Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Dagstur til Essaouira fra Marrakech

4.6
(575 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 10 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
216 € 197 €
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Bli med på en utflukt til Essaouira fra Marrakech og oppdag denne sjarmerende byen på den marokkanske kysten. Utflukten vil vare i omtrent 10 timer, hvor du vil være i stand til å gå gjennom byen og oppdage de viktigste turistattraksjonene.

Du vil bli ledsaget av en ekspertguide, takket være hvem du vil kunne lære om byens historie og kultur. Du vil få muligheten til å bli kjent med byens medina, så vel som dens travle sentrum, full av alternativer hvor du kan nyte den lokale gastronomien. Turen inkluderer også et stopp ved et arganolje-kooperativ, hvor du kan oppdage produksjonsprosessen til dette lokale produktet.

 • Reis til Essaouira fra Marrakech og oppdag denne byen på den marokkanske kysten
 • Lær om lokal historie og kultur fra en ekspertguide
 • Nyt et stopp ved et arganoljekooperativ og oppdag hvordan produksjonsprosessen er

Dette er inkludert

 • Hotelltransport tur-retur
 • Transport med minivan med klimaanlegg
 • Lokal guide

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

På denne ekskursjonen får du muligheten til å reise til Essaouira fra Marrakech, i en aktivitet som varer i ca. 10 timer. Ledet av en ekspertguide vil du lære om historien og den lokale kulturen til denne marokkanske kystbyen, full av sjarm og farger.

Du vil ha fritid til å utforske byen på fritiden. Du kan besøke medinaen i Essaouira, erklært som et verdensarvsted av UNESCO, samt gå langs promenaden og spasere gjennom gatene i det historiske sentrum. Du vil oppdage stedets kulturelle rikdom, og du vil få muligheten til å fordype deg i den pulserende atmosfæren.

Gjennom århundrene har Essaouira vært hjemsted for fønikerne, araberne, portugiserne og franskmennene, noe som gjenspeiles i byens mangfold av arkitektoniske stiler, så vel som dens rikelig lokale mat. Byens sjømatrestauranter, som kommer fra kysten, er spesielt godt kjent.

I løpet av turen vil du også gjøre et stopp ved et arganolje-kooperativ. Her kan du lære mer om prosessen med å lage dette typiske produktet. Denne oljen brukes både i gastronomi og kosmetikk, samt i hårpleie. Den er kjent for sin nøtteaktige smak, samt sin relativt dyre markedspris.

Anmeldelser

4.6
· 575 Anmeldelser
 • L
  Laura
  5
  (0 Anmeldelser)
  God utflukt.
 • K
  Keith
  4
  (0 Anmeldelser)
  En veldig god tur i byen, men med ikke så behagelig vær. Jeg er glad for å ha møtt dette utrolige fellesskapet, men jeg føler at jeg hadde mye igjen å se. Anbefales å gjøre en gang.
 • R
  Robert
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vakker utflukt, opplevelsen var unik.
 • A
  Adrian
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vakker utflukt for å utforske byen i ditt eget tempo og for å kunne bevege seg lett og komfortabelt gjennom den. Det var en veldig positiv og hyggelig opplevelse, anbefales på det sterkeste til alle.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler