvort.

Steder som Diagon Alley, Gringotts Bank, Ollivanders butikk og Galtvort-slottet er ikke ukjente for deg, men har du besøkt noen av dem før? Nå har du sjansen til å oppleve dem alle med denne turen.

Du trenger ikke engang å finne plattform 9 og 3/4 for å komme deg til parken; du velger bare tidspunktet og stedet i London der du vil ta bussen til parken. Når du bestiller disse billettene med transport inkludert, trenger du ikke å bekymre deg for noe som helst.

Anbefales hvis... du ikke vil gå glipp av Harry Potter-parken på London-besøket, men synes det er vanskelig å finne transport og komme deg dit på egen hånd.

Hvordan får jeg tak i billetter til Harry Potter Studios Park?

Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe
Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe

Hvis du virkelig ønsker å sette denne attraksjonen på programmet, er det best å bestille billetter på nettet så snart som mulig for å være sikker på å få plass i et bestemt tidsrom, ettersom kapasiteten er begrenset. Hver dag tar Harry Potter Studios Park imot tusenvis av besøkende fra alle verdenshjørner, noe som gjør den til en av de mest populære turistattraksjonene i London, noe som betyr at billettene går unna som ved et trylleslag!

Når det er sagt, kan du få tak i billetter til Harry Potter Studios Park på flere måter, enten med en pakke som inkluderer billetter og transport til Harry Potter Studios Park, eller du kan gjøre det på egen hånd.

Bestill billetter til Harry Potter Studios Park

Det beste alternativet: Bestill billetter med transport

Kart over den sirkulære bronsestrukturen| ©Bill Bartlett
Kart over den sirkulære bronsestrukturen| ©Bill Bartlett

Det finnes pakker som inkluderer både inngangsbilletter til Warner Bros. Studios og busstransport til og fra attraksjonen, og dette er et fantastisk alternativ hvis du reiser til London med familien, ettersom billettene i billettkontoret ikke inkluderer transport til Harry Potter Studios Park og attraksjonen ligger langt fra London sentrum (ca. en time unna).

På denne måten slipper du å bekymre deg for å finne egen transport (som er ganske dyrt i en by som London) eller ruter og forbindelser for å komme dit. Du slipper også å holde styr på rutetabellene for de ulike offentlige transportmidlene du må ta for å komme deg til studioene, og du slipper å gå glipp av overgangene.

Med små barn er det alltid litt av et eventyr å organisere en utflukt, men du kan spare deg selv for stresset med å stresse dem frem og tilbake for å komme deg dit ved å velge en busstransport som tar deg direkte til Harry Potter Studios Park fra London sentrum. Så enkelt er det!

Velg avgangssted for transporten

Men London er stort, så du kan velge mellom to alternativer for din transferbillettpakke. Jeg skal fortelle deg hva de er, så kan du velge det som passer deg best:

Bestill billetter til Harry Potter Park med transport fra King's Cross

Hvordan er det å besøke Harry Potter Studios Park på egen hånd?

Kvinne som ser på telefonen på gaten| © Daria Nepriakhina 🇺🇦
Kvinne som ser på telefonen på gaten| © Daria Nepriakhina 🇺🇦

Hvis du foretrekker å besøke Harry Potter Studios Park på egen hånd, kan du også kjøpe billetter på Warner Bros Studios nettsted. Disse gir kun adgang til Harry Potter Studios Park. De inkluderer ikke busstransport fra London sentrum (du må ordne transport på egen hånd).

Bestill billetter til Harry Potter Park

Hvor mye koster billetter til Harry Potter Studios Park?

Billetter til parken| ©jfer21
Billetter til parken| ©jfer21

Fra rundt £120 kan du kjøpe billetter til Harry Potter Studios Park med transport fra King Cross Station. Dette er det billigste alternativet hvis du vil slippe å finne annen offentlig eller privat transport for å komme deg dit. Hvis du velger pakken som starter fra Victoria, er prisen rundt 136 euro.

Men for å få vite billettprisene til Harry Potter Studios Park i detalj, slik at du bedre kan organisere budsjettet du trenger for å gjøre besøket, anbefaler jeg deg å lese innlegget Harry Potter Studios Park Ticket Prices and Harry Potter Tours in London. Det vil sikkert hjelpe deg med å fjerne noen tvil!

Bestill billetter til Harry Potter Park fra Victoria Station

Er billetter til Harry Potter Studios Park inkludert i noen av turistpassene?

Besøke Dursleys hus på omvisningen| ©Bill Bartlett
Besøke Dursleys hus på omvisningen| ©Bill Bartlett

Billetter til Harry Potter Studios Park er dessverre ikke inkludert i turistkortene for London (verken London Pass eller London Explorer Pass). Disse kortene inkluderer imidlertid turer til Harry Potter og andre filmlocations (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins osv.) gjennom Londons gater samt tilgang til en rekke turistattraksjoner i byen.

Hvis du er en stor fan av den unge trollmannens eventyr og fortsatt er sulten på mer etter å ha besøkt Harry Potter Studios Park, anbefaler jeg at du bestiller en Harry Potter-tur i London, for det er en flott måte å fortsette å nyte favorittsagaen på mens du utforsker den britiske hovedstaden og lærer kule fakta om filmene sammen med en ekspertguide.

Bestill en Harry Potter-tur i London

Hvor lang tid trenger du for å besøke Harry Potter Studios Park?

Kart over området| ©Karen Roe
Kart over området| ©Karen Roe

Du kan se hele Harry Potter Studios Park på ca. 3 timer.

Men hvis du er en stor fan av J.K. Rowlings romaner, vil du sannsynligvis tilbringe mer tid der og utvide besøket til 4 eller 5 timer for å utforske hver centimeter av parken og få med deg alle detaljene i Harry Potter-universet - det er så mye å se her!

Bestill billetter til Harry Potter-parken

Er det tilrådelig å dra til Harry Potter Studios Park med barn?

Gå nedover Driagon Alley med barna| ©Bill Bartlett
Gå nedover Driagon Alley med barna| ©Bill Bartlett

Uten tvil. Hvis du reiser til London med barn, vil et besøk i Harry Potter Studios Park være en av de kuleste opplevelsene dere kan gjøre sammen i løpet av ferien, spesielt hvis barna er fans av sagaen! Her er noen grunner til hvorfor:

 • De kommer til å kose seg med å gå rundt i kulissene fra filmene (den store spisesalen, skolekorridorene, Gryffindors oppholdsrom, lærernes kontorer, Dursley- og Weasley-husene osv.)
 • Du trenger ikke å gå til Harry Potter Studios Park kledd som en vanlig gompe, men for å leve deg enda mer inn i den magiske atmosfæren kan du kle deg ut som favorittkarakteren din.
 • Du kan også se originale gjenstander fra filmene og lære hvordan romanene ble levendegjort i filmene.

Det finnes imidlertid områder, som Lucious Malfoys hus eller Den forbudte skogen, som på grunn av sin dystre realisme kan skremme noen barn, særlig hvis de er veldig små. Vær oppmerksom på dette hvis du vil unngå disse rommene når du besøker Harry Potter Studios Park.

På den annen side, hvis dere er en familie som skal på denne omvisningen, anbefaler jeg at dere ikke velger den siste gangen dere går inn i Harry Potter Studios Park, da dere kommer sent tilbake til London og opplevelsen kan være utmattende for barna.

Bestill billetter til Harry Potter-parken fra King's Cross

Når åpner Harry Potter Studios Park i London?

Filmavis i parken| ©Bill Bartlett
Filmavis i parken| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park er åpen mandag til søndag, men åpningstidene varierer avhengig av hvilken dag du besøker parken.

 • Hverdager: åpent fra kl. 09.30 til 20.00
 • Helger: åpent fra kl. 8.30 til 22.00.

Sjekk imidlertid kalenderen når du kjøper billetter, da åpningstidene kan endres avhengig av britiske helligdager, vedlikehold av parken eller klargjøring av kulissene til spesielle arrangementer.

Slik kommer du til Harry Potter Studios Park

Busser fra London| ©Daria Shevtsova
Busser fra London| ©Daria Shevtsova

Organiserte turer til Harry Potter Studios Park inkluderer vanligvis busstransport til og fra attraksjonen, ettersom den ligger et stykke fra London sentrum. Disse turene har vanligvis avgang fra King's Cross eller Victoria Station, og bussen går direkte til Warner Bros. Studios.

Hvis du bestemmer deg for å dra til Harry Potter Studios Park på egen hånd, må du imidlertid være tålmodig og ta flere ulike transportmidler for å komme deg dit, og kombinere T-bane, tog og buss både frem og tilbake.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette, må du ikke gå glipp av innlegget Slik kommer du deg til Harry Potter Studios London, der det er beskrevet i mer detalj.

Bestill billetter til Harry Potter Park

Hvor kan du spise under besøket?

The Chocolate Frog Café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London
The Chocolate Frog Café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London

Besøket i Harry Potter Studios Park kommer sannsynligvis til å vare i flere timer, så det kan hende du blir sulten på et tidspunkt i løpet av besøket - en perfekt anledning til å ta en pause og ta en matbit for å lade batteriene!

Selv om du kan ta med deg din egen snacks i vesken for å slå i hjel matlysten i piknikområdet eller Backlot-området, finnes det også spisesteder inne i Warner Bros. studios. Det er et godt alternativ hvis du har glemt å ta med snacks, eller hvis du har med deg barn og vil at de skal få et mer solid måltid. Noen av disse er

 • The Hub Café: Serverer take-away-smørbrød og andre bakevarer samt varme og kalde Starbucks-spesialiteter. Åpent hele dagen.
 • The Chocolate Frog Café: Ideell for mellommåltider. Serverer et bredt utvalg av søtsaker, kaker, godbiter og iskrem. Også varm sjokolade. Åpent hele dagen.
 • The Backlot Café: Her kan du smake på det berømte smørølet! Menyen byr på et bredt utvalg av retter som smørbrød, hamburgere, pølser, salater og supper. Det finnes også en barnemeny. Åpent hele dagen.
 • The Food Hall: Serverer frokost, varme og kalde retter, smørbrød og et bredt utvalg av drikke. Åpent til kl. 20.00 de dagene parken stenger kl. 22.00 og til kl. 17.00 resten av tiden.

Bestill billetter til Harry Potter Park

Hva vil du se under besøket?

Harry Potters store sal| ©Karen Roe
Harry Potters store sal| ©Karen Roe

Studioene i Harry Potter-parken er delt inn i et innendørs- og et uteområde. Her er en oversikt over hva du kan se under omvisningen i parken:

 • Du kan gå gjennom ulike kulisser fra filmene, for eksempel Galtvorts store sal, plattform 9¾, Diagonallmenningen, professor Umbridges kontor og Den forbudte skogen.
 • Se noen av de originale rekvisittene og gjenstandene fra filmene, f.eks. eliksirrommet, minnenes garderobe, Weasleys trolldomskunster osv.
 • Kostymer til karakterene, quidditch-utstyr, kjoler, uniformer ...
 • Modeller og tekniske tegninger som ble brukt til å lage kulissene eller hvilke spesialeffekter som ble brukt til å filme enkelte scener.
 • Men i Harry Potter Studios Park kan du ikke bare se ting, men også trylle ved å svinge en tryllestav eller ri på en flygende kost.

Glem ikke å ta med kameraet, for du kommer til å ønske å ta mange bilder under besøket - du kommer til å ha det kjempegøy!

Bestill billetter til Harry Potter Park fra King Cross

Noen nyttige tips før du drar til Harry Potter Studios Park

Warner Studios gavebutikk| ©Alex Korting
Warner Studios gavebutikk| ©Alex Korting
 • Husk å bestille billetter til Harry Potter Studios Park på forhånd. Det er en av Londons mest populære attraksjoner, og billettene blir raskt utsolgt, særlig i høysesongen, på helligdager og spesielle datoer som jul.
 • Prøv å være der minst 30 minutter i forveien, for hvis du kommer senere enn bestilt tid, kan ikke personalet garantere at du kommer inn til neste ledige tid.
 • Barnevogner er tillatt i Harry Potter Studios Park, men det er et begrenset antall barnevogner per besøk.
 • Enten du besøker parken utkledd som gompe eller trollmann, må du huske å kle deg komfortabelt og etter årstiden - og ikke glem å ta på deg behagelige sko, for turen er lang!
 • Du kan ta med deg litt snacks og vann i vesken, som du kan spise på de anviste stedene.
 • Fører- og assistansehunder kan tas med inn i Harry Potter Studios Park for de som trenger det.
 • Husk å ta en tur innom gavebutikken før dere drar for å kjøpe en suvenir fra den spesielle dagen.

Bestill billetter til Harry Potter Park fra Victoria Station