Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Dagstur til Ourika-dalen fra Marrakech

4.7
(369 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: fra 7 til 10 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
302 € 275 €
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Nyt denne ekskursjonen til Ourika-dalen fra Marrakech , 60 kilometer fra denne marokkanske byen. Ledsaget av en ekspertguide vil du kunne reise rundt i dalen krysset av Ourika-elven og se de velkjente fossene i Setti Fatma , en fjellandsby hvis innbyggere er av berberisk avstamning.

Du kan til og med besøke et av Berber-husene , spasere gjennom Setti Fatma-markedet og besøke et kooperativ av kvinner som produserer arganolje . Aktiviteten vil vare i ca. 7 til 10 timer og har også en rundturstransporttjeneste .

 • Dra på denne ekskursjonen til Ourika-dalen fra Marrakech , et sted for elskere av naturturisme og med mye berberhistorie.
 • En profesjonell guide vil følge deg under reisen, og du vil ha transportservice til og fra hotellet.
 • Du vil besøke fossene i byen Setti Fatma og kvinnekooperativet som produserer arganolje, blant annet.

Dette er inkludert

 • Ourika Valley Tour fra Marrakech
 • profesjonell guide
 • Rundturstransport

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

For naturelskere er denne ekskursjonen til Ourika-dalen den ideelle planen. Fra Marrakech , som ligger 60 kilometer nord for dalen, vil du, sammen med en profesjonell guide, mot dette paradiset fullt av berberhistorie og vegetasjon. Aktiviteten, som varer i ca. 7 til 10 timer , inkluderer transport til og fra hotellet.

I løpet av eventyret vil du utføre forskjellige aktiviteter som å se på fossene i Setti Fatma , fjellbyen der nesten alle innbyggerne er av berberisk avstamning. Du vil også kunne besøke et typisk hus i kommunen , markedet, og du vil til og med se arbeidet til kooperativet av kvinner som produserer arganolje .

Ourika-dalen er en av de beste utfluktene som kan gjøres i Marrakech-regionen. Dette området krysses av Ourika-elven og er omgitt av landskapet i Atlasfjellene . I motsetning til den ørken og tørre delen av Marokko, har Ourika steinete deler og vegetasjon, noe som gjør det til et spesielt reisemål.

Ikke nøl med å kjøle deg ned i fossen i landsbyen Setti Fatma. Ta bilder og fordyp deg i livet til innbyggerne. Å få tilgang til et typisk berberhus er litt av en opplevelse, der det vanligvis er familiefaren som vil vise deg huset og tilby deg en myntete . Det er vanlig at de ved utgangen prøver å tilby deg kjøp av en lokal håndverksgjenstand.

Anmeldelser

4.7
· 369 Anmeldelser
 • J
  Jacqueline
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi hadde en flott tid. Guiden gjorde turen super underholdende og vi følte oss hjemme til enhver tid. 100 % anbefalt
 • L
  Liana
  5
  (0 Anmeldelser)
  Den enestående opplevelsen, både vandringen gjennom atlaset og stoppene underveis som lærer oss forskjellige tradisjonelle aktiviteter
 • C
  Celine
  5
  (0 Anmeldelser)
  Helt anbefalt, det har vært en fantastisk dag og en veldig kul opplevelse
 • E
  Elise
  5
  (0 Anmeldelser)
  Sjåføren og guiden var eksepsjonelle. Veldig hyggelig, hyggelig og hjelpsom
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler