Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Billetter til Harry Potter Studios London Park: hvor og hvordan kjøpe billetter til parken

Skal du til London og ønsker å besøke Harry Potter Studios Park? Hvis du er fan av J.K. Rowlings saga, finner du her alt du trenger å vite om billetter og besøket for å gjøre drømmen din til virkelighet.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

10 minutter lest

Billetter til Harry Potter Studios London Park: hvor og hvordan kjøpe billetter til parken

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Etter å ha filmet alle Harry Potter-filmene i Warner Bros. studioer, bestemte Warner Bros. seg for å bevare flere av de originale kulissene og rekvisittene som hadde dukket opp i filmene og vise dem til fansen i Harry Potter Studios Park like utenfor London.

Denne attraksjonen ble umiddelbart en av de beste tingene å gjøre i London og derfor en av de mest populære, så bestill billettene dine raskt fordi de blir utsolgt!

Det beste alternativet

Harry Potter Studios billetter med transport fra London

Glem planlegging. Alt er inkludert i prisen: inngangspenger og transport.

Det perfekte alternativet for ikke å bekymre deg for noe annet enn å nyte besøket ditt i Harry Potter Warner Park, rekreasjonene av settene, produksjonen av filmene og hele det magiske universet til Galtvort.

Hvis du leser dette, har du sannsynligvis sett Harry Potter-filmene og kanskje også lest bøkene. Steder som Diagon Alley, Gringotts Bank, Ollivanders butikk og Galtvort slott er ikke ukjente for deg, men har du noen gang vært på noen av dem? Nå har du sjansen til å nyte dem alle med denne turen.

Du trenger ikke engang å finne plattform 9 og 3/4 for å komme til parken; bare velg tidspunktet og punktet i London der du skal ta bussen til parken. Å bestille disse billettene med transport inkludert betyr at du ikke trenger å bekymre deg for noe som helst.

Anbefales hvis... du ikke vil gå glipp av Harry Potter Park på ditt besøk i London, men å finne transport for å komme deg dit og komme deg dit på egen hånd er en skikkelig hodepine.

Hvordan få tak i billetter til Harry Potter Studios Park?

Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe
Harry Potter Studios Park i London| ©Karen Roe

Hvis du er seriøs med å sette denne attraksjonen på agendaen din, er det best å bestille billettene dine på nettet så snart som mulig for å sikre at du får plass på et bestemt tidspunkt, ettersom kapasiteten er begrenset. Hver dag mottar Harry Potter Studios Park tusenvis av besøkende fra alle verdenshjørner, noe som gjør den til en av de mest populære turistattraksjonene i London, noe som betyr at billettene går unna som ved et trylleslag!

Når det er sagt, kan du få tak i billetter til Harry Potter Studios Park på flere måter: enten med en pakke som inkluderer billetter og transport til Harry Potter Studios Park, eller du kan dra dit alene.

Bestill billetter til Harry Potter Studios Park

Det beste alternativet: bestill billetter med transport

Bronse sirkulært strukturkart| ©Bill Bartlett
Bronse sirkulært strukturkart| ©Bill Bartlett

Det finnes pakker som inkluderer både inngang til Warner Bros. studioer og busstransport til og fra attraksjonen. Du kan få dem fra 107 €Hellotickets.

Dette er et fantastisk alternativ å vurdere hvis du reiser til London som en familie, ettersom billettene i billettkontoret ikke inkluderer reise til Harry Potter Studios Park og attraksjonen ligger langt fra London sentrum (omtrent en time unna).

På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for å finne din egen transport (som i en by som London er ganske dyrt) eller rutene og forbindelsene for å komme dit. Du trenger heller ikke å holde styr på rutetidene for de forskjellige offentlige transportmidlene du må ta for å komme deg til studioene og ikke gå glipp av overgangene.

Med små barn er det alltid litt av et eventyr å organisere en utflukt, men du kan spare deg selv for stresset med å skynde dem frem og tilbake ved å velge en busstransport som tar deg direkte til Harry Potter Studios Park fra London sentrum. Så enkelt er det!

Velg avgangssted for transporten din

Men London er stort, så du kan velge mellom to alternativer for billettpakken din. Jeg skal fortelle deg hva de er, og du velger den som passer deg best:

Hvordan er det å besøke Harry Potter Studios Park på egen hånd?

Kvinne ser på telefonen på gaten| © Daria Nepriakhina 🇺🇦
Kvinne ser på telefonen på gaten| © Daria Nepriakhina 🇺🇦

Hvis du foretrekker å besøke Harry Potter Studios Park på egen hånd, kan du også kjøpe billetter fra Warner Bros Studios-nettstedet. Disse gir kun tilgang til Harry Potter Studios Park. De inkluderer ikke bus stransport fra London sentrum (du må ordne transport selv).

Bestill billetter til Harry Potter Park

Hvor mye koster billetter til Harry Potter Studios Park?

Billetter til parken| ©jfer21
Billetter til parken| ©jfer21

Fra rundt 107 euro kan du kjøpe billetter til Harry Potter Studios Park med transport fra Victoria Station. Dette vil være det billigste alternativet hvis du vil glemme å finne annen offentlig eller privat transport for å komme deg dit. Hvis du velger pakken som går fra King's Cross, er prisen rundt 120 euro.

For å vite prisene på Harry Potter Studios Park-billettene i detalj og for å bedre kunne organisere budsjettet du trenger for å gjøre besøket, anbefaler jeg deg imidlertid å lese innlegget Harry Potter Studios Park billettpriser og Harry Potter Tours i London. Det vil sikkert hjelpe deg med å fjerne noen tvil!

Bestill billetter til Harry Potter Park

Er billetter til Harry Potter Studios Park inkludert i noen av turistpassene?

Besøke Dursleys hus på turné| ©Bill Bartlett
Besøke Dursleys hus på turné| ©Bill Bartlett

Dessverre er ikke billetter til Harry Potter Studios Park inkludert i London Tourist Cards (verken London Pass eller London Explorer Pass). Disse kortene inkluderer imidlertid turer til Harry Potter og andre filmsteder (Bridget Jones, James Bond, Sherlock Holmes, Mary Poppins osv.) gjennom Londons gater, samt tilgang til en rekke turistattraksjoner i byen.

Hvis du er en stor fan av den unge trollmannens eventyr og etter å ha besøkt Harry Potter Studios Park fortsatt er sulten på mer, anbefaler jeg at du blir med på en av disse turene (med eller uten turistkortet) fordi de er en fin måte å fortsette å nyte favorittsagaen din mens du utforsker den britiske hovedstaden og lærer kule fakta om filmene med en ekspertguide.

Bestill en Harry Potter-tur i London

Hvor mye tid trenger du for å besøke Harry Potter Studios Park?

Kart over området| ©Karen Roe
Kart over området| ©Karen Roe

Du vil kunne se hele Harry Potter Studios Park på omtrent 3 timer.

Men hvis du er en stor fan av J.K Rowlings romaner, vil du sannsynligvis ønske å tilbringe mer tid der og utvide besøket til 4 eller 5 timer for å utforske hver tomme av parken og ta inn alle detaljene i Harry Potter-universet - det er så mye å se her!

Bestill billetter til Harry Potter Park

Er det tilrådelig å dra til Harry Potter Studios Park med barn?

Å gå ned Driagon Alley med barna| ©Bill Bartlett
Å gå ned Driagon Alley med barna| ©Bill Bartlett

Uten tvil. Hvis du reiser til London med barn, vil et besøk til Harry Potter Studios Park være en av de kuleste opplevelsene du kan gjøre sammen i løpet av ferien, spesielt hvis barna er fans av sagaen! Her er noen grunner til hvorfor:

 • De vil kose seg med å besøke filmsettene (den store spisesalen, skolekorridorene, Gryffindors fellesrom, lærernes kontorer, Dursley- og Weasley-husene osv.)
 • Faktisk trenger du ikke å kle deg ut på Harry Potter Studios Park som enkle gomper, men for å fordype deg enda mer i den magiske atmosfæren, kan du kle deg ut som favorittkarakteren din. Barna vil elske ideen, og du vil få noen fantastiske bilder.
 • De vil også kunne se originale gjenstander fra filmene og lære hvordan romanene ble brakt til kinoen. De vil bli overrasket over turen, og det vil være et minne de aldri vil glemme fra barndommen.

Det er imidlertid områder som Lucious Malfangs hus eller Den forbudte skogen som på grunn av sin dystre realisme kan skremme noen barn, spesielt hvis de er veldig små. Bare husk dette i tilfelle du vil unngå disse rommene under omvisningen i Harry Potter Studios Park.

På den annen side, hvis du skal på denne turen som en familie, anbefaler jeg deg å prøve å ikke velge den siste gangen du går inn i Harry Potter Studios Park, da du kommer tilbake til London veldig sent, og opplevelsen kan være utmattende for barna.

Bestill billetter til Harry Potter Studios Park

Når åpner Harry Potter Studios Park i London?

Filmavis i parken| ©Bill Bartlett
Filmavis i parken| ©Bill Bartlett

Harry Potter Studios Park er åpen mandag til søndag, men åpningstidene varierer avhengig av hvilken dag du besøker.

 • Hverdager: åpent fra 9:30 til 20:00.
 • Helger: åpent fra 8:30 til 22:00.

Sjekk imidlertid kalenderen når du kjøper billetter, da åpningstidene kan endres avhengig av britiske helligdager, vedlikehold av parken eller for å forberede kulissene til spesielle arrangementer.

Hvordan komme seg til Harry Potter Studios Park

Busser fra London| ©Daria Shevtsova
Busser fra London| ©Daria Shevtsova

Organiserte turer til Harry Potter Studios Park inkluderer vanligvis busstransport til og fra attraksjonen, ettersom den ligger et stykke fra London sentrum. Disse turene går vanligvis fra King's Cross eller Victoria Station, og bussen går direkte til Warner Bros. Studios.

Hvis du bestemmer deg for å dra til Harry Potter Studios Park på egen hånd, må du imidlertid være tålmodig og ta flere forskjellige transport midler for å komme deg dit og kombinere undergrunnsbane, tog og buss både dit og tilbake.

For mer informasjon om dette, ikke gå glipp av innlegget Hvordan komme seg til Harry Potter Studios London hvor det er dekket i mer detalj.

Bestill billetter til Harry Potter Park

Hvor kan du spise under besøket?

Chocolate Frog Café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London
Chocolate Frog Café i Warner Studios| ©Warner Bros. Studio Tour London

Besøket ditt i Harry Potter Studios Park vil sannsynligvis ta flere timer, så du vil kanskje oppleve at du blir sulten på et eller annet tidspunkt i løpet av besøket - den perfekte muligheten til å ta en pause og ta en matbit for å lade batteriene!

Selv om du kan ta med din egen snacks i vesken for å stille sulten i piknikområdet eller Backlot-området, er det også steder å spise under besøket ditt inne i Warner Bros. studioene. Det er et godt alternativ hvis du glemte å ta med snacks eller hvis du drar med barn og vil at de skal ha et mer solid måltid. Noen av disse er

 • The Hub Café: Serverer take-away-smørbrød og andre bakevarer samt varme og kalde Starbucks-spesialiteter. Åpent hele dagen.
 • The Chocolate Frog Café: Ideell for snacks. Serverer et bredt utvalg av søtsaker, kaker, godbiter og iskrem. Også varm sjokolade. Åpent hele dagen.
 • The Backlot Café: Her kan du smake på det berømte smørølet! Menyen tilbyr et bredt utvalg av retter som smørbrød, hamburgere, pølser, salater og supper. Det finnes også en barnemeny. Åpent hele dagen.
 • The Food Hall: Serverer frokost, varme og kalde retter, smørbrød og et bredt utvalg av drikkevarer. Åpent til kl. 20.00 de dagene parken stenger kl. 22.00 og til kl. 17.00 resten av tiden.

Bestill billetter til Harry Potter Park

Hva vil du se under besøket ditt?

Harry Potters store sal| ©Karen Roe
Harry Potters store sal| ©Karen Roe

Studioene i Harry Potter Park er delt inn i innendørs og utendørs områder. Her er et sammendrag av hva du kan se under omvisningen i parken:

 • Du kan gå gjennom ulike kulisser fra filmene, som Galtvort store sal, perrong 9¾, Diagonallmenningen, professor Umbridges kontor eller Den forbudte skog.
 • Se noen av de originale rekvisittene og gjenstandene fra filmene, f.eks. eliksirrommet, minnenes garderobe, Weasleys trolldommer osv.
 • Kostymertil karakter ene, rumpeldunkutstyr, kjoler, uniformer ...
 • På den annen side, hvis du liker kinoens hemmeligheter eller hvordan filmene ble laget, kan du under besøket også se modellene og tekniske tegningene som ble brukt til å lage settene eller hvilke spesialeffekter som ble brukt til å filme visse scener eller metoden de brukte for å gjenskape fantastiske dyr som basilisken, edderkoppen Aragog eller hippogriffen.
 • Ah, men i Harry Potter Studios Park kan du ikke bare se ting, men også gjøre magi ved å svinge en tryllestav eller ri på et flygende kosteskaft.

Ikke glem å ta med kameraet ditt, for du kommer til å ta mange bilder under besøket - du kommer til å ha det kjempegøy!

Bestill billetter til Harry Potter Park

Noen nyttige tips for å dra til Harry Potter Studios Park

Warner Studios gavebutikk| ©Alex Korting
Warner Studios gavebutikk| ©Alex Korting
 • Husk å bestille billetter på nettet på forhånd til Harry Potter Studios Park. Det er en av Londons mest populære attraksjoner, og billettene blir raskt utsolgt, spesielt i høysesongen, på helligdager eller spesielle datoer som jul.
 • Når du bestiller billetter, må du velge en dato og et tidspunkt for besøket. Prøv å være der minst 30 minutter i forveien, for hvis du kommer senere enn det tidspunktet du har bestilt, kan ikke personalet ved attraksjonen garantere at du kan komme inn senere i neste ledige tidsluke, så husk å være veldig punktlig!
 • Barnevogner er tillatt i Harry Potter Studios Park, men det er et begrenset antall barnevogner per besøk. Derfor anbefales det at du parkerer dem gratis i garderoben hvis det er mulig. Doble barnevogner er ikke tillatt.
 • Enten du besøker parken utkledd som gomp eller trollmann, må du huske å ha på deg behagelige klær som passer til været på den tiden av året du besøker parken - og ikke glem å ta på deg behagelige sko siden turen er lang!
 • Du kan ta med deg litt snacks og vann i sekken for å spise der i de utpekte områdene.
 • Førerhunder og assistansehunder er tillatt i Harry Potter Studios Park. Du må ta med deg gyldig legitimasjon, samt eventuell nødvendig dokumentasjon eller vester.
 • Før du drar, husk å stikke innom gavebutikken for å kjøpe en suvenir fra denne spesielle dagen. Alternativt kan du sjekke ut innlegget De beste Harry Potter-butikkene i London for å se hvor ellers i London du også kan kjøpe kule Harry Potter-suvenirer.

Bestill billetter til Harry Potter Park