Tilbud: Tower of London, vaktskifte og cruise på Themsen

4.6
(235 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 709 kr 1 554 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Takket være denne reservasjonen kan du spare penger og se de viktigste tingene i London på bare én dag. Med denne pakken, som inkluderer det mest emblematiske fra den britiske hovedstaden, vil du få sjansen til å ta en busstur i Tower of London, St Paul's Cathedral, se skifte av den kongelige vakt og ta et privat cruise på Themsen .

Hvis du velger alternativet, kan du avslutte turen med en high tea på Harrods eller med en tur på London Eye . Alt dette i en tur der en ekspertguide vil følge deg gjennom hele dagen . På ekskursjonen går du på en luksusbuss med Wi-Fi inkludert for å avslutte på et cruise på Themsen.

 • På denne turen vil en ekspertguide følge deg under turen som varer rundt 10 timer
 • Du vil reise i en luksusbuss med klimaanlegg og Wi-Fi inkludert for å avslutte på et cruise på Themsen
 • Det er en sparepakke der du vil ha muligheten til å se en rekke emblematiske steder i London, som Tower of London, St Paul's Cathedral eller skifte av den kongelige vakt, blant andre

Dette er inkludert

 • Billetter til Tower of London
 • Billetter til St Paul's Cathedral (unntatt søndager)
 • Skifte av den kongelige vaktseremonien (på dagene den holdes)
 • ekspertguide

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Takket være denne sparepakken vil du besøke Londons emblematiske steder på bare én dag. På en tur som varer rundt 10 timer, reiser du på en luksuriøs buss med klimaanlegg og avslutter turen på et cruise på Themsen. I tillegg vil du gå hånd i hånd med en ekspertguide som vil forklare hver detalj av monumentene du skal dra på denne ekskursjonen.

Du vil gå forbi Tower of London for å beundre kronjuvelene som er utstilt. Et annet poeng med turen er å se et av showene som tiltrekker seg flest turister: skifte av den kongelige vakt . Men ja, du må være oppmerksom før du bestiller datoene som er valgt for denne tradisjonelle seremonien, siden den ikke feires hver dag. I løpet av juni og juli arrangeres de hver dag, mens resten av året holdes de på mandager, onsdager, fredager og søndager.

Denne reservasjonen inkluderer også en guidet tur og adgang til St Paul's Cathedral . Men i tilfelle utflukten finner sted på søndag, kunne den guidede turen ikke gjennomføres siden det er dagen for gudstjenesten, selv om du vil ha tilgang til den. Dette bør også tas i betraktning ved bestilling.

Trafalgar Square, Westminster Abbey og Big Ben er selvfølgelig på listen over stopp på denne turen. I tillegg til å gå til fots og med buss, vil du ha et cruise på Themsen slik at du kan beundre London fra et annet perspektiv.

Til slutt vil du ha muligheten til å velge et tillegg til denne turen: en te i det luksuriøse kjøpesenteret Harrods eller i det mest kjente pariserhjulet i London: London Eye.

Anmeldelser

4.6
· 235 Anmeldelser
 • J
  Jadon
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi var heldige nok til å se vaktskiftet og ta noen bilder utenfor Buckingham. Vi hadde en flott tid!
 • D
  Dominique
  5
  (0 Anmeldelser)
  Westminster Abbey har en lufthud til Notre Dame. En ikonisk bygning som du må besøke under oppholdet i London.
 • T
  Tony
  5
  (0 Anmeldelser)
  Veldig viktig å gå gjennom Parliament Square med en guide. Vanligvis ville man gjort det alene, men du finner ikke ut all informasjonen, historien og anekdotene som har skjedd rundt deg.
 • L
  Lily
  4
  (0 Anmeldelser)
  Med erfaring fra Harrod's eller London Eye er prisen allerede berettiget. Det er så verdt det.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler