Guidet Omvisning for Små Grupper i Eiffeltårnet med heistilgang

4.7
(795 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 1 time
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
Fra
563 kr 512 kr
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Lær alle detaljene om Eiffeltårnet med denne guidede turen på omtrent en og en halv time. Inngang til andre og tredje etasje med heis er inkludert, mens andre etasje har hopp over køen . Under omvisningen i andre etasje vil du bli ledsaget av en lokal reiseleder , som vil forklare alt du trenger å vite mens du er en del av en gruppe på rundt 20 personer . Når du er i tredje etasje, vil du ha ledig tid til å beundre utsikten på egen hånd og bli så lenge du vil.

 • Klatre opp i Eiffeltårnet i komfort med denne guidede turen som inkluderer innganger og heisturer .
 • Du vil bli ledsaget av en lokal reiseleder som vil fortelle deg historien og alle kuriositetene du trenger å vite.
 • For å få tilgang til andre etasje trenger du ikke å stå i kø , og du kan utforske tredje etasje på egen hånd.

Dette er inkludert

 • Omvisning i Eiffeltårnet
 • Lokal reiseleder
 • Hopp over køen-inngang med heis til andre etasje
 • Inngang med heis til tredje etasje

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Bli med på denne guidede turen til Eiffeltårnet hvor du vil oppdage dens fascinerende historie og arkitektur. Inngang med prioritert tilgang til andre etasje av monumentet er inkludert, uten lange ventekøer og du kan begynne opplevelsen uten forsinkelser. I denne etasjen vil en lokal reiseleder følge deg, mens du er en del av en liten gruppe på rundt 20 personer, takket være at han vil være i stand til å være mer oppmerksom på deg.

Inngang til monumentets tredje etasje er også inkludert, men ikke med prioritert tilgang. I tillegg vil du fra dette øyeblikket ha ledig tid til å utforske det på egen hånd.

Mens du kjører heisen, vil guiden din fortelle deg alle slags detaljer om byggingen av Eiffeltårnet og dets betydning i Paris' historie. Når du nærmer deg toppen, kan du nyte en imponerende panoramautsikt over byen, med sine ikoniske monumenter og landskap som strekker seg så langt øyet kan se.

Når du først er på toppen, vil du ha nok tid til å utforske og nyte utsikten fra forskjellige vinkler. Du vil kunne identifisere de viktigste landemerkene i Paris, som Triumfbuen , Notre Dame-katedralen og Seinen.

Anmeldelser

4.7
· 795 Anmeldelser
 • W
  William
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fantastisk omvisning, guiden var veldig informativ. Eiffeltårnet er enda vakrere personlig! Sterkt anbefalt.
 • M
  Mia
  5
  (0 Anmeldelser)
  En utrolig opplevelse, den guidede omvisningen i det emblematiske tårnet i små grupper var intim og berikende. Sterkt anbefalt for alle historie- og arkitekturelskere!
 • M
  Mateo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg dro opp til Eiffeltårnet med min beste venn, og det var en uforglemmelig opplevelse. Utsikten over Paris er fantastisk, anbefales på det sterkeste!
 • N
  Nele
  5
  (0 Anmeldelser)
  Den guidede turen var informativ og spennende, men opplevelsen kan forbedres ved å redusere gruppestørrelsen for en mer personlig samhandling.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler