Informasjonskapsler hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke nettstedet, godtar du å vår bruk av informasjonskapsler. Lære mer.

Privat omvisning i Venezia

4.9
(436 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Varighet: 3 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Bekreftelsen er umiddelbar
GRATIS avbestilling
Fra
kr 2.728 kr 2.480
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette valget har GRATIS avbestilling: Bestill uten risiko!

Oversikt

Utforsk Venezia som aldri før på denne ca 3-timers private turen . På denne byturen vil du bli kjent med de viktigste severdighetene som Johannes- og Paulusbasilikaen, Dogepalasset og huset til Marco Polo . Du vil oppdage autentiske skjulte perler og legender ved hjelp av en lokal guide. I tillegg inkluderer denne aktiviteten en deilig typisk vin som du vil nyte sammen med dine følgesvenner.

  • Nyt en privat tur på rundt 3 timer gjennom vakre Venezia og oppdag essensen av venetiansk arkitektur.
  • Utforsk den eldste Rialtobroen, beundre imponerende kirker og vakre arkitektoniske detaljer.
  • Hør legender og historier om Marco Polos utforskninger fra din ekspertguide.
  • Smak på en deilig lokal vin og lær om vinens kunst.

Dette er inkludert

  • Venezia privat tur
  • ekspertguide
  • Lokal vinsmaking

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Se det beste av Venezia fra et unikt perspektiv på denne 3-timers private omvisningen i byen. En perfekt oversikt med Serenissima-høydepunkter, skjulte perler, eldgamle legender og en lokal godbit.

Du vil nyte vakker utsikt over det som er den eldste broen og uten tvil den mest kjente i Venezia, Rialtobroen . Den eldste av broene som krysser Canal Grande i Venezia, kollapset ved to anledninger, har en struktur som ligner på forgjengerne, to skrå ramper forbundet med en portiko i midten.

Når du krysser Rialtobroen, kommer du til Rialtomarkedet , hjertet av byen. En av de store sjarmene til Rialto-markedet er den flotte fargen på bodene der du kan kjøpe fersk frukt, grønnsaker, fisk, sjømat, etc. Dette pittoreske stedet har blitt valgt av venetianerne for å bytte, selge og utføre kommersielle aktiviteter siden 1000-tallet.

Du vil gå gjennom hjemmet til Marco Polo og høre fra guiden din historiene om hans utforskninger og reiseberetninger.

Du vil se et mesterverk av gotisk stil, Dogepalasset i Venezia. Ligger på Markusplassen begynte dette palasset som et befestet slott på 900-tallet, selv om det etter en brann ble gjenoppbygd som en festning og fengsel. Også kjent som hertugens palass, kombinerer denne historiske italienske bygningen bysantinske, gotiske og renessansearkitektoniske elementer.

Du vil beundre kirken San Francesco della Vigna, et veldig særegent religiøst tempel i toskansk stil, og den imponerende kirken Santa Maria dos Milagros. Du vil kunne se på denne juvelen fra den venetianske renessansen som har holdt seg intakt siden den ble bygget. De falske søylene på veggene og den halvsirkelformede øvre delen gjør denne katolske kirken til en av de mest verdsatte attraksjonene i Venezia.

Beundre den største kirken i Venezia, Johannes- og Paulusbasilikaen. Denne enorme murbygningen i italiensk gotisk stil er dominikanernes hovedkirke i Venezia, bygget for å forkynne for store menigheter. Du vil oppdage de mest skjulte perlene ved hjelp av en ekspert lokal guide, og du vil nyte en deilig typisk vin fra området.

Avgang og retur

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler