Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Billetter til Burj Khalifa: priser, alternativer, den beste tiden å dra dit etc.

Slik får du billetter til å se Dubai fra fugleperspektiv mens du klatrer opp i verdens høyeste bygning (så langt).

Alex Grande

Alex Grande

7 minutter lest

Billetter til Burj Khalifa: priser, alternativer, den beste tiden å dra dit etc.

Burj Khalifa forsvinner inn i den blå himmelen. | ©Travel Sourced

Burj Khalifa er Dubais store arkitektoniske ju vel og en målestokk for resten av verdens skyskrapere på grunn av sin høyde på 830 meter. I tillegg gjør den revolusjonerende designen et besøk til denne emblematiske bygningen til et must på reisen din, ettersom den huser luksusboliger, kontorer til verdens største selskaper og Armani Hotel.

Du kan imidlertid bare besøke 124., 125. og 148. etasje og deres respektive observasjonsdekk, hvor du kan nyte en spektakulær utsikt. Jeg vil fortelle deg om de forskjellige billettypene du kan kjøpe, hva de inkluderer, prisene og alt du trenger å vite for å se hvilken som passer best til dine forventninger.

Premium-alternativet

Billetter til Burj Khalifa Level 124, 125 og 148 i Dubai

Få billett til de tre observatoriene i Burj Khalifa

Gå opp til 148. etasje for å se Dubai fra toppen av Burj Khalifa, og stopp på observasjonsdekkene i 124. og 125. etasje for å fullføre opplevelsen.

Med denne billetten til Burj Khalifa kan du klatre til toppen av bygningen, som ligger i 148. etasje, hvorfra du får en fantastisk utsikt. En må-gjøre-opplevelse når du planlegger turen til Dubai.

Jeg anbefaler at du kjøper den på forhånd, hovedsakelig for å unngå en uutholdelig kø i billettkontoret når du ankommer bygningen, men enda viktigere, for å sikre at du har billetten din for den tiden du vil gå opp i Burj Khalifa, da den har en fast tid. Med denne billetten kan du også velge valgfri enveis transport til hotellet ditt.


Det mest økonomiske alternativet

Billetter til Burj Khalifa Level 124 og 125

Få din billett til Burj Khalifa til best mulig pris.

Perfekt hvis du vil nyte opplevelsen av å se Dubai fra observasjonsdekket i 124. og 125. etasje i Burj Khalifa mens du bruker så lite som mulig.

Anbefaleshvis... du vil nyte den fulle opplevelsen av å klatre til toppen av Burj Khalifa Meddenne billetten til Burj Khalifa får du tilgang til det indre og utvendige observatoriet i etasjene 124 og 125. Du vil ikke kunne klatre til 148. etasje, men det er sant at utsikten fra toppen ikke er så annerledes. Du kan nyte de ultra-raske heisene, utsikten over fontenene på vei opp og ned og det spektakulære interiøret i verdens høyeste skyskraper.

Best av alt, denne forhåndskjøpte billetten sparer deg også for å stå i kø ved billettkontoret, noe som gjør opplevelsen mye morsommere og unngår ventetiden ved porten. Anbefaleshvis... du ikke vil gi opp den beste utsikten over Dubai og opplevelsen av å klatre opp i Burj Khalifa på et budsjett.


Burj Khalifa billettpriser

Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi
Burj Khalifa om natten| ©Zoltan Tasi

Avhengig av hvilke etasjer du vil besøke og når du vil gå opp, kan prisen variere. På Hellotickets koster for eksempel en voksenbillett til At The Top (etasjene 124 og 125) rundt € 43, og for å gå opp til 148. etasje må du betale rundt € 132.

Du kan også kombinere billetten med andre aktiviteter, for eksempel tilbudet som inkluderer tilgang til Dubai Aquarium og 124. og 125. etasje i Burj Khalifa. Med dette passet, som koster rundt 63 euro per voksen, kan du besøke begge stedene på én dag og spare inngangspenger.

Bestill billetter til toppen av Burj Khalifa

Tider og beste tidspunkt for å gå opp

Skyline om natten
Skyline om natten

Burj Khalifa er åpen hver dag, men er vanligvis overfylt med turister fra torsdag til lørdag, så jeg anbefaler å besøke mellom onsdag og søndag. For å gi deg en idé, de billigste billettene er vanligvis mellom 8 .30 og 10, og den minst overfylte tiden på Burj Khalifa er etter 20 .30.

Bestill billetter til toppen av Burj Khalifa

Se solnedgangen ved Burj Khalifa

Magiske solnedganger
Magiske solnedganger

Uansett hvilken type billett du kjøper, er min anbefaling å sjekke når solnedgangen vil være på det tidspunktet du besøker Dubai og kjøpe billettene dine en time før.

Hvis du kjøper VIP-billetter, trenger du ikke å bekymre deg for folkemengder, da de praktisk talt ikke eksisterer på At the Top Sky. De mestpopulære tidspunktene er mellom 16.00 og 18.00, når de fleste besøkende går opp til Burj Khalifa for å gjøre seg klare for solnedgangen. Billettene har en tendens til å variere i pris avhengig av tidspunktet på dagen, og er dyrere i rushtiden, men en fordel med denne billetten er at prisen er fast ettersom den inkluderer tilgang til 148. etasje.

Bestill en kveldstur med billetter til Burj Khalifa

Hvordan komme seg til Burj Khalifa

Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm
Burj Khalifa fra Dubai Mall| ©Maher Najm

For å komme til observasjonsdekket til Burj Khalifa, må du ta turen til Dubai Mall. Inngangen til skyskraperen ligger i første etasje.

Du kan også få tilgang til Burj Khalifa gjennom Armani Hotel, men lykke til med det hvis du ikke bor der. En av de beste måtene å komme seg til Dubai Mall ermed taxi.

De er ganske billige for Dubai-priser og er en av de mest populære transportformene på grunn av den uutholdelige varmen i byen, så du kan alltid finne en. Det andre alternativet er å gåmed metro, som jeg anbefaler hvis du besøker Burj Khalifa i rushtiden. Ta den røde linjen til Burj Khalifa-stoppet, og derfra ta F13-bussen og gå av på neste stopp, Dubai Mall. Du kan også gå fra metroen, men det er ikke den beste ideen.

Bestill en omvisning i Dubai med billetter til Burj Khalifa

Det musikalske fonteneshowet

Utsikt over skyline
Utsikt over skyline

Ved Burj Khalifa Lake, som ligger foran Burj Khalifa, er det et vann- og lysshow som er ganske imponerende fra bakken, men som tar det til neste nivå når du ser det fra toppen.

Vi anbefaler å bestille billetter til Burj Khalifa og fontenene sammen, da du kan spare noen euro. Som mye av det du finner i Dubai, er denne fontenen den høyestei verden. Men det er ikke alt! Den er på størrelse med to fotballbaner. Å se fontenen i bevegelse er utvilsomt en av byens største attra ksjoner. For å betrakte det fantastiske skuespillet, er det en flytende gangvei ved føttene, men som sagt, å se vannet komme til liv fra At the Top er fantastisk.

Tidsplan for fonteneshowet

  • Hver dag fra 18:00 til 23:00, hver halvtime.
  • Om morgenen kl. 13.00 og 13.30 (fredager kl. 13.30 og 14.00).

På toppen (124. og 125. etasje)

Utsikt fra At the Top Sky| ©Guilhem Vellut
Utsikt fra At the Top Sky| ©Guilhem Vellut

Hvis du bare har kjøpt billetter til 124. etasje, kan du gå rett til heisen og validere billetten din. På mindre enn ett minutt kommer du opp til toppen av Burj Khalifa og finner en gavebutikk der du må unngå noen turistfeller, og du kan gå videre til observatoriet og se ut over Dubai og den enorme ørkenen bortenfor skyskraperne.


T eleskopene som er spredt rundt på observasjonsdekket gir deg et nærbilde av Dubai, men hvis du virkelig vil oppleve svimmelheten av å være i verdens høyeste bygning, kan du lene deg ut av observatoriets vinduer og se opp for å se toppen av Burj Khalifa. Det er ingentidsbegrensning for å nyte besøket på At the Top, selv om de fleste pleier å bli i rundt en time. I 125. etasje finner du den interaktive opplevelsen "A Falcon's Eye View", der du får se sanntidsbilder av livet i Dubai i stil med skjermene på One World Observatory i New York.

Bestill billetter til 124. etasje i Burj Khalifa

At the Top Sky (148. etasje)

Med en billett til 148. etasje får du tilgang til Sky Lounge hvor du kan nyte juice, kaffe, arabiske søtsaker og dadler. Dette er en opplevelse for å ta det med ro og slappe av før du går opp til observasjonsdekket.

Etter cocktailer vil du bli eskortert til VIP-heisen der du vil stige opp til plattform 148 på litt over ett minutt. Du har 30 minutter til å nyte den fantastiske utsikten uten folkemengdene før du går ned til de lavere plattformene.

Bestille billetter til toppen av Burj Khalifa

Hva du vil se fra toppen

Utsikt fra Burj Khalifa
Utsikt fra Burj Khalifa

Utsikten fra toppen av Burj Khalifa, enten fra det nedre eller øvre observasjonsdekket, gir et 360° perspektiv over hele Dubai og deler av Abu Dhabi. Noen av Dubais ikoniske bygninger å se:

  • Burj al Arab
  • Atlantis Hotel
  • Palm Jumeirah
  • Dubai Frame
  • Dubai Eye

Som med nesten alle observatorier i verden er utsikten ved soloppgang og solnedgang helt fascinerende, med den forskjellen at takket være høyden på Burj Khalifa kan du se solen reflekteres i skyene på nært hold og være vitne til et sant fargespill.

Bestill billetter til toppen av Burj Khalifa

Spisesteder i Burj Khalifa

På Mosphere Restaurant| ©David Jones
På Mosphere Restaurant| ©David Jones

Hvis du skal klatre til toppen av Burj Khalifa ved solnedgang, vil høyden sannsynligvis gjøre deg litt sulten. Når det gjelder å spise i nærheten av Burj Khalifa, har du muligheten til å spise god mat på restauranten At. Mosphere eller en rekke rimeligere restauranter i Dubai Mall.

At. Mosphere

Restauranten At. Mosphere ligger i 122. etasje i Burj Khalifa og er kjent for sin eksklusive meny og cocktailer.

Som du kan forestille deg, er innredningen utsøkt, og utsikten er definitivt verdt det, ettersom det å se Dubai opplyst om natten mens du spiser, vil være en flott måte å utfylle solnedgangen du har hatt under besøket ditt. Prisen er imidlertid veldiguoverkommelig, og min anbefaling er å bruke pengene dine på å besøke andre Dubai-attraksjoner hvis du reiser på et budsjett.

Dubai kjøpesenter

I kjøpesenteret under Burj Khalifa finner du mat av alle slag: hamburgerrestauranter, italiensk mat, kinesisk mat, grillmat og arabisk mat. De best anmeldte stedene er PF Chang's, hvor du finner asiatisk fusjonsmat, Texas Roadhouse, et ribbe- og biffsted, og den globale burgerkjeden Shake Shack.

Andre interessante aktiviteter i Dubai

Dubai-ørkenen| ©Enrico Strocchi
Dubai-ørkenen| ©Enrico Strocchi

Hvis du vil få mest mulig ut av byen Dubai, er en god plan å ta en guidet om visning i hele byen. Dette vil hjelpe deg ikke bare å finne veien rundt, men også å utforske alle hjørnene, historien, anekdotene og kuriositetene (og det er mange av dem i Dubai).

Her er de beste turene og utfluktene fra Dubai. Hvis du derimot vil dra nytte av turen din for å leve en autentiskørkenopplevelse, ikke nøl med å ta en rundtur (noen inkluderer aktiviteter i sanden som snowboard eller til og med tradisjonelle grilling). Jeg har samlet en oversikt over de beste ørkenturene i Dubai.

Bestill billetter til toppen av Burj Khalifa