Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Dagstur fra London til Paris med høyhastighetstog

4.5
(205 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 15 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
4.754 € 4.322 €
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Dediker en dag på turen til London for å bli kjent med en annen av Europas hovedsteder, Paris . På denne utflukten, som varer i cirka 15 timer totalt, skal du reise fra London, og takket være et høyhastighetstog kommer du til den franske hovedstaden.

Under hele reisen, som i Paris, vil du bli ledsaget av en reiseleder mens du er en del av en gruppe på maksimalt 20 personer. Med ham vil du besøke det vakre og tradisjonelle distriktet Sacré-Coeur , inkludert også en cruisetur på Seinen. På denne turen vil du bli utstyrt med en 3-retters lunsj og champagne.

 • Besøk Paris takket være et høyhastighetstog som går fra London
 • La en guide vise deg den franske hovedstaden og forklare alle dens hemmeligheter
 • Denne ekskursjonen inkluderer en inngangsbillett til et cruise på Seinen med 3-retters lunsj og champagne

Dette er inkludert

 • Dagstur til Paris fra London
 • Rundtur med høyhastighetstog
 • Tur guide
 • Besøk til Sacred Heart

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Besøk Paris, den vakre byen med lys og kjærlighet, på denne dagsturen fra London . London har mye å tilby, men det er ikke verst å kjenne til en annen av de viktigste hovedstedene på kontinentet, som Paris. Nærmere bestemt varer utflukten rundt 15 timer totalt, og turene foretas med høyhastighetstog . Disse turene er inkludert i prisen og gjennomføres med maksimalt 20 personer per gruppe.

På den annen side, for å nyte ditt besøk til Paris fullt ut, vil du alltid bli ledsaget av en reiseleder som vil forklare alt du trenger å vite om byen. Under denne turen til Paris vil du besøke Sacré-Coeur-distriktet , fullt av parisisk ånd og anekdoter av alle slags karakterer.

Men dette er ikke alt, siden du også vil nyte et cruise på Seinen. Under turen vil du lytte til byens kommentarer takket være reiselederen. Du vil kunne observere viktige monumenter som Eiffeltårnet eller Les Invalides fra det rolige vannet.

Dette vil tillate deg å ha en oversikt over hele byen slik at du kan gå fornøyd, selv om du bare bruker 1 dag i den. Dessuten vil du ikke bare nyte severdighetene på cruiset, da en full 3-retters lunsj med champagne til følger er inkludert.

Anmeldelser

4.5
· 205 Anmeldelser
 • J
  Jennifer
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt var fantastisk, det eneste jeg vil legge til ville være å kunne returneres til hotellet eller hvor man bor, siden prisen er litt høy
 • S
  Sarah
  5
  (0 Anmeldelser)
  Før vi booket turen, visste mannen min og jeg at det ville bli en kommende opplevelse. Vi var veldig spente da dagen endelig kom, og vi nøt den. Å gjenta
 • L
  Linda
  4
  (0 Anmeldelser)
  En av turene jeg har likt best, men guiden var litt atskilt fra gruppen, og han ga oss ikke mye informasjon om byen, men mer som en introduksjon
 • M
  Megan
  5
  (0 Anmeldelser)
  En dag uten like, den kan ikke sammenlignes med noen annen ekskursjon jeg har gjort
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler