Guidet Omvisning med Billetter til Alhambra og Generalife i Granada

4.8
(15341 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Varighet: 5 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse

Denne opplevelsen er for tiden utilgjengelig

Oversikt

Denne vandreturen er et perfekt alternativ for å oppdage de mest emblematiske punktene i Granada , en by der den muslimske innflytelsen er blandet med den kristne, den jødiske og sigøyneren.

mindre enn 6 timer vil du se nabolagene Albaicín og Sacromonte , og du vil krysse terskelen til to viktige monumenter: Alhambra og Generalife . I tillegg til inngangspenger inkluderer den også en ekspertguide .

 • Lær om historien til Granada takket være forklaringene til en lokal guide
 • Gå inn i det mest kjente monumentet i byen: Alhambra
 • Spaser gjennom den praktfulle Generalife-hagen
 • Utforsk de trange gatene i Albaicín og Sacromonte

Dette er inkludert

 • ekspertguide
 • Inngang til Alhambra
 • Mat og Drikke

Hva du kan forvente

Denne guidede turen varer vanligvis mellom 5 og 6 timer og berører Granadas landemerker: Alhambra , Generalife og nabolagene Albaicín og Sacromonte . Under turen vil du nyte forklaringene til en lokal guide som kjenner alle byens hemmeligheter.

Alhambra er den ubestridte dronningen av Granada og det mest besøkte monumentet i Spania . På arabisk betyr navnet "den røde" og det var opprinnelig en militær citadell. Under Yusuf I 's regjeringstid ble denne militære festningen omgjort til et praktfullt palass . Etappen varer i ca. 3 timer og er den lengste av hele reiseruten.

Rett på høyden foran Alhambra ligger Albaicín , et nabolag med et intrikat nettverk av trange gater, torg og utsiktspunkter med utsikt over den "røde festningen". Det er erklært som et verdensarvsted av Unesco , og huser praktfulle palasser med hager , et hammam, renessansebygningen til Royal Chancery , kirker og andre monumenter av stor kunstnerisk og arkitektonisk verdi.

En annen må-se er Generalife , et palass omgitt av vakre hager. Den ble opprettet på 1200-tallet som en rekreasjonsbolig for Nasrid-kongene og er kjent for sine uteplasser og den sprudlende vegetasjonen som vokser takket være et effektivt vanningssystem. Navnet kommer fra det arabiske "Yanat - al - Arif", som betyr "arkitektens hage".

Sacromonte er en by i byen. I følge tradisjonen ble nabolaget født på 1500-tallet, da arabere og jøder ble fordrevet fra Granada og slo seg ned på en høyde øst for gamlebyen. To hundre år senere slo en ny befolkning seg ned i området: sigøynerne . Med deres ankomst begynte utgravningen av hulene, som fortsatt er kjennetegnet til dette historiske distriktet.

Sacromonte er flamencoens vugge, som her kalles zambra , et begrep som stammer fra det arabiske «zamra» (fløyte) eller zamara (musikere). De små hvite husene som klamrer seg til fjellskråningene utgjør et overveldende landskap. I tillegg kan du herfra nyte en imponerende utsikt over Alhambra .

Anmeldelser

4.8
· 15341 Anmeldelser
 • L
  Lucille
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er veldig verdt det å gå over hele Granada, selv om alt er opp og ned, litt slitsomt
 • G
  Gabriella
  4
  (0 Anmeldelser)
  En tur uten tvil som er veldig hyggelig, å gjenta!
 • S
  Sady
  4
  (0 Anmeldelser)
  Turen var fantastisk, selv om det var noe uorganisert, det var flere personer i gruppen og guiden hadde til tider komplikasjoner
 • R
  Ruby
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden vår var veldig kunnskapsrik og forklarte informasjon og detaljer om Alhambra og nabolagene Albaisín og Sacremonte veldig godt.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler