Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Niagarafossen fra NYC: 1 dagstur vs 2 dagstur

Hvis du er i New York og ønsker å besøke Niagarafallene, lurer du kanskje på hvordan du får mest mulig ut av tiden. Her er noen nyttige tips

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutter lest

Niagarafossen fra NYC: 1 dagstur vs 2 dagstur

Niagarafallene og Parador Resort | ©Eddie Bugajewski

Å besøke Niagarafallene er et sikkert kort. Jeg kan forsikre deg om at du ikke vil bli skuffet. Det er ikke uten grunn at det kalles et av verdens underverker. Så hvis du vil se mange av scenene du har sett på film, er det bare å gripe sjansen!

Hvis du allerede har bestemt deg for å dra dit, er neste steg om du vil bestille en dagstur til Niagara Falls eller velge en todagers Niagara Falls-tur. Er én dag nok til å se nok? Hvor lang tid tar det å se alt? Er det verdt å tilbringe to dager der? Les videre, så hjelper jeg deg med å bestemme deg!

Hvor lang tid trenger jeg for å se fossen?

Parador og fossefallene| ©Aditya Chinchure
Parador og fossefallene| ©Aditya Chinchure

Når du reiser til Niagarafallene, bør du huske på at du trenger minst én dag for å se alle de viktigste severdighetene, og helst to dager for å utforske dette fantastiske stedet i fred og ro.

  • Hvis du har tid og mulighet, kan du bestille en todagers tur til Niagara Falls og få en uforglemmelig opplevelse.
  • Hvis turen er kort, kan du bestille en dagstur til Niagarafallene og få mest mulig ut av den. Det går kanskje litt fort, men du får med deg høydepunktene, og du kommer ikke tilbake fra ferien uten å ha besøkt fossen.

Når du har valgt tidspunkt for reisen, kan du velge den ene eller andre attraksjonen avhengig av hvor mye tid du har til rådighet. Jeg kan forsikre deg om at det er mye å se og nyte- les videre!

Bestill din Niagara Falls-tur

Opplev Niagarafallene om natten

Niagarafallene om natten| ©Ahmed Raza Khan
Niagarafallene om natten| ©Ahmed Raza Khan

Hvis du skulle være i tvil... fossen slukker aldri! Det betyr at de er i konstant bevegelse og renner 24 timer i døgnet. Et utrolig skue som du kan nyte hvis du bestemmer deg for å bestille en tur til Niagarafallene og overnatte der. Hver natt er fossen opplyst, slik at du kan se den i all sin prakt.

Tenk også på følelsen av å se dette naturparadiset i måneskinnet og under stjernene. Imponerende, ikke sant? Og som om ikke det var nok, er det fyrverkeri flere kvelder i uken. Dette skjer på fredager, lørdager og søndager:

  • Fredager, lørdager og søndager fra andre halvdel av mai.
  • Fra midten av juni er det fyrverkeri hver kveld fra kl. 22.00 og utover.
  • Fra begynnelsen av september til begynnelsen av oktober er det fredager, lørdager og søndager i en måned til.

Bestill en todagers tur til Niagarafallene

Er det verdt å dra til Niagarafallene bare én dag?

Utsikt over fossen i Canada| ©Bianca Ackermann
Utsikt over fossen i Canada| ©Bianca Ackermann

Selvfølgelig er det verdt å bestille en tur til Ni agarafallene selv om det bare er en dagstur. Kanskje har du ikke mer tid til rådighet enn du ønsker på turen til New York. Og hvis du skulle være i tvil, anbefaler jeg deg 100 % å tilbringe en hel dag i dette paradiset.

Dessuten finnes det nok av aktiviteter å gjøre på bare én dag. Her er noen eksempler tilpasset enhver smak og ethvert behov. Ta med deg penn og papir og... noter!

Bestill turen til Niagarafallene

De beste attraksjonene du kan oppleve hvis du bare drar på dagstur

Vindenes hule| ©Kari
Vindenes hule| ©Kari

Her finner du de beste aktivitetene du kan gjøre på turen til de berømte og fantastiske Niagarafallene. Du kan selvfølgelig kombinere dem som du vil for å få mest mulig ut av tiden din.

Vindenes hule

En unik opplevelse ved foten av f ossen er å bestille en guidet tur til Niagara Falls med billetter til Cave of the Winds. Her kan du gå fritt på de lange treplattformene og beundre, og til og med føle eller ta på, vannets kraft.

På denne attraksjonen får du først se en video som forklarer historien til dette naturmuseet. Deretter får du utdelt en mackintosh og sandaler og blir firt ned til plattformene slik at du kan nå utsiktsplattformen og nyte lyden og fuktigheten. Besøk Cave of the Winds - det er definitivt et skue!

Det er et flott alternativ ettersom det ikke er noen tidsbegrensning, og du kan nyte attraksjonen så lenge du vil.

Maid of the mist

En annen av de mest populære attraksjonene på en Niagara Falls-tur. Du kommer inn i de mest imponerende fossene fra bunnen og ned til bassenget, og kan nyte turen som aldri før.

Det beste av alt er at det ikke tar mye tid av dagen, ettersom turen tar ca. 25 minutter. Du kan kjøpe billett til båten på dagen og på stedet inntil 15 minutter før avgang. Maid of the Mist er et must hvis du bestemmer deg for å gjøre det til en dagstur.

Niagara Falls Scenic Trolley

Denne fantastiske vognen i vintage-stil tar deg rundt i Falls Park. En 5 km lang tur som tar deg gjennom fakta og historie om denne naturlige oasen, høres flott ut, ikke sant?

Eventyrteater

Her vises en 30-minutters film på storskjerm. Bli kjent med alle historiene om fossen. Hver time er det visning av filmen

Bestill turen til Niagarafallene

Ekstra attraksjoner du kan oppleve hvis du reiser i to dager

Fisk i akvariet i Niagara| ©Anthony Sokolik
Fisk i akvariet i Niagara| ©Anthony Sokolik

Hvis du bestemmer deg for å bestille en todagers tur til Niagarafallene, synes jeg et besøk til Maid of the mist eller Cave of the winds er et must.

Du kan også se visningen av filmen Legends of adventure, Adventure Theatre-filmen... samt mange andre aktiviteter. Og fremfor alt med mye mer ro.

Bortsett fra alt dette er det andre aktiviteter du kan gjøre på din andre dag ved fossen. Kanskje du har lyst på en guidet tur eller litt mer i ditt eget tempo. Hold øynene åpne!

Niagara akvarium

Et akvarium med over 120 marine arter, dyreshow og foredrag av eksperter på området. Det har mer enn 30 utstillinger, og jeg vil trekke frem pingviner, rokker og haier.

Det er utrolig fordi dette akvariet legger vekt på dyrevelferd i enhver forstand av ordet! Bestem deg for å besøke det, for det har mange truede og utrydningstruede arter. Du kan finne ut mye mer på akvariets offisielle nettside.

Turstier

I tillegg til alle disse attraksjonene kan du benytte den andre dagen til å vandre fritt i parken, og jeg kan forsikre deg om at du ikke vil bli skuffet. Det finnes endeløse ruter gjennom dette naturparadiset som du kan gå i ro og mak og i ditt eget tempo - et under!

Bestill din todagers tur til Niagarafallene

Det beste valget hvis du besøker New York for første gang

Inn i Niagarafallene som en del av turen| ©Sue Waters
Inn i Niagarafallene som en del av turen| ©Sue Waters

Dureiser kanskje med svært begrenset tid. Noen ganger er det vanskelig å få plass til alt du ønsker å gjøre på noen få dager, men du ønsker ikke å utelate noe.

Hvis du reiser til New York, har du sikkert lyst til å fordype deg i byen, det travle livet og actionen... Så hvis du har lyst til å se Niagarafallene og få litt avveksling, bør du ** bestille en dagstur til Niagarafallene** og få mest mulig ut av det.

Benytt anledningen til å besøke Maid of the Mist eller Cave of the Winds for å få med deg det beste av fossen... og aldri bedre!

Bestill en tur til Niagarafallene

To-dagers tur hvis du tilbringer mye tid i New York City

Veier til Niagarafallene| ©Bradley Howard
Veier til Niagarafallene| ©Bradley Howard

Noen ganger har du råd til å reise noen dager lenger enn forventet, eller du kjenner rett og slett byen, men har gått glipp av noe og ønsker å bruke litt tid på det. I så fall kan du bestille en todagers tur til Niagara Falls og nyte to flotte dager.

I så fall kan det være en fordel å reise med bil eller buss for å få med deg mer av naturen på veien ut av New York City til dette naturparadiset.

Bestill en todagers tur til Niagarafallene

Velg en todagers tur hvis du reiser med barn.

Barn i Niagara| ©Illini Gardner
Barn i Niagara| ©Illini Gardner

Nesten alle aktivitetene passer for barn. Fra akvariet, eventyrteateret, trikken gjennom parken og til og med båtturen med Maid of the Mist.

De vil ha det kjempegøy når de ser på landskapet og kjenner fuktigheten og vannet som faller på kroppen. De vil ha det kjempegøy! I dette tilfellet ... tror jeg det beste for dem ville være å bestille en todagers tur til Niagarafallene, slik at de ikke ender opp utmattet.

Jeg vet ikke om de vil ha det bedre eller deg, det jeg vet er at det vil være en utrolig opplevelse for hele familien og alt dette ... midt i naturen! Jeg legger igjen denne artikkelen om ting å gjøre med barn i Niagara Falls i tilfelle du vil ha mer informasjon.

Bestill en todagers tur til Niagarafallene

Velg det beste alternativet for budsjettet ditt

Tur til Niagara Falls| ©Tim Gouw
Tur til Niagara Falls| ©Tim Gouw

Hva kommer det til å koste meg? Noen ganger er det vanskelig å spare penger når man reiser til et annet land, og spesielt når man vil se så mye i New York, kan jeg fortelle deg at det å besøke Niagarafallene kan være et svært økonomisk alternativ hvis du vil! I så fall, og for å spare så mye som mulig, er det beste du kan gjøre å bestille en dagstur til Niagara Falls. Når du først er der, kan du velge mellom mange billige og gratis alternativer.

Det er sant at du må investere i transport, men når du først er der, vil du kunne gjøre veldig billige eller til og med gratis aktiviteter. Blant de billigste alternativene er en billett til kinoen for å se filmen, observasjonstårnet eller turstier i parken.

Hvis du derimot har et stramt budsjett, er valget mitt klart: Bestill en helikoptertur for å se Niagarafallene fra luften.

Bestill en tur til Niagarafallene

Velg den turen som passer best avhengig av årstid

Vinter ved Niagarafallene| ©Christian Collins
Vinter ved Niagarafallene| ©Christian Collins

Jeg må fortelle deg at du ikke vil kunne nyte alle aktivitetene jeg har snakket om året rundt. Derfor må du vurdere hvilken tid på året som passer best for å se f ossen, for å avgjøre om du skal bestille en dagstur eller en todagers tur til Niagara Falls.

  • Hvis du reiser i sommersesongen, som vanligvis varer fra mai til oktober, anbefaler jeg at du tar en todagers tur, da du får bedre tid og kan besøke flere attraksjoner som er stengt om vinteren, for eksempel Maid of the Mist og Cave of the Winds.

  • Hvis du besøker Niagara Falls om vinteren, bør du være oppmerksom på at mange av attraksjonene er stengt. Det gjelder særlig de attraksjonene som er direkte knyttet til vannet eller trikken. I så fall ville jeg tatt en dagstur, der du kan gå og vandre eller besøke teateret eller akvariet.

Jeg håper at det etter å ha lest denne artikkelen vil være tydeligere for deg hvilket alternativ som er best for deg, og om en dagstur eller en todagers tur til de ikoniske og mektige Niagarafallene er mer verdt for deg.

Bestill turen til Niagarafallene