Guidet omvisning i Wawel Slott i Krakow

4.7
(1907 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: fra 1 time 15 minutter til 4 timer 30 minutter
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 348 kr 1 226 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Wawel Hill er utvilsomt et av de mest symbolske og hellige stedene i hele Polen. Du vil få muligheten til å bli grundig kjent med den fra hånden til en ekspert lokalguide. I tillegg, når du går inn med gruppen din for å gjøre besøket, slipper du å vente i lange køer ved inngangen.

I løpet av denne turen vil du kunne oppdage underverkene til Wawel-slottet og Wawel-katedralen, da du kan velge når du foretar reservasjonen om du vil se bare en av bygningene eller begge . I tillegg vil du underveis utforske gamlebyen og andre relevante monumenter.

 • Du vil ha billetter til et grundig besøk til Wawel-slottet og Wawel- katedralen , to nasjonale symboler på UNESCOs verdensarvsteder.
 • Nyt denne opplevelsen i hendene på en ekspert lokal guide og uten å måtte stå i kø .
 • Siden det er et besøk i grupper på rundt 12 personer, vil du få mer personlig oppmerksomhet og en mye mer berikende opplevelse.

Dette er inkludert

 • Adgang til Wawel Castle (hvis alternativet er valgt)
 • Adgang til Wawel-katedralen (hvis alternativet er valgt)
 • Rask tilgang uten køer.
 • Tur rundt slottet og katedralen.

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne aktiviteten består av en guidet tur uten linjer, hvor du vil lære om et av de viktigste religiøse og politiske stedene i Polen: Wawel Hill . Du kan velge flere alternativer når du bestiller. Du kan velge å se bare Wawel-slottet, bare katedralen, eller besøke begge bygningene for å få en mer omfattende utsikt.

Siden aktiviteten vil ha omtrent 12 reisende per gruppe , vil du få mer personlig oppmerksomhet fra en lokal guide som er ekspert på historien til Wawel-området og gamlebyen i Krakow.

Du vil utforske det indre av Wawel-slottet , inkludert de kongelige leilighetene og statsrommene .

Dette slottet med romansk, gotisk og renessansearkitektur fungerte som bolig for polske konger som Sigismund II. I dag er slottet et av de beste kunstmuseene i landet, med samlinger av gullsmeder, rustninger, billedvev, malerier og mye mer.

Du vil også ha tilgang til det indre av Wawel-katedralen . Denne katedralen var et religiøst symbol for hele Polen i århundrer, og det var der begravelsen og kroningen av personligheter som biskop Saint Stanislaus fant sted. Det kongelige kapellet med sin gylne kuppel og Wawel-klokkene er andre juveler som er mest verdsatt av besøkende.

I tillegg er statuen av pave Johannes Paul II og general Tadeusz Kosciuszko monumenter av høy nasjonal verdi som du vil passere under turen.

En spasertur gjennom gamlebyen i Krakow og gjennom markedsplassen kunne ikke mangle for å fullføre denne ruten. Dette området er forbundet med Wawel-slottet med den såkalte kongeveien .

Wawels kunstneriske og historiske omgivelser og rikdom vil ta deg med på en reise tilbake i tid gjennom polsk historie. For ikke å snakke om legender som Wawel-dragen , som vil få deg til å leve et autentisk eventyr.

Anmeldelser

4.7
· 1907 Anmeldelser
 • A
  Arianna Brando
  5
  (0 Anmeldelser)
  La nostra guida Zofia è stata puntuale, parlava molto bene la lingua italiana, e con la sua passione per la storia del proprio paese ci ha saputo trasmettere tantissime nozioni sul castello, sulla cattedrale ed ha saputo rispondere ad ogni nostra curiosità. Abbiamo imparato tanto e trascorso molto piacevolmente le 3 ore di visita. La consiglio vivamente.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Anmeldelser)
  Slottet inneholder et enormt antall rom, jeg forestilte meg ikke at det var så stort før jeg så det personlig. Jeg vil si at det tar flere dager å gå gjennom den fullstendig og bedre forstå historien.
 • R
  Renato
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et emblematisk sted i Krakow, fullt av imponerende og veldig nysgjerrige historier. Det var et godt valg å ta denne turen, ikke bare for det faktum å kjenne slottet, men for hvor informativt det viste seg å være.
 • F
  Filomena
  5
  (0 Anmeldelser)
  Slottet er veldig attraktivt, med vakker utsikt. Jeg følte at det var en veldig personlig opplevelse, behandlingen med guiden var veldig bra til enhver tid. Jeg tar et dyrebart minne med mannen min fra dette stedet.
 • Se mer

  Avgang og retur

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler