Dagstur fra Dubai til Abu Dhabi med Mosque Sheik Zayed og Louvre Museum billetter

4.6
(3201 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 9 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 167 kr 1 061 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Takket være denne aktiviteten vil du kunne oppdage Abu Dhabi som aldri før. Med en utflukt fra Dubai får du sjansen til å besøke hovedstaden i De forente arabiske emirater, omtrent 115 kilometer unna, hvor en av de vakreste og største moskeene i verden ligger: Sheikh Zayed-moskeen.

På denne rundt ni timer lange turen vil du også besøke Louvre-museet i Abu Dhabi, som åpnet dørene i 2017. Og ikke bekymre deg for overføringen: et kjøretøy henter deg på hotellet ditt i Dubai og ta deg tilbake .

 • Dra nytte av oppholdet i Dubai for å bli kjent med hovedstaden med en utflukt på cirka ni timer til Abu Dhabi
 • Et luftkondisjonert kjøretøy henter deg på hotellet ditt i Dubai for å ta deg til Abu Dhabi. Du kommer så tilbake til Dubai på slutten av besøket.
 • Bli kjent med den kulturelle delen av landet ved å besøke Sheikh Zayed-moskeen og Louvre-museet.

Dette er inkludert

 • Abu Dhabi-tur
 • Tilgang til Sheikh Zayed-moskeen
 • Inngang til Louvre-museet
 • Profesjonell sjåfør/guide

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Hvis du ønsker å tilbringe en dag i Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater, mens du er i Dubai, er dette din sjanse. Et luftkondisjonert kjøretøy henter deg på hotellet ditt i Dubai for å ta deg til Abu Dhabi, en og en halv time unna med bil, og på slutten av besøket tar du deg tilbake. Du vil besøke Sheikh Zayed-moskeen og Louvre-museet på en dag som vil bli uforglemmelig.

Sheikh Zayed-moskeen i Abu Dhabi er en av de største i verden . Den har et areal på 20 000 kvadratmeter med minareter som når 107 meter i høyden. Det er et av de mest besøkte religiøse templene i verden og hvor bildene vil være spektakulære.

Det må tas i betraktning at kvinner må dekke til hodet for å få tilgang til templet ved besøket deres, i tillegg til at de ikke kan ha på seg ermeløse plagg eller shorts. Ikke bekymre deg fordi guiden din vil gi deg en abaya med et skjerf slik at du kan besøke uten problemer. Menn må bruke lange bukser, så husk dette på dagen for turen.

På den annen side, med denne turen vil du ha inngangen til Louvre-museet , som åpnet dørene i 2017 og i 2019 var det allerede det mest besøkte museet i den arabiske verden. Noen av verkene som du kan se i dens permanente samling er "Don Pedro de Toledo kysser sverdet til Enrique IV", av Ingres; "Children fighting", av Gauguin, eller noen skulpturer fra 8000 år siden, oppdaget i Ain Ghazal, Jordan.

Anmeldelser

4.6
· 3201 Anmeldelser
 • O
  Olga
  4
  (0 Anmeldelser)
  Imponerende arkitektur i alle ledd.
 • R
  Rashel
  5
  (0 Anmeldelser)
  Vi ble hentet fra hotellet på tidspunktet angitt i reservasjonen. På vei tilbake forlot de oss på Dubai Mall, som er supersentralt, det er mye å se og det har sin egen t-banestasjon, samt Emiratene, Burjuman og Deira. Alt er veldig godt forbundet med offentlig transport, så det er veldig enkelt å komme seg rundt.
 • T
  Thiago
  5
  (0 Anmeldelser)
  En komplett kulturell tur og til en veldig god pris.
 • D
  Dylan
  5
  (0 Anmeldelser)
  Veien fra Dubai er superrask, så det er et must hvis du er rundt. Den har vakre og annerledes alternativer enn de i Dubai.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler