Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Dagstur fra Dubai til Abu Dhabi med Mosque Sheik Zayed, Qasr Al Watan Palace og Etihad Tower billetter

4.3
(7293 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: fra 9 til 10 timer
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1.329 € 1.209 €
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Takket være denne turen fra Dubai, vil du kunne besøke de mest emblematiske punktene i Abu Dhabi: Sheikh Zayed-moskeen, Qasr al Watan-palasset og Etihad-tårnene. På en utflukt på omtrent 10 timer vil du tilbringe en hel dag i hovedstaden i De forente arabiske emirater i hendene på en profesjonell guide . Grupper på rundt 17 personer er tillatt i denne aktiviteten.

For å dra til Abu Dhabi, som ligger omtrent 115 kilometer fra Dubai, vil et luftkondisjonert kjøretøy hente deg fra hotellet ditt i Dubai og, på slutten av besøket, overføre deg tilbake. I tillegg vil du ha flasker med mineralvann under hele besøket.

 • Med denne aktiviteten vil du ha billettene til Sheikh Zayed-moskeen , en av de største i verden; Qasr al Watan-palasset, presidentpalasset i De forente arabiske emirater; og komplekset av fem skyskrapere, kalt Etihad-tårnene
 • En profesjonell guide vil følge deg gjennom hele ekskursjonen, på ca 17 personer
 • Rundturstransport fra Dubai med en bil med klimaanlegg

Dette er inkludert

 • profesjonell guide
 • Inngangsavgifter til Sheikh Zayed-moskeen, Qasr al Watan-palasset og Etihad-tårnene
 • Rundtursoverføring fra Dubai
 • Flaskevann

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Hvis du vil oppdage de viktigste stedene i Abu Dhabi på bare én dag, er dette din tur. Fra hotellet ditt i Dubai vil et luftkondisjonert kjøretøy hente deg og overføre deg tilbake på slutten av besøket. I en gruppe på rundt 17 personer vil en profesjonell guide fortelle deg historien til de tre punktene du vil besøke under turen, som vil vare i omtrent 10 timer:

 • Sheikh Zayed-moskeen: en av de største i verden
 • Qasr al Watan-palasset: det utrolige presidentpalasset i Emiratene
 • Etihad Towers: et skyskraperkompleks i hjertet av Abu Dhabi

Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi er en av de største i verden . Med minareter som når 107 meter i høyden og en imponerende arkitektonisk stil, er det et av de vakreste og mest besøkte templene i verden. Men å få tilgang til det kan bare være om morgenen, fra søndag til torsdag. Likeledes må kvinner være tildekket, inkludert hodet, og menn må bruke lange bukser. I tilfelle disse vilkårene ikke er oppfylt, vil tilgang være forbudt.

Al Qasr al Watan , vil ikke være tilgjengelig på guidede turer. Derfor vil guiden holde seg utenfor, hvor han vil fortelle deg hele historien til den imponerende bygningen. Du kan gå inn på egen hånd for å se fra innsiden den 37 meter store kuppelen og en lysekrone med 350 000 glassbiter.

I tillegg vil du få muligheten til å besøke Etihad-tårnene , et kompleks av fem skyskrapere som skiller seg ut i hovedstaden i Emiratene og ble brukt som innspillingssted for filmen Full Throttle 7 i 2015. For tiden er det kontorer og hoteller inne..

Anmeldelser

4.3
· 7293 Anmeldelser
 • S
  Samuel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Hvis du drar til Abu Dhabi bør du definitivt bli kjent med Marina Mall.Det finnes også en i Dubai, så det er flott å vite forskjellene mellom de to. Det er svært nær Emirates Palace, og det er mange butikker.
 • N
  Nélida
  5
  (0 Anmeldelser)
  Stedene vi besøkte overførte mye ro. Jeg har aldri sett noe lignende før. Vi nyter det til enhver tid.
 • R
  Ronaldinho
  5
  (0 Anmeldelser)
  Første gang jeg ønsket å besøke Qasr Al Watan var det en total "mislykket". Vi dro med buss på egenhånd, vi kunne ikke engang komme inn fordi billettene var utsolgt og det stengte snart. Vi håpet å se noe fra utsiden, men du trengte en billett til palasset for å se alt, så dette alternativet er flott. Prisen er god fordi andre aktiviteter også tilbys. I tillegg har du hjelp av guiden i forrige tur. Ikke så mange mennesker går, så du nyter hver detalj.
 • C
  Catalea
  4
  (0 Anmeldelser)
  Dette er en tur du må gjøre hvis du er i Dubai. Du vil ikke angre. Selv om Dubai er fullt av aktiviteter av alle slag, kan du her føle deg mer avslappet, hånd i hånd med luksus og kultur.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler