Kurs i fersk pasta og lokal vinsmaking i Parma

4.8
(25 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Umiddelbar bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 013 kr 921 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette alternativet har GRATIS avbestilling – bestill risikofritt nå!

Oversikt

Lær å elte, strekke og forme autentisk fersk italiensk pasta på et gårdshus utenfor Parma, og kombiner den med provinsens DOC-viner. I omtrent 3 timer vil en lokal kokk veilede deg trinn for trinn mens du oppdager hemmelighetene bak "00"-mel, det perfekte eggeinnholdet og den perfekte sausen til hver oppskrift. Til slutt kan du nyte ditt eget måltid ledsaget av frizzante Lambrusco, aromatisk Malvasia og en Colli di Parma-rødvin .

  • Reserver forkleet ditt og nyt en 100 % praktisk opplevelse
  • Nyt din fersklagde pasta med tre lokale viner
  • Ta med deg trykte oppskrifter for å gjenskape smaken hjemme.

Dette er inkludert

  • Praktisk fersk pastakurs med en lokal kokk
  • Bruk av alle ingredienser, redskaper og forkle
  • Smaking av 3 Parma DOC-viner med ønologisk forklaring
  • Lunsj/middag med hjemmelaget pasta, brød, olivenolje og Parmigiano Reggiano

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Så snart du ankommer det gamle gårdshuset som ligger omgitt av vingårder og frukthager , blir du møtt av duften av friske urter og varmen fra vedfyrt ovn. Etter å ha vasket hendene og tatt på deg forkleet, presenterer kokken ingrediensene: mel «00», frittgående egg, babyspinat og kremet ricotta . Med fast hånd og mye lidenskap lærer du hvordan du lager den klassiske melvulkanen, tilsetter eggeplommen og elter til du oppnår en silkemyk tekstur .

Når deigen har hvilt, er det på tide å kjøre den gjennom maskinen eller kjevle den ut «nonna-style». Du skjærer ut ark til tagliatelle og former grønne tortelli fylt med ricotta og spinat, forseglet med det umiskjennelige parmesanfingeravtrykket. Kokken forklarer når du skal tilsette rødbetpulver eller blekksprutblekk for å gi den farge, og hvordan du tørker pastaen hvis du vil oppbevare den hjemme.

Mens vannet fra den lokale varme kilden koker, åpner sommelieren en Lambrusco rosé som harmoniserer friskheten til den lange pastaen med en konfitert tomatsaus. Deretter prøver du en Malvasia secca som forsterker tortelliens delikatesse, og til slutt en Colli di Parma Reserva , perfekt for å kombinere med spån av 24 måneder gammel Parmigiano Reggiano som kokken river over den fortsatt dampende pastaen.

Sittende ved det rustikke utendørsbordet eller i steinspisestuen kan du nyte din kulinariske kreasjon mens kokken forteller historier om bestemødrene som oppfant «anolini» og de populære jevndøgnsfestivalene. Midt i latteren lærer du triks for å holde pastaen fersk, forbedre sauser og velge riktig vin for sesongen. Ved avreise mottar du en utskrivbar dossier med nøyaktige proporsjoner, tørketeknikker og anbefalinger for vingårder i nærheten, slik at du kan utforske parmesanvinproduksjon videre.

Anmeldelser

4.8
· 25 Anmeldelser
  • Y
    Y.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Å lære forholdet mellom mel og egg i «00»-klassen, hvordan man kjevler ut deigen jevnt … detaljer jeg ikke visste om, men nå vet jeg det.
  • D
    D.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg anbefaler det for par eller venner som er lidenskapelig opptatt av matlaging; å dele latter og lage fersk pasta bringer folk nærmere hverandre.
  • M
    M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Opplevelsen var like morsom som den var lærerik: Jeg kommer hjem med kunnskap og en uforglemmelig smak.
  • O
    O.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Jeg skulle gjerne hatt flere vegetariske alternativer, men hvis du gir oss beskjed, kan vi tilpasse oss med kokken.
  • Se mer

    Avgang og retur

    Ytterligere informasjon

    Avbestillingsregler