Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Billetter til Burj Khalifa Level 124 og 125

4.7
(21724 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Rullestolvennlig
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
578 € 526 €
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Se Dubai ovenfra med disse billettene til Burj Khalifa-bygningen, den høyeste i verden, som gir deg tilgang til observasjonsdekket i 124. og 125. etasje.

Du vil få panoramautsikt over byen fra 452 meters høyde , med glassvegger slik at du kan sette pris på de naturlige og arkitektoniske underverkene i De forente arabiske emirater i 360 grader.

 • Besøk Burj Khalifa i Dubai, den høyeste bygningen i verden
 • tilgang til 124. og 125. etasje i tårnet
 • Se Dubai fra observasjonsdekket med panoramaglassvinduer med 360-graders utsikt

Dette er inkludert

 • Inngangsavgifter til Burj Khalifa-bygningen
 • Eksklusiv tilgang til At the Top observasjonsdekk i 124. og 125. etasje

Velg dato og tid

Hva du kan forvente

Ved å kjøpe disse billettene til Burj Khalifa vil du oppleve en fantastisk reise som tar deg til innvollene til den høyeste bygningen i verden. Av de totalt 163 etasjene vil disse billettene gi deg eksklusiv tilgang til 124 og 125 , hvor At the Top observasjonsdekk ligger, og tilbyr deg en av de mest imponerende utsiktene over De forente arabiske emirater.

Du vil ha muligheten til å tenke på de arkitektoniske og naturlige underverkene i Dubai , hvor byen, ørkenen og havet kommer sammen.

Du vil kunne stå innenfor og utenfor utsiktspunktet med eksklusiv tilgang til teleskopene , som viser deg detaljer om områdene i byen ovenfra, slik at du vil se på nært hold områdene som tiltrekker deg mest oppmerksomhet.

Tårnet, bygget over en periode på seks år, ble inspirert for sin design av Hymenocallis-blomsten som ble dyrket i regionen. Takket være dette er basen formet som en omvendt "Y" og er 828 meter høy.

Under oppstigningen til At the Top-utsiktspunktet vil du nyte en multimediapresentasjon i sine raske heiser som vil introdusere deg til historien til Dubai og bygningen, for å introdusere deg til detaljene i dette vidunderet av moderne ingeniørkunst.

Anmeldelser

4.7
· 21724 Anmeldelser
 • M
  Margaret
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en veldig imponerende opplevelse
 • S
  Samantha
  5
  (0 Anmeldelser)
  En virkelig godt organisert opplevelse. Vi følte oss ikke stresset på toppen. Vi fikk tatt bilder fra alle kanter. Vi måtte bare vente 10 minutter på at heisen skulle gå ned. Jeg kunne ikke tro hvor rask og jevn heisturen var fra første etasje til 125
 • W
  William
  5
  (0 Anmeldelser)
  Å gå å se Burj Khalifa var en god idé. Jeg var der akkurat om morgenen, da det ikke var så mye folk og jeg hadde tid til å ta en titt. Alt var fantastisk, og jeg kan bare anbefale det
 • D
  Damian
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg måtte finne inngangen først, men personalet på kjøpesenteret var veldig hyggelige og viste meg veien. Jeg gikk rett til skranken for å bytte kupongen og ovenpå. Toppetasjen er veldig fin, det er ingen kafé eller toalett. Butikken var også flott for suvenirer.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler