Souks Tur i Marrakech

4.9
(128 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 3 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
507 kr 461 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Oppdag en autentisk labyrint av lokale butikker med denne turen på omtrent 3 timer gjennom soukene i Marrakech. Med en profesjonell guide vil du utforske de forskjellige bodene og oppdage autentiske juveler av håndverk, keramikk, krydder og mye mer.

Bli med på denne turen til de berømte soukene i Marrakech og nyt muligheten til en liten gruppetur . Eller hvis du foretrekker det, velg en privat tur eller en tur bare for deg og dine følgesvenner med henting på hotellet ditt, for å garantere en mer personlig opplevelse.

 • Ta en suvenir fra turen til Marokko med denne turen på omtrent 3 timer gjennom soukene i Marrakech.
 • Nyt en privat tur med mulighet for henting fra hotellet ditt , eller velg alternativet for en liten gruppetur.
 • Besøk disse pulserende soukene i Marrakech med en profesjonell guide og se håndverkerne i arbeid.
 • Kjøp typiske produkter og etniske smykker som keramikk, kaftans eller skinnvesker.

Dette er inkludert

 • Gåtur på ca 3 timer gjennom stedene i Marrakech.
 • Privat turalternativ, privat tur med henting eller i små grupper tilgjengelig.
 • Profesjonell lokal guide.
 • Mat og Drikke.

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Dykk ned i en enorm labyrint av trange gater fulle av boder og boder med denne rundturen på omtrent 3 timer gjennom soukene i Marrakech. Utforsk de trange og svingete gatene i medinaen med en profesjonell lokal guide og oppdag endeløse lokale boder med forskjellige typiske produkter. Nyt denne turen til prutemekkaet med mulighet for en liten gruppetur . Hvis du vil forbedre opplevelsen din, velg en privat tur eller en tur bare for deg og dine følgesvenner med henting på hotellet.

Fortape deg selv i de labyrintiske soukene i Marrakech, den mest fargerike og livlige i Afrika, og se et bredt utvalg av typiske marokkanske produkter . Følg guiden din gjennom de forskjellige lokale butikkene i Medina-distriktet og utforsk noen skjulte perler. Kjøp fra håndverk, grønnsaker og frukt, keramikk, smykker, krydder, tøfler og mye annet.

Utforsk alt dette brede utvalget av lokale produkter, og stopp underveis for å kjøpe det du vil ha. Nyt denne guidede turen til de mest kjente og vakre soukene i landet og se hvordan håndverkerne jobber. Du vil lære mer om tilberedningsteknikkene deres, og du vil også lære om de forskjellige krydderne de bruker til å lage mat.

På denne shoppingturen i Marrakech med guiden din vil du lære kunsten å prute og lære å forhandle som en ekte marokkaner. Spaser gjennom de forskjellige lokale soukene og benytt deg underveis til å kjøpe typiske produkter som kaftaner, skinnvesker, tepper fra forskjellige berberstammer, etc. Gjennom denne omvisningen til prutingens vugge vil du også lære både marokkansk historie og kultur takket være forskjellige samtaler med håndverkere og kjøpmenn.

Anmeldelser

4.9
· 128 Anmeldelser
 • V
  Viper
  5
  (0 Anmeldelser)
  Guiden vår var den beste! Han tok veldig godt vare på oss og sørget for at vi fikk gode avtaler. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste!
 • H
  Hailey
  5
  (0 Anmeldelser)
  For et fantastisk øyeblikk! Vi elsket å tilbringe ettermiddagen med guiden vår. Han viste oss så mange utrolige steder i området og forklarte prosessen til håndverkerne hans.
 • A
  Addison
  5
  (0 Anmeldelser)
  Soukene er Marrakechs sjel. Det er ingenting du ikke kan kjøpe i denne gigantiske labyrinten av aktivitet
 • A
  Ashley
  4
  (0 Anmeldelser)
  Anbefaler på det sterkeste for første gangs besøkende til soukene.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler