Harry Potter taxi omvisning i London

4.1
(263 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 4 timer
Denne aktiviteten har VELDIG GODE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
7 312 kr 6 648 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Oppdag noen av stedene der de berømte Harry Potter-filmene ble filmet ombord i en typisk svart drosje. Dette er din mulighet til å gjøre det komfortabelt i en liten gruppe på maksimalt 6 personer . På en tur forberedt for deg og gruppen din, vil du passere gjennom de forskjellige stedene hvor den populære sagaen ble filmet eller inspirert. Du har sjansen til å ta bilder av plattform 9 ¾ eller Leaky Cauldron, så ikke la kameraet være hjemme.

På denne turen, som vil vare i omtrent fire timer , vil en profesjonell guide følge deg for å forklare deg, gjennom hele ekskursjonen, stedene du skal og hva som er magien som hver og en av dem har.

 • Dette er en privat tur for maksimalt seks personer der du kan besøke stedene der de syv Harry Potter-bøkene ble filmet eller inspirert av
 • En profesjonell guide vil følge deg i løpet av de omtrentlige fire timene som utflukten varer med taxi, der han vil kommentere gjennom hele turen slik at du ikke går glipp av noen detaljer
 • Ulike stopp vil bli gjort slik at du kan beundre og fotografere stedene på turen, for eksempel plattform 9 ¾ , en av de mest populære, samt Gringotts eller Leaky Cauldron.

Dette er inkludert

 • Profesjonell guide og sjåfør
 • Privat tur med bil
 • Hotellhenting og avreise (velg hoteller i sentrum av London)
 • Flaskevann

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Takket være denne anbefalte opplevelsen for Harry Potter-fans så vel som for alle, vil du kunne fordype deg i den berømte sagaens verden. Den private turen vil bli gjort i en typisk svart taxi med forskjellige stopp i London.

Du vil ha til disposisjon en sjåfør og en profesjonell guide som vil følge deg under de fire timene med ekskursjon. Du vil kunne gjenoppleve alle de åtte filmene ved å besøke de forskjellige stedene som enten var filmsett eller inspirasjon i London.

I denne lange turen, der maksimalt seks personer er tillatt, vil du kunne nyte noen av de stedene som er kjent for Harry Potter-fans. Et av stoppene på denne reiseruten er Lambeth Bridge , hvor du vil gjenoppleve scenen der Harry tar ridderbussen, usynlig for muggler.

En annen av de mest populære holdeplassene, i det minste for fotografier, er plattform 9 ¾ . Enhver trollmann som ønsker å gå inn i Galtvortekspressen må krysse den barrieren, som ligger mellom plattform 9 og 10 på King's Cross stasjon.

Og ikke bare det, men du vil ha mange stopp langs ruten som Harry og vennene hans har tatt gjennom filmene, for eksempel Leaky Cauldron eller Gringotts. I tilfelle du ikke husker eller ikke gjenkjenner det, vil guiden som følger deg kommentere til enhver tid slik at du ikke går glipp av noen detaljer om turen. Å, og ikke glem usynlighetskappen!

Anmeldelser

4.1
· 263 Anmeldelser
 • F
  Francois Boirot
  5
  (0 Anmeldelser)
  Excellente visite. Le chauffeur nous a récupéré à notre hôtel et a été un excellent guide tout au long de la visite. Nous avons découvert les lieux de tournage dans Londres, appris beaucoup d’anecdotes sur les films que nous reverrons avec beaucoup d’attention désormais. Le fait d’être transféré en taxi était très agréable pour une famille comme nous. Nous recommandons vivement cette expérience.
 • G
  Guido
  5
  (0 Anmeldelser)
  Det er viktig å presisere at det er en privat omvisning, så du slipper å vente på at en stor gruppe er ferdig med å ta bilder, de er ikke komfortable eller at vi må hente alle om morgenen. Det var 5 av oss, de hentet oss i tide og vi hadde en veldig hyggelig tid.
 • R
  Rocio
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg reiser alltid med servicehunden min og svært få turer lar meg reise med ham. Hver gang jeg gjør en vellykket, kan jeg ikke slutte å anbefale den. Det var veldig stille, det var ikke mange mennesker, vi ble kjent med London og sjåføren var veldig tålmodig.
 • F
  Flavio
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vår veldig hyggelige guide.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler