Billetter til Burj Khalifa Level 124, 125 og 148 i Dubai

4.8
(8640 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: fra 1 til 2 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
1 687 kr 1 534 kr
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Få tilgang til den mest privilegerte utsikten over Dubai ved å klatre opp til 124., 125. og 148. etasje i Burj Khalifa-bygningen, det høyeste tårnet i verden.

Du vil kunne se den imponerende byen fra en maksimal høyde på 555 meter og gå inn på Sky-observasjonsdekket i 148. etasje, mens du på 124 og 125, på 452 m, vil nyte utsiktspunktet At the Top mens du smaker en deilig arabisk kaffe med snacks.

 • Møt Burj Khalifa-bygningen, det høyeste tårnet i verden
 • Få tilgang til 124., 125. og 148. etasje og se byen fra himmelen og observasjonsdekk på toppen
 • Oppdag historien bak Dubai og dets mest kjente skyskrapere med den guidede introduksjonen under oppstigningen
 • eksklusiv hopp over køen-tilgang og valgfri enveistransport fra hotellet

Dette er inkludert

 • Billetter til Burj Khalifa-bygningen i Dubai
 • Eksklusiv hopp over køen-tilgang til etasje 124, 125 og 148
 • Forrett og arabisk kaffe
 • Privat henting fra hoteller i Dubai (valgfritt)

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Se de naturlige og tekniske underverkene i Dubai ved å kjøpe disse billettene til Burj Khalifa-bygningen, kjent for å være den høyeste i verden på 828 meter .

Du vil få eksklusiv tilgang til 124. og 125. etasje i skyskraperen, hvor du vil se den mest luksuriøse metropolen i De forente arabiske emirater fra At the Top observasjonsdekk.

Der vil du ha muligheten til å se gjennom teleskopene for å finne de mest imponerende områdene av byen, som for tiden er bebodd av rundt 3 millioner mennesker.

Og for å garantere deg den mest behagelige turen, har billettene privat hopp over køen-tilgang , slik at du kan unngå de lange køene som noen ganger dannes for å besøke utsiktspunktene.

Opplevelsen vil få en annen dimensjon når du stiger 23 etasjer til til 148. etasje og blir blendet av Sky Viewing Platform , som gir deg den mest spektakulære utsikten over Dubai ovenfra.

Fra dette stedet vil du bli plassert omtrent 555 meter over gulvet i bygningen, som er inspirert av Hymenocallis-blomsten, som den skylder sin estetiske skjønnhet designet for å hedre den karakteristiske floraen i regionen.

På toppen vil du smake på en rik arabisk kaffe og litt snacks som vil bringe deg nærmere kulturen i området gjennom sin typiske gastronomi.

Under oppstigningen vil en multimediapresentasjon introdusere deg til bygningens og byens historie. Du vil bli overrasket over den innovative heisen til tårnet , med kapasitet til å bevege seg i omtrent 36 km i timen , som plasserer den blant de raskeste.

I tillegg har du en valgfri enveistransport fra hotellet hvis du velger alternativet, som du kan nyte fra hvor som helst i byen Dubai.

Anmeldelser

4.8
· 8640 Anmeldelser
 • P
  Pierre
  5
  (0 Anmeldelser)
  148 er rett og slett fabelaktig sammenlignet med 124 og 125, det er ingen tvil
 • J
  Jean
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi hadde bestilt for en inngang kl. 18.00 med solen som gikk ned rundt kl. 19.00. Så vi kom oss til 148. etasje i tide til å nyte utsikten dag og natt. Vi så også fonteneshowet fra toppen av tårnet
 • G
  Gerard
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det var en virkelig flott opplevelse, verdt hver euro. Takket være hopp over kø-inngangen var ventetiden minimal, og oppholdet i 148. etasje var rett og slett imponerende
 • C
  Choi
  5
  (0 Anmeldelser)
  Opplevelsen var selvfølgelig stor, selv om mye også avhenger av utsikten
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler