Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

London Westminster Abbey Billetter

4.9
(15580 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Rullestolvennlig
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
455 € 414 €
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Ved å kjøpe disse billettene til Westminster Abbey i London vil du utforske den mest ikoniske anglikanske bygningen i byen. Du vil besøke det mest historiske skipet og kapellet i England , hvor nesten alle kroningene til britiske monarker og kongelige bryllup har blitt holdt, slik som dronning Elizabeth II og prins Philip .

Inne i den hviler også restene av personligheter som forandret verden, som Isaac Newton, Charles Darwin og Stephen Hawking. Du kan laste ned den gratis Westminster Abbey-appen og få tilgang til lydguiden , med kommentarer for å lære mer om historien.

 • Reis tilbake i tid fra epoken 906 e.Kr. til i dag når du besøker Westminster Abbey
 • Utforsk den mest ikoniske gotiske bygningen i Storbritannia, der dronning Elizabeth IIs kroning fant sted i 1953
 • Se områder som kirkeskipet og kapellet, hvor berømte personligheter som Charles Dickens og Isaac Newton er gravlagt

Dette er inkludert

 • Billetter til Westminster Abbey
 • Gratis nedlastbar app med lydguide inkludert
 • Tilgang til kirkens ulike områder
 • Queen's Diamond Jubilee Galleries (tilgang tilgjengelig mot ekstra kostnad)

Velg dato og tid

Hva du kan forvente

Bli kjent med den mest ikoniske gotiske kirken i Storbritannia med disse billettene til Westminster Abbey i London .

Du vil utforske den religiøse bygningen som dateres tilbake til 960 e.Kr., som fortsatt har noen deler fra den tiden, og som har vært vitne til kroningene til alle britiske monarker siden Vilhelm Erobrerens tid med bare to unntak.

Du vil gå inn i områder som hovedskipet, transektene og kapellet, der de mest episke kongelige bryllupene gjennom tidene har funnet sted, slik som dronning Elizabeth II og prins Philip ; og den nyeste og mediatiske mellom prins William og prinsesse Catalina.

I tillegg til kroning og kongelige bryllup, er også berømte skikkelser som markerte epoken gravlagt i Westminster Abbey, som Isaac Newton, Charles Darwin, Stephen Hawking , Mary Queen of Scots og Charles Dickens, blant mange andre.

Du vil få muligheten til å turnere den og tenke på et av stedene som er mest gjennomsyret av historien i hovedstaden i Storbritannia, en reise gjennom tiden som vil ta deg gjennom episoder med herlighet, erobringer og tragedier , hvor helter og skurker fra forskjellige tidsepoker har satt sine spor uutslettelig i britisk kultur og verden.

For å legge til litt historie til turen, hvis du tar med hodetelefonene, kan du laste ned den gratis Westminster Abbey-appen på mobilen din og få tilgang til en lydguide med kommentarer . Og hvis du ønsker en guidet tur, er en multimediaguide tilgjengelig som du kan bruke mot en ekstra kostnad.

Hvis du planlegger besøket på en dag og tid som sammenfaller med tjenestene som tilbys, vil du kunne delta i en messe eller i en hvilken som helst annen religiøs gudstjeneste i denne anglikanske kirken som ikke er under jurisdiksjonen til den engelske katolske kirken, men som er kontrollert av kongen.

Anmeldelser

4.9
· 15580 Anmeldelser
 • C
  Cédric
  5
  (0 Anmeldelser)
  Westminster Abbey er et sublimt, fantastisk sted!
 • E
  Edouard
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er Londons historiske og kulturelle vandring. Westminster Abbey har mye tung historie om London. Jeg likte virkelig å lære om denne historien.
 • A
  Adriana
  4
  (0 Anmeldelser)
  Helt fint!
 • I
  Immanuel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Selv om det skal inn og ut, må de gjennom Abbey hvis de skal til London, det er unikt!
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler