Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Harry Potter omvisningi London

4.3
(23955 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Varighet: 2 timer
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
kr 224 kr 204
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Hvis du er ute etter moro i London med Harry Potter-temaet i bakgrunnen, er dette din tur. Det er en interaktiv vandretur som varer i omtrent to timer og hvor grupper på rundt 25 reisende er tillatt. Du vil kunne oppdage, ved hjelp av en ekspertguide, mange punkter i den britiske hovedstaden hvor de åtte filmene fra sagaen om den unge magikeren ble spilt inn.

I tillegg til å besøke stedene der Harry Potter-tolkene besøkte Soho, Covent Garden eller Trafalgar Square , må du også teste kunnskapen din om denne sagaen i et trivielt spill. Og du blir sortert inn i et hus! Kommer du fra Gryffindor? Oppdag alt dette og mye mer i denne morsomme aktiviteten rundt London

 • Dette er en interaktiv turaktivitet som varer i omtrent to timer
 • Under turen vil du teste kunnskapen din i en triviell og du vil delta i en konkurranse med noen premier fra en ekspertguide
 • Besøk de forskjellige plasseringene til de åtte Harry Potter-filmene i London sentrum

Dette er inkludert

 • ekspertguide
 • Harry Potter interaktiv tur
 • Spill
 • konkurranser med premier

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Hvis du er en "potterman" eller bare vil ha det gøy i London, med Harry Potter som hovedtema, er dette din tur. I en aktivitet som varer cirka to timer og hvor rundt 25 reisende er tillatt. En ekspertguide for denne sagaen vil følge deg for å forklare alle anekdotene til utøverne og stedene der filmene ble spilt inn.

Det er en interaktiv ekskursjon der barn til voksne inviteres. Kunnskapen din vil bli testet med en trivial, og du vil bli klassifisert i lag , etter de fire Galtvort-husene. Vil du si nei til Slytherin? I tillegg har du muligheten til å vinne premier med de forskjellige konkurransene som vil finne sted under ekskursjonen.

Filmverdenen i London med Harry Potter vil være for dine føtter på denne turen, hvor du vil se favorittstedene til skuespillerne og skuespillerinnene, regissørene og manusforfatterne til sagaen om den unge trollmannen. Noen av disse stedene er i Soho, Covent Garden eller Trafalgar Square. Med forklaringene til guiden vil du sikkert finne scenene umiddelbart i filmene.

Ta på deg de berømte Harry Potter-brillene for å se London sentrum på den morsomste måten! Og ikke glem at denne turen vil finne sted uavhengig av værforholdene, så vi anbefaler at du går med passende klær og fottøy.

Anmeldelser

4.3
· 23955 Anmeldelser
 • I
  Ismael
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg hadde først skilt denne aktiviteten for en mandag og ankomstflyet mitt ble forsinket, så jeg måtte flytte hele reiseruten. Jeg var bekymret for at jeg ikke ville motta refusjonen eller miste opplevelsen. De lot meg kansellere det uten problemer, og jeg ombestemte det til torsdag! Alt var perfekt, fra oppmerksomheten mottatt og til turen og informasjonen gitt av guiden.
 • I
  India
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt lovet i beskrivelsen ble oppfylt. Vi møtes på det angitte punktet, vi fortsetter helt til Soho, Trafalgar Square, etc.
 • L
  Luigui
  5
  (0 Anmeldelser)
  Selv om det er en gåtur, gikk jeg med min mor i rullestol. I beskrivelsen indikerte det at det var noen trapper, men guiden og ledsagerne var veldig snille til å gå litt mer for å tilpasse seg stien. Hun hadde det veldig bra, og det var utrolig å gå gjennom denne opplevelsen sammen med henne siden vi så alle Harry Potter-filmene sammen for mange år siden.
 • C
  Cristina
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg er ikke en stor fan av Harry Potter, men jeg dro på grunn av min eldste sønn som elsker det. Det var kort, men nok! Vi hadde en flott tid
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler