Dagstur fra Dubai til Abu Dhabi med Mosque Sheik Zayed billetter

4.8
(13696 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: fra 5 til 6 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
734 kr 668 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Hvis du vil besøke en av de største og vakreste moskeene i verden, er dette din sjanse. Sheikh Zayed-moskeen , som ligger i Abu Dhabi, vil være din destinasjon på denne ekskursjonen som vil finne sted fra Dubai, som ligger omtrent 115 kilometer med bil. Et luftkondisjonert kjøretøy vil hente deg i Dubai for å ta deg til hovedstaden i De forente arabiske emirater, og på slutten av besøket vil du overføre deg tilbake.

Det er en omvisning på omtrent seks timer, og der du vil gå hånd i hånd med en profesjonell guide som vil forklare hele historien til dette religiøse tempelet. I tillegg vil du ha flasker med mineralvann under hele besøket.

 • Du vil ha tilgang til Sheikh Zayed-moskeen, i Abu Dhabi, en av de største i verden
 • En profesjonell guide vil følge deg under ditt besøk i moskeen for å forklare all historien og arkitektoniske detaljene til dette fantastiske religiøse tempelet
 • En rundturstransport med et kjøretøy med klimaanlegg fra Dubai er inkludert

Dette er inkludert

 • Tilgang til Sheikh Zayed-moskeen
 • profesjonell guide
 • Rundtursoverføring fra Dubai
 • Flasker med mineralvann

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Takket være denne ekskursjonen vil du kunne oppdage Sheikh Zayed-moskeen, som ligger i Abu Dhabi, en av de vakreste og største i verden. Fra hånden til en profesjonell guide vil du kunne lære hele historien og den utrolige arkitektoniske stilen som er verdig noen fotografier å huske. I tillegg vil ekskursjonen, på rundt seks timer, gå fra Dubai, så et luftkondisjonert kjøretøy henter deg i byen og tar deg til Abu Dhabi. På slutten av dagen blir du overført tilbake til Dubai.

Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi er en av de største i verden. Med minareter som når 107 meter i høyden og en imponerende arkitektonisk stil , er det et av de vakreste og mest besøkte templene i verden, siden folk med forskjellige trosretninger kan komme inn. I tillegg er det en av de største i verden, med et areal på 20 000 kvadratmeter som tar imot mer enn 40 000 trofaste.

Under besøket vil du kunne beundre både det ytre og indre av moskeen. Men, ja, det er viktig at du husker at du kun kan få tilgang om morgenen .

På den annen side må kvinner dekke til hodet for å få tilgang til templet, i tillegg til at de ikke kan ha på seg ermeløse plagg eller shorts. Mens menn bare trenger å bruke lange bukser. Dersom disse vilkårene ikke er oppfylt, vil tilgang være forbudt.

Anmeldelser

4.8
· 13696 Anmeldelser
 • G
  Grigori
  5
  (0 Anmeldelser)
  Du vil bli målløs. Sterkt anbefalt.
 • I
  Ivanne
  4
  (0 Anmeldelser)
  Det er riktig at det er mye kontroll på innsiden, men det er veldig forståelig fordi vi er i en helt annen kultur enn den vi vanligvis kjenner. Vi må respektere det og forstå likhetene og forskjellene. Du må besøke dette stedet minst én gang i livet.
 • Ó
  Óscar
  5
  (0 Anmeldelser)
  Dyrbar infrastruktur. Jeg hadde aldri sett noe lignende, ikke engang i Dubai. Det er et besøk du bør gjøre uten å nøle.
 • R
  Ricardo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et sted som gir deg mye ro. Viktig å ta hensyn til kleskodene ellers kan du ikke gå inn. Men det hele er en opplevelse og man nyter det veldig godt.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler