Hammam Al Ándalus med Massasje i Granada

4.8
(1284 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 1 time 30 minutter
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
812 kr 739 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Slapp av under turen til Granada i denne Hammam Al Ándalus med massasje . Det er en hel opplevelse på omtrent en og en halv time der du vil ha muligheten til å velge varigheten av vannkretsen og massasjen med eteriske oljer.

Utforsk de varme, kalde og damprommene i denne plassen som ligger ved foten av Alhambra og hvis interiør minner deg om et filmsett. Koble fullstendig fra denne opplevelsen der du vil bli utstyrt med et håndkle, gel, sjampo, hårføner, fuktighetskrem og tilgang til skapene.

 • Nyt en helt avslappende opplevelse i denne Hammam Al Ándalus i Granada med en massasje
 • Koble fullstendig fra i denne aktiviteten på rundt en og en halv time, som inkluderer en vannkrets og en massasje med essensielle oljer
 • Dra nytte av det faktum at med denne reservasjonen vil du bli utstyrt med et håndkle, gel, sjampo, hårføner, fuktighetskrem og tilgang til skapene

Dette er inkludert

 • Billetter til Hammam Al Ándalus i Granada
 • Vann og massasjekrets
 • Håndkle, gel, sjampo, hårføner, fuktighetskrem og tilgang til skapene
 • Badedrakt

Velg dato og tid

Hva du kan forvente

Koble fra og slapp av under turen til Granada med disse billettene til Hammam Al Ándalus med en massasje . I denne aktiviteten som varer omtrent en og en halv time, vil du få muligheten til å nyte en vannkrets og en massasje med essensielle oljer utført av profesjonelle massører.

Ved foten av Alhambra ligger denne hamamen, en av de mest kjente i Granada. Konseptet med hammam oppsto i arabisk kultur som et sted for forberedelse til bønn. Ettersom deres popularitet vokste i regionen på slutten av 1300-tallet, ble disse vakre badene funnet ved siden av moskeer og medinaer, og ble populære bad.

Takket være denne reservasjonen vil du bli utstyrt med et håndkle, gel, sjampo, hårføner, fuktighetskrem og tilgang til skap for å oppbevare eiendelene dine. Selv om du må huske på at du må ta med deg badedrakten hjemmefra eller kjøpe den på stedet i hamamen.

I løpet av denne vannturen kan du prøve opptil tre bad med forskjellige temperaturer slik at kroppen kan slappe helt av. Du kan velge å gjøre det på én time eller 75 minutter. Et annet alternativ er en massasje med essensielle oljer for å avslutte opplevelsen, som du kan velge å gjøre på 15 eller 30 minutter.

Denne hammanen har en arabisk design som vil transportere deg til for åtte århundrer siden, da Alhambra ble reist. I tillegg vil det spilles arabisk musikk i bakgrunnen som vil hjelpe deg å slappe enda mer av.

Anmeldelser

4.8
· 1284 Anmeldelser
 • V
  Valeska
  5
  (0 Anmeldelser)
  Prisen virket supergod for meg for hele tiden vi var der og de forskjellige tingene de tilbød oss. Full frakobling og ro.
 • C
  Carol
  5
  (0 Anmeldelser)
  Siden vi ankom ble vi overrasket over hvor vakkert stedet er. Ansatte er svært vennlige, de fikk kjæresten min og jeg til å ha en flott tid.
 • A
  Adolfo
  4
  (0 Anmeldelser)
  Veldig personlig service. 100 % anbefalt.
 • D
  Doris
  4
  (0 Anmeldelser)
  Alle ansatte ved Hammam Al Ándalus er veldig oppmerksomme. De har tenkt på absolutt alt, de hadde til og med spennhylser og hårføner på badene.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler