Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Harry Potter Studios Billetter med Transfer fra King's Cross i London

4.8
(3504 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
kr 1.722 kr 1.566
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Nyt trollmannsverdenen med disse Harry Potter Studios Park-billettene med rundturstransport fra King's Cross i London. I en aktivitet som varer rundt syv og en halv time , vil du fordype deg i en opplevelse der du vil følge i fotsporene til den unge trollmannen med arret.

Transport vil foregå via en Warner Bros.-dobbeltdekker buss , lik Knight Bus omtalt i sagaen, fra London sentrum. I studioene, som ligger nordvest for den britiske hovedstaden, vil du få muligheten til å se autentiske sett , rekvisittene som ble brukt i filmene og gå inn i Diagon Alley for å se hva du trenger for det neste magiske skoleåret.

 • Fordyp deg i den magiske verdenen til Harry Potter med disse Harry Potter Studios Park-billettene
 • Nyt en aktivitet som varer omtrent syv og en halv time der du vil ha muligheten til å se de virkelige dekoratørene av filmene og rekvisittene som ble brukt, blant mange andre ting
 • Slapp av på en Warner Bros.-dobbeltdekker buss for en rundturstransport fra King's Cross i London, som ligger omtrent en time unna

Dette er inkludert

 • Harry Potter Studios Park-billetter
 • Rundturstransport i en toetasjes buss
 • Wi-Fi-tilkobling om bord
 • Mat og Drikke

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Oppdag trollmannsverdenen til den berømte trollmannen Harry Potter med disse Harry Potter Studios Park-billettene med rundturstransport på en dobbeltdekkerbuss fra King's Cross i London. I en aktivitet som varer rundt syv og en halv time , vil du få muligheten til å fordype deg i de sanne settingene til ungdomssagaen.

Under den lange omvisningen i studioene vil du kunne gå inn i Storsalen eller Den Forbudte Skog . Der gjennomførte hovedpersonene i denne historien av JK Rowling, som feide både boksalg og filmbokskontorer, alle eventyrene som hektet hele verden.

Du vil bli overrasket over å gå gjennom de samme settene som Harry Potter eller Hermione Granger spilte. I tillegg vil du ha sjansen til å se de originale rekvisittene og kostymene som ble brukt i løpet av tiåret filmene ble produsert på utstilling.

En viktig avtale er Diagon Alley , hvor de unge magikerne måtte gå hvert år for å kjøpe det de trengte for det nye magiske skoleåret. Der kan du stoppe og kjøpe produkter du kan ha som suvenirer eller prøve brekkpillene, fra Weasleys' Wizard Wheezes-butikk, fra de mest kjente tvillingene i sagaen.

For å fullføre opplevelsen vil du kunne prøve det populære smørølet , som hovedpersonene nøt da de dro ut til Hogsmeade.

På samme måte vil du med disse billettene ha tilgang til de midlertidige utstillingene til studioene. For eksempel det av "magisk ugagn" eller det av "mørke kunst". Det anbefales derfor å besøke den offisielle nettsiden til studiene for å finne ut hva programmet er.

For returoverføringen vil du reise fra King's Cross , akkurat som ungdommene gjorde da de dro til Galtvort fra plattform 9 ¾.

Anmeldelser

4.8
· 3504 Anmeldelser
 • D
  Donella
  5
  (0 Anmeldelser)
  Mine favorittdeler var skogen og den ildpustende dragen i Gringotts
 • L
  Lissandra
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en magisk opplevelse. Jeg elsket å se kulissene og lære interessante ting bak kulissene
 • C
  Capricia
  4
  (0 Anmeldelser)
  Veldig god opplevelse! Det er et must for Harry Potter-fans, man kan bli i timevis og se på detaljene i studiene
 • A
  Alberto
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alt er kjempebra! Hver eneste detalj. Turen er punktlig, jeg kan ikke klage. Maten kan bli bedre!
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler