Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Dagstur til Auschwitz og Wieliczka saltgruvene fra Krakow

4.3
(2711 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas
Varighet: 11 timer
Denne aktiviteten har UTMERKEDE anmeldelser
Øyeblikkelig bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
kr 1.362 kr 1.239
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
 • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
 • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Oppdag en del av den tragiske historien i Europa på 1900-tallet på denne dagsturen fra Krakow til Auschwitz for å besøke museet og huske en av de største konsentrasjonsleirene for jøder under naziperioden. Du vil fortsette til saltgruven Wieliczka , et underjordisk kompleks som har blitt erklært et verdensarvsted av UNESCO.

Det er en guidet tur på rundt elleve timer der du vil ha billetter til Auschwitz-Birkenau State Museum, omtrent 50 kilometer fra Krakow, og til Wieliczka saltgruver, bare 16 kilometer fra den polske byen. Transport vil skje med minibuss med klimaanlegg på en tur som er tillatt rundt 30 reisende. I tillegg er henting og avreise fra hotellet ditt i Krakow inkludert .

 • Dette er en tur fra Krakow for å besøke Auschwitz-Birkenau State Museum, som inkluderer den mest kjente konsentrasjonsleiren i samtidshistorien, samt Wieliczka Salt Mines , et totalt imponerende underjordisk kompleks.
 • Dra nytte av den profesjonelle guiden som vil følge deg under opplevelsen for å lære om historien til begge nettstedene.
 • Med denne reservasjonen vil du få billettene inkludert til begge steder i en aktivitet som varer i ca. 11 timer
 • Nyt komforten til denne aktiviteten med inkludert rundturstransport fra Krakow i en minibuss med klimaanlegg for grupper på opptil 30 personer

Dette er inkludert

 • Billetter til Auschwitz-Birkenau State Museum
 • Billetter til saltgruven i Wieliczka
 • profesjonell guide
 • Rundturstransport fra Krakow

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Med denne aktiviteten vil du kunne lære om den tragiske historien til nazi-Europa på 1900-tallet ved å besøke Auschwitz-Birkenau State Museum , hvor den største konsentrasjonsleiren i Europa ligger. Når du drar fra Krakow i en minibuss, vil du ha muligheten til å dra til Auschwitz og deretter gå til Wieliczka saltgruve. Du vil avslutte den guidede turen i dette underjordiske komplekset som er erklært et verdensarvsted av UNESCO.

Med en profesjonell guide vil du utforske og bli kjent med disse to punktene som tiltrekker seg så mange besøk til Polen. Turen, som tillater grupper på rundt 30 personer, inkluderer inngangspenger til begge nettstedene, samt tur-retur minibusstransport fra Krakow . En luksusutflukt som vil vare rundt elleve timer.

Fra Krakow vil du reise rundt 50 kilometer til Auschwitz hvor du vil se den korte dokumentaren «The Liberation of Auschwitz» før du ankommer Auschwitz-Birkenau State Museum. Der vil du ta en guidet tur på stedet for å lære på egen hånd hvordan et av de mest makabre kapitlene i europeisk historie var. Du vil se krematoriene, den såkalte dødsmuren, Birkenau-leiren og en utstilling av de gamle brakkene der fangene bodde.

Den polske regjeringen har bevart dette stedet som et forskningssenter og også som en hyllest til de mer enn én million menneskene som døde der, mer enn 90 % jøder, under andre verdenskrig og Holocaust.

Når du besøker dette komplekset, som du må ta med legitimasjon til, anbefales besøkende å oppføre seg på en respektfull måte. Og å ta bilder er generelt tillatt, med noen få unntak.

Du vil også besøke saltgruven Wieliczka, som ligger omtrent 64 kilometer fra Auschwitz. Det er et underjordisk kompleks hvor du vil ha muligheten til å se kamrene skåret ut av salt, statuene og kapellene gravd ut av de gamle gruvearbeiderne.

For å gå til gruvene, må du gå ned ca. 600 trinn , så det anbefales å ha et middels fysisk nivå. I tilfelle du ønsker å ta bilder, er det nødvendig med et eget tilleggskort.

Anmeldelser

4.3
· 2711 Anmeldelser
 • C
  Carlota
  4
  (0 Anmeldelser)
  Jeg mener at gasskamrene ikke bør vises på turen fordi det er mennesker som er veldig sensitive og dette kan påvirke dem. Guiden som fulgte oss hadde mye kunnskap om emnet.
 • H
  Henry
  5
  (0 Anmeldelser)
  Begge stedene har mye historie å fortelle, og jeg har elsket å kunne ta denne turen for å dra hjem med mye mer kunnskap.
 • K
  Knut
  5
  (0 Anmeldelser)
  En meget god service av arbeiderne på begge steder.
 • F
  Felipe
  5
  (0 Anmeldelser)
  Utmerket tur og mye læring.
 • Se mer

  Ytterligere informasjon

  Avbestillingsregler